ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βρες τον προσωπικό σου αριθμό και μάθε τι σου επιφυλάσσει ο Δεκέμβρης

Κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή! Ακόμα και αν μας πικραίνει το γεγονός ότι φτάνει η ώρα να ρίξουμε την αυλαία σε μία σημαντική για μας κατάσταση, είναι γεγονός ότι όταν ένας κύκλος ολοκληρώνεται, τότε υπάρχει πάντα ένα νέο ξεκίνημα.
Αυτό είναι και το μήνυμα του Δεκεμβρίου, που είναι ο τελευταίος μήνας του έτους και μας παρακινεί να ολοκληρώσουμε τα κεφάλαια της καθημερινότητάς μας, για να υποδεχτούμε με νέα σχέδια την καινούρια χρονιά.

Ο φετινός Δεκέμβριος στρέφει το ενδιαφέρον μας, στους τομείς που αφορούν στην προσωπική μας επέκταση. Καριέρα, οικονομικά, οικογένεια και σχέσεις, είναι οι υποθέσεις με τις οποίες θα ασχοληθούμε, για να βρούμε λύσεις και για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες και πιο ευνοϊκές μελλοντικές προοπτικές.

Ποιοι άνθρωποι θα μείνουν δίπλα μου τη νέα χρονιά; Ποια είναι τα νέα σχέδιά μου; Πώς θα καταφέρω να πετύχω τους στόχους μου; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα, στα οποία θα θελήσουμε όλοι μας, να πάρουμε απαντήσεις. Είναι γεγονός ότι ο Δεκέμβριος, είναι ο μήνας της ανασυγκρότησης, είναι η περίοδος του έτους κατά την οποία μπορούμε να χαρούμε όλα όσα μας στέρησαν οι περασμένοι μήνες. Η γνώση και η εμπειρία που αποκτήσαμε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς που σε λίγο μας εγκαταλείπει, είναι ο κατάλληλος σύμβουλος, για τα νέα πλάνα που ονειρευόμαστε να θέσουμε σε εφαρμογή το 2013.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 1
Γενικά: Ο τελευταίος μήνας του 2012, σε βρίσκει με μελαγχολική διάθεση, ενώ οι ευαισθησίες σου, αλλά και το άγχος για το τι θα ακολουθήσει, φορτίζουν την ατμόσφαιρα της καθημερινότητάς σου και σε βάζουν σε σκέψεις.

Έρωτας, σχέσεις: Τον Δεκέμβριο θα καταλάβεις ότι μία προσωπική σου σχέση οδεύει προς το τέλος της και όσο και να σε στεναχωρεί αυτό το γεγονός, θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις και να βρεις τη δύναμη να κάνεις ό,τι καλύτερο για σένα. Αν είσαι σε μία σχέση, αυτό το μήνα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο τα προβλήματα του ερωτικού σου δεσμού και να επιλέξεις το τι θέλεις να ακολουθήσει στο μέλλον. Οι επιλογές είναι δύο: είτε αφήνεις πίσω σου τους καβγάδες και τις αντιθέσεις της σχέσης σου και κάνεις ένα νέο, ουσιαστικό ξεκίνημα με το ταίρι σου, είτε παίρνεις την απόφαση (έστω και αν σε πονάει) να χωρίσεις. Το σίγουρο είναι πως μέχρι το τέλος του μήνα θα νιώσεις ανακούφιση, γιατί θα έχεις βρει τη λύση.

Ακόμα και για σένα που δεν διατηρείς κάποιον ερωτικό δεσμό, ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε πίκρανε και θα μπεις στην διαδικασία για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο.

Καριέρα: Στη δουλειά σου θα υπάρξουν αλλαγές που θα σε επηρεάσουν κυρίως ψυχολογικά, γιατί θα χρειαστεί να προσαρμοστείς εύκολα και γρήγορα σε αυτές. Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, θα χρειαστεί να υπερασπιστείς στην εργασία σου, τον εαυτό σου, να επιχειρηματολογήσεις και να δικαιολογήσεις τις καταστάσεις που υπάρχουν στη δουλειά σου. Αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις επαγγελματικά κεφάλαια, τα οποία σε βάραιναν μέχρι σήμερα.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σου, μπορεί να μην περνούν την καλύτερή τους φάση, ωστόσο κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, θα έχεις την ανάγκη να προσφέρεις και να βοηθήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς και όχι μόνο… Επιπλέον, θα τακτοποιήσεις κάποια χρέη σου και θα νιώσεις ανακούφιση που μία οικονομική υποχρέωση θα φύγει από τις πλάτες σου.

