ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ: Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος για τα ερωτικά και τα οικονομικά σου;

Ο «αγώνας δρόμου μετ’ εμποδίων» φτάνει στο τέλος του και είμαστε έτοιμες να τερματίσουμε αυτή τη χρονιά με το αίσθημα της δικαίωσης, της επιτυχίας, αλλά και με την επιθυμία να κάνουμε μία νέα ουσιαστική αρχή. Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που μας βοηθά να κατακτήσουμε στόχους, να καταλήξουμε σε οριστικές αποφάσεις, γυρίζοντας μία ολοκαίνουργια σελίδα στη ζωή μας.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αριθμός του Δεκεμβρίου: 1
Αυτό τον Δεκέμβριο αρκετές στιγμές θα νιώσεις σαν να προετοιμάζεις το ταξίδι των ονείρων σου, όπου αρχίζεις να επιλέγεις τι θα πάρεις μαζί σου, ποια παρέα θα σε συντροφεύει και ποια μέρη ακριβώς θα επισκεφτείς. Αυτός ο προγραμματισμός σε γεμίζει με κέφι, ενθουσιασμό και νέες ιδέες που σε συναρπάζουν. Αυτό το ταξίδι, είναι η πορεία σου στο 2015 όπου πράγματι το περιμένεις με μεγάλη λαχτάρα και ενθουσιασμό! Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του Δεκεμβρίου είναι το 1, που σημαίνει την έναρξη. Τίποτα δεν μπορεί να δημιουργηθεί αν δεν γίνει πρώτα ένα νέο ξεκίνημα και σίγουρα αυτό το μοναδικό ξεκίνημα θα θελήσεις να το κάνεις στον τελευταίο μήνα του 2014.

Ο έρωτας εκπλήσσει!
Αυτόν το Δεκέμβριο θα προκύψουν πολλές νέες γνωριμίες, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προοπτικές για να υπάρξουν νέες σχέσεις, οι οποίες θα έχουν έντονο το συναίσθημα, αλλά και την επιθυμία για γρήγορη εξέλιξη! Οι χρόνιες σχέσεις θα περάσουν σε μiα φάση πραγματοποίησης νέων σχεδίων, ενώ πολλές singles θα ερωτοχτυπηθούν, πριν καλά-καλά το καταλάβουν. Στο τέλος του μήνα όλες μας θα νιώσουμε και θα παραδεχτούμε ότι ο έρωτας είναι απρόβλεπτος και είναι ικανός να μας δώσει τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητα που μας είναι απαραίτητη για να πάμε ένα βήμα παρακάτω…

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2014 κλείνει σιγά-σιγά τον κύκλο του κι εσύ αυτόν το μήνα θέλεις να σταθείς και πάλι στα πόδια σου, να τα βρεις με τους ανθρώπους που αγαπάς και να λύσεις τις διαφορές που δεν σου επέτρεπαν να περνάς καλά. Το ένστικτό σου θα σου δώσει απαντήσεις για όλα αυτά που πρέπει να διορθώσεις στην προσωπική σου ζωή. Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς θα αναζωπυρωθούν.

ΕΡΩΤΑΣ: Μην παίρνεις τόσο προσωπικά τις απλές και μικρές λεπτομέρειες που χαλούν το κλίμα της σχέσης σου. Προσπάθησε αυτόν το Δεκέμβριο να περιορίσεις τις ανασφάλειές σου και θυμήσου πως το 2014 θα σε ανταμείψει αισθηματικά φέρνοντας στη ζωή σου τον άνθρωπο που αγαπάς!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτόν το Δεκέμβριο δεν πρέπει να εμπλακείς σε υποθέσεις επαγγελματικές και οικονομικές που δεν σε αφορούν, γιατί στο τέλος μπορεί τα γεγονότα να σε επηρεάσουν και να δημιουργηθούν μπερδέματα. Η διπλωματία σου και η τάση σου για εξισορρόπηση θα σε βοηθήσουν να τα πας καλά, τόσο στην καριέρα όσο και στα οικονομικά σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου βρίσκεσαι σε εορταστική διάθεση με κέφι, αισιοδοξία και με την επιθυμία να δραστηριοποιηθείς και να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Μην παίρνεις τις καταστάσεις γύρω σου πολύ στα σοβαρά και ανανεώσου λέγοντας το μεγάλο «ναι» σε προτάσεις και προσκλήσεις κοινωνικής δικτύωσης.

