ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Νέα Σελήνη στον Κριό! Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Στις 10 Απριλίου και ώρα 12.35 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού. Πρόκειται για την πρώτη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται μετά την είσοδο του Ήλιου στον Κριό που αντιπροσωπεύει την αστρολογική «πρωτοχρονιά» και επομένως είναι μια ξεχωριστή Νέα Σελήνη που ξεκινά ένα νέο κύκλο γεγονότων. Το ζώδιο του Κριού, ενισχύει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία μας και ευνοεί την ανάληψη πρωτοβουλίας και δράσης που στις περισσότερες περιπτώσεις θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν πολλά καινούργια ξεκινήματα και το μόνο που θα πρέπει να προσέχουμε είναι η ανυπομονησία και η βιασύνη που μπορεί να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες ενέργειες. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στον τομέα των σχέσεων, καθώς η συμμετοχή του Άρη και της Αφροδίτης, θα φέρει αυξημένη ένταση και πάθος τόσο στις σχέσεις που υπάρχουν, όσο και σε αυτές που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτό το καινούργιο φεγγάρι είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις: 9/2, 10/4, 11/6, 13/8, και 12/12.
Προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί γύρω στις: 10/1, 12/7 και 13/10.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 10 Απριλίου είναι ιδιαίτερα δυναμική για σένα, αφού διαμορφώνεται στο ζώδιό σου με την συμμετοχή του κυβερνήτη σου Άρη. Το αποτέλεσμα αυτού του καινούργιου φεγγαριού θα είναι να εκτοξευθεί η αδρεναλίνη σου στα ύψη και να κάνεις τα πάντα προκειμένου να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική σου ζωή, η αυτοπεποίθησή σου θα σε βοηθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες, να πετύχεις τους στόχους σου και να ανοίξεις καινούργια -και πολύ ενδιαφέροντα- κεφάλαια στη ζωή σου. Αν αναζητάς μια νέα σχέση, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα εμφανιστεί στο δρόμο σου ένα μεγάλο πάθος που θα εξελιχθεί σε μια έντονη σχέση. Με το ίδιο πάθος επίσης, μπορείς να αναζωπυρώσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Νέα Σελήνη στις 10 Απριλίου διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια «σκοτεινή» θέση, που σε καλεί να «αποσυρθείς» για λίγο από το προσκήνιο και να σκεφτείς το μέλλον σου. Οι μέχρι τώρα εμπειρίες σου, αλλά και η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσουν να βρεις τρόπους να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν, ή ακόμα και να καλλιεργήσεις ένα δημιουργικό σου ταλέντο το οποίο στη συνέχεια θα το εκμεταλλευτείς προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Το καινούργιο φεγγάρι είναι ιδανικό και για να συσφίξεις τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον και το σπίτι σου ή να «γεφυρώσεις» τις διαφορές σου με τα οικεία σου πρόσωπα. Τέλος, καλό θα είναι να προσέξεις και την υγεία σου και να μην πιέζεις τον οργανισμό σου περισσότερο από όσο αντέχει.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 10 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού, σκοπό έχει να φέρει νέα ενδιαφέροντα και καινούργιους φίλους στη ζωή σου, φίλε Δίδυμε. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα διαπιστώσεις ότι οι σχέσεις με τους γύρω σου, είναι αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε τι προκειμένου να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Η ενασχόληση με κάποια νέα ενδιαφέροντα μάλιστα, είναι πιθανό να σου ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, που σου ταιριάζει απόλυτα, χωρίς να αποκλείεται να δημιουργήσεις ερωτική σχέση με ένα -μέχρι τώρα- φιλικό σου πρόσωπο. Θετικές είναι οι προοπτικές και για τα οικονομικά σου που μπορεί να αυξηθούν σημαντικά το ερχόμενο διάστημα.

