Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιανουάριο 2016

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα μας ωθήσει να λειτουργήσουμε πιο πρωτοπόρα, δυναμικά και αποφασιστικά, τολμώντας να βάλουμε στα σκαριά σχέδια που τα είχαμε εδώ και καιρό στο μυαλό μας. Η Αριθμολογία μας υπόσχεται ότι ο πρώτος μήνας του 2016 θα είναι ένας από τους πιο δυναμικούς και καθοριστικούς μήνες της χρονιάς, που μόλις έκανε το ντεμπούτο της!

Αριθμός Ιανουαρίου: 1
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει το γενικό κλίμα του Ιανουαρίου και ο οποίος προκύπτει από το άθροισμα του έτους (2016) και του μήνα, είναι το 1! Ο πρώτος αριθμός συμβολίζει την ολοκλήρωση, την ενότητα και δίνει το προμήνυμα ότι τώρα προκύπτουν νέα γεγονότα, τα οποία μας παρακινούν να κάνουμε μία σημαντική αλλαγή στη ζωή μας. Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που μας παρακινεί να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας, αφήνοντας πίσω μας το πικρό παρελθόν! Όλοι μας θα θελήσουμε με κάποιον τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούμε, να νιώσουμε ελευθερία και να απεγκλωβιστούμε από καταστάσεις που μας άφηναν πίσω. Οι εγωιστικές τάσεις και οι καβγάδες στις σχέσεις δεν θα λείψουν!