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 2
Γενικά: Ένα νέο ξεκίνημα θα γίνει στη ζωή σου αυτό το μήνα, το οποίο θα σου χαρίσει δύναμη, ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση αλλά και ενεργητικότητα. Η ψυχολογική σου διάθεση φτιάχνει και ονειρεύεσαι ένα καλύτερο αύριο, το οποίο θα φέρει στη ζωή σου καινούριες καταστάσεις. Ο τελευταίος μήνας του 2012, σε βοηθά να βάλεις νέα πλάνα, τα οποία θα τα εκπληρώσεις μέσα στους επόμενους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Έρωτας, σχέσεις: Η ζεστή, τρυφερή αγκαλιά του συντρόφου σου αλλά και των ανθρώπων που αγαπάς και με τους οποίους καθημερινά έρχεσαι σε επαφή, θα είναι το καταφύγιό σου για αυτό το μήνα. Θα αναπληρώσεις τις σχέσεις που είχαν φθαρεί το περασμένο διάστημα. Ο ερωτικός σου δεσμός θα πάει πολύ καλά, αρκεί να μην αφήσεις τον εγωισμό, να διεισδύσει στη σχέση σου!

Αν δεν διατηρείς μία ερωτική σχέση, τότε αυτό το μήνα θα προκύψει μία νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σε συνεπάρει και θα σου κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον. Η γνωριμία αυτή θα έχει κάτι το ιδιαίτερο, ενώ το άτομο με το οποίο θα ερωτευτείς, θα απέχει πολύ από τις προσδοκίες που έτρεφες μέχρι σήμερα. Θα ερωτευτείς έναν άνθρωπο πολύ διαφορετικό από εσένα…

Καριέρα: Κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου, θα δεχθείς προτάσεις ενώ θα ξεκινήσεις μία νέα εργασία, η οποία θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό, γιατί θα είναι κάτι που το θέλεις πραγματικά πολύ. Ο μήνας είναι ιδανικός για την εύρεση εργασίας, για νέες συμφωνίες και νέες συνεργασίες…

Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα, σε περιμένει χαρά και ικανοποίηση, γιατί αυτό το μήνα θα ανταμειφτείς με κάποιο τρόπο για τις προσπάθειες αλλά και τις στερήσεις που είχες κατά την περασμένη χρονική περίοδο. Ένα οικονομικό ποσό (μπόνους) που περίμενες θα έρθει και εσύ θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα τα έξοδα της εορταστικής περιόδου με τον καλύτερο τρόπο.

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 3
Γενικά: Τον τελευταίο μήνα του 2012, θα σε απασχολήσουν αρκετά οι σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου, τόσο οι φιλικές, οι επαγγελματικές, οι οικογενειακές όσο και μία ερωτική σχέση που διατηρείς. Θα θελήσεις να βρεις τρόπο για να βελτιωθεί η κατάσταση και θα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά σε ανθρώπους που το τελευταίο διάστημα, είχες απομακρυνθεί. Τον Δεκέμβριο θα είναι ισχυρές οι ευαισθησίες και ο συναισθηματισμός σου. Η διαίσθησή σου θα είναι ο άσσος στο μανίκι σου για αυτό το μήνα, γιατί θα σε βοηθήσει να αποτρέψεις κινδύνους αλλά και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες.

Έρωτας, σχέσεις: Αυτό το μήνα θα ζήσεις ήρεμες, χαλαρές και ρομαντικές στιγμές, στο πλευρό του ανθρώπου που ζεσταίνει την καρδιά σου και σε βοηθά να διώχνεις μακριά κάθε δυσάρεστη σκέψη και προβληματισμό. Η σχέση σου θα εξελιχθεί πολύ καλά αυτό το μήνα και θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο στο σύντροφό σου, γιατί θα έχεις ανάγκη από την ζεστασιά και την αγάπη του. Τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε τώρα θα ξεπεραστούν, ενώ δεν αποκλείεται ο ερωτικός σου δεσμός να μπει σε μία πιο σοβαρή τροχιά.

