Η αρνητική πλευρά των ζωδίων όταν ερωτεύονται

Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τις “επικίνδυνες” συμπεριφορές των ζωδίων όταν ερωτεύονται…

Κριός
Ο Κριός δεν φημίζεται για τη σύνεσή του και είναι ικανός να κάνει κάθε είδους τρέλα για να εντυπωσιάσει το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει. Είναι επιδειξιομανής και μπορεί να ξεπεράσει κάθε όριο, κάνοντας επικίνδυνα πράγματα ή ξοδεύοντας όλα του τα λεφτά. Ας το γλεντήσει, αλλά πρέπει να προσέξει τις συνέπειες των πράξεών του.

Ταύρος
Τα άστρα λένε ότι είναι ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια. Τον ενδιαφέρει ένα άτομο για τα ψυχικά του χαρίσματα, αλλά κυρίως τον ενδιαφέρει για το σεξ. Δίνει τόση σημασία στο σεξ, σε σημείο που χάνει τον έλεγχο. Δηλαδή, θα ξυπνήσει μια μέρα και θα καταλάβει ότι δεν έχει κανένα άλλο κοινό με τη σχέση του!

Δίδυμος
Ο Δίδυμος δεν φημίζεται για τη σταθερότητα των απόψεών του. Δεν είναι κακό που αλλάζει συνέχεια ιδέες, είναι κάτι που συνηθίζεται. Αλλά το ότι αλλάζει συνεχώς τις απόψεις του, τις πεποιθήσεις του και τα πιστεύω του με σκοπό να ρίξει το εκάστοτε πρόσωπο, είναι ανησυχητικό. Αν δεν μπορεί να είναι ο εαυτός του με το άτομο που αγαπάει, ας μην ασχοληθεί άλλο καλύτερα.

Καρκίνος
Το πιο σημαντικό πράγμα για τον Καρκίνο είναι να είναι δεσμευμένος! Ακόμα κι αν μία σχέση δεν του ταιριάζει πολύ, θα την κόψει, θα την ράψει και θα την κάνει στα μέτρα του, με κίνδυνο να ξεχάσει ποιος πραγματικά είναι. Και όταν το διαπιστώσει αυτό, φυσικά θα φταίει ο άλλος, ποτέ αυτός.

Λέων
Ο Λέων όταν ερωτεύεται θέλει να γνωστοποιεί τη σχέση του παντού. Πρέπει να είναι το κύριο θέμα συζήτησης με την παρέα του, το τι έκανε με τη σχέση του και το πού πήγε. Ακόμα κι όταν έχει πρόβλημα στο δεσμό του, η παρέα του πρέπει να προσπαθεί να του το λύσει. Γίνεται τόσο κουραστικός, που οι φίλοι του δεν ξέρουν τι είναι χειρότερο, οι καλές ή οι κακές στιγμές της σχέσης του.

Παρθένος
Ο Παρθένος θεωρεί ότι είναι ένα έξυπνο ζώδιο, αλλά όταν ερωτεύεται χάνει το μυαλό του. Αποσυντονίζεται εντελώς κι αυτό είναι κάτι που του χαλάει την τάξη και τη σειρά που έχει στο μυαλό του. Επηρεάζεται τόσο πολύ, που είναι ικανός να κάνει τόσες ανοησίες, όσες δεν έκανε ποτέ.

Ζυγός
Ο Ζυγός όταν ερωτεύεται δεν χαλάει ποτέ το χατίρι στον άνθρωπό του. Θέλει να είναι συνέχεια μαζί του, αλλά αυτό στη συνέχεια θα τον οδηγήσει σε μελαγχολία και θα αρχίσουν να του λείπουν όλοι οι άνθρωποι που έσβησε από τη ζωή του, για να είναι μόνος με τη σχέση του. Κατ’ επέκταση θα έρθει αντιμέτωπος με μία άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο περήφανα ζώδια. Εκτός, αν ερωτευτεί παράφορα και τότε δεν θα αναγνωρίζει ούτε ο ίδιος τον εαυτό του. Θα ψάχνει κινητά, θα δημιουργεί σκηνές ζηλοτυπίες για ασήμαντα πράγματα και γενικώς θα νιώθει ανασφαλής συνεχώς. Είναι ένα λάθος που έκανε και σε προηγούμενες σχέσεις του, αλλά δεν θα το παραδεχτεί ποτέ.

Τοξότης
Ο Τοξότης φημίζεται για το ελεύθερο πνεύμα του. Όταν όμως ερωτευτεί μπορεί να το χάσει και τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Όταν προσπαθεί να διατηρήσει μία σχέση, η οποία δεν του ταιριάζει, γίνεται εκνευριστικός και ανυπόφορος. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για έναν Τοξότη είναι να προσπαθεί να μπει σε καλούπια κι αυτό δεν είναι κάτι που τον εκφράζει.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο αρκετά συγκροτημένο, αλλά όταν ερωτευτεί χάνει τον έλεγχο. Θα χαθεί από όλον τον κόσμο, θα ξεσπάει σε ό,τι βρει μπροστά του, χωρίς να τον νοιάζει για τις συνέπειες ή για το πώς θα ξαναγυρίσει στη ρουτίνα του. Είναι το μόνο ζώδιο που κινδυνεύει να χάσει πολλά, εξαιτίας των αντιδράσεών του.

Υδροχόος
Στον Υδροχόο αρέσει πολύ να ονειρεύεται πράγματα που θα μπορούσε να καταφέρει στη ζωή του. Ακόμα κι αν δεν είναι άμεσα υλοποιήσιμα, είναι κάτι που τον βοηθάει να συνεχίσει τη ζωή του. Όταν ξαφνικά ερωτευτεί με ένα άτομο που θα έχει άλλα σχέδια από τα δικά του, απλώς θα συμβιβαστεί και θα μαραζώνει. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο για τον καθένα, πόσο μάλλον για έναν Υδροχόο.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς θα κάνει όλες τις θυσίες για τη σχέση του. Θα δώσει τα πάντα και δεν θα χαλάσει κανένα χατίρι ποτέ. Όταν όμως κουραστεί από αυτήν την ανιδιοτελή προσφορά, θα αρχίσει να εκνευρίζεται που δεν παίρνει όσα δίνει. Αυτό θα συμβεί, γιατί δεν έθεσε από την αρχή τις βάσεις για μια ισότιμη σχέση και δεν ξεκαθάρισε τα πράγματα ευθέως. 

Read More

And More