ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βρες τον προσωπικό σου αριθμό και μάθε πως θα είναι ο Μάιος για σένα

Μετά την σκληρή μάχη του Απριλίου, όπου τα «πρέπει» και τα «θέλω» μας φέρανε αντιμέτωπους με σημαντικές ανακαλύψεις, αναταραχές και ξεκαθαρίσματα, κάνει ο Μάιος την εμφάνισή του, για να μας χαρίσει την ανανέωση, την διασκέδαση και το παιχνίδι που τόσο πολύ έχουμε όλοι μας ανάγκη αυτό το διάστημα. Η αριθμολογία μέσω του προσωπικού σου αριθμού θα σου δώσει μια γεύση για το πως θα είναι ο δικός σου Μάιος.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αριθμός του Μαΐου: 3
Ο Μάιος είναι ο μήνας των ευκαιριών και της αναγέννησης, πολλά γύρω μας θα βελτιωθούν και θα γίνουν αλλαγές που θα μας δώσουν την ελπίδα και την προσμονή για ένα καλύτερο αύριο! Ο αριθμός που προκύπτει μέσω της αριθμολογίας και αντιπροσωπεύει την γενική τάση του μήνα μας είναι το 3, αυτό και μόνο είναι ένα ενδεικτικό σημάδι που μας φανερώνει ότι με την ενότητα, την ομαδικότητα και την συνεργασία (σε κάθε επίπεδο), μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Το βασικό χαρακτηριστικό του Μαΐου θα είναι η εξωστρέφεια και η κοινωνική διάθεση. Είναι η στιγμή του έτους που θα βγούμε από το καβούκι μας, θα έρθουμε σε επαφή με νέο κόσμο, θα απολαύσουμε την παρέα των φίλων και των αγαπημένων προσώπων που μας είχαν λείψει, αλλά θα θελήσουμε να εκφράσουμε με εκδηλωτικό τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Στον τομέα του έρωτα, ο Μάιος είναι ένας μήνας γεμάτος φλερτ, διασκέδαση, νέες γνωριμίες και περιπέτειες που θα δώσουν μία ευχάριστη νότα, στις στιγμές αυτού του μήνα. Οι δεσμευμένες θα καταφέρουν μέσα από τον διάλογο και την ουσιαστική επαφή να ανανεώσουν τη σχέση τους. Ένα ταξίδι, μία απόδραση από την καθημερινότητα ή όμορφα βράδια παρέα με φίλους, θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά για να έρθει κάθε ζευγάρι πιο κοντά, αλλά και για να αφεθεί με πιο ανάλαφρη διάθεση στον έρωτα, που τον τελευταίο καιρό είχε μπει στο… «συρτάρι»!

Για τις singles, η περίοδος του Μαΐου, είναι εκπληκτική για νέες ερωτικές γνωριμίες. Φεύγουν πλέον τα δάκρυα και οι στεναχώριες από τους παλιούς ανεκπλήρωτους έρωτες και υπάρχουν προτάσεις για εξόδους, για διασκέδαση και γνωριμίες, μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον που θα χαρίσουν επιβεβαίωση και ανανέωση! Πολλές singles θα έχουν μία σημαντική γνωριμία, με ένα άτομο που θα τους αγγίξει «εγκεφαλικά» και θα τους παρασύρει να βγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών, ο Μάιος δίνει σημαντικές ευκαιρίες για νέες συμφωνίες, για διαπραγματεύσεις, για λύσεις μέσω της επικοινωνίας και της ομαδικής εργασίας. Αρκετές θα είναι οι τυχερές που θα βρουν κάποια καλή επαγγελματική απασχόληση ή που θα μπορέσουν να ωφεληθούν στα επαγγελματικά και στα οικονομικά τους, μέσα από τις γνωριμίες και τις επαφές τους! Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ευνοούνται ιδιαίτερα τα επαγγελματικά ταξίδια. Στα οικονομικά, μπορεί οι απαιτήσεις της εποχής να δημιουργούν πιέσεις και δεσμεύσεις σε όλους μας, όμως θα υπάρξουν λύσεις μέσα από προτάσεις και συζητήσεις που θα γίνουν! Δεδομένου ότι αυτόν το μήνα θα υπάρξουν στιγμές επιπολαιότητας και βιασύνης, καλό είναι όλες μας να μεριμνήσουμε με περισσότερη λεπτομέρεια τις οικονομικές μας δοσοληψίες.