Υπάρχει επιστημονική εξήγηση που το ένα φρύδι μας είναι καλύτερο από το άλλο!

Είναι απαράβατος beauty κανόνας: πάντα το ένα φρύδι μας θα είναι καλύτερο από το άλλο γιατί, όπως έχει πει και η Michelle Phan, τα φρύδια μας είναι αδέρφια αλλά όχι δίδυμα. Και αυτή η φράση τα εξηγεί όλα, αλλά δεν εξηγεί ποιος μπορεί να είναι και ο λόγος που συμβαίνει αυτό.

Ποιος είναι, λοιπόν, ο λόγος; Σύμγφωνα με την eyebrow expert, Tonya Crooks, και το Popsugar: “Κάθε φρύδι υποστηρίζεται από διαφορετικούς μυς οι οποίοι κάνουν και διαφορετικές κινήσεις. Μερικές φορές αυτό προκαλείται από διάφορους παράγοντες όπως από ποια μεριά κοιμάσαι κάνοντας έτσι τους μυς της μιας μεριάς του προσώπου σου πιο αδύναμους από τους άλλους (οι μυς που βρίσκονται από τη μεριά που κοιμόμαστε είναι αυτοί που γίνονται με την πάροδο του χρόνου πιο αδύναμοι)”.

Και η παραπάνω εξήγηση είναι απόλυτα λογική. Επίσης, σκέψου και αυτό: κάποιοι μυς είναι πιο δυνατοί και γυμνασμένοι από τους άλλους και αν για παράδειγμα έχεις την τάση να σηκώνεις το ένα από τα δύο φρύδια σου είναι πολύ λογικό το άλλο φρύδι ή, καλύτερα, οι μυς που βρίσκονται κάτω από το άλλο φρύδι να είναι πιο αδύναμοι.

Η eyebrow expert που έχει στο πελατολόγιό της ονόματα όπως Megan Fox, Eva Mendes και Fergie, είπε: “Το πρώτο πράγμα που προσπαθώ να κάνω με τις πελάτισσές μου είναι να φέρω την ισορροπία ανάμεσα στα δύο φρύδια αφαιρώντας λίγο από το ένα φρύδι και προσθέτοντας στο άλλο. Κάπως έτσι τα φρύδια μοιάζουν πιο συμμετρικά”. Μια άλλη συμβουλή που δίνει είναι μικρές κινήσεις τη φορά.

 Αν πάλι ρωτήσεις εμένα που το ένα φρύδι μου με το άλλο έχουν… απολύτως καμία σχέση, κυρίως εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχα μικρή, πιστεύω ότι αυτές οι μικρές ατέλειες σου προσθέτουν… μεγααααλη γοητεία! Γνώμες;

Read More

And More