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Τον πρώτο μήνα του 2016, ο μηνιαίος σου αριθμός είναι το 2, γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σου περισσότερο στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων. Αυτόν το μήνα θα θελήσεις να ενώσεις όλα όσα μέχρι τώρα ήταν σπασμένα και θα έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια! Η διαίσθησή σου θα σου δώσει σημαντικά μηνύματα για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το κλίμα των αισθηματικών σου γίνεται πιο τρυφερό και αγαπησιάρικο τον χειμωνιάτικο Γενάρη! Θα θελήσεις να δείξεις άνευ όρων τα συναισθήματά σου και θα νιώσεις ολοκλήρωση στο πλευρό ενός συντρόφου, που καλύπτει τα κενά σου. Αυτόν το μήνα θα εξιδανικεύσεις τον άνθρωπό σου και τη σχέση σας, γεγονός που θα σε κάνει να μην βλέπεις πολύ καθαρά το μέλλον και την πορεία σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αλλαγές θα έχεις το Γενάρη στις συνεργασίες σου και θα υπάρξουν νέες προτάσεις που θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό, αλλά θα σου δημιουργήσουν και έντονο φόβο για το αύριο. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να τολμήσεις σε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή για να κάνεις σπουδαίες αλλαγές στα επαγγελματικά! Μπορείς όμως να βάλεις σταθερές βάσεις στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου, αλλά και στα οικονομικά σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Ο μηνιαίος αριθμός Ιανουαρίου 2016 είναι για σένα το 3, γεγονός που σου προσδίδει κοινωνικότητα, ενθουσιασμό και αισιοδοξία! Αυτόν το μήνα θα λειτουργήσεις με αυθορμητισμό και τόλμη, θα ακολουθήσεις νέα μονοπάτια και θα κάνεις όμορφες αλλαγές. Θα γνωρίσεις κόσμο, θα μετακινηθείς πολύ, θα είσαι όλο επαφές και θα δεις ότι η ζωή είναι πολύ όμορφη, αρκεί να τη μοιράζεσαι με τους ανθρώπους γύρω σου. Μία νέα πρόταση θα σου δώσει νέα ερεθίσματα για το μέλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με το ξεκίνημα της χρονιάς χαλαρώνεις, λειτουργείς πιο συμβιβαστικά και υποχωρητικά, κουβεντιάζοντας τα θέματα που προβληματίζουν την αισθηματική σου ζωή. Θα θελήσεις να πάρεις αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης, αλλά για να το πετύχεις αυτό θα φροντίσεις πρώτα να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να πεις αυτό που θέλεις και αισθάνεσαι. Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτόν το μήνα θα έχεις τη δυνατότητα για νέα φλερτ και γνωριμίες, γιατί η κοινωνική σου ζωή θα είναι αρκετά πιο έντονη.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το 2016 ξεκινά δυναμικά, με νέες ευκαιρίες να σε δραστηριοποιούν στα επαγγελματικά σου! Θα υπάρξουν καινούριες συμφωνίες, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό. Θα θελήσεις να εμπλουτίσεις περισσότερο τις γνώσεις σου και θα αποκτήσεις παραπάνω εμπειρία. Επιπλέον, θα έχεις υποστήριξη μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο που θα σε βοηθήσει σημαντικά στα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου, δεν θα μπορέσεις να συγκρατήσεις την τάση σου για σπατάλη, ιδιαίτερα για τη διασκέδαση και την καλοπέραση σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: 3
