Γλώσσα του σώματος: Τσέκαρε τις κινήσεις που θα σου δείξουν ότι σε θέλει

Σε θέλει, ναι ή όχι; Αναρωτιέσαι, ψάχνεις, αναλύεις με τις φίλες σου, κρέμεσαι από τις λέξεις, αποζητάς τις λέξεις. Και η απάντηση είναι πάντα εκεί, μπροστά σου, στη σιωπή, αρκεί να την παρατηρήσεις. Η γλώσσα του σώματος δεν λέει ποτέ ψέματα. Λέει μάλιστα και πράγματα που πολλές φορές ο απέναντι μπορεί να θέλει να αποκρύψει. Δεν έχεις λοιπόν παρά να επιστρατεύσεις όλη σου την παρατηρητικότητα και να ψάξεις για τα παρακάτω σημάδια (περισσότερα από ένα). Οι αποδείξεις που ψάχνεις βρίσκονται στα μάτια, στο στόμα, στο ύφος, στο σώμα του. Για πάμε…

ΑΜΗΧΑΝΙΑ
Αν σου μοιάζει αμήχανος είναι ένα καλό σημάδι. Αν κάθε φορά που συναντιόσαστε αντιλαμβάνεσαι την αμηχανία από την πλευρά του, τότε προφανώς και δεν του είσαι αδιάφορη. Ένα σημάδι που σου δείχνει ότι όντως είναι αμήχανος είναι να ξύνει τον κρόταφό του. Για check.

 

ΤΑ ΜΑΤΙΑ
Εδώ φίλη μου σε θέλω απόλυτα παρατηρητική. Το εγχείρημα είναι εξαιρετικά απαιτητικό. Τα μάτια προδίδουν άμεσα τις ερωτικές του προθέσεις. Αυτό που κοιτάς λοιπόν είναι την κόρη του ματιού του όταν σε κοιτάει. Όσο πιο ανοιχτή, τόσο πιο ερωτικά σε βλέπει. Όσο πιο κλειστή, τόσο πιο αδιάφορη του είσαι. Οπότε, πλησιάσέ τον, κοίταξέ τον στα μάτια και τσέκαρε. Αστείο μεν (και λίγο δύσκολο), αλλά αποτελεσματικότατο.

 

ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ;
Σε κοιτάει επίμονα την ώρα που μιλάς; Αν σε κοιτάει και την ώρα που δεν μιλάς και κοιτάς κάπου αλλού ή όταν μιλάς με κάποιον άλλον, τότε τα σημάδια είναι φανταστικά!
Αν τον “τσακώσεις” να σε κοιτάει την ώρα που κινείσαι στο χώρο, αν σε παρατηρεί, σε περιεργάζεται προσπαθώντας να μην τον πάρεις χαμπάρι, τότε μπορείς να αρχίσεις να χαίρεσαι.

 

ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΕΡΝΕΙ;
Εύκολο να το τσεκάρεις το συγκεκριμένο. Αν όταν του μιλάς σε ακούει με το κεφάλι του να έχει πάρει μια κλίση, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Είναι σημάδι που δείχνει ότι τον ενδιαφέρουν αυτά που λες, η προσοχή του είναι σε σένα, σε ακούει και δεν σε “γειώνει”.

 

ΠΩΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ;
Το ζητούμενο είναι όταν χαμογελάει να ανοίγει πολύ το στόμα του. Φουλ χαμόγελο, σε όλη του την έκταση, δείχνει έναν άνθρωπο που δεν συγκρατείται, του αρέσεις, σε θέλει.

 

ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ
Αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα έχεις παρατηρήσει στον εαυτό σου, όταν σου αρέσει κάποιος. Τώρα κάνε το ανάποδο. Παρατήρησε αν υγραίνει τα χείλια του. Σαφές ερωτικό σημάδι, από τις δυνατότερες ενδείξεις της γλώσσας του σώματος που δείχνει αυξημένη ερωτική πρόθεση. Bingo!

 

ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ
Μη γελάς! Παρατήρησε αν όταν σου μιλάει χαϊδεύει τα φρύδια του ή το κούτελό του. Αυτό σημαίνει ότι κάνει καλές σκέψεις για σένα. Προσοχή: αν χαϊδεύει το πιγούνι του, τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά.

 

ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ;
Θέλουμε να μιλάει γρήγορα. Με κοφτές και σύντομες προτάσεις, όχι μακροσκελείς. Θέλουμε να μιλάει ασταμάτητα. Γιατί αυτό σημαίνει ότι θέλει και προσπαθεί να κρατήσει την προσοχή σου πάνω του. Χα!

 

ΓΕΡΝΕΙ;
Όταν μιλάτε, όταν πίνετε το ποτό σας, όταν είστε μαζί, μήπως έχει την τάση να γέρνει προς το μέρος σου; Τέλεια! Αν γέρνει προς τα σένα, τότε να ξέρεις πως είναι έτοιμος να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Το σώμα του το κάνει ήδη.

 

ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ;
Το ίδιο ακριβώς με το παραπάνω ισχύει αν μικραίνει την απόσταση μεταξύ σας. Αν δεν κρατάει τις αποστάσεις ασφαλείας, αν έρχεται κοντά σου, πολύ κοντά σου, αν αργά και διακριτικά μειώνει την απόσταση… Πλησιάζει το στόχο του δηλαδή. Εσένα!

 

ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ;
Μήπως όσο σου μιλάει φροντίζει και να σε αγγίζει; Στο χέρι, στον ώμο, στο πόδι… Δεν είναι για να δώσει έμφαση στα λεγόμενά του. Αν δεν χάνει ευκαιρία να σε αγγίζει, τότε οι οιωνοί είναι θετικότατοι.

 

ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ;
Ένα σημάδι ότι σε θέλει φίλη μου είναι ο καθρεφτισμός. Αν κάνει ό,τι κάνεις, αν μιμείται τις κινήσεις σου. Χαρακτηριστικό της αμηχανίας μιας ερωτικής ατμόσφαιρας. Πίνεις από το ποτό σου, πίνει κι αυτός. Αγγίζεις τα μαλλιά σου, αγγίζει κι αυτός τα δικά του. Ασυναίσθητα γίνονται αυτά να ξέρεις. Παρατήρησέ το και σε σένα και θα δεις ότι ισχύει.

Extra tip: Αυτός είναι κι ένας ωραίος τρόπος να συνδεθείς με τον απέναντι αν θέλεις. Άρχισε να κοπιάρεις τις κινήσεις του, διακριτικά, να μην νομίσει ότι τον “κοροϊδεύεις” και θα δεις.

 

ΠΩΣ ΚΑΘΕΤΑΙ;
Όταν κάποιος θέλει κάποια έχει την τάση να “κλείνει” το χώρο της με σκοπό να εγκλωβίσει και τις πέντε αισθήσεις της. Άρα, αν κάθεσαι έτσι ώστε να μην μπορείς να δεις του άλλους, αν έχει πιάσει την άλλη θέση και εσύ κοιτάς τον τοίχο, τότε όλα καλά, αγαπημένη μου!

 

 

 

 

Read More

And More