Yaaas! Μόλις μάθαμε αυτό το τέλειο tip με το lip balm!

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που συναντάμε τα τελευταία χρόνια είναι το dewy skin. Με δυο λόγια: οι πούδρες έχουν μπει στην άκρη και η νέα επιδερμίδα πρέπει να είναι fresh, λαμπερή και καθόλου ματ. Συνήθως, αυτό το επιτυγχάνουμε με ένα highlighter αλλά να που μόλις ο Jason Wu μας έμαθε και έναν εναλλακτικό τρόπο που σου εξασφαλίζει το αποτέλεσμα που βλέπεις εδώ στα μοντέλα του. Ή για να αποδώσουμε σωστότερα το credit, το tip και η έμπνευση ανήκουν στον makeup artist Thomas de Kluyver που έκανε το μακιγιάζ.

Ο ίδιος, λοιπόν, χρησιμοποίησε αποκλειστικά προϊόντα Maybelline New York και χρησιμοποίησε το Baby Lips (το θρυλικό lip balm της Maybelline που λανσαρίστηκε το 2011 και το θέλαμε σε όλα τα χρώματα!) ως highlighter! Πιο συγκεκριμένα, αντί να βάλει μια πούδρα λάμψης στα ζυγωματικά των μοντέλων, πήρε αρκετή ποσότητα από το μπλε Baby Lips και το ανέμειξε με το Chrome Metallic Highlighter στην απόχρωση Molten Rose Gold. Έπειτα, το τοποθέτησε ταμποναριστά χρησιμοποιώντας τα δύο δάχτυλά του ψηλά στα ζυγωματικά.

“Το highlighter σε μορφή πούδρας είναι τέλειο αλλά είναι καλύτερο για red carpet εμφανίσεις”, τόνισε ο ίδιος. Με αυτό το trick το πρόσωπο αποκτά φως χωρίς υπερβολές!

Λοιπόν, θα το δοκιμάσεις;

 

Read More

And More