ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Ο Άρης περνάει στον Κριό. Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Στις 12 Μαρτίου, ο Άρης εγκαταλείπει το υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων και περνάει στο πύρινο ζώδιο του Κριού. Ένα ζώδιο που σαφώς του ταιριάζει πολύ περισσότερο, αφού είναι το ζώδιο που κυβερνά και μπορεί να αποδίδει τα μέγιστα.
Έτσι, μέχρι και τις 19 Απριλίου που θα παραμείνει εκεί, θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα και μεγάλη ενέργεια, που θα κατευθύνεται στην κατάκτηση της κορυφής.

Η εσωστρέφεια και το παρασκήνιο που κυριαρχούσαν το περασμένο διάστημα, θα δώσουν την θέση τους στην δράση και την πρωτοβουλία που χρειάζεται, προκειμένου να κατακτήσει ο καθένας προσωπικά και όλοι μαζί τους στόχους μας. Φυσικά, η μη ελεγχόμενη ορμή του Κριού θα πρέπει να περιοριστεί κατά κάποιο τρόπο, όχι πολύ βέβαια, αλλά τόσο, όσο να μην πέσουμε σε παγίδες.

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Κριό.
Σε προσωπικό επίπεδο ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).


ΚΡΙΟΣ
Στις 12 Μαρτίου ο κυβερνήτης σου Άρης περνά επιτέλους μετά από δυο σχεδόν χρόνια στο δικό σου ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 19 Απριλίου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να δραστηριοποιηθείς και να αναλάβεις πρωτοβουλίες, καθώς η ενέργειά σου και ο δυναμισμός σου θα είναι πολύ αυξημένα. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ξεχωριστή γοητεία που θα διαθέτεις καθώς και την πειθώ σου, μπορείς να επιδιώξεις ό,τι επιθυμείς και να το κατακτήσεις χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στα οικονομικά σου μπορείς να πετύχεις σημαντική βελτίωση ενώ και στην προσωπική σου ζωή θα καλυφθείς απόλυτα, αφού θα κερδίσεις την εκτίμηση και την κατανόηση του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερη, μια νέα γνωριμία θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ζητάς από μια σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ
Στις 12 Μαρτίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Κριού και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19 Απριλίου. Αυτό το διάστημα μπορεί να νιώσεις τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν για λίγο, ωστόσο η πνευματική προετοιμασία που θα κάνεις μπορεί να αξίζει πολύ περισσότερο από κάθε δράση. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις κάποια γεγονότα, να κάνεις μια βαθιά ενδοσκόπηση και να αποφασίσεις για τις επόμενες κινήσεις σου που θα σε οδηγήσουν αργότερα στον τρόπο ζωής που επιθυμείς. Εκείνο που θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις είναι ότι χρειάζεσαι χρόνο και οργάνωση και δεν χρειάζονται οι βιαστικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Είτε πρόκειται για την επαγγελματική σου ζωή είτε για μια σημαντική σχέση, η αλλαγή θα έρθει στην ώρα της με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου από τις 19 Απριλίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις 12 Μαρτίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Κριού και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια θέση που ταιριάζει αρκετά καλά με το ζώδιό σου. Έτσι μέχρι και τις 19 Απριλίου, θα δεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες ενώ παράλληλα θα βρεις τον χρόνο να διασκεδάσεις, να ψυχαγωγηθείς και να δημιουργήσεις νέες φιλίες με άτομα που θα ταιριάξουν στον χαρακτήρα σου. Η δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης είναι πολύ πιθανή – ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερη – αφού τώρα οι φίλοι σου θα φροντίσουν να σου γνωρίσουν έναν ιδανικό σύντροφο. Δεν αποκλείεται ακόμα να διαπιστώσεις το ερωτικό ενδιαφέρον ενός φιλικού σου προσώπου και να ξεκινήσεις μια σχέση μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος του Άρη στον τομέα της καριέρας σου από τις 12 Μαρτίου μέχρι και τις 19 Απριλίου πρόκειται να δημιουργήσει νέες προοπτικές στην επαγγελματική σου πορεία. Το ερχόμενο διάστημα, θα βρεις τη δύναμη και το σθένος να ασχοληθείς με τις προσωπικές φιλοδοξίες σου και να πετύχεις με οποιονδήποτε τρόπο την καταξίωση που επιθυμείς και που πραγματικά δικαιούσαι. Αν στην δουλειά σου υπάρχουν κάποια ανώτερα στελέχη που δεν καλοβλέπουν την εξέλιξή σου, ίσως είναι καλύτερα να αποφύγεις τις διαμάχες και να αγνοήσεις τυχόν προκλήσεις που σκοπό έχουν να βλάψουν το κύρος σου. Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς σου, το οποίο μπορεί να συμβάλλει με κάποιο τρόπο στην πρόοδό σου.

