Προβλέψεις Αριθμολογίας για το Μάιο 2016. Πώς θα είναι ο μήνας σου;

Τι προβλέπει ο προσωπικός σου αριθμός για το Μάιο; Τι σε συμβουλεύει η αριθμολογία στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης είναι ευχάριστος, επικοινωνιακός,γεμάτος αιφνίδια ξαφνιάσματα που θα σκορπίσουν τον ενθουσιασμό αλλά και την ανάγκη να κάνουμε αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Ο Μάης φέρνει μαζί του όμορφες εκπλήξεις θα μας φέρουν σε εγρήγορση.

Αριθμός του μήνα: 5
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα (5) και του έτους (2016), είναι το 5! Ο αριθμός 5 δηλώνει τον αιφνιδιασμό, την αλλαγή και την έκπληξη… Σε όλη την διάρκεια αυτού του μήνα θα θελήσουμε να αντρέψουμε την σταθερότητα και να τολμήσουμε σε σχέδια και σε δράσεις που μπορεί να έχουν ρίσκο, όμως υπόσχονται μία μεγάλη αλλαγή! Όλοι μας θα κάνουμε μία ουσιαστική ανανέωση σε έναν βασικό τομέα της ζωής μας.
Ο έρωτας γίνεται απρόβλεπτος και άκρως αναζωογονητικός! Ο έρωτας πάντα κάνει την εμφάνιση του απρόβλεπτα, από εκεί που δεν το περιμένεις και έχεις χάσει την ελπίδα σου ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει. Το Μάιο, λοιπόν πολλοί θα δεχθούν απρόσμενα τα βέλη του έρωτα και θα καλωσορίσουν στη ζωή τους ένα νέο πρόσωπο που θα ξυπνήσει μέσα τους συναισθήματα που ήταν ξεχασμένα. Παράλληλα, οι σχέσεις και όσοι είναι μόνιμα δεσμευμένοι, θα κάνουν αυτό το μήνα την επανάστασή τους, διεκδικώντας την ελευθερία τους αλλά και έναν νέο έρωτα που θα τους ξυπνήσει από το λήθαργο. Προσοχή γιατί η επιπολαιότητα θα έχει το κόστος της.
Ξαφνικές επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες! Κατά την διάρκεια του Μαϊου θα υπάρξουν πολλές επαγγελματικές αλλά και οικονομικές ανατροπές! Δεν είναι μήνας σταθερότητας, είναι μήνας εξερεύνησης αλλά και ρίσκου. Πολλοί θα κάνουν στροφή στην καριέρα τους και θα ξεκινήσουν μία νέα εργασία, η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ότι έκαναν ως σήμερα. Στα οικονομικά θα υπάρξουν ξαφνικά κέρδη τα οποία όμως δεν θα μπορούν να σταθούν με σταθερότητα στα χέρια μας.