ΕΡΩΤΑΣ: Μην πιέζεις τις καταστάσεις περισσότερο από όσο πρέπει και θυμήσου ότι αυτόν το μήνα θα έρθουν όλα όπως τα θέλεις, τη στιγμή που δεν το περιμένεις. Δες λίγο πιο ανάλαφρα την αισθηματική σου ζωή, φλέρταρε με το άτομο που ποθείς και να αναμένεις ότι θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα σου δώσουν ικανοποίηση.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Δεκέμβριος σου φέρνει τον προγραμματισμό ενός νέου επαγγελματικού ξεκινήματος που θα πάρει σάρκα και οστά μέσα στο τρίμηνο που ακολουθεί. Ο μήνας σε ευνοεί σε συμφωνίες, συζητήσεις, επικοινωνίες που αφορούν στην πορεία και την τακτοποίηση επαγγελματικών και οικονομικών υποθέσεων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
ΓΕΝΙΚΑ: Το κλείσιμο του 2014 σου φέρνει αρκετές αντιφάσεις. Τη μία στιγμή μπορεί να απογοητεύεσαι και να αισθάνεσαι ότι υπάρχει μεγάλη αστάθεια στους βασικούς τομείς της ζωής σου, την άλλη στιγμή όμως σου δίνεται μία σημαντική ευκαιρία που σε κάνει να βρίσκεις την ελπίδα σου. Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτόν το μήνα μπορεί να σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου ή να μην είναι ακριβώς αυτά που περίμενες ή είχες επιλέξει.

ΕΡΩΤΑΣ: Για να καταφέρεις να έχεις ένα αρμονικό κλίμα στα αισθηματικά σου είναι απαραίτητο αυτόν το μήνα να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Βάλε νερό στο κρασί σου, αν είσαι ήδη σε σχέση, και περιόρισε τις απαιτήσεις σου. Μην περιμένεις από το σύντροφό σου να σου δώσει εδώ και τώρα απαντήσεις για τη σχέση σας. Αν δεν έχεις σύντροφο, αφέσου στο φλερτ μίας πλατωνικής σχέσης και μπες σε σκέψεις για κάτι περισσότερο. Μην περιμένεις να βρεις το τέλειο και το ιδανικό, γιατί απλά δεν υπάρχει.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό που πρέπει να θυμάσαι στην πορεία σου προς το 2015 είναι ότι κανείς δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του. Η λύση δεν είναι να καταθέσεις τα όπλα και να κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας τη μεγάλη αλλαγή. Η λύση είναι να δραστηριοποιηθείς. Η στασιμότητα που θα υπάρξει σε αυτούς τους τομείς θα σε απογοητεύσει, είναι όμως προσωρινή.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους αγαπημένους σου μήνες, ιδιαίτερα φέτος που πράγματι θα περάσεις πολύ καλά! Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή που θα σε εκπλήξουν και θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό. Νέοι φίλοι, καινούριες γνωριμίες και προτάσεις για μετακινήσεις ή και ένα ταξίδι, θα σου δημιουργήσουν νέα κίνητρα για την πορεία σου. Οι γιορτές θα είναι οι πιο χαρούμενες που έχεις περάσει ως τώρα.

ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας σε ξαφνιάζει με τον πιο περίεργο τρόπο αυτό τον Δεκέμβριο. Μπορεί η σχέση σου να είχε πέσει σε ρουτίνα, να μην περίμενες τίποτα καλό, να είχες απογοητευτεί. Εντελώς ξαφνικά όμως υπάρχει μία ανανέωση απροσδόκητη που σε συναρπάζει. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, να ξέρεις ότι αυτόν τον Δεκέμβριο δεν θα κάτσεις “φρόνιμα” στα ερωτικά σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέα κίνητρα, καινούριοι στόχοι και καταπληκτικές ιδέες θα συντελέσουν αυτόν το μήνα στην επαγγελματική και στην οικονομική σου επιτυχία. Θέλεις να κάνεις μία αλλαγή και αυτό πραγματικά θα συμβεί… Ο Δεκέμβριος σε ευνοεί στην εύρεση εργασίας, στην αλλαγή αντικειμένου απασχόλησης ή ακόμα και σε μία καταπληκτική ευκαιρία που θα αποτελέσει μία σημαντική πρόκληση. Οι πηγές εσόδων σου αρχίζουν να αυξάνονται!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Δεκέμβριος σου φέρνει ως Χριστουγεννιάτικο δώρο τη σταθεροποίηση των σχέσεών σου και την ουσιαστική δέσμευση που σου φέρνει αισθηματική πληρότητα. Το ενδιαφέρον σου θα είναι επικεντρωμένο στους ανθρώπους που αγαπάς. Θα λάβεις και θα δώσεις αγάπη και υποστήριξη και θα νιώσεις πως όλα τα προβλήματα είναι ασήμαντα, αρκεί να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που είναι ειλικρινείς και τίμιοι.

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το Δεκέμβριο έρχεσαι πιο κοντά στην αγάπη, δένεσαι περισσότερο με το άτομο που αγαπάς και η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία πιο σταθερή πορεία. Μπορεί να πάρεις την απόφαση του γάμου ή της πιο ουσιαστικής δέσμευσης. Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα υπάρξει ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις, το οποίο θα σου ξυπνήσει πολύ όμορφα συναισθήματα.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η δουλειά σου θα είναι αυξημένη, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητα της εργασίας σου και μπορεί να αγχωθείς, αλλά θα ανακουφιστείς σύντομα, γιατί οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο. Τα οικονομικά σου θα βρεθούν σε καλύτερο φάση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
ΓΕΝΙΚΑ: Ανυπομονείς να ολοκληρωθεί το 2014, να περάσει αυτή η χρονιά και να έρθει στη ζωή σου ένα καλύτερο αύριο… Ο Δεκέμβριος σε βρίσκει σε φάση αναπόλησης, επαναπροσδιορισμού, αλλά και νοσταλγίας κάποιων στιγμών. Κάνεις τον απολογισμό σου, αναρωτιέσαι τι έφταιξε και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν εσένα και όλους τους τομείς της ζωής σου. Δεν ακούς τη γνώμη κανενός και παίρνεις τις αποφάσεις που εσύ θεωρείς ότι είναι οι ιδανικές.

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δεκέμβριος σου δίνει την ευκαιρία να επουλώσεις τις ερωτικές πληγές του παρελθόντος. Θα βρεθείς στη «θέση» του ατόμου που σε ενδιαφέρει, θα κατανοήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά του και θα συγχωρέσεις, δίνοντας στη συνέχεια την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Αν δεν έχεις σχέση, έφτασε η ώρα επιτέλους να αποχαιρετήσεις το δύσκολο παρελθόν.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Δεκέμβριος δεν είναι και ο πιο παραγωγικός μήνα του 2014 για σένα. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε μία στασιμότητα, γεγονός που θα σε ανησυχήσει και θα σκεφτείς σοβαρά κάποιες αλλαγές που πρέπει να κάνεις από τη νέα χρονιά. Η εμπειρία σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές επιλογές.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
ΓΕΝΙΚΑ: Μήνας επιτυχίας, αναγνώρισης, αλλά και επιβράβευσης είναι ο Δεκέμβριος για σένα. Μετά από διάστημα αναμονής και απογοήτευσης, έφτασε η στιγμή να ολοκληρώσεις και να πραγματοποιήσεις έναν πολύ σημαντικό σου στόχο, ο οποίος θα αποτελέσει το σκαλοπάτι για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες κατά τη διάρκεια του 2015.

