Προβλέψεις αριθμολογίας – Φεβρουάριος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου;

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από τη ζεστασιά και τη συντροφικότητα που εισπράττουμε από τις προσωπικές μας σχέσεις, από τους φίλους, την οικογένεια, το σύντροφό μας. Ακόμα και αν διανύουμε περίοδο μοναξιάς, αν κοιτάξουμε γύρω μας, υπάρχει κάποιος δικός μας άνθρωπος, που μας νιώθει και είναι εκεί δίπλα μας να μας δώσει την αγάπη του! Με αυτές ακριβώς τις σκέψεις θα ξεκινήσει ο Φεβρουάριος 2016, ο οποίος αναμένεται να είναι ο πιο ζεστός και συντροφικός μήνας της χρονιάς. Τι προβλέπει η αριθμολογία για σένα;

Αριθμός Φεβρουαρίου: 2
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του Φεβρουαρίου και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα (2) και του έτους που διανύουμε (2016) είναι το 2. Ο αριθμός της δυαδικότητας συμβολίζει την ενότητα, τη συμπλήρωση, την ένωση αλλά και την ολοκλήρωση! Ο Φεβρουάριος λοιπόν είναι ο μήνας που στρέφει το ενδιαφέρον μας στον τομέα των σχέσεων, όπου με ενότητα και αλληλεγγύη θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Ο συντροφικός και ερωτικός Φεβρουάριος έρχεται για να σου χαρίσει αισιοδοξία, κέφι, πολλά ανοίγματα και ευκαιρίες, μέσα από γνωριμίες και δικτύωση! Αυτόν το μήνα θα είσαι διαρκώς σε κίνηση, θα έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, θα συμφωνήσεις, θα διασκεδάσεις και θα απολαύσεις στο έπακρο ουσιαστικές επικοινωνίες που θα σου αποδώσουν καρπούς. Νέοι φίλοι και καινούριες δραστηριότητες τώρα ξεκινούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η στασιμότητα στην αισθηματική σου ζωή αρχίζει να ξεπερνιέται και από αυτόν το Φεβρουάριο ξεκινά και πάλι ροή εξελίξεων στα ερωτικά σου. Είσαι σε μία σχέση; Να αναμένεις ότι ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει τα θέλω του, θα σου επιβεβαιώσει τα συναισθήματά του και θα έρθετε πιο κοντά μέσα από συζητήσεις, εξόδους ή ακόμα και με κάποιο ταξίδι που κάνετε. Δεν έχεις σχέση; Ο μήνας σε ευνοεί για φλερτ και γνωριμίες. Κάποιο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το διαδίκτυο ή από κάποια βραδινή έξοδο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Φεβρουάριος μπορεί να μην είναι και ο πιο σταθερός μήνας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, όμως σου χαρίζει εξαιρετικές προοπτικές επέκτασης. Θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις για θέματα εργασιακά και οικονομικά που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα. Θα πραγματοποιήσεις μία συμφωνία ή θα προγραμματίσεις ένα ταξίδι για δουλειά. Οικονομικά, υπάρχουν ευκαιρίες ανόδου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Η ανάγκη σου για σταθερότητα, ζεστασιά και πιο προσωπικές οικογενειακές στιγμές θα είναι αρκετά πιο αυξημένη αυτό το Φεβρουάριο. Θα ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένειά σου, την προσωπική σου ιδιοκτησία, ενώ πολλές φορές προτιμάς να χαλαρώνεις στον καναπέ σου παρέα με το ταίρι σου, παρά να είσαι έξω. Παράλληλα, αυτήν την περίοδο θα βάλεις πρόγραμμα στη διατροφή σου, καθώς και σε κάθε τι που είχες αμελήσει το τελευταίο διάστημα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η λογική αρχίζει να επεμβαίνει αυτόν το μήνα στην αισθηματική σου ζωή και πλέον γνωρίζεις καλά ότι πρέπει να δεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική της σχέσης σου. Είσαι σε δεσμό; Κάνεις τον απολογισμό σου και παίρνεις σοβαρές αποφάσεις που μπορεί να είναι ακόμα και ένας γάμος ή μία επισημοποίηση! Δεν έχεις σχέση; Αλλάζουν τα στάνταρντ σου στις σχέσεις και πλέον αρχίζεις να αντιμετωπίζεις με περισσότερο ρεαλισμό τις αισθηματικές σου