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Μπορείς να συζητήσεις, να κουβεντιάσεις και να έρθεις πιο κοντά με άτομα του σταθερού σου περιβάλλοντος που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον και την πορεία σου! Θα έχεις την πειθαρχία και την οργάνωση για να καταφέρεις να βάλεις τη ζωή σου σε μία τάξη. Επιπλέον, το Μάιο, θα καταφέρεις να «χτίσεις» γερές βάσεις σε βασικούς τομείς της ζωής σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από αυτόν το μήνα ξεκινάς να αντιμετωπίζεις την αισθηματική σου ζωή με έναν τρόπο πιο σοβαρό, λογικό, αλλά και πρακτικό! Θα θελήσεις να κάνεις βήματα για να πραγματοποιήσεις έναν βασικό στόχο που έχεις στα αισθηματικά σου εδώ και καιρό. Ωστόσο αρκετές στιγμές θα παραμερίσεις το συναίσθημα, περιορίζοντας σημαντικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Μάιος είναι ένας ιδανικός μήνας για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, για να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά ζητήματα που τα είχες αμελήσει, αλλά και για να βάλεις σε μία τάξη τις επαγγελματικές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις! Θα υπάρξουν πιέσεις και δεσμεύσεις που θα σου προκαλέσουν άγχος και αναστάτωση. Με συγκροτημένη σκέψη θα καταφέρεις να τα διαχειριστείς όλα με επιτυχία!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Ετοιμάσου να απολαύσεις έναν από τους πιο ευχάριστους αλλά και διασκεδαστικούς μήνες του 2014 όπου θα σε κάνει να βρεις και πάλι τη ζωντάνια και την ενεργητικότητά σου! Οι περιπέτειες που θα σου δοθούν απλόχερα από το σύμπαν, θα σε συνεπάρουν και ακόμα και κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζες τον τελευταίο καιρό θα αντιμετωπιστούν, γιατί τώρα θα έχεις τον τρόπο και την άνεση να βρεις εύκολες και γρήγορες διεξόδους!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο μήνας του έρωτα είναι ο Μάιος για σένα που έχεις προσωπικό αριθμό το 2! Μία αισθηματική σχέση θα ανανεωθεί, θα αναζωπυρωθούν τα συναισθήματα και θα νιώσεις σαν να ερωτεύεσαι από την αρχή το άτομο με το οποίο έχετε περάσει από 40 κύματα! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ετοιμάσου για προτάσεις, εκπλήξεις, γνωριμίες που θα φέρουν στα πόδια σου έναν νέο, κεραυνοβόλο έρωτα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις την επιθυμία για ρίσκο, περιπέτεια και ανεμελιά, τότε σίγουρα μπορείς να κάνεις θαύματα στην καριέρα και στα οικονομικά σου αυτό τον Μάιο! Με την έμπνευση που θα σε διακρίνει, θα καταφέρεις να βρεις νέες ιδέες που θα μπορούν να οδηγήσουν τα επαγγελματικά σου στην κορυφή! Επιπλέον, γρήγορες και ξαφνικές γνωριμίες, θα σου ανοίξουν πόρτες για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο! Στα οικονομικά σου, το χρήμα όπως έρχεται έτσι και φεύγει. Το σημαντικό τουλάχιστον είναι ότι τα έσοδά σου παραμένουν!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Οι συζητήσεις, οι επαφές, οι επικοινωνίες, αλλά και οι συναντήσεις που θα έχεις αυτόν το μήνα, θα επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο σκέψης και δράσης σου! Θα αντιμετωπίσεις τα ζητήματα της ζωής σου με περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Τα κοντινά σου πρόσωπα θα χρειαστούν την αμέριστη προσοχή και συμπαράστασή σου, την οποία και θα προσφέρεις απλόχερα. Επιπλέον, θα κάνεις και κάποια μικρή αλλαγή στο χώρο του σπιτιού, που θα σε ανανεώσει σημαντικά!