“Τώρα το πρόβλημα ήρθε και στο κρεβάτι. Πως να το χειριστώ;”

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας εκφράσω το πρόβλημά μου…

Το αγόρι μου έχασε τη δουλειά του για τους γνωστούς λόγους αρχές Μαρτίου. Στις αρχές που δεν το είχε πολυσυνειδητοποιήσει ήταν απλά πολύ στεναχωρημένος.

Τώρα το πρόβλημα ήρθε και στο κρεβάτι. Δεν αποδίδει το ίδιο. Ξέρω ότι είναι ψυχολογικό, αλλά θα ήθελα καμιά συμβουλή για το τι να κάνω…

Δεν ξέρω πως αν το χειριστώ, ώστε να μην του προσθέσω και περισσότερο άγχος. Το έχουμε συζητήσει, αλλά ούτε εκείνος ξέρει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

g.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. den eisai i moni…..ipomoni ti allo na pw!!

  2. ασε τον χρονο να δρασει. ακομα ειναι πολυ νωρις…….πώς μας εχουν καταντησει οι αλητες. ζουμε μια εθνικη καταθλιψη ολοι, δυστυχως…..

  3. Είσαι κατατοπιστικότατη πάντως!
    Δε μας λες ούτε ηλικίες,ούτε χρόνια εργασίας,ούτε για πόσο διάστημα συμβαίνει αυτό! Έλεος.
    Συμβαίνει σε πολλούς,πόσο μάλλον αν είσαι 30 φεύγα και προσπαθείς να χτίσεις καριέρα για να καθιερωθείς και κάποια στιγμή να αρχίσεις να κάνεις οικογένεια,και ξαφνικά να ρχέτε κάποιος και να βάζει φρένο στα όνειρα σου με το έτσι θέλω!

  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ…

  5. ολοι καπως ετσι ειμαστε κοριτσι μου τωρα πια.τι να κανουμε?αντιλαμβανομαστε τις δυσκολιες που ζουμε και αυτες που θα ερθουν κατα πανω μας.που ορεξη για σεξ?
    υπομονη και σιγα σιγα μιληστε θιχτε το θεμα και καποια στιγμη θα βελτιωθει.υπομονη και αν τον αγαπας πραγματικα θα φανει απο το πως θα του σταθεις σε αυτη την δυσκολη στιγμη.

  6. upomoniiiiiiiiiiiii xreiazetai……….apla tha tous statheis k siga siga ola tha perasoun………o xronos tis pio polles fores ola ta giatreuei……..kai pali upomoni…..!!!!ti allo na pw…

  7. πουλα τρελα κοριτσαρα μου…..δεν θα μας τρελανουν αυτοι ΕΜΕΙΣ θα τους τρελανουμε!!!!!Βαλε λιγη ποικιλια στη ζωη σας,λιγο πιπερακι,ανανεωθειτε βρε αδελφε…η φτωχεια θελει καλοπεραση…..κ πιστεψε με τα καλυτερα πραγματα σε αυτη τη ζωη ειναι τζαμπα!!!παρε κ ενα ωραιο τραγουδακι ετσι να σε φτιαξω….Parov Stelar – Jimmy?s Gang.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More