επιλογές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Φεβρουάριος είναι ιδανικός μήνας για την εξέλιξη των επαγγελματικών και των οικονομικών σου. Γίνονται σημαντικά βήματα σταθερότητας που σε ικανοποιούν, έστω και αν χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερες ώρες. Μπαίνουν σε πρόγραμμα οι εργασιακές, αλλά και οι οικονομικές σου εκκρεμότητες και αυτό σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Έφτασε η στιγμή για τη μεγάλη ανατροπή, τη μεγάλη αλλαγή, αλλά και την έκπληξη! Αυτές οι τρεις λέξεις – κλειδιά χαρακτηρίζουν τη γενική τάση του Φεβρουαρίου για σένα. Αυτόν το μήνα θα αλλάξεις κάτι στη ζωή σου. Μπορεί να αλλάξεις σπίτι, δουλειά ή ακόμα και σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δεδομένα γύρω σου διαμορφώνονται με έναν τρόπο διαφορετικό, γεγονός που σε συναρπάζει και σε βοηθά να πάρεις και πάλι τα πάνω σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας ανατρέπει τα πάντα. Σκέψεις, απόψεις, συναισθήματα ακόμα πολλές φορές και σχέσεις που μπορεί να είναι μαρκοχρόνιες. Ο Φεβρουάριος έχει ερωτικές ανατροπές που δεν θα σε απογοητεύσουν, αλλά θα τις απολαύσεις! Είσαι σε σχέση; Η καρδιά σου αρχίζει και πάλι να χτυπά τρελά. Αν θα είναι με τον ήδη υπάρχοντα σύντροφο ή με ένα νέο πρόσωπο, θα φανεί από το σύνολο της αριθμολογικής σου ανάλυσης. Δεν είσαι σε σχέση; Νέο άτομο μπαίνει στη ζωή σου με τον πιο περίεργο τρόπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις σε εξιτάρουν και φουντώνουν και πάλι τη δημιουργικότητα και την ελπίδα σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Αυτόν το μήνα μπορεί να ασχοληθείς με ένα διαφορετικό αντικείμενο από αυτό που είχες μέχρι σήμερα. Όποια και να είναι η αλλαγή που θα βιώσεις στα επαγγελματικά, σίγουρα θα είναι καλή για το μέλλον της καριέρας, αλλά και των οικονομικών σου. Στα οικονομικά ευνοούνται οι έξυπνες επενδύσεις που θα αποφέρουν κέρδος.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες σου, αλλά και των ανθρώπων που είναι σημαντικοί στη ζωή σου. Θα κατανοήσεις τις ανάγκες, τα θέλω και τα συναισθήματα που μέχρι τώρα ήταν ασαφή. Θα κόψεις παλιές κακές συνήθειες, θα απομακρυνθείς από δυσάρεστες καταστάσεις και ανθρώπους του χτες και θα ζεστάνεις το κλίμα των οικογενειακών ή πολύ προσωπικών σου σχέσεων!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο συμβιβασμός, η αποκατάσταση και η ισορροπία είναι τρεις σημαντικές έννοιες για την αισθηματική σου ζωή αυτόν το Φεβρουάριο. Αν είσαι σε σχέση, θα μπεις στη θέση του συντρόφου σου, θα δικαιολογήσεις κάποιες καταστάσεις και θα προσπαθήσεις να ηρεμήσεις το κλίμα στο δεσμό σου κάνοντας υποχωρήσεις για να διατηρηθεί η ισορροπία, και θα τα καταφέρεις μία χαρά! Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να ανοιχτείς περισσότερο, να αφήσεις περισσότερο ελεύθερο τον εαυτό σου, να εκφράσεις τα πραγματικά σου θέλω και να έρθεις κοντά σε έναν άνθρωπο που ήδη ξέρεις, αλλά δεν του αφήνεις τα περιθώρια να σε προσεγγίσει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με υπευθυνότητα και καλή οργάνωση, θα μπορέσεις να βάλεις τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου σε μία καλύτερη πορεία. Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σου δείξουν εμπιστοσύνη σε ένα επαγγελματικό έργο και με τα οποία θα μπορείς να έχεις μία πολύ καλή συνεργασία. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές, ωστόσο ο Φλεβάρης σου δίνει την ευκαιρία της διευθέτησης και τακτοποίησης υποχρεώσεων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβεις καλά αυτόν το Φεβρουάριο. Ο δεύτερος μήνας της χρονιάς είναι μοιραίος και ιδιαίτερα σημαντικός. Η διαίσθησή σου θα σου δώσει σημαντικά μηνύματα για το παρόν και το μέλλον και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε κακοτοπιά. Παράλληλα, αυτόν το μήνα ωριμάζεις και αποφασίζεις να αφοσιωθείς μονάχα σε ό,τι έχει αξία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου διανύουν μία προβληματική περίοδο. Νιώθεις ότι κάτι δεν σε καλύπτει, ότι κάτι δεν πάει τόσο καλά όσο θα έπρεπε, πιθανότατα νιώθεις και μοναξιά. Δείξε ψυχραιμία και πάρε το χρόνο σου. Αν είσαι σε σχέση θα υπάρξει κάποια αποστασιοποίηση από το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις του χτες, που πλέον θα καταλάβεις ότι πρέπει επιτέλους να ξεπεράσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτόν το μήνα έχεις έντονο το αίσθημα της κούρασης στα επαγγελματικά σου, ενώ τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Η λύση δεν είναι να το βάλεις κάτω, αλλά ούτε να σε πιάσει η απόγνωση. Αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στην εργασία σου και λύνοντας εκκρεμότητες του παρελθόντος θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την επαγγελματική και οικονομική στασιμότητα, που είναι βέβαιο ότι θα σε προβληματίσει.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ 6
Ο Φεβρουάριος είναι ιδιαίτερα σημαντικός μήνας για την προσωπική σου ζωή και κυρίως για την εξέλιξή σου σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Πολλές από τις προσπάθειες που έκανες ως σήμερα θα πιάσουν τόπο και τώρα θα απολαύσεις τους καρπούς τους. Ο μήνας μπορεί να είναι γεμάτος από απαιτήσεις, άγχος και υπερένταση, όμως τα κέρδη που θα έχεις θα είναι μεγάλα. Στις προσωπικές σου σχέσεις θα γίνουν σημαντικές αποκαλύψεις. Άτομα που θεωρούσες “συμμάχους” μπορεί να αποδειχθούν “εχθροί”, ενώ κάποιοι που πίστευες ως “εχθρούς” θα αποδειχθούν ότι ήταν “σύμμαχοι”.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή πυρπολείται από ερωτισμό και έντονο πάθος, οι στιγμές που θα απολαύσεις θα σε ανανεώσουν! Μετά από πολύ καιρό θα νιώσεις έντονο το ερωτικό πάθος που θα σε εξιτάρει και θα σε παρασύρει να κυνηγήσεις νέους ερωτικούς στόχους. Αν είσαι σε σχέση, διώξε από την καρδιά σου τη ζήλια και την αμφιβολία και απόλαυσε δυνατές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, πες “ναι” σε έναν προκλητικό έρωτα που εισβάλει τώρα στη ζωή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σημαντικές κατακτήσεις έρχονται στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου. Ο Φεβρουάριος σου δίνει τη νίκη σε αγώνες που έδωσες στο παρελθόν και η ανταμοιβή που λαμβάνεις τώρα είναι επαγγελματική προαγωγή και οικονομική αύξηση. Η επαφή σου με πρόσωπα που κατέχουν υψηλή θέση θα σε βοηθήσει στην περεταίρω επαγγελματική διάκριση. Οικονομικά είσαι κερδισμένη και τυχερή!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ 7
Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που σου χαρίζει την εκπλήρωση προσωπικών σχεδίων και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Τις μέρες του Φλεβάρη θα κάνεις τον απολογισμό σου, θα μετρήσεις τι είναι αυτό που αξίζει και πρέπει να παραμείνει κοντά σου και θα βρεις και πάλι τη δύναμη που κρύβεται μέσα σου. Οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να κλείσεις και κάποιο κεφάλαιο του παρελθόντος που ήδη γνώριζες ότι έχει ολοκληρωθεί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όλα δείχνουν ότι έχεις φτάσει σε ένα στάδιο που πρέπει να κάνεις μία νέα αρχή στα αισθηματικά σου. Ωστόσο, εσύ φαίνεται ότι δεν έχεις την επιθυμία για κάτι καινούριο, αλλά θέλεις να συνεχίσεις να συντηρείς το παλιό. Αν είσαι σε σχέση, πρέπει αυτόν το μήνα να συνειδητοποιήσεις τι είναι το καλό για σένα αλλά και το σύντροφό σου και να καταλήξεις σε αποφάσεις. Αν δεν έχεις σχέση, μην περιμένεις την επιστροφή του “ασώτου”! Πες “ναι” στο νέο φλερτ που θα προκύψει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κλείνεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες που πίστευες ότι ποτέ δεν θα ολοκληρωθούν. Αυτόν το μήνα καταφέρνεις αυτό που θεωρούσες ότι δεν θα μπορούσες να πετύχεις. Οι αλλαγές που θα συμβούν στα αισθηματικά σου, θα σε βοηθήσουν να κάνεις από τον επόμενο μήνα ένα πολύ σημαντικό νέο ξεκίνημα. Τα οικονομικά σου, μπορείς πιο εύκολα πλέον να τα διαχειριστείς.