Let’s Talk About (Xmas) Sex: Μια γιορτινή, ερωτική ιστορία που θα θυμάμαι πάντα

Τα Χριστούγεννα είναι έρωτας. Έρωτας και ιστορίες. Ιστορίες με happy end. Ιστορίες που δεν τελείωσαν όπως θα θέλαμε. Αλλά που κάτι μας έμαθαν στο τέλος της ημέρας. Ιστορίες που δεν έκλεισαν ποτέ. Για εκείνον που επέστρεψε. Για εκείνη που έφυγε γιατί δεν μπορούσε πια να το διαχειριστεί. Για εκείνους που είπαν πρώτη φορά “σε αγαπώ”. Για αυτούς που έφυγαν μαζί από το μπαρ τα ξημερώματα. Για εκείνον που δεν τόλμησε ποτέ να ομολογήσει πως αισθάνεται. Για εκείνη που διεκδίκησε τον άνθρωπό της, πηγαίνοντας κάτω από το σπίτι του. Για εκείνους που πήραν απόφαση πως πρέπει να ζήσουν χωριστά. Για εκείνους που πήραν απόφαση πως δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Για εκείνον που της ζήτησε το τηλέφωνό της. Για εκείνους που έκαναν το καλύτερο σεξ της ζωής τους. Όλες αυτές οι ιστορίες είναι πάντα δυνατές. Κάθε εποχή του χρόνου. Πόσο μάλλον όταν συμβαίνουν σε σκοτεινά δωμάτια, με τα λαμπιόνια των γιορτών να τρεμοπαίζουν. Με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο background. Με το “All I Want For Christmas” να σιγοπαίζει κάπου από πίσω.

Ένα μεγάλο μωβ κουτί με την υπογραφή της Durex, που έφτασε στα γραφεία του Tlife λίγο πριν την Παραμονή των Χριστουγέννων, εξοπλισμένο με ένα σωρό χρήσιμα items,  ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στις σκέψεις μας. Να δώσει ζωή σε όλες αυτές τις ιστορίες. Να μας ταξιδέψει στον χρόνο. Σε κάποια παλιότερα Χριστούγεννα. Ή σε κάποια που ακόμα δεν έχουν φτάσει, αλλά ξέρουμε πολύ καλά πώς θα θέλαμε να είναι. Να μας ανατριχιάσει. Να μας ρίξει ψυχολογικά. Να μας κάνει να χαμογελάσουμε πλατιά. Ή και πονηρά… Να μας κάνει να κλάψουμε. Να μας συγκινήσει. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Durex Greece (@greecedurex)

Και κάπως έτσι συνειδητοποιήσαμε πως όλες –κι όλοι– έχουμε μια τέτοια ερωτική ιστορία. Μια ιστορία γεμάτη πάθος, έρωτα, συγκίνηση, ρομάντζο, μα πρωτίστως γεμάτη καλό σεξ που διαδραματίστηκε τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά και την οποία δεν θα ξεχάσουμε, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Είτε πήγε καλά τελικά είτε όχι και τόσο… Και ανοίξαμε την κάμερα. Η Σοφία μιλάει για το σεξ της επανασύνδεσης και μάλιστα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δεν είχε περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που χώρισε από τον τότε σύντροφό της. Δεν μιλούσαν πια. Είχαν χάσει επαφή. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, επισκέφθηκε το σπίτι φίλων της με σκοπό να αλλάξουν παρέα τον χρόνο. Λίγο μετά την αλλαγή, χτύπησε το τηλέφωνό της και ήταν εκείνος. Ήταν κάτω από το σπίτι της και την περίμενε. 

Η Ταϋγέτη αποκαλύπτει πως την πρώτη φορά που έκανε σεξ με τον νυν σύντροφό της ήταν… Πρωτοχρονιά! Έτσι, για να μπει καλά ο χρόνος! Οι δυο τους γνωρίζονταν από κοινούς γνωστούς. Ένα “γεια” και τίποτα περισσότερο. Υπήρχε ένα φλερτ στον αέρα, όποτε βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, αλλά μέχρι εκεί. Τις ημέρες των γιορτών, ας είναι καλά τα social media, απέκτησαν εντελώς αναπάντεχα μια πιο συχνή επικοινωνία. Μιλούσαν με μηνύματα, μέχρι να ξημερώσει. Την Πρωτοχρονιά, ξέφυγαν και οι δύο από τα οικογενειακά τραπέζια στα οποία βρίσκονταν –με ένας Θεός ξέρει τι δικαιολογίες– βρέθηκαν στα κρυφά και πέρασαν όλο το βράδυ, το πρώτο βράδυ της χρονιάς, μαζί!

Η Δήμητρα μιλάει για μια σχεδόν κινηματογραφική σχέση. Μια σχέση ζωής! Με τον σύντροφό της γνωρίζονται από παιδιά.
Κυριολεκτικά από όταν ήταν 6 χρονών. Έμεναν στην ίδια γειτονιά. Εκείνη single και στην Ελλάδα. Εκείνος στο εξωτερικό. Είχε φύγει για σπουδές και έμεινε μόνιμα εκεί. Μέχρι που πριν από 11 χρόνια, παραμονή Χριστουγέννων βρέθηκαν στο κέντρο τυχαία. 20 χρόνια μετά τον τότε χωρισμό τους… Όλα ήταν ίδια. Σαν τίποτα να μην είχε αλλάξει. 11 χρόνια αργότερα είναι ακόμα μαζί.

Άραγε οι editors του Tlife, η Ταϋγέτη, η Σοφία και η Δήμητρα, θα άλλαζαν κάτι στις ιστορίες τους, αν τους δινόταν αυτή η ευκαιρία; Αν μπορούσαν να πάνε τον χρόνο πίσω; Η απάντηση που ψάχνεις κρύβεται στο παρακάτω βίντεο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Μα τελικά έχει σημασία τι θα άλλαζαν; Έζησαν αυτές τις ιστορίες και αυτό είναι αρκετό. Είναι το παράσημό τους. Ένα από τα παράσημά τους. Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, άσε στην άκρη το στρες, το άγχος, τις ανησυχίες και απλά… απόλαυσε. Ζήσε τον έρωτα, με φόντο… την μαγεία των γιορτών! Κάνε σεξ! Το σεξ το ανοιχτό, το ειλικρινές, το άτακτο, το διασκεδαστικό, το ρομαντικό. Το σεξ αυτό που θα ήθελε η Durex να κάνεις. Σεξ όπως θέλεις, με όποιον θέλεις, όπου θέλεις και όποτε θέλεις. Με την ασφάλεια, ωστόσο, που του πρέπει. Αυτή για την οποία εγγυάται η Durex και η μεγάλη γκάμα προϊόντων της. Καλές γιορτές!

Read More

And More