Προβλέψεις αριθμολογίας – Ιούλιος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου ερωτικά και επαγγελματικά;

Ο Ιούλιος ξεκινά με την επιθυμία να βρούμε και πάλι τη δύναμη που κρύβεται μέσα μας, βάζοντας τη ζωή μας σε μία νέα πορεία!

Αριθμός του μήνα: 7
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τον Ιούλιο και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα, αλλά και του έτους που διανύουμε, είναι ο κοσμικός αριθμός 7. Είναι ο αριθμός των ισχυρών δονήσεων, που δηλώνει ότι τα πάντα είναι εφικτά, αρκεί να ακολουθήσουμε τα βαθύτερα ένστικτά μας. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα υπάρξουν στιγμές σκέψεων, αναθεωρήσεων, αλλά και αναπόλησης, που ως σκοπό έχουν να μας ωθήσουν να κάνουμε ξεκαθαρίσματα στη ζωή μας.

Ο έρωτας ζητά πλέον εγγυήσεις!
Μπορεί το καλοκαιράκι να θέλει ανεμελιά και έρωτα, όμως αυτόν το μήνα τα αισθηματικά έχουν ένα πιο σοβαρό προφίλ! Αρκετοί γάμοι ή αποφάσεις για επισημοποίηση θα παρθούν αυτόν το μήνα και μπορούν να έχουν επιτυχή έκβαση! Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις θα μπορούν να μπούνε σε μία πιο σταθερή και υπεύθυνη τροχιά… Όσο για τις νέες γνωριμίες; Μπορεί να ξεκινήσουν δειλά, χωρίς ιδιαίτερο πάθος, όμως θα έχουν ουσία και θα μπορούν να εξελιχθούν σε έναν πιο μόνιμο έρωτα!

Επαγγελματικά και οικονομικά υπάρχουν πιέσεις και στασιμότητα!
Ο Ιούλιος δεν είναι και τόσο γενναιόδωρος μήνας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, ωστόσο βοηθά στην εύρεση λύσεων που θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μας από το προσεχές φθινόπωρο! Στον τομέα της εργασίας θα υπάρξουν πιεστικές ανακατατάξεις, που θα προκαλέσουν πίεση και ζόρι, ενώ στα οικονομικά η στενότητα και η στασιμότητα θα προβληματίσουν. Κάποιες εργασίες θα μπλοκαριστούν, αλλά θα αποδειχθεί ότι θα είναι για το καλό. Ο μήνας ωστόσο προσφέρει τη δυνατότητα οργάνωσης και προγραμματισμού!