Καριέρα: Αυτό το μήνα θα υπάρξουν εξελίξεις, λόγια και εμπόδια στη δουλειά σου, τα οποία όμως δεν θα σε επηρεάσουν άμεσα. Πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να πάρεις θέση και να είσαι ο διαμεσολαβητής ανάμεσα σε συνεργάτες σου, οι οποίοι δεν θα μπορούν να διαχειριστούν κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα το οποίο θα δημιουργηθεί. Με διπλωματία και διάθεση για εξισορρόπηση, θα καταφέρεις αυτό το μήνα, να φέρεις τις επαγγελματικές καταστάσεις στα μέτρα σου!

Οικονομικά: Αυτό το μήνα θα βρεις τις ισορροπίες σου και στα οικονομικά σου. Μπορεί τα έσοδά σου να μην αναπτυχθούν σε ραγδαίο ρυθμό, όμως με καλό προγραμματισμό θα καταφέρεις να βγάλεις εις πέρας όλες σου τις υποχρεώσεις. Αυτό τον Δεκέμβριος, ευνοούνται ιδιαίτερα οι οικονομικές διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν στην πορεία της νέας χρονιάς να αυξήσεις με κάποιο τρόπο το εισόδημά σου!

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 4
Γενικά: Ο Δεκέμβριος σου επιφυλάσσει στιγμές διασκέδασης, γέλιου και χαράς αρκεί να μην αφήσεις τα γεγονότα που υπάρχουν γύρω σου να επηρεάσουν την ψυχολογική σου διάθεση. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν, όμως εσύ θα πρέπει να σταθείς στην ουσία και όχι στην επιφάνεια. Μην ξεχνάς ότι η χαρά κρύβεται πίσω από τα απλά, καθημερινά πράγματα…

Έρωτας, σχέσεις: Αρκετά θετικός είναι ο Δεκέμβριος για όλες τις σχέσεις σου, αλλά πολύ περισσότερο για τον τομέα του έρωτα. Μέσα από διάλογο και καλή επικοινωνία, μπορείς να έρθεις πιο κοντά αυτό το μήνα στο σύντροφό σου και να περάσετε μαζί πολύ όμορφα. Ένα ταξιδάκι ή μία δραστηριότητα που θα πραγματοποιήσετε μαζί, θα φέρει στη σχέση σου την ανανέωση που ζητάς.
Αλλά ακόμα και αν δεν έχεις σχέση, τότε το τέλος του 2012, θα σε βρει με ανανεωμένη διάθεση. Το σπίτι σου θα σε βλέπει λίγες ώρες, γιατί θα βγαίνεις, θα διασκεδάζεις, αλλά και θα φλερτάρεις. Μπορεί η περίοδος να μην είναι ευνοϊκή για το ξεκίνημα μίας πολύ σοβαρής σχέσης, όμως σου δίνεται η ευκαιρία να επεκτείνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, να φλερτάρεις και να επιβεβαιωθείς!

Καριέρα: Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην αφήσεις την πίεση και το άγχος να σου προκαλέσουν προβλήματα. Μην πιέζεις περισσότερο τις καταστάσεις, δέξου τα πράγματα έτσι όπως έρχονται και είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα στο μέλλον. Συμφωνίες, συμβόλαια και συνεργασίες κατά την περίοδο αυτού του μήνα ευνοούνται!

Οικονομικά: Τα έξοδα τρέχουν αυτό το μήνα και, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, τα περισσότερα από αυτά αφορούν στη διασκέδασή σου! Τον Δεκέμβριο θα παρασυρθείς σε σπατάλες, που θα αφορούν δώρα αλλά και ψυχαγωγία. Προσοχή να μην μείνεις με άδειο πορτοφόλι, λόγω επιπολαιότητας.

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 5
Γενικά: Ο Δεκέμβριος ξεκινά με πεσμένες τις μπαταρίες για σένα και έχεις την ανάγκη από βοήθεια, υποστήριξη αλλά και μία γλυκιά κουβέντα που θα σου ανεβάσει το ηθικό. Οι άνθρωποι που αγαπάς και είναι μέσα στην καθημερινότητά σου, θα καταφέρουν αυτό το μήνα να σε κάνουν να χαμογελάσεις. Σε αυτή την περίοδο του έτους, βλέπεις τις καταστάσεις γύρω σου με έναν τρόπο πιο υπεύθυνο και σοβαρό, ενώ το σπίτι και η οικογένεια θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου.