ΛΕΩΝ
Η είσοδος του Άρη στο φιλικό πύρινο ζώδιο του Κριού και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 12 Μαρτίου μέχρι και τις 19 Απριλίου, εγκαινιάζει μια περίοδο ιδιαίτερα θετική για σένα. Το ερχόμενο διάστημα οι σχέσεις σου που υπάρχουν στη ζωή σου θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σου και αν διατηρείς μια σχέση μακροχρόνια που δεν έχει επισημοποιηθεί, πρώτο σου μέλημα θα είναι να την αποκαταστήσεις. Ένα ταξίδι μαζί με τον σύντροφό σου ή ένας δεύτερος μήνας του μέλιτος θα ανανεώσει τον έρωτά σου ακόμα και στην περίπτωση που είσαι ήδη παντρεμένη εδώ και χρόνια. Επιπλέον, τα ταξίδια είναι ένας τομέας που ευνοείται γενικότερα αυτό το διάστημα, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να αναλάβεις μια εργασία σε μια άλλη χώρα, είναι η πιο κατάλληλη περίοδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πέρασμα του Άρη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 12 Μαρτίου μέχρι και τις 19 Απριλίου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου αλλά και στην ερωτική σου ζωή που φαίνεται να σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτό τον καιρό. Παρά τη λογική που σε διακρίνει συνήθως, ίσως βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια όλο τον αισθησιασμό σου, γεγονός που θα επηρεάσει την -μέχρι τώρα- φιλοσοφία σου. Καλό θα είναι όμως να προσπαθήσεις να ελέγξεις το πάθος σου και να μην αφήσεις την ζήλια και την κτητικότητα να κυριαρχήσουν, ώστε να μην βγεις χαμένη. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και οφειλές προς τρίτους, και αν έχεις κοινό ταμείο με κάποιον άλλο, φρόντισε να ελέγχεις τις πιθανές διαρροές.