Το 2016 ξεκίνησε με εσένα να έχεις ως μηνιαίο αριθμό το 4, προσπαθώντας να βάλεις γερές βάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Από το ξεκίνημα του Ιανουαρίου έρχεσαι πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς και περνάς πιο ζεστές στιγμές, δείχνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σπίτι και στις δικές σου ανάγκες αλλά και της οικογένειας. Θα προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη και οργάνωση τις προσωπικές υποθέσεις, θα κόψεις κακές συνήθειες και θα φροντίσεις περισσότερο τη φυσική σου κατάσταση, αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Λένε πως στον έρωτα δεν υπάρχει χώρος για τη λογική, όμως εσύ στο ξεκίνημα του νέου έτους θα προσπαθήσεις και θα καταφέρεις να δεις πιο λογικά και πρακτικά κάποιες ερωτικές σου υποθέσεις. Θα έχεις δυνατό πείσμα για να πετύχεις έναν ερωτικό σου στόχο και θα λειτουργήσεις απόλυτα και διεκδικητικά! Αν δεν έχεις σχέση, τότε σου δίνονται οι ευκαιρίες για να δημιουργήσεις έναν δεσμό που θα στηρίζεται σε γερές βάσεις, χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε ότι θα είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες είναι πολλές, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου. Με το ξεκίνημα του 2016 σε πιάνει το άγχος και προσπαθείς να ρυθμίσεις όλα όσα πρέπει να τακτοποιηθούν. Θα τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις, θα αναλάβεις νέες υποχρεώσεις που θα σου δημιουργήσουν έντονο άγχος, όμως θα φέρεις τα εργασιακά και τα οικονομικά σου στο επιθυμητό σημείο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: 4
Η χρονιά ξεκινά γεμάτη εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές, αφού ο μηνιαίος σου αριθμός για το Γενάρη είναι το 5! Τα απροσδόκητα γεγονότα θα σου δώσουν χαρά και αυτόν το μήνα μπορεί ξαφνικά να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο ή ακόμα και να δεχθείς μία νέα, μεγάλη πρόταση. Προσπάθησε να αποφύγεις το ρίσκο ή καταστάσεις που έχουν αβεβαιότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας γεμάτος από ερωτική περιπέτεια, παιχνίδι και όμορφες προκλήσεις, που θα σου ανεβάσουν τη λίμπιντο. Μία ξαφνική γνωριμία θα δώσει ένα νέο νόημα στη ζωή σου, ιδιαίτερα αν είσαι χωρίς κάποιο δεσμό αυτήν την περίοδο. Αν είσαι δεσμευμένη, εκεί που θεωρούσες ότι το ταίρι σου και εσύ δεν έχετε μέλλον μαζί, το κλίμα αλλάζει και η σχέση σου ενισχύεται και βελτιώνεται.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το ξεκίνημα της χρονιάς σε βρίσκει με νέες ιδέες για τα επαγγελματικά σου, αλλά και θετικές εξελίξεις που σε βοηθούν να βάλεις στα σκαριά νέα πλάνα, τα οποία και θα κάνεις πραγματικότητα! Θα μπορέσεις με κάποιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθείς επαγγελματικά και θα έχεις και μία οικονομική ανταμοιβή που θα σε κάνει να ησυχάσεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις αυτόν το μήνα είναι οι οικονομικές σου επενδύσεις, γιατί δεν ευνοούνται τα τολμηρά σχέδια.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Το 2016 ξεκινά γεμάτο με υποχρεώσεις και ζητήματα που πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις! Το γεγονός αυτό σου προκαλεί έντονο άγχος και νευρικότητα, όμως θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις κάθε προσωπική σου υπόθεση. Οι φίλοι και η οικογένειά σου θα έχουν περισσότερη ανάγκη από την υποστήριξή σου. Στην προσπάθειά σου να είσαι παρόν σε όλους και σε όλα, θα αμελήσεις τον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή σοβαρεύει και αποκτά περισσότερη ισορροπία το Γενάρη! Αυτόν το μήνα η αφοσίωση, η αγάπη και η δοτικότητα θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στο πλευρό του συντρόφου σου. Όσο για σένα που δεν έχεις δεσμό, υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του και θα πάρεις την επιβεβαίωση που τόσο έχεις ανάγκη.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η μεγαλύτερη πρόκληση του μήνα είναι ότι θα χρειαστεί να αναλάβεις μία νέα εργασία, που θα έχει τις δυσκολίες της, τα εμπόδιά της και θα απαιτεί από εσένα πείρα, γνώση και αφοσίωση! Θα είναι κάτι το οποίο θα μπορέσεις να το φέρεις εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Οι επαγγελματικές σου προσπάθειες θα αναγνωριστούν. Στα οικονομικά σου δυστυχώς εξακολουθείς να πιέζεσαι και να ζορίζεσαι…