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δίνεις μεγαλύτερη προσοχή και προτεραιότητα στα αισθήματα που τρέφει το άτομο που σε ενδιαφέρει, παραμελώντας αυτό το μήνα σημαντικά τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Με αυτήν την τακτική, συσσωρεύεις μέσα σου συναισθήματα, τα οποία και δεν εκφράζεις, με αποτέλεσμα τον επόμενο μήνα να έχεις προβλήματα στα αισθηματικά σου! Προσπάθησε λοιπόν τον Μάιο, να λες ευθέως αυτά που αισθάνεσαι και να μην αφήνεις στην άκρη τον εαυτό σου, υποχωρώντας προκειμένου να διατηρήσεις έναν άνθρωπο στο πλάι σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο τομέας των επαγγελματικών σου απαιτεί αυτό το μήνα θυσίες, υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και αρκετή εργασία χωρίς να έχεις το απαιτούμενο κέρδος! Θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτήν την τάση, να θυσιάσεις περισσότερο από τον προσωπικό ελεύθερο χρόνο σου, προκειμένου να εργαστείς σκληρά… Αυτό θα αναγνωριστεί λίγο αργότερα! Στα οικονομικά υπάρχουν κάποια έκτακτα έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Ο Μάιος είναι ένας τυχερός μήνας για σένα που έχεις προσωπικό αριθμό το 4, όμως αυτό που θα πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι μόνο αν προσπαθήσεις και αφοσιωθείς στους στόχους σου θα μπορέσεις να έχεις αποτελέσματα! Αυτόν το μήνα θα αξιοποιήσεις τη γνώση και την εμπειρία που ήδη έχεις αποκτήσει από κάποια δυσάρεστα συμβάντα που σου συνέβησαν τους περασμένους μήνες κι αυτό θα σε βοηθήσει για να αντιμετωπίσεις καλύτερα τις προκλήσεις που θα προκύψουν! Θα νιώσεις περισσότερο την ανάγκη για σκέψη, περισυλλογή και ανασκόπηση, όμως οι στιγμές νοσταλγίας, μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις κάποιες στιγμές ένα συναισθηματικό κενό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτόν τον Μάιο θα θελήσεις να αποστασιοποιηθείς από τα ζητήματα που αφορούν στον αισθηματικό σου τομέα και θα κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου. Ιδιαίτερα σημαντικό θα είναι για σένα το γεγονός ότι έχει φτάσει η ώρα να πάρεις αποφάσεις, να αντιληφθείς τι είναι αυτό που θέλεις από έναν σύντροφο και μία σχέση… Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις καταλήξει σε κάποια βασικά συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν να διακρίνεις ποιος είναι ο σωστός δρόμος για τα αισθηματικά σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με πίστη και αφοσίωση θα δοθείς αυτόν το μήνα στα επαγγελματικά σου, προσπαθώντας να βρεις λύσεις και προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την κρίση της εποχής! Θα σου γίνουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα πρέπει πρώτα να τις σκεφτείς καλά, χωρίς να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις. Στον τομέα των οικονομικών σου, θα μειώσεις αισθητά κάποια από τα περιττά σου έξοδα, προκειμένου να προετοιμαστείς για κάποια αγορά ή επένδυση που θα κάνεις τον επόμενο μήνα!