Άρτεμις: “Γιατί τα κάνει όλα αυτά εφόσον δεν θέλει σχέση -όπως υποστηρίζει;”

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι 20 ετών και εδώ και δύο μήνες περίπου μιλάω με ένα αγόρι, ένα χρόνο μικρότερό μου, το οποίο γνώρισα μέσω κοινής παρέας. Ξεκινήσαμε να μιλάμε μέσω μηνυμάτων και μου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν θέλει σχέση.

Όταν βγαίνουμε είναι πάντα τόσο ρομαντικός και τρυφερός μαζί μου. Με αγκαλιάζει, μου κρατάει το χέρι και μου μιλάει πολύ γλυκά. Αν κάποιος μας δει στο δρόμο μας περνάει για ζευγάρι, ενώ θεωρητικά τουλάχιστον δεν είμαστε.

Όταν του είχα μιλήσει περί σχέσεών μου είχε πει ότι τον βολεύει να είμαστε έτσι όπως είμαστε, χωρίς ουσιαστικούς δεσμούς. Εγώ όμως αναρωτιέμαι. Κι έτσι όπως είμαστε, δεν είμαστε σαν κανονικό ζευγάρι;

Βγαίνουμε βόλτες, μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και μία στο τόσο βρισκόμαστε και σεξουαλικά. Όταν μάλιστα εγώ του είπα να περιοριστούν οι βόλτες μας και να βρισκόμαστε μόνο για σεξ, αυτός αντέδρασε και είπε ότι δεν του φτάνει μόνο αυτό κι ότι θέλει παραπάνω πράγματα από μένα.

Επίσης, έχει τύχει να ζηλέψει όταν με κοιτάνε άντρες στο δρόμο και πολλές φορές μου κάνει παράπονα ότι με θέλει πιο τρυφερή μαζί του γιατί εγώ είμαι κάπως μαγκωμένη.

Γιατί όμως τα κάνει όλα αυτά εφόσον δεν θέλει σχέση όπως υποστηρίζει; Δεν τον καταλαβαίνω καθόλου.

Φοβάμαι ότι ίσως τον βολεύει που η κατάσταση ανάμεσά μας δεν είναι αρκετά ξεκάθαρη, έτσι ώστε αν θελήσει να πάει με άλλη να το κάνει χωρίς ενδοιασμούς εφόσον δεν έχουμε κανονική σχέση.

Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ και η κατάσταση αυτή με προβληματίζει. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα ακαθόριστα πράγματα.

Άρτεμις

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. πολυ απλο…..θα του πεις: εφοσον δεν εχουμε σχεση, ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει ο,τι θελει με καποιον αλλον ετσι;;
    αν πει ναι, τοτε φυγε….δε σε θελει.
    αν πει οχι, τοτε εχετε σχεση.

  2. pisteuw oti apla thelei na se kanei na detheis perissotero kai na se peithei me ton tropo tou na meneis se auth thn katastash.. i alitheia einai oti einai poli mperdemena ta minimata tou alla exei pei mia alitheia sthn arxh.. Den thelw sxesh.. auto otan to lene kai aneksarthta me tis energeies tou sth sinexeia simainei oti nai tou areseis kai pernate kala alla exei anoixtes tis keraies tou gia nees prooptikes. Kalo tha itan na ekanes mia sixhthsh mazi tou kai na dikedikhseis ta thelw sou , na deikseis oti ta iperaspizesai kiolas. Mhn deixneis oti den trexei tpt.. na eisai eilikrinhs! Prwta ap ola sevasmo ston eauto sou 😉 an de se kaliptei auth h katastash kane thn kardia sou petra kai dikedikhse kapoion o opoios tha thelei sxesh

  3. ο,τι λεει το λεει για να μην σε χασει και για να εχει καποια στανταρ γκομενα που θα την εχει οποτε εκεινος θελει.. με αυτα που σου λεει θεωρω οτι σε χειριζεται.. κοιτα τα πραγματα ειναι απλα.. αν θες σεξ μονο χωρις δεσμευσεις, μενεις.. αν θες κανονικη σχεση και αυτος δεν μπορει να σου την προσφερει, φευγεις.. μην δεσμευεσαι με κανεναν.. ισως αυτος να ηταν ο πρωτος για εσενα και να εχεις κολλησει.. η αποφαση ειναι δικη σου.. η γνωμη μου παντως ειναι να μην συμβιβαζεσαι με ανθρωπους που δεν μπορουν να σου προσφερουν αυτα που εχεις αναγκη.. καλη τυχη!