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Το 2016 ξεκινά με εσένα στις… κλειστές σου, με μια νοσταλγία για τις στιγμές που έζησες και που όμως δεν μπορούν να επιστρέψουν στο παρόν σου. Τον Ιανουάριο λοιπόν θα απομακρυνθείς για λίγο από την κοινωνική σου ζωή, θα σκεφτείς τις επιθυμίες που έχεις για τη νέα χρονιά και θα καταλήξεις σε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Το συναίσθημα της μελαγχολίας δεν θα λείψει, το σημαντικό όμως είναι ότι θα δεις πιο ώριμα και σοβαρά κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου δεν σου δίνουν αυτόν το Γενάρη αυτό που πραγματικά θα ήθελες, για το λόγο αυτό αισθάνεσαι απογοήτευση, αλλά και προβληματισμό. Θα θελήσεις να πάρεις λογικές και σοβαρές αποφάσεις για την εξέλιξη μίας σχέσης και μάλλον εσύ είσαι που θα επιλέξεις να απομακρυνθείς από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή έχεις σχέση. Αν είσαι single, τότε αυτόν το μήνα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις μία ερωτική σχέση του παρελθόντος!

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με πλήρη αφοσίωση στην καριέρα σου θα είσαι αυτόν το Γενάρη, όπου θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να έχεις την πρόοδο και την εξέλιξη που επιζητάς. Θα εργαστείς σκληρά για να κερδίσεις την εύνοια από τους ανωτέρους σου και θα πετύχεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, όμως θα καταφέρεις να τα βάλεις σε τάξη!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Τα θέλεις όλα δικά σου στο ξεκίνημα του 2016! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην ύλη, στο χρήμα, στο σεξ και στην απόλαυση. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που θέλεις. Αυτόν το μήνα θα λειτουργήσεις απόλυτα, κτητικά, αλλά και διεκδικητικά, προκειμένου να καταφέρεις να κερδίσεις αυτό που τόσο πολύ θέλεις! Οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα περάσουν τις δοκιμασίες τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτός ο μήνας είναι έντονος για τα αισθηματικά σου. Ο πόθος σου γίνεται ισχυρός και ασυγκράτητος, ενώ σε κυριεύει η ζήλια και η επιμονή να γίνονται όλα στους δικούς σου ρυθμούς. Μην απαιτείς περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου δώσει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου για να μην φέρεις τα πράγματα στα άκρα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μήνας επαγγελματικής και οικονομικής επιτυχίας είναι ο Ιανουάριος για σένα. Ο κόπος, η προσπάθεια και ο αγώνας που έκανες ως τώρα, φαίνεται πως έπιασε τόπο και ανοίγονται νέες προοπτικές για τα επαγγελματικά σου! Το εισόδημά σου αυξάνεται και προκύπτει μία νέα πηγή εσόδων. Μέσα στις πιθανότητες του μήνα είναι ακόμα και μία προαγωγή…

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
Όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις. Το 2016 λοιπόν ξεκινά εκπληρώνοντας τις δικές σου επιθυμίες, τα δικά σου όνειρα ζωής. Ο μηνιαίος αριθμός 9 που σε αντιπροσωπεύει για τον Ιανουάριο, δηλώνει ότι ολοκληρώνεσαι μέσα από την υλοποίηση σημαντικών στόχων ζωής. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα νιώσεις περισσότερη αγάπη, ζεστασιά και κατανόηση από τους ανθρώπους που αγαπάς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τον Ιανουάριο θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την εξέλιξη μίας σχέσης σου! Θα δεις πιο ώριμα το μέλλον και την εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής. Μπορεί να αποφασίσεις το γάμο ή μία μορφή επισημοποίησης. Εσύ που δεν έχεις σχέση, να ξέρεις ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα ένα νέο αίσθημα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καριέρα σου θα βρεθεί σε ένα πολύ καλό στάδιο και η επαγγελματική σου θέση θα σταθεροποιηθεί. Θα δώσεις, αλλά και θα πάρεις βοήθεια και υποστήριξη στην εργασία σου. Ευνοείσαι για νέες συνεργασίες ενώ το ομαδικό πνεύμα δουλειάς θα σου δώσει κίνητρα και σημαντική βοήθεια. Τα οικονομικά είναι και αυτά σε ένα πιο ευνοϊκό στάδιο και εσύ θα θελήσεις αυτόν το μήνα να στηρίξεις κάποιους δικούς σου ανθρώπους.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει για σένα ο πρώτος μήνας του 2016! Νέα ξεκινήματα γίνονται τώρα, τα οποία σου δημιουργούν ενθουσιασμό και σου ανοίγουν νέους ορίζοντες, που σε εξιτάρουν. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι σημαντικές, όμως εσύ θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο τις επιλογές σου, γιατί μπορεί να βιαστείς να κάνεις πράγματα, τα οποία δεν θα τα έχεις οργανώσει σωστά και όπως πρέπει!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ιανουάριος είναι έντονος μήνας για την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, πρέπει να αποφύγεις την επιπολαιότητα, τη βιασύνη, αλλά και τα καβγαδάκια με το σύντροφό σου, γιατί αρκετές στιγμές μπορεί να λειτουργείς χωρίς να σκέφτεσαι σωστά κάποια πράγματα. Αν δεν έχεις σχέση, τότε ένας νέος έρωτας εισβάλει στη ζωή σου, που για την ώρα όμως δεν έχει και τόσο σταθερή μορφή!

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτόν τον Ιανουάριο θα κάνεις σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις περισσότερα κέρδη! Με την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό που θα έχεις, θα πάρεις τολμηρές αποφάσεις, που θα σε ευνοήσουν. Ό,τι αλλαγή γίνει αυτόν τον καιρό στην εργασία σου, θα σε ευνοήσει σε βάθος χρόνου. Πρόσεξε περισσότερο ωστόσο τη διαχείριση των οικονομικών σου.

Read More

And More