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Θέλεις να πετύχεις και δεν θα υπολογίσεις το κόστος, την προσπάθεια ή τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρεις να φτάσεις στο σκαλοπάτι της επιτυχίας. Αυτός είναι ο βασικός σου στόχος για το μήνα Μάιο και δεν πρόκειται ούτε στιγμή να καταθέσεις τα όπλα, μπροστά σε αυτό που θέλεις να πετύχεις με όλη τη δύναμη της ψυχής σου! Οι ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου και σε βοηθούν… Ο απόλυτος, απαιτητικός και εξουσιαστικός χαρακτήρας που θα εκδηλώσεις όμως αυτό τον μήνα θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το πάθος σε κυριεύει αυτόν τον Μάιο και σε κάνει να λειτουργείς κατακτητικά, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να κερδίσεις εδώ και τώρα αυτό που θέλεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αναζητάς την αφοσίωση, τον πλήρη έλεγχο και τον θαυμασμό, αλλά επειδή κάποια πράγματα δεν μπορούν να γίνουν με τον δικό σου υπερβολικό τρόπο, συχνά θα σε πιάνουν οι ζήλιες και οι εντάσεις σου. Χαλάρωσε και απόλαυσε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, διατηρώντας όμως κάποιες επιφυλάξεις για το μέλλον!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μήνας διάκρισης και καταξίωσης θα είναι ο Μάιος για σένα, που έχεις προσωπικό σου αριθμό το 5. Θα έχεις την ευκαιρία να αναρριχηθείς επαγγελματικά, βλέποντας κάποιους από τους κόπους του παρελθόντος να πιάνουν τελικά τόπο… Μία προαγωγή ή μία άνοδος στα οικονομικά σου θα σε κάνει τώρα να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Ο μήνας της ολοκλήρωσης έφτασε για σένα που έχεις για προσωπικό σου αριθμό το 6. Πολλές σκέψεις σου αλλάζουν και παίρνουν τώρα μία πιο όμορφη και σταθερή μορφή, ενώ εσύ από την πλευρά σου, εκπέμπεις ζεστασιά, σιγουριά και σοβαρότητα, αφού αισθάνεσαι ότι έχεις πετύχει πολλά. Αυτόν το Μάιο έχεις την ευκαιρία να βάλεις πλώρη για νέα πλάνα, τα οποία θα τα θέσεις σε εφαρμογή από τον Ιούνιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ήρθε η στιγμή να μπεις στη θέση του ατόμου που σε ενδιαφέρει, προκειμένου να κατανοήσεις τα συναισθήματά του. Αυτό ακριβώς θα κάνεις τον φετινό Μάιο και με αυτόν τον τρόπο θα βοηθηθείς προκειμένου να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να βελτιώσετε τη σχέση σας. Όσο για σένα που δεν διατηρείς κάποιο δεσμό, ο Μάιος είναι ένας μήνας που σου δίνει τα ερεθίσματα να αφήσεις μία και καλή πίσω σου το παρελθόν, κάνοντας τώρα νέα σχέδια στο πλευρό ενός νέου συντρόφου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν καταφέρεις να συγκρατήσεις τη γενναιοδωρία σου, θα μπορέσεις εντέλει αυτό το μήνα να δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Στον τομέα της καριέρας σου θα καταφέρεις να κατακτήσεις έναν επαγγελματικό σου στόχο και θα δεχθείς επιβράβευση, επιβεβαίωση και ανταμοιβή για όλες τις προσπάθειές σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Νέα ξεκινήματα θα κάνεις αυτόν τον Μάιο και θα ενθουσιαστείς από την ροή των εξελίξεων. Τα γεγονότα θα τρέχουν και εσύ θα προσπαθείς γρήγορα να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δίνονται. Ένα ταξίδι, θα σε κάνει αυτόν το μήνα να δεις κάποια πράγματα στη ζωή σου με τρόπο διαφορετικό. Με τον δυναμισμό που θα σε διακρίνει θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα θελήσεις με κάποιον τρόπο να ανεξαρτητοποιηθείς!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εντελώς ξαφνικά και τη στιγμή που δεν το περιμένεις θα εισβάλει στη ζωή σου ο έρωτας, ο οποίος θα ανατρέψει πολλές από τις σκέψεις και τα σχέδια που είχες μέχρι τώρα. Αν είσαι single, τότε σίγουρα θα απολαύσεις τις μοιραίες ερωτικές στιγμές που θα σου δοθούν απλόχερα. Αν όμως ήδη είσαι σε σχέση, πρόσεξε γιατί θα εμπλακείς σε μπελάδες και θα τα κάνεις… «σαλάτα»!