/

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Το Μάιο θα δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στις υποθέσεις σου και θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου με περισσότερη ωριμότητα και εμπειρία! Θα βάλεις νερό στο κρασί σου και θα δεις πιο υπεύθυνα τη ζωή και το μέλλον σου!Επιπλέον, οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, οι φίλοι, η οικογένεια, θα έχουν ανάγκη την στήριξη και την βοήθειά σου! Εσύ θα προσπαθείς αυτό το μήνα να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο, με αποτέλεσμα να αφήσεις τον εαυτό σου παραμελημένο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η σχέση σου αυτό το μήνα αρχίζει να βελτιώνεται και διανύει μία καλύτερη πορεία! Ο σύντροφός σου θα αρχίσει σταδιακά να σου ανοίγεται περισσότερο συναισθηματικά και θα δημιουργηθεί περισσότερο δέσιμο ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου! Θα περάσετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά! Όσο για σένα που διανύεις φάση μοναξιάς, κάτι όμορφο φαίνεται στον ορίζοντα! Θα υπάρξει ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, που θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά, ζεστασιά, συντροφικότητα…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το Μάιο είναι αναγκαίο να διαχειριστείς τα επαγγελματικά σου με περισσότερη διπλωματία αλλά και προσοχή. Θα υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε έναν συνάδελφο, όπου και εκνευριστείς. Δείξε συνέπεια και σταθερότητα στην εργασία σου και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Στα οικονομικά, υπάρχουν ακόμα σκαμπανεβάσματα και αρκετές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την καθημερινότητά σου, οργάνωσέ τα καλύτερα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Μία φάση απολογισμού και αναθεώρησης διανύεις αυτό το Μάη η οποία και θα σε βοηθήσει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου! Θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις στον εαυτό σου για το ποιο θέλεις να είναι το μέλλον σου, ποιοι είναι οι στόχοι σουκαι τι θέλεις για την πορεία σου. Επιπλέον θα σε πιάσουν και οι υπαρξιακές σου ανησυχίες, θα σε πιάσει αναπόληση με το παρελθόν και θα θελήσεις να βρεις τι είναι αυτό που έφταιξε!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είναι μερικές στιγμές που έχουμε ανάγκη και από μοναξιά… Έτσι και εσύ αυτό το Μάη, θα θελήσεις λίγο να αποτραβηχτείς από τα αισθηματικά σου προκειμένου να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλεις αλλά και που σου αξίζει! Θα κάνεις τον συναισθηματικό σου απολογισμό σου και θα καταλήξεις σε βασικά συμπεράσματα. Ο μήνας δεν είναι ευνοϊκός για να ξεκινήσεις κάτι νέο ερωτικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί τα επαγγελματικά σου να μην είναι ακριβώς όπως θα θελες , όμως θα κάνεις όλες τις απαραίτητες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις σε κάθε πρόκληση! Το Μάιο θα βρίσκεσαι αναμονή σημαντικών επαγγελματικών εξελίξεων και θα υπάρξουν και κάποιες καθυστερήσεις με οικονομικά! Δείξε υπομονή και σύντομα θα ξεφύγεις από την στασιμότητα!


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Ο Μάιος είναι ο μήνας της επιβράβευσης και της ανόδου, όπου σου δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσεις σημαντικά επιτεύγματα ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών σου. Οι στόχοι σου αρχίζουν σιγά – σιγά να υλοποιούνται και εσύ νιώθεις ότι κάποιες θυσίες που έκανες έπιασαν τόπο. Το πάθος και η ανάγκη σου να αποκτήσεις ολοένα και περισσότερα θα είναι η κυρίαρχη διάθεση του μήνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Μάης θα είναι έντονος συναισθηματικά μήνας , όμως αν διατηρείς έναν σταθερό δεσμό υπάρχουν αρκετές παγίδες αλλά και πειρασμοί. Η ζήλεια και η κτητικότητα , θα προκαλέσουν κόντρες και αντιδράσεις ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου! Όσο για σένα που διανύεις περίοδο ελευθερίας θυμήσου το εξής: Έρχεται ο δυνατός έρωτας που θα σου ανατρέψει πολλά από τα πιστεύω σου για τις σχέσεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία προαγωγή ή μία αύξηση είναι ένα πολύ πιθανό να συμβεί αυτό το Μάη στα επαγγελματικά σου. Να είσαι σε ετοιμότητα γιατί θα υπάρξει ένα τυχερό άνοιγμα ή μία σημαντική ευκαιρία που θα δώσει άλλον αέρα στην πορεία των επαγγελματικών σου! Τα οικονομικά σου αυτό το μήνα «ανθίζουν».