  4. Τα κανει γτ οπως ειπες κ εσυ τον βολευει αυτη η κατασταση.Αν δεν σου αρεσει αυτη η κατασταση μην την ανεχτεις αλλο θα βγεις χαμενη κ θα εχεις χασει παντελως τον αυτοσεβασμο κ σε επομενες σχεσεις.Αντε με τον καθε πονηροου εκμεταλευεται καταστασεις.

  5. ΕΓΩ ΑΡΤΕΜΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΗ.ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΙΜΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ.ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΓΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ.ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ.ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΣΕ ΛΕΕΙ: Μ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΗΣ ΑΡΕΣΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΝ Κ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΝ Κ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ Τ ΑΓΟΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.Κ ΝΑ ΣΕ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ?Κ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ?ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ!

  6. Πιστεύω ότι σου είπε από την αρχή έτσι, για να μην έχεις προσδοκίες. Πολλά αγόρια φοβούνται, ότι αν σταμπάρουν σαν “σχέση” το δεσμό τους με μια κοπέλα, τότε εκείνη θ’ αρχίσει να έχει πολλές απαιτήσεις από αυτούς, π.χ. να της φέρνουν λουλούδια, να την παίρνουν και να τη φέρνουν με το αυτοκίνητο, να της πληρώνουν τον καφέ ή το τραπέζι, να της στέλνουν 100 μηνύματα τη μέρα κι άλλα τέτοια. Να ξέρεις, πάντως, ότι άπαξ και σου είπε ότι δεν θέλει σχέση και του κόλλησε για τα καλά αυτή η νοοτροπία, είναι μαζί σου όσο περνάτε καλά. Μην περιμένεις από έναν τέτοιον να σε στηρίξει σε τυχόν δυσκολίες που θα συναντήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Με την πρώτη σου αναποδιά, με την πρώτη σου κακοκεφιά, άπαξ και σταματήσεις να του κάνεις χατίρια, θα τρέξει κρυφτεί σε μια τρύπα μακριά σου. Αν το δέχεσαι αυτό, τότε μείνε μαζί του, αλλά μην περιμένεις σοβαρότερα πράγματα. Η σχέση δεν είναι μόνο για τα καλά, μα και για τα δύσκολα. Αυτός δεν φαίνεται να θέλει να το καταλάβει.

  7. Και εσύ εφόσον θες σχέση γιατί δεν ψάχνεις για κάποιον που θέλει και κάθεσαι και παιδεύεις το μυαλουδάκι σου;
    Τα πράγματα είναι απλά κούκλα μου: ή γουστάρεις όπως περνάς τώρα με τον τύπο,οπότε δεν ψάχνεις γιατί δε θέλει σχέση ή αποφασίζεις ότι θέλεις κάτι παραπάνω από μια απλή συνεύρεση, οπότε το αναζητάς σε άλλον! Καλό θα είναι να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου για να ξέρεις τι ζητάς παρά να αναλώνεσαι στην ερμηνεία της συμπεριφοράς του φίλου σου!Και επίσης τίποτα δεν είναι ακαθόριστο αν δεν το επιτρέψουμε εμείς οι ίδιοι να είναι!

  8. Δηλαδή εσύ τώρα πιστεύεις οτι δεν πάει με άλλη/ες;;;
    Πλάκα κάνεις!

  9. Αυτος σε θελει μονο για να περναει καλα..αλλιως θα εκανε σχεση μαζι σου….θεωρω οτι πηγαινει και με αλλες και γουσταρει να περναει μονο καλα μαζι σου κανοντας σεξ….αλλα αν σου αρεσει και εσενα αυτο εφοσον δεν εχετε σχεση…τοκρατας και οπου βγει 😉

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More