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες πηγές εσόδων και καινούριες επαγγελματικές ευκαιρίες θα αναζητήσεις και θα βρεις αυτόν τον Μάιο! Η δράση σου θα επικεντρωθεί στην δημιουργία νέων πηγών, που θα σε βοηθήσουν στην καταξίωση, τόσο την επαγγελματική όσο και στην οικονομική! Φρόντισε όμως να αποφύγεις το ρίσκο και τις αλλαγές, όπου για την ώρα δεν σε ευνοούν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
Ατέλειωτες ώρες με συζητήσεις και εξομολογήσεις, παρέα με τα κοντινά σου πρόσωπα θα περάσεις αυτόν τον Μάιο! Από το ξεκίνημα του μήνα θα έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους, τους οποίους είχες παραμελήσει αισθητά το τελευταίο διάστημα! Είναι μία καλή ευκαιρία λοιπόν να αναθερμάνεις σχέσεις οι οποίες είχαν φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Βάζεις νερό στο κρασί σου και αρχίζεις να δείχνεις συμβιβαστική διάθεση απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς ή στις αναζητήσεις νέων γνωριμιών που ήδη κάνεις. Ο Μάιος είναι ένας θετικός μήνας για τη δημιουργία μίας πιο σταθερής αισθηματικής πορεία. Η επισημοποίηση ενός δεσμού ή η επανασύνδεση με μία σχέση από τα παλιά, είναι μέσα στα πιθανά σενάρια του μήνα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάνε υπομονή στις προκλήσεις που δέχεσαι αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου. Μη βιάζεσαι να κρίνεις αρνητικά τα ζητήματα που αφορούν στην καριέρας σου και προσπάθησε, μέσα από την καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σου, να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν αυτόν τον καιρό στην εργασία σου. Όσο για τα οικονομικά σου, μπορούν να πάνε και καλύτερα, εφόσον προσπαθήσεις να βγεις από την αδράνεια!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Ο Μάιος είναι ένας μήνας γεμάτος δράση, περιπέτεια, επικοινωνίες, μετακινήσεις και πάνω από όλα διασκέδαση… Μετά από μία φάση ρουτίνας και ησυχίας, μπαίνεις και πάλι ενεργά στο στίβο της καθημερινότητας λειτουργώντας με εξωστρέφεια και βρίσκοντας διεξόδους, προτάσεις και λύσεις, που θα κάνουν τη ζωή σου ακόμα πιο όμορφη! Ευχάριστες εξελίξεις θα έχεις στην οικογένειά σου και χαρμόσυνα νέα από συγγενείς (αδέρφια ή ξαδέρφια)!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένα ταξιδάκι με τον σύντροφό σου θα δώσει σημαντική ανανέωση στη σχέση σας και θα σας φέρει πολύ πιο κοντά. Με τον διάλογο και το χιούμορ θα μπορέσεις να κάνεις το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής αρκετά πιο ευχάριστο. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, έρχεται νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σε συναρπάσει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν στον τομέα των επαγγελματικών σου, έρχονται από μακριά, από το εξωτερικό ή μέσω επαφών που θα έχεις με άτομα με τα οποία κατά κάποιο τρόπο συνδέεσαι επαγγελματικά. Επιπλέον θα ευνοηθείς ιδιαίτερα μέσα από επαγγελματικά ταξίδια, τα οποία θα μπορέσεις τώρα να πραγματοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, θα σε πιάσουν οι σπατάλες σου και τα χρήματά σου θα ξοδευτούν σαν νερό… για διασκέδαση, ρούχα, καλλωπισμό και δώρα προς τρίτους!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164