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ 8
Ο Φεβρουάριος ξεκίνα γεμάτος υποσχέσεις, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για σπουδαίες αλλαγές. Τα πάντα γύρω σου αλλάζουν και διαμορφώνονται κάτω από νέες συνθήκες, γεγονός που θα σε ενθουσιάσει. Η έμπνευση, η εξυπνάδα, αλλά και οι γρήγορες αποφάσεις που θα πάρεις, θα σε βοηθήσουν ώστε να πετύχεις σημαντικούς στόχους. Η υπερένταση, η νευρικότητα αλλά και ο εγωισμός, θα προβληματίσουν τη σχέση σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θέλεις ελεύθερα να απολαύσεις τον έρωτα χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς και αυτόν το Φλεβάρη παίζεις στα αισθηματικά σου και επιβεβαιώνεσαι. Αν είσαι σε σχέση, να αναμένεις ότι θα δημιουργηθούν τριγμοί ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφο, γιατί δεν θα δέχεσαι υποδείξεις ή καταπίεση, αλλά θα νιώθεις ρουτίνα και θα θελήσεις να κάνεις την επανάστασή σου. Αν δεν έχεις σχέση, προετοιμάσου για μία ξαφνική γνωριμία με καλή προοπτική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά σου αυτόν το Φεβρουάριο θα μπούνε σε στάδιο ανάπτυξης και εξέλιξης. Μια νέα πρόταση, ένα ταξίδι ή μία νέα συμφωνία θα γίνει η αφετηρία για μία νέα προοπτική στην εργασία σου. Δεν είναι μυστικό ότι τώρα μπορεί να κάνεις και κάποια σπουδαία αλλαγή ή μεταγραφή στα επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου, ενώ τα έσοδά σου φαίνονται να αυξάνονται, η διαχείριση που θα κάνεις δεν θα είναι και η καλύτερη, με αποτέλεσμα να μένεις με άδειο πορτοφόλι.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Ο Φεβρουάριος έρχεται για να ανανεώσει ουσιαστικά τον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, ενώ δένεσαι ουσιαστικά με φίλους και οικογένεια, μέσα από τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν. Παράλληλα, η υποστήριξη και η συμπαράσταση που θα δώσεις και θα πάρεις, θα σε κάνουν να νιώσεις ότι κάποιες σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου είναι πολύ σημαντικές. Στην πορεία του, ο μήνας θα σου δώσει λόγους για να νιώσεις σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Φλεβάρης είναι ένας μήνας που σου χαρίζει τρυφερότητα, ζεστασιά και ρομαντισμό στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε αναπτύσσεται ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου ουσιαστικό δέσιμο, που σε αναζωογονεί. Αν δεν έχεις σχέση, έχει έρθει η ώρα να βρεις το άλλο σου μισό, με το οποίο θα έχεις κοινή πορεία και μέλλον. Τα συναισθήματα που θα σου προκαλέσει αυτό το νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου, θα είναι ειλικρινή, αγνά, ενώ οι προοπτικές μεταξύ σας θα είναι για σταθερότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου αναπτύσσονται οι επαγγελματικές σου συνεργασίες, γεγονός που ευνοεί ιδιαίτερα τα προσωπικά σου εργασιακά σχέδια. Θα δεχθείς επαγγελματική υποστήριξη και από φιλικά πρόσωπα που με κάποιο τρόπο θα στηρίξουν την εργασιακή σου προσπάθεια. Τα οικονομικά αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ παράλληλα έρχονται στα χέρια σου κάποια οφειλόμενα χρήματα που σε ανακουφίζουν!

Read More

And More