Υπάρχει ένα αυτοκόλλητο για να πετύχεις το τέλειο fling eyeliner της Angelina Jolie!

Η Angelina Jolie είναι στην κατηγορία των γυναικών που έχουν signature beauty look. Για να καταλάβεις τι εννοώ, μπορείς να την συγκρίνεις για παράδειγμα με την Lucy Boynton η οποία έχει ένα διαφορετικό μακιγιάζ για κάθε μία μέρα (πάρε ιδέες εδώ).

Αντίθετα, η Angelina Jolie, φοράει στο red carpet είτε κόκκινο κραγιόν είτε μια τραβηγμένη γραμμή eyeliner και nude χείλη. Στην πρεμιέρα του “Maleficent: Mistress Of Evil” κινήθηκε στην δεύτερη επιλογή και το μακιγιάζ της μας άρεσε πολύ.

Για να πετύχεις αυτό το τέλειο fling eyeliner μπορείς να κάνεις συνεχή εξάσκηση ξοδεύοντας πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη σου για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα ή να επενδύσεις σε αυτά τα ειδικά αυτοκόλλητα- eyeliner που πιθανότατα να μην ήξερες καν ότι υπάρχουν. Και ναι, είναι τόσο απλά στην τοποθέτησή τους όσο ακούγονται!

Πρόκειται για τα αυτοκόλλητα eyeliner Bijoux de Pele που έρχονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Make Me Up σε διαφορετικά σχήματα και χρώματα ενώ αυτή την περίοδο μπορείς να τα βρεις και με έκπτωση (από €19.90, €13.90).

Τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα eyeliner είναι και τα αγαπημένα της Huda Beauty η οποία μας έχει δείξει και στο instagram της ένα τέλειο hack. Πάτησε play παρακάτω και κλέψε ιδέες ελεύθερα!

https://www.instagram.com/p/B1PHTcjlUrJ/

 

Read More

And More