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Ξεκινώντας ο Μάης συνειδητοποιείς ποιες είναι οι επιθυμίες σου, τι θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλά και ποια είναι η αλήθεια στα θέματα που σε αφορούν! Θα καταφέρεις να βάλεις σε σειρά όλα όσα θέλεις να δεις να υλοποιούνται και η πορεία του μήνα θα σου εκπληρώσει ένα σημαντικό σου όνειρο! Οι σχέσεις σου θα περάσουν μία περίοδο δοκιμασίας, η οποία όμως θα σε βοηθήσει να μάθεις ποιοι άνθρωποι είναι αληθινοί απέναντί σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Βρίσκεσαι στο στάδιο σημαντικών αποφάσεων για την πορεία των αισθηματικών σου. «Θα μείνω ή θα φύγω από αυτή τη σχέση»; Αυτή είναι μία ερώτηση που θα απαντήσεις μέχρι το τέλος του Μάη! Ο μήνας αυτός σε βοηθά να κάνεις μία νέα αρχή στα ερωτικά σου … Αυτό ισχύει ακόμα και για σένα που είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό! Θα αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και θα πεις «ναι» σε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα ξοφλάς ένα χρέος και στα επαγγελματικά σου ολοκληρώνεις κάποιες εργασίες που σε είχαν αγχώσει το τελευταίο διάστημα! Παράλληλα θα σου παρουσιαστούν και νέες ευκαιρίες. Θα συζητήσεις για νέα ξεκινήματα ή σημαντικές αλλαγές που θα πραγματοποιήσεις από τον επόμενο μήνα!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Ο Μάης είναι ένας μήνας που σου δίνει την δύναμη για νέα ανοίγματα και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου! Σε αυτό το μήνα της χρονιάς, θα διακρίνεσαι από ενθουσιασμό και θα θελήσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές, αυτές που κάποτε σκεφτόσουν αλλά δεν τολμούσες… Η τόλμη, το ρίσκο και η περιπέτεια θα σε παρασύρουν να γευτείς εμπειρίες πρωτόγνωρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα ερωτικά σκιρτήματα θα είναι δυνατά αυτό το Μάη, άσχετα αν για την ώρα δεν είσαι σε ετοιμότητα για πλήρη δέσμευση! Θα έχεις νέες ερωτικές κατακτήσεις, αλλά θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις και έναν σημαντικό στόχο για τα αισθηματικά σου! Ένας νέος έρωτας μπορεί να εισβάλει στη ζωή σου – αν δεν έχεις σχέση – ενώ αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, έρχονται συναρπαστικές εξελίξεις με το ταίρι σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα νέο ξεκίνημα γίνεται αυτό το Μάη στα επαγγελματικά σου και καταφέρνεις να έχεις σημαντικές επαγγελματικές κατακτήσεις! Μία σημαντική αλλαγή στην εργασία σου είναι πολύ πιθανή ….Μία νέα συνεργασία, ή ενασχόληση με ένα ελεύθερο επάγγελμα είναι μέσα στα πιθανά ενδεχόμενα του μήνα!Στον τομέα των οικονομικών σου υπάρχουν πολλά ανοίγματα όμως η τάση σου για σπατάλη θα είναι έντονη!


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Ο μήνας είναι ένας μήνας συντροφικότητας και ζεστασιάς για σένα! Κατά την διάρκεια του τελευταίου ανοιξιάτικου μήνα θα έχεις την ανάγκη να μοιραστείς την αγάπη σου ενώ παράλληλα θα έχεις την ανάγκη να προσφέρεις στους ανθρώπους που αγαπάς! Θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου και θα τις κάνεις πιο όμορφες και ποιοτικές. Θα τα ξαναβρείς με ανθρώπους που είχες τσακωθεί και βρισκόσουν σε απόσταση! Το δύσκολο σημείο αυτού του μήνα, είναι ότι η αναβλητικότητα και τα διλήμματα δεν θα σε βοηθήσουν να πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου θα εξελίσσονται σε αργούς ρυθμούς, όμως κατά κάποιο τρόπο θα μπορέσεις να αποκτήσεις περισσότερη σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια…. Με υποχωρήσεις και συμβιβασμούς θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις! Η σχέση σου τώρα θα πάρει μία πιο ήρεμη τροπή και θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις κάποια σχέση, τότε μία νέα ρομαντική ιστορία θα ζεστάνει την καρδιά σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το κλίμα των επαγγελματικών και των οικονομικών σου είναι ασταθές όμως μέσα από την επαφή και την συνεργασία σου με ανθρώπους θα μπορέσεις να βρεις λύσεις. Θα υπάρξουν κάποιες εκκρεμότητες που θα σε αγχώσουν και θα σε θέσουν σε φάση αναμονής…. Κάποιες απαντήσεις που περιμένεις θα καθυστερήσουν, όσο για τα οικονομικά σου, χρειάζονται καλύτερο έλεγχο γιατί οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Η διάθεση σου αναπτερώνεται και τον Μάη, κοινωνικοποιείσαι, μετακινείσαι,και έχεις απέραντη αισιοδοξία! Βρίσκεις και πάλι τον παλιό καλό σου εαυτό και νιώθεις ότι η ζωή είναι πολύ όμορφη. Θα είσαι όλο επικοινωνίες, μηνύματα και ευκαιρίες που θα σε ενθουσιάσουν! Θα κάνεις κάποιο σύντομο ταξιδάκι και θα δεχτείς και κάποιες προτάσεις που θα σε συναρπάσουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα εκφράσεις με λόγια αλλά και με πράξεις όλα όσα αισθάνεσαι! Τα συναισθήματά σου θα βρουν την πλήρη ανταπόκριση και μέσα στο μήνα θα ακούσεις και εσύ από την πλευρά σου λόγια από το άτομο που σε ενδιαφέρει, τα οποία πραγματικά θα σου δώσουν χαρά! Αν είσαι σε σχέση βελτιώνεται η επικοινωνία με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, ο μήνας ευνοεί το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το Μάη θα κάνεις νέες επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες , οι οποίες και θα συντελέσουν καταλυτικά στην μελλοντική σου πρόοδο! Κάποιες επαφές που θα έχεις θα δώσουν λύση σε κάποια χρόνια προβλήματα… Ο κύκλος των γνωριμιών σου θα σε βοηθήσει σε ένα νέο επαγγελματικό ή οικονομικό σου σχέδιο!