Καρκίνος
Κάπως διφορούμενη θα είναι για σένα φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 10 Απριλίου, στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, παρόλο που θα έχεις την ευκαιρία να προβληθείς περισσότερο, να λάβεις κάποια επαγγελματική διάκριση ή να αναλάβεις ένα καινούργιο πόστο, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και να μην «ανοίγεσαι» σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Αν αναζητάς μια καινούργια δουλειά, αυτό το διάστημα θα κινητοποιηθείς περισσότερο και θα βρεις κάτι, που ακόμα κι αν δεν σου ταιριάζει απόλυτα, μπορεί να σου φέρει μεγάλη δόξα και χρήμα. Τέλος, το καινούργιο φεγγάρι θα επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή, όπου μπορεί να σου φέρει ένα νέο έρωτα –μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον- ή την επισημοποίηση μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10 Απριλίου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο και πρόκειται να σε βοηθήσει να υλοποιήσεις όλα τα όνειρά σου και να σε απογειώσει. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τα ταξίδια, τις νομικές υποθέσεις ή την επισημοποίηση μιας σχέσης, θα σε απασχολήσουν περισσότερο και πρόκειται να πάρουν μια θετική τροπή. Η ευημερία σου είναι εξασφαλισμένη αφού πέρα από τις υποθέσεις που σε απασχολούν θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις σε τομείς που δεν περιμένεις. Το γεγονός βέβαια ότι οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί μαζί σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Αντίθετα, θα πρέπει να δώσεις ένα δυναμικό παρόν προκειμένου να εκμεταλλευτείς την θετική ενέργεια που σου προσφέρεται.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 10 Απριλίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα νέο οικονομικό μέλλον που θα προσφέρει περισσότερη ασφάλεια στη ζωή σου. Αν περιμένεις χρήματα από κεφάλαια τρίτων, όπως για παράδειγμα μια διατροφή, μια κληρονομιά, ή μια επιστροφή φόρου, θα την λάβεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και το ποσό αυτό θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες στη ζωή σου. Το καινούργιο φεγγάρι όμως, θα επηρεάσει και την ερωτική σου ζωή και είναι πολύ πιθανό να φέρει στο δρόμο σου ένα πάθος χωρίς όρια και περιορισμούς. Παρόλο που αυτή η σχέση μπορεί να σου φανεί χωρίς μέλλον, θα πρέπει να περιμένεις τον επόμενο μήνα για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Τέλος, είναι πιθανό να αναζωπυρωθεί μια σχέση από το παρελθόν.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 10 Απριλίου, στο πολικό ζώδιο του Κριού, σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σου, φίλε Ζυγέ, αφού τόσο ο Άρης όσο και η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζουν στενή σύνοδο με το φαινόμενο. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα», να απαλλαγείς από σχέσεις που δεν σε καλύπτουν πια, να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα με αυτές που σου ταιριάζουν, αλλά και να υποδεχτείς το νέο που θα σου φέρει το καινούργιο φεγγάρι. Είτε πρόκειται για την εξέλιξη μιας παλιάς σχέσης, είτε για την δημιουργία μιας νέας, καλό θα είναι να μην προβάλλεις ιδιαίτερες απαιτήσεις αυτό το διάστημα, αφού ο Άρης είναι ένας «πολεμοχαρής» πλανήτης που αρέσκεται στη διαφωνία για τη διαφωνία. Εξάλλου, οι περισσότερες διαφορές με τον σύντροφό σου είναι επιφανειακές και δεν πρέπει να ληφθούν σοβαρά.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 10 Απριλίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την εργασία σου, την καθημερινότητά σου, τις συνήθειές σου. Χάρη σ’ αυτό το καινούργιο φεγγάρι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να ξαναβρείς τον αυθορμητισμό σου και τη γοητεία σου, να προσελκύσεις τα βλέμματα των γύρω σου και να ερωτευθείς ένα πρόσωπο, μια ιδέα, ένα στόχο… Ό,τι κι αν είναι αυτό, θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου και θα σε κάνει να κινητοποιηθείς ώστε να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σου. Το καινούργιο σου πρόγραμμα θα σε κάνει πιο δραστήριο, αφού πλέον θα απολαμβάνεις το κάθε λεπτό της ζωής σου. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σου βάλει φτερά ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις και μια ανεξάρτητη εργασία σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 10 Απριλίου στο πύρινο ζώδιο του Κριού, είναι ό,τι καλύτερο για σένα φίλε Τοξότη. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είσαι εξαιρετικά δημιουργικός και χαρούμενος και θα απολαύσεις στο έπακρο την καλή πλευρά της ζωής. Ο έρωτας θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο και αν διατηρείς ήδη μια σχέση, ίσως πάρεις επιτέλους την απόφαση να την επισημοποιήσεις ή καταφέρεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σ’ αυτήν. Ακόμα όμως και αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα έρθει στο δρόμο σου με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο και σύντομα θα πάρει σοβαρές διαστάσεις. Επιπλέον, η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης θα σε κάνουν περισσότερο δημιουργικό και αν ασχολείσαι με ένα ανεξάρτητο επάγγελμα ή με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα θα σου φέρουν την προβολή που αξίζεις.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό οι πλανήτες «βομβαρδίζουν» τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και δημιουργούν περιστατικά που δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς με άλλα ενδιαφέροντά σου. Η Νέα Σελήνη στον ίδιο τομέα στις 10 Απριλίου, θα αποτελέσει την αρχή του τέλους των υποθέσεων που σε απασχολούν, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Έτσι, αν αναζητάς μια νέα στέγη, κάνεις μια ανακαίνιση, ή αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να βρεις την άκρη του νήματος ώστε να ξετυλίξεις το κουβάρι και να φτάσεις στο τέρμα. Παρόλο που η διαδικασία αυτή δεν θα είναι εύκολη για σένα, θα σε οδηγήσει τελικά σε μια νέα – και αρκετά πιο ενδιαφέρουσα – ζωή.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 10 Απριλίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Κριού και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα καινούργιο φεγγάρι αρκετά θετικό για σένα, που θα σου δώσει την ευκαιρία να εκφράσεις τα όνειρα και τις προσδοκίες σου και να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα, ό,τι επιθυμείς. Αν έχεις στο μυαλό σου ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο, θα πρέπει τώρα να κάνεις τα κατάλληλα ραντεβού και να έρθεις σε επαφή με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε καθοδηγήσουν, ώστε να πάρεις τις αποφάσεις σου τώρα που πνέει ούριος άνεμος. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή κυρίως αν είσαι ελεύθερος, αφού το καινούργιο φεγγάρι θα φέρει στο δρόμο σου μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που σύντομα θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα.

Ιχθείς
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 10 Απριλίου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πρόκειται να έχει μια θετική επιρροή στα οικονομικά σου, φίλε Ιχθύ. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να αυξήσεις τα έσοδά σου και μάλιστα μέσα από δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Αν είσαι άνεργος και ψάχνεις μια νέα εργασία, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτό το διάστημα, που το καινούργιο φεγγάρι μπορεί να σου ανοίξει τις πόρτες που ονειρεύεσαι. Ακόμα κι αν έχεις μια σταθερή δουλειά, ίσως λάβεις μια ικανοποιητική αύξηση, ή βρεις ένα τρόπο να αυξήσεις τα κέρδη σου. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία αυτό το διάστημα, καλό θα είναι όμως να αποφύγεις τάσεις ζηλοτυπίας και κτητικότητας που μπορεί να έχουν αρνητικά αποτελέσματα. Το ίδιο ισχύει και αν διατηρείς ήδη μια σχέση.

Read More

And More