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Τον Ιούλιο σε διακρίνει το πάθος, η ένταση, ο ερωτισμός αλλά και η μεγάλη σου επιθυμία για σπατάλη και αγορές. Το ενδιαφέρον σου θα είναι απόλυτα δοσμένο στα οικονομικά και στα ερωτικά σου, τα οποία μπορούν να σημειώσουν μεγάλη ανάπτυξη, αρκεί να σκεφτείς έξυπνα και να μην πάρεις παράλογα ρίσκα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο ενθουσιασμός, αλλά και ο πόθος είναι τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν κατά τη διάρκεια του Ιουλίου. Από τη μία πλευρά αισθάνεσαι την καρδιά σου να χτυπά σε τρελούς ερωτικούς ρυθμούς, από την άλλη υπάρχει αυτός ο φόβος τον οποίο και δεν μπορείς να ξεπεράσεις και πιστεύεις ότι για μία ακόμα φορά τα αισθηματικά σου θα γίνουν σαλάτα! Μην επιτρέψεις στην αναποφασιστικότητά σου να σε οδηγήσει σε ερωτικά λάθη. Απόφυγε τη ζήλια και την ένταση, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα αποτελέσματα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι πραγματικά ο μήνας της επαγγελματικής και οικονομικής διάκρισης και ανταμοιβής. Τώρα θα καταφέρεις να κατακτήσεις έναν σημαντικό σου στόχο, να έχεις περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σου, ενώ οι προσπάθειες που έχεις κάνει στην εργασία σου μέχρι σήμερα, τελικά θα πιάσουν τόπο! Μία προαγωγή ή μία αύξηση είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα για σένα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που ολοκληρώνεις έναν σημαντικό κύκλο, για τον οποίο είχες ξεκινήσει να δουλεύεις από τον Νοέμβριο του 2015. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, θα κάνεις νέα ανοίγματα και θα δείξεις την αγάπη σου άνευ όρων σε ανθρώπους δικούς σου! Μπαίνεις σε μία φάση που θα έχεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις κατάματα το συναίσθημά σου και κάποιες καταστάσεις των αισθηματικών σου και να πάρεις αποφάσεις βασισμένες στη διαίσθησή σου! Το δίλημμα “γάμος ή χωρισμός” θα σε προβληματίσει αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, αλλά αυτήν τη φορά θα καταλήξεις σε σημαντικές αποφάσεις. Αν δεν έχεις δεσμό, φρόντισε να μην αφήνεις το παρελθόν να σε κρατά πίσω…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον τομέα των οικονομικών σου αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να ξεχρεώσεις κάποιες υποχρεώσεις που είτε τις είχες ξεχασμένες, είτε δεν είχες τη δυνατότητα να τις τακτοποιήσεις. Θα καταφέρεις να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου και θα νιώσεις ανακούφιση για αυτό! Στον τομέα των επαγγελματικών σου, μετά από σκληρή δουλειά παίρνεις την απόφαση να δεις λίγο πιο άνετα και χαλαρά τις εργασιακές σου υποθέσεις, προκειμένου να αποβάλεις το στρες και να ανασυγκροτηθείς!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Ο Ιούλιος είναι ο μήνας σου και ήδη το γνωρίζεις ή το διαισθάνεσαι! Από το ξεκίνημά του, έχεις διάθεση για αλλαγή και ανανέωση. Βρίσκεσαι σε μία φάση που σε διέπει ο ενθουσιασμός, η λαχτάρα και η έντονη επιθυμία να κάνεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου. Θα είσαι διαρκώς σε εγρήγορση, σε επικοινωνίες και σε δράση και θα λειτουργείς με αποφασιστικότητα και επιμονή σε κάθε περίσταση. Αυτόν το μήνα θα είσαι όλο ταξίδια, επικοινωνίες και πρωτοβουλίες, ενώ τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα όλη τη διάρκεια του μήνα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ιδιαίτερα πικάντικες θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις αυτού του μήνα και ο πόθος είναι δεδομένο ότι θα σε κατακυριεύσει! Ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα θα γίνει τώρα σε εσένα που έχεις πλέον βαρεθεί από τη μονοτονία, θα περάσεις καλά, αλλά να θυμάσαι ότι μάλλον δεν θα έχει τις βάσεις να διατηρηθεί στο χρόνο! Όσο για σένα που ήδη διατηρείς μία σχέση, τώρα μπορείς να κάνεις μία νέα αρχή με το ταίρι σου, παίρνοντας τις αποφάσεις που πάντα ανέβαλες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αλλαγές στον τομέα των επαγγελματικών σου θα γίνουν αυτό τον Ιούλιο! Αν είσαι σε φάση ανεργίας, τότε θα ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική απασχόληση, η οποία όμως θα είναι γεμάτη από προκλήσεις. Για σένα που έχεις μία μόνιμη εργασία, θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στο χώρο που εργάζεσαι και εσύ θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση. Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή και σύνεση. Η εποχή δεν εγκρίνει τα ρίσκα και τις άσκοπες σπατάλες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Το καλοκαίρι έχει κάνει την έναρξή του και εσύ αυτόν το μήνα θέλεις να βρεθείς κοντά σε φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα, αφήνοντας στην άκρη κάθε πρόβλημα και ανησυχία για το μέλλον. Η προτεραιότητά σου θα είναι τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου. Οι απόψεις σου θα αλλάξουν, ενώ τα συναισθήματά σου δεν θα είναι πλέον τα ίδια. Αυτό τον Ιούλιο θα αποδείξεις με έμπρακτο τρόπο την αγάπη σου σε ένα πρόσωπο σημαντικό για σένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από αυτόν το μήνα έχεις την ανάγκη να αράξεις σε ένα ήσυχο λιμάνι, να είσαι στην αγκαλιά του συντρόφου σου, αφήνοντας τις αμφιβολίες και τα διλήμματα που κάνανε θολό μέχρι σήμερα το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής. Για σένα που είσαι ήδη σε έναν δεσμό, θα καταφέρεις να βρεις και πάλι το ρομαντισμό στη σχέση σου! Όσο για σένα που διανύεις περίοδο ελευθερίας, να θυμάσαι ότι αυτόν το μήνα θα επιστρέψει κοντά σου ένας σύντροφος από το παρελθόν… Σκέψου καλά πριν αποφασίσεις μία επανασύνδεση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτόν τον Ιούλιο αρχίζεις να προβληματίζεσαι για το μέλλον, για την πορεία και την εξέλιξη της εργασίας και των οικονομικών σου. Σε πιάνουν οι ανησυχίες σου, αναζητάς νέες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το αδιέξοδο. Προς το παρόν, υπάρχει μία στασιμότητα σε αυτούς τους τομείς, η οποία δεν σου είναι και τόσο ευχάριστη. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να διατηρήσεις σταθερά όσο μπορείς όλα όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα σε χρήμα και καριέρα!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Ετοίμασε βαλίτσα, διάλεξε παρέα και ετοιμάσου για τις καλοκαιρινές σου διακοπές! Αυτόν τον Ιούλιο θέλεις (και θα καταφέρεις) να ταξιδέψεις, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να κάνεις νέες γνωριμίες, να δικτυωθείς και να εκφραστείς ελεύθερα, χωρίς όρια! Το ατού σου αυτόν το μήνα θα είναι οι επαφές σου, που μπορούν να σου δώσουν μεγάλη χαρά! Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να κάτσεις φρόνιμα…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένα ταξίδι με το σύντροφό σου θα σου δώσει τη δύναμη να ξεπεράσεις δυσάρεστες ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να ανανεώσεις το δεσμό σου! Τώρα μπορείς να συμφωνήσεις, να συζητήσεις και να βρεις λύσεις για υποθέσεις ερωτικές, που σε πίκραναν στο παρελθόν! Όσο για σένα που διανύεις περίοδο μοναξιάς, έρχεται ένας ολοκαίνουριος έρωτας, τον οποίο θα γνωρίσεις σε ταξίδι ή σε έξοδο και μαζί του θα μπορείς να περάσεις τέλεια!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με νέες ιδέες και με πολύ δημιουργικότητα, θα καταφέρεις αυτόν τον Ιούλιο να ξεχωρίσεις και να διακριθείς στα επαγγελματικά σου! Προτάσεις, συζητήσεις, επαφές, αλλά και αρκετές επικοινωνίες για τη δουλειά, θα σου δώσουν τη δυναμική να στήσεις νέα πλάνα για το μέλλον σου. Κατά τη διάρκεια του μήνα έχεις διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, αλλά και κάθε είδους επαγγελματική επικοινωνία!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Ο Ιούλιος είναι ένας απαιτητικός μήνας για σένα, γιατί οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει δεν σου επιτρέπουν να ξεκουραστείς. Γι’ αυτό, τις διακοπές σου τις προγραμματίζεις τον επόμενο μήνα. Θα οργανώσεις τις κινήσεις σου, θα λήξεις οριστικά κάποιες υποθέσεις που σε προβλημάτιζαν και θα προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις τους βασικούς τομείς της ζωής σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου από αυτόν το μήνα μπαίνουν σε μία πιο σοβαρή βάση και πλέον έχεις την ευθύνη και την υποχρέωση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν στην πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας! Θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τις ευαισθησίες και να σκεφτείς πιο λογικά τι είναι αυτό που θέλεις, αλλά και τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζεις. Ο Ιούλιος δεν είναι ο μήνας της ανεμελιάς. Κάνε υπομονή, γιατί τα αισθηματικά σου θα στρώσουν από τον επόμενο μήνα…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάνε υπομονή στη δουλειά σου και προσπάθησε να οργανώσεις σωστά και συνετά τις υποχρεώσεις σου! Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και πρέπει αυτόν το μήνα να λειτουργήσεις πιο συγκροτημένα στον τομέα της εργασίας σου. Όσο για τα οικονομικά σου, θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια, τα οποία όμως δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των απρόβλεπτων αλλαγών, αλλά και των εκπλήξεων! Επιτέλους έφτασε ο μήνας που πραγματικά θα μπορέσεις να διασκεδάσεις, να αλλάξεις ιδέες, να περάσεις όμορφα και να ταξιδέψεις, βάζοντας ως προτεραιότητά σου αυτή τη φορά μόνο τον εαυτό σου. Ξαφνικές ειδήσεις και προτάσεις που θα δεχθείς θα σε κάνουν να νιώσεις ότι τελικά σε αυτήν τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι περισσότερο κοινωνικός παρά ερωτικός μήνας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και εξελίξεις στα αισθηματικά σου! Ο σύντροφός σου θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα με τη στάση και τη συμπεριφορά του απέναντί σου. Αν όμως δεν παίζει κάτι στα ερωτικά σου αυτό τον καιρό, τότε ακόμη κι αν σου φανεί περίεργο, μία φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έρωτα δυνατό, από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες γνώσεις και εμπειρίες, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα σου δώσουν αυτόν το μήνα το ερέθισμα να κάνεις νέα σχέδια για τα επαγγελματικά σου. Θα δεχτείς μία ξαφνική επαγγελματική πρόταση μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σου, που θα είναι πολλά υποσχόμενη. Όσο για τα οικονομικά σου; Έχουν ανοδική πορεία, φρόντισε μονάχα να μην αυξάνεις τα έξοδά σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να νιώθεις ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και αγάπη. Ακριβώς αυτά τα συναισθήματα θα νιώσεις τον Ιούλιο στη ζωή σου. Όλα θα μπούνε σε μία σειρά και εσύ θα νιώσεις ανακούφιση, γιατί κάποια χρόνια προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν θα ξεπεραστούν. Κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα, θα σου εκφράσουν την αγάπη τους και θα χρειαστούν την υποστήριξή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η εξέλιξη των ερωτικών σου εξαρτάται κυριολεκτικά από σένα! Ο σύντροφός σου θα θέλει μία παρότρυνση από τη δική σου πλευρά για να περάσετε μαζί καλά. Πιθανότατα θα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα χρειάζεται την υποστήριξή σου. Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις δυσάρεστες καταστάσεις του χτες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα νέα για τα επαγγελματικά σου είναι πολύ ευχάριστα. Αυτόν τον Ιούλιο θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου και θα ξεκινήσεις νέα επαγγελματικά σχέδια. Αν δεν εργάζεσαι, τότε κάνεις ένα νέο σταθερό ξεκίνημα στα επαγγελματικά. Αν εργάζεσαι, είναι πιθανή μία προαγωγή. Επιπλέον, θα υπάρξει κάποιο οικονομικό κέρδος, το οποίο δεν θα είναι από την εργασία σου. Πόνταρε συνετά στην τύχη!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Είναι γεγονός ότι τα παθήματα γίνονται μαθήματα και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις πολύ καλά. Επειδή λοιπόν εσύ το μάθημά σου το έχεις πάρει ήδη, αυτόν το μήνα θα φροντίσεις να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν και σε αναζωογονούν. Προσπάθησε μόνο να μην απομονωθείς από το περιβάλλον σου και πιο συγκεκριμένα από τους φίλους σου, οι οποίοι θα σε προσκαλούν, αλλά θα δέχονται μόνιμα μία άρνηση!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Ιουλίου δεν θα έχεις την επιθυμία να είσαι πολύ “κολλητά” με το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά ούτε έχεις τη διάθεση να ξεκινήσεις μία νέα ερωτική σχέση. Ο μήνας αυτός σου δίνει την ευκαιρία να επουλώσεις τις πληγές του παρελθόντος και να τα βρεις με τον εαυτό σου! Μία σχέση από τα παλιά μπορεί τώρα να επανέλθει, όμως καλύτερα να μην ασχοληθείς -για το καλό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτόν το μήνα θα έχεις πολλές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και κάποια επαγγελματική εξέλιξη με καλές προοπτικές για το μέλλον σου. Προσπάθησε να μην τα βλέπεις όλα αρνητικά και δραστηριοποιήσου! Στα οικονομικά σου, ο μήνας είναι αρκετά πιεστικός και εσύ θα περιορίσεις σημαντικά τα έξοδά σου.

Read More

And More