ΖΥΓΟΣ
Στις 12 Μαρτίου ο κόκκινος πλανήτης Άρης περνάει στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξει μεγάλη αναταραχή στις σχέσεις σου, τόσο τις προσωπικές όσο και τις κοινωνικές, και θα πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες προκειμένου να διατηρήσεις την αρμονία που επιθυμείς. Αν επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, να κατανοήσεις τις προσωπικές του ανάγκες και να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, αν χρειαστεί, σίγουρα θα βγεις περισσότερο ωφελημένος. Η παρουσία του Άρη επίσης μπορεί να σε παροτρύνει να επισημοποιήσεις μια σχέση, που βλέπεις ότι πηγαίνει καλά. Αν πάλι είσαι ελεύθερη, ο Άρης θα σου φέρει μια σημαντική γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η είσοδος του παραδοσιακού σου κυβερνήτη Άρη στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πρόκειται να επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Από τις 12 Μαρτίου μέχρι και τις 19 Απριλίου, θα αναπτύξεις έντονη δραστηριότητα στο χώρο της εργασίας σου, ενώ παράλληλα θα φροντίσεις να εμπλουτίσεις το πρόγραμμά σου με δραστηριότητες που σου αρέσουν. Η έναρξη κάποιου σπορ, ή μια εθελοντική εργασία, πέρα από την ικανοποίηση που θα σου προσφέρουν, είναι πολύ πιθανό να γίνουν αιτία μιας νέας αισθηματικής σχέσης που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Ωστόσο, όσον αφορά στον χώρο της δουλειάς σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις ομαδικές εργασίες, και να προσπαθήσεις μόνη σου να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές που μπορεί να σε προωθήσουν σε μια ανώτερη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 12 Μαρτίου ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο του Κριού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 19 Απριλίου. Το διάστημα αυτό ο ευνοϊκός πέμπτος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος, με αποτέλεσμα να γευτείς όλες τις απολαύσεις της ζωής με τον καλύτερο τρόπο. Η δημιουργικότητα, η διασκέδαση, ο έρωτας αλλά και η ενασχόληση με τα παιδιά σου – αν έχεις – θα σου προσφέρουν ευχάριστες στιγμές και θα σε γεμίσουν με νέες εμπειρίες. Αν είσαι ελεύθερη, μια νέα γνωριμία, θα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σε τραβήξουν από την πρώτη στιγμή και η ταχεία εξέλιξη της σχέσης θα μοιάζει σαν απόλυτα φυσιολογική. Στον επαγγελματικό τομέα, η επιρροή αυτή θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους καλλιτέχνες. Τέλος, αν επιθυμείς να αποκτήσεις το πρώτο σου παιδί, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις τις προσπάθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 12 Μαρτίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Κριού και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19 Απριλίου. Το διάστημα αυτό το σπίτι σου και η οικογένεια θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και ίσως ενδιαφερθείς για την πώληση ή την αγορά ενός ακινήτου. Αν μένεις ακόμα με τους γονείς σου, ίσως σκεφτείς την περίπτωση να ανεξαρτητοποιηθείς και αναζητήσεις τον δικό σου χώρο, χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση να θελήσεις να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου. Αν ήδη συμβιώνεις με τον αγαπημένο σου ή είσαι παντρεμένη, θα πρέπει να προσέξεις καθώς θα προκύψουν κάποια προβλήματα τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και υπομονετικά ώστε να μην πάρουν απρόσμενες προεκτάσεις. Τέλος, αν υπάρχει ένα ηλικιωμένο μέλος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, το διάστημα αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος του Άρη στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 12 Μαρτίου, θα σου δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πιο αποτελεσματικά με τους γύρω σου και να «επιβάλλεις» κατά κάποιο τρόπο τις ιδέες και τις απόψεις σου, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Δεδομένου ότι ο Άρης από τη συγκεκριμένη θέση σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προσπαθήσεις περισσότερο για την πραγματοποίηση των στόχων σου, αφού τώρα έχεις το πλεονέκτημα της «πειθούς» και την βοήθεια των κατάλληλων ανθρώπων. Εξάλλου, ακόμα και αν δεν έχεις τις ιδανικές γνωριμίες, μέχρι και τις 19 Απριλίου ο Άρης θα φέρει στο δρόμο σου ό,τι χρειάζεται για να προοδεύσεις. Μια ερωτική γνωριμία έχει πολύ καλές προοπτικές – αν είσαι ελεύθερη– ενώ τα ταξίδια θα σου προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Επιτέλους ο Άρης αποχαιρετά το ζώδιό σου στις 12 Μαρτίου και κάνει το ντεμπούτο στον Κριό, για να αρχίσει ένα νέο ζωδιακό ταξίδι. Μέχρι και τις 19 Απριλίου που θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σίγουρα θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, παράλληλα όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου ή να κερδίσεις κάποια επιπλέον χρήματα. Αν μάλιστα καταφέρεις να βρεις έναν τρόπο να μειώσεις τα έξοδά σου, σίγουρα θα βάλεις τα θεμέλια για μια καλύτερη ζωή. Παρόλο που ο Άρης δεν φημίζεται για κέρδη χωρίς κόπο, ίσως ένα μικρό ποσό σε τυχερά παιγνίδια, αποδειχθεί κερδοφόρο. Όσον αφορά στις σχέσεις σου, το διάστημα αυτό είναι καλό για την επισημοποίηση ενός σοβαρού δεσμού, ή την δημιουργία μιας νέας μακροχρόνιας σχέσης. Εύνοια και στα ταξίδια.

Read More

And More