Ι LOVE DOGS. Η πανσιόν σκύλων στα βόρεια προάστια, που κάνει τη φύλαξη των σκύλων να μην μοιάζει με τιμωρία, αλλά με ανταμοιβή!

Η εκπαίδευση των σκύλων βασίζεται στο σύστημα της ανταμοιβής και της τιμωρίας. Όλοι έχουμε δει πώς κοιτάζει το αφεντικό του ο τιμωρημένος σκύλος… Γιατί, λοιπόν, όταν φεύγουμε για διακοπές ή δουλειές, οι σκύλοι μας πρέπει να πηγαίνουν σε μέρη που μοιάζουν με τιμωρία; Η ζωή στην πρότυπη πανσιόν σκύλων, I LOVE DOGS, μοιάζει με ανταμοιβή!

Χτισμένη στα βόρεια προάστια, σε 12 καταπράσινα στρέμματα στους πρόποδες της Πάρνηθας, η πανσιόν σκύλων I LOVE DOGS αποτελεί το κοινό μυστικό των ζωόφιλων και των κατοικίδιών τους. Εδώ, η φιλοξενία σκύλων περιλαμβάνει μεγάλες μονωμένες ξύλινες μονοκατοικίες με κρεβάτια, καναπέδες, παράθυρο, αυτόνομη θέρμανση και κήπο με γκαζόν, ιδιωτική πισίνα και ξαπλώστρες παραλίας.

Οι σκύλοι παίζουν και κοινωνικοποιούνται στον κοινόχρηστο χώρο, ο οποίος διαθέτει τρεις πισίνες με jet για κολύμπι που διασκεδάζει και γυμνάζει ταυτόχρονα. Οι εκλεκτοί θαμώνες ακολουθούν ένα μελετημένο ημερήσιο πρόγραμμα, που τους κρατά χαρούμενους και υγιείς.

Ρώτησα τον κο. Κωνστανταράκη, ιδιοκτήτη του I LOVE DOGS, κατά πόσο τα σκυλιά μπορούν να εκτιμήσουν αυτές τις ανέσεις: Όταν ο σκύλος είναι χαρούμενος ανταποδίδει με τον τρόπο του το ενδιαφέρον του αφεντικού του. Η σχέση τους παραμένει άψογη όσο κι αν έχουν μείνει μακριά. Οι σκύλοι βλέπουν το αφεντικό τους μετά από καιρό και δεν του κάνουν μούτρα!”.

Αρκεί κανείς να δει τα δεκάδες σχόλια πελατών που είναι αναρτημένα στο site της πανσιόν I LOVE DOGS για να διαπιστώσει ότι οι πελάτες μιλούν για έναν μοναδικό χώρο φιλοξενίας σκύλων με πρωτοφανείς ανέσεις, αλλά και για ένα ζεστό περιβάλλον που δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στο κατοικίδιό τους. Δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το πόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος είναι ο σκύλος τους, όταν τον παραλαμβάνουν.

Τώρα ξέρετε, ο χρόνος μακριά από τον πιο πιστό φίλο σας δεν χρειάζεται να μοιάζει με τιμωρία, αρκεί μια επίσκεψη στην πρότυπη πανσιόν σκύλων I LOVE DOGS για να το διαπιστώσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φύλαξη σκύλων στην Αθήνα, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.ilovedog.gr ή να επικοινωνήσετε στο 210 2433334 (09:00-13:00 & 17:00-19:00)

Read More

And More