Έρωτας, σχέσεις: Τέρμα τα παιχνιδάκια αυτό το μήνα, ο έρωτας γίνεται πλέον μία πιο σοβαρή υπόθεση και εσύ αρχίζεις να βλέπεις την αισθηματική σου ζωή με πιο υπεύθυνο τρόπο. Αν είσαι σε μία σχέση, τότε θα έρθεις ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου και θα καταλάβετε και οι δύο πως χώρια δεν κάνετε! Τα ζητήματα που μέχρι τώρα μπλόκαραν τον ερωτικό σου δεσμό, θα ξεπεραστούν.

Αν ο Δεκέμβριος σε βρίσκει με μοναχική διάθεση, τότε αυτό το μήνα μπορεί να προκύψει μία γνωριμία, που θα έχει καλές προοπτικές για το μέλλον. Μπορεί να μην προκύψει τώρα ο μεγάλος έρωτας που μπορεί να περιμένεις, αλλά θα μπορέσεις να νιώσεις ασφάλεια και ζεστασιά στο πλευρό ενός ανθρώπου, που θα μπορεί να σου σταθεί με τον καλύτερο τρόπο!

Καριέρα: Νιώθεις ότι έχεις βρεθεί σε επαγγελματικό αδιέξοδο, ότι τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και ότι κυριαρχεί η αβεβαιότητα και η αστάθεια. Σκέψου όμως, ότι αυτή την κατάσταση δεν την βιώνεις μόνο εσύ, αλλά πολύς κόσμος. Αυτό το μήνα θα υπάρξουν παγίδες στα επαγγελματικά σου και θα χρειαστεί σοβαρότητα και υπομονή για να ξεπεράσεις μία δύσκολη κατάσταση που θα προκύψει στον εργασιακό σου τομέα!

Οικονομικά: Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να συνδράμεις οικονομικά, περισσότερο στην οικογένεια και επιπλέον θα χρειαστεί να κάνεις και κάποιες αγορές που αφορούν στο σπίτι σου. Με έναν καλό προγραμματισμό, μπορείς να τα καταφέρεις, ωστόσο θα αγχωθείς και θα πιεστείς κατά την διάρκεια αυτού του μήνα για τον οικονομικό σου τομέα!

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 6
Γενικά: Έφτασε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, να απολαύσεις πράγματα που τον τελευταίο καιρό σου είχαν λείψει και να ανανεωθείς! Ο ενθουσιασμός, η λαχτάρα και ο ερωτισμός, θα κάνουν πιο πικάντικη την Χριστουγεννιάτικη περίοδο, ενώ η χαρά και οι στιγμές διασκέδασης, θα σε κάνουν να γεμίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου! Ο Δεκέμβριος είναι πολύ θετικός μήνας για σένα, σε ευνοεί και για ένα ταξιδάκι, ενώ κάποιο δώρο (είτε υλικό είτε συναισθηματικό) που προσδοκούσες εδώ και καιρό, έρχεται τώρα στη ζωή σου!

Έρωτας, σχέσεις: Από αυτό το μήνα αρχίζεις να βλέπεις την αισθηματική σου ζωή με έναν διαφορετικό τρόπο. Καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει νόημα να πιέζεσαι, να τσακώνεσαι και να προσπαθείς να κάνεις μία ερωτική ιστορία να εξελιχθεί, ενώ είναι προβληματική από το ξεκίνημά της. Διώχνεις μακριά τη στεναχώρια και τα δυσάρεστα συναισθήματα και βρίσκεις πάλι τον ερωτισμό σου! Αν είσαι σε μία σχέση, δείξε προσοχή αυτό το μήνα, γιατί μπορεί να γοητευτείς από ένα νέο πρόσωπο και να μπεις σε διλήμματα.
Αν δεν έχεις αυτή την περίοδο κάποιο ερωτικό δεσμό, είναι βέβαιο ότι τον τελευταίο μήνα του 2012 θα φλερτάρεις, θα παίξεις και θα μπεις και πάλι ενεργά στο κυνήγι του έρωτα. Αυτό το μήνα θα ζήσεις ένα ερωτικό πάθος, το οποίο όμως θα είναι εφήμερο.