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Το κλίμα της καθημερινότητάς σου είναι πιεστικό και ο Μάης φέρνει αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει τώρα άμεσα να τακτοποιήσεις… Γενικότερα δεν θα έχεις χρόνο για χάσιμο και θα επικεντρωθείς σε εκκρεμότητες αλλά και σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Το πείσμα και η επιμονή σου μπορεί κάποιες στιγμές να χρωματίσουν με ένταση τις σχέσεις σου. Συγκρατήσου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:Η δημιουργία οικογένειας είναι ένα πολύ σημαντικό σχέδιο το οποίο σκέφτεσαι έντονα σε αυτό το μήνα της χρονιάς. Οι απαιτήσεις σου απέναντι στη σχέση αυξάνονται και ίσως τώρα θα κάνεις σοβαρές συζητήσεις για το μέλλον και τις προοπτικές της. Αν δεν έχεις σχέση τότε αυτό το μήνα θα συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου και να κάνεις μία ερωτική επιλογή που θα στηρίζεται στην λογική!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Μάιος θα αποδειχθεί ότι είναι ο ιδανικός μήνας για να λύσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες! Θα έχεις αρκετή δουλειά , έντονο στρες, πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να κλείσεις, όμως όλη αυτή η κούραση θα σου βγει σε καλό! Ο μήνας δεν είναι το ίδιο ευνοϊκός για τα οικονομικά σου τα οποία φαίνεται ότι εξακολουθούν να είναι στενεμένα και περιορισμένα.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Ο Μάης είναι ένας μήνας που σε γεμίζει με κέφι,ενθουσιασμό και ανάγκη να ομορφύνεις τη ζωή σου! Εσύ θα κάνεις τα πάντα για να ανανεώσεις τους βασικούς τομείς της ζωής σου! Θα πρωτοτυπήσεις, θα κάνεις αλλαγές, θα πάρεις τα ρίσκα σου και θα απολαύσεις συγκλονιστικές στιγμές! Ο τομέας του έρωτα φαίνεται ότι είναι αυτός που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα ερωτικά σου φαίνεται ότι αυτό το μήνα θα σε αιφνιδιάσουν με τρόπο όμορφο ! Ο έρωτας θα γίνει απρόβλεπτος και εκρηκτικός και θα υπάρξουν οι εκπλήξεις , που θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου ! Αν δεν έχεις σύντροφο τότε να αναμένεις ότι μία νέα ερωτική πρόκληση θα καταλήξει να γίνει έρωτας κεραυνοβόλος, στον οποίο δεν θα μπορείς να αντισταθείς!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα ξεφεύγεις από την αδράνειας και μπαίνεις στην επαγγελματική δράση. Θα τολμήσεις να πάρεις τα ρίσκα σου και να κάνεις επαγγελματικές αλλαγές, προκειμένου να αποκτήσεις ένα καλύτερο οικονομικό αύριο! Θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα ανοίξεις έναν νέο κύκλο στην καριέρα σου πιθανότατα μπορεί να αλλάξεις και επάγγελμα. Στα οικονομικά, φαίνεται ότι ξαφνικά σου δίνονται ευκαιρίες να τα αναπτύξεις.

Read More

And More