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των ερωτικών κατακτήσεων και αρχίζεις να ανεβαίνεις, να γοητεύεις, να νιώθεις ισχυρό πόθο και ερωτισμό. Μετά από φάση «λήθαργου», έφτασε η στιγμή να ξανανιώσεις τη χαρά του έρωτα. Ξεφεύγεις για τα καλά από τη φάση της αδράνειας και επιβεβαιώνεσαι αισθηματικά με τον πιο όμορφο τρόπο.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν είναι μόνο ότι θα αποδειχθεί η αξία σου και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου, αλλά αυτόν το μήνα θα υπάρξει μία προαγωγή, μία νέα επαγγελματική ανάθεση, που θα απογειώσει την καριέρα σου. Παράλληλα, θα κάνεις μία αγορά που την περίμενες εδώ και καιρό.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
ΓΕΝΙΚΑ: Μην κρατάς με το ζόρι στη ζωή σου καταστάσεις που ξέρεις ότι καταλήγουν συνέχεια στο ίδιο σημείο που σε απογοητεύει και σε φθείρει. Τον Δεκέμβριο μπορείς να αποχαιρετήσεις το παρελθόν σου, να πεις αντίο σε ανθρώπους ή γεγονότα που σε πρόδωσαν και στη συνέχεια να κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον σου.

ΕΡΩΤΑΣ: Η σχέση σου θα περάσει κάποια σκαμπανεβάσματα αυτόν το μήνα. Τη μία στιγμή μπορεί να νιώθεις ότι υπάρχει η ασφάλεια, η σταθερότητα και η σιγουριά, και την άλλη στιγμή θα δημιουργούνται κάποιες εντάσεις που θα σε αποδιοργανώνουν. Αν δεν έχεις σχέση, να περιμένεις προς τα τέλη του μήνα μία νέα, σημαντική γνωριμία.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτόν το μήνα στα επαγγελματικά σου θα σε αναγκάσουν να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, αλλά και το αντικείμενο της εργασίας σου. Θα δώσεις τον προσωπικό σου αγώνα για να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και αυτό πραγματικά είναι κάτι που θα το πετύχεις. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μία πολύ καλύτερη πορεία.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
ΓΕΝΙΚΑ: Η ανανέωση που θα υπάρξει αυτόν το μήνα στη ζωή σου θα σου χαρίσει κέφι, ζωντάνια και μεγάλη ενεργητικότητα. Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα σε ενθουσιάσουν και θα πάρεις την απόφαση να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Δείξε περισσότερη προσοχή στις αποφάσεις σου και μην βιάζεσαι.

ΕΡΩΤΑΣ: Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, εσύ θέλεις να βγάλεις από μέσα σου τα απωθημένα σου, να πεις τα πράγματα με το όνομά τους, να εκφράσεις όλα όσα νιώθεις και στη συνέχεια να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Η σχέση σου θα περάσει από ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα σου βγουν σε καλό. Αν δεν έχεις σχέση, να περιμένεις μια επικοινωνία με ένα άτομο του παρελθόντος, με το οποίο υπάρχουν ακόμη «ανοιχτοί λογαριασμοί» που πρέπει να τακτοποιηθούν!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα νέο μεγάλο βήμα γίνεται στην καριέρα σου αυτόν το μήνα της χρονιάς, το οποίο σου φέρνει και οικονομική ικανοποίηση. Θα υπάρξουν γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους που θα σου ανοίξουν μία νέα πόρτα σε αυτούς τους τομείς.

Read More

And More