Καριέρα: Το κλειδί της επαγγελματικής σου επιτυχίας βρίσκεται τα χέρια σου και μπορείς αυτό το μήνα να κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα, που θα σε φέρει πιο κοντά σε μία νέα πόρτα που θα ανοίξει για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο. Με νέες ιδέες και προτάσεις που θα έχεις κατά την διάρκεια αυτού του μήνα μπορείς να πας σε μία άλλη διάσταση την καριέρα σου!

Οικονομικά: Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να τα πας καλύτερα στα οικονομικά σου, όμως αυτό το μήνα θα υπάρξουν και αρκετά έξοδα, τα οποία δεν μπορείς να αμελήσεις. Ο Δεκέμβριος δεν είναι αρνητικός μήνας για τα οικονομικά σου, έστω κι αν θα περάσεις κάποιες μικρές περιόδους άγχους, οι οποίες όμως θα ξεπεραστούν.

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 7
Γενικά: Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να βάζουμε τις προσωπικές μας ανάγκες στην άκρη και να αφοσιωνόμαστε στους δικούς μας ανθρώπους που χρειάζονται την βοήθειά μας. Μία τέτοια στιγμή, είναι αυτός ο Δεκέμβριος για σένα και θα χρειαστεί από πλευράς σου να θυσιάσεις έστω και για λίγο τα προσωπικά σου «θέλω», για να δώσεις ουσιαστική υποστήριξη σε έναν άνθρωπο που αυτή την περίοδο σε έχει πραγματικά ανάγκη!

Έρωτας, σχέσεις: Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας της δέσμευσης και της σταθερότητας, όσον αφορά στον ερωτικό σου τομέα. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, μπορείς τώρα να κάνεις το επόμενο βήμα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Η συμβίωση, ή επισημοποίηση είναι μέσα στα πλάνα αυτού του μήνα, αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα υπάρξει πιο ουσιαστικό δέσιμο για σένα και το ταίρι σου.
Αν ο τελευταίος μήνας του 2012 σε βρίσκει δίχως ερωτικό ταίρι, τότε θα σου προκύψει μία νέα γνωριμία από το κοινωνικό σου περιβάλλον, η οποία θα σου αρέσει πολύ!

Καριέρα: Οποιοδήποτε καινούριο επαγγελματικό σχέδιο ξεκινήσεις αυτό το μήνα, να ξέρεις ότι θα είναι υπέρ σου και θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Αυτό τον Δεκέμβριο ευνοείσαι σε επαγγελματικές συμφωνίες, σε νέες εργασίες και σε επαγγελματική επέκταση! Επωφελήσου από τις προτάσεις και από τις συζητήσεις που θα γίνουν στη δουλειά σου και να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για κάτι καινούριο!

Οικονομικά: Μετά από κόπο και προσπάθεια, έφτασε η στιγμή να ισορροπήσεις οικονομικά και να ικανοποιηθείς από την εξέλιξη των χρηματικών σου υποθέσεων. Ο μήνας αυτός σε ευνοεί για την διευθέτηση νομικών, κληρονομικών και τραπεζικών ζητημάτων και είναι πολύ πιθανόν αυτό το μήνα να δεχθείς κάποια οικονομική αύξηση.

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 8
Γενικά: Αυτή η χρονιά σε εγκαταλείπει με μελαγχολική διάθεση και με την αίσθηση ότι δεν πήγαν κάποια πράγματα έτσι όπως μπορεί να ήθελες ή να περίμενες. Τον Δεκέμβριο λοιπόν είναι η στιγμή που θα κάνεις τον απολογισμό σου, θα διαγράψεις παλιά σχέδια που δεν ευδοκίμησαν και θα θέσεις νέα πλάνα για τη ζωή σου…

Έρωτας, σχέσεις: Ο έρωτας σε προβληματίζει αυτό το μήνα και σε βάζει σε σκέψεις αλλά και σε αναθεωρήσεις. Κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου θα χρειαστεί να σκεφτείς αλλά και να απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα: «Τελικά τι είναι αυτό που θέλω; Αξίζει να προσπαθήσω για αυτή τη σχέση; Πώς μπορώ να έρθω πιο κοντά σε αυτό που θέλω»;
Αν ήδη είσαι σε μία σχέση, τότε αυτό τον Δεκέμβριο θα υπάρξει μία πιο παγερή και απόμακρη στάση ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου. Θα χρειαστεί να πάρεις τελικές αποφάσεις, τις οποίες όμως θα τις εφαρμόσεις από τον επόμενο μήνα.
Κι αν διανύεις περίοδο μοναξιάς, τότε ο Δεκέμβριος είναι κάπως μελαγχολικός μήνας για τα αισθηματικά σου. Το παρελθόν εξακολουθεί να σε προβληματίζει, αλλά και να σε πικραίνει. Δεν είναι σίγουρο ότι θα έχεις και τόση πολύ διάθεση για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο στα ερωτικά σου, όμως μπορείς αυτό το μήνα να σκεφτείς και να μάθεις από τα λάθη, που έκανες στο παρελθόν σου!

Καριέρα: Τον Δεκέμβριο μπορείς να βρεις λύσεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο σε απασχολεί από τους περασμένους μήνες. Θα έχεις δουλειά αρκετή και με σοβαρότητα, υπευθυνότητα αλλά και ζήλο θα μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά την εργασία σου!

Οικονομικά: Τα οικονομικά σου είναι αρκετά στενεμένα αυτό το μήνα, για αυτό και θα χρειαστεί να περιοριστείς και να κόψεις κάποια από τα έξοδα που κάποτε τα έκανες, χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Αν και πιο συγκρατημένα, θα καταφέρεις μέχρι το τέλος του μήνα να ορθοποδήσεις οικονομικά!


Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 9

Γενικά: Αυτό τον Δεκέμβριο βρίσκεις την δύναμη που κρυβόταν μέσα σου, στέκεσαι και πάλι γερά στα πόδια σου και ατενίζεις το μέλλον, αυτή την φορά με περισσότερη αισιοδοξία. Ο τελευταίος μήνας του 2012 είναι το σκαλάκι πριν φτάσεις στο επόμενο στάδιο που έχεις βάλει στόχο… είναι ο μήνας που βάζεις ως προτεραιότητά σου την εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου!

Έρωτας, σχέσεις: Ο ερωτισμός δεν θα λείψει από τον Δεκέμβριο του 2012, ίσα – ίσα το κλίμα στα αισθηματικά σου θα είναι ιδιαίτερα θερμό και παθιασμένο!
Αν είσαι σε σχέση τότε να θυμάσαι πως αυτό το μήνα μπορεί να ανανεωθεί η ερωτική ζωή με το ταίρι σου, αρκεί και εσύ από την πλευρά σου να αφιερώσεις τον κατάλληλο χρόνο προς το σύντροφό σου! Περιόρισε τις ζήλιες και τις απαιτήσεις και κάνε μαζί με τον ερωτικό σου σύντροφο, σχέδια για το μέλλον σας.
Αν ανήκεις στην κατηγορία των εργένηδων, τότε αυτό το μήνα θα παίξει κάτι νέο στον ερωτικό σου τομέα, το οποίο θα σου αρέσει πολύ. Ο ερωτικός πόθος φουντώνει και πάλι, ωστόσο δεν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις κάτι σταθερό!

Καριέρα: Αυτό το μήνα θα δεχθείς κάποια επιβράβευση στο χώρο της δουλειά σου ή θα πετύχεις κάποιον επαγγελματικό σου στόχο, που θα σου ανοίξει μία νέα πόρτα στην καριέρα σου. Είναι η στιγμή του έτους που, αν αφοσιωθείς με πληρότητα στα επαγγελματικά σου, μπορείς να πετύχεις πολλά, γι’ αυτό μη μένεις με σταυρωμένα τα χέρια.

Οικονομικά: Θέλεις περισσότερα και μπορείς να τα έχεις από αυτό το μήνα, αρκεί να περιορίσεις τα έξοδα και την καταναλωτική σου μανία! Αυτό το μήνα δεν θα ικανοποιείσαι με τίποτα, θα θέλεις συνέχεια κάτι παραπάνω στα οικονομικά σου, όμως σίγουρα μπορείς να τα πας καλύτερα από ό,τι τους περασμένους μήνες

Read More

And More