ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ! Πώς πραγματικά βλέπεις τη σχέση σου; Πόσο θα κρατήσει;

Πόσο εύκολα ερωτεύεσαι; Είσαι κορίτσι που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της σχέσης της μόνη ή μπλέκεις και τρίτους στα προσωπικά σου; Είσαι άτομο δοτικό ή απαιτείς να παίρνεις περισσότερα από τον έρωτά σου; Αποδέχεσαι τον αγαπημένο σου όπως είναι ή είσαι από τις γυναίκες που ζητούν να αλλάξει για χάση σου; Νομίζεις πως ξέρεις την απάντηση;

Διάβασε το παρακάτω σενάριο-ψυχολογικό τεστ. Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τις απαντήσεις που δίνεις σε κάθε μία από τις ερωτήσεις! Κάνε κλικ στο τέλος του άρθρου και δες τι σημαίνει κάθε σου απάντηση…

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΟΥ…
– Κατευθύνεσαι με τα πόδια προς το σπίτι του αγαπημένου σου. Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο δρόμους. Ο πρώτος είναι μια ευθεία και θα σε οδηγήσει στον προορισμό σου πιο γρήγορα, αλλά είναι απλός και βαρετός. Ο δεύτερος έχει στροφές, αλλά και υπέροχα τοπία σε όλη τη διαδρομή, θα σου πάρει όμως αρκετά περισσότερη ώρα για να φτάσεις στο σπίτι.

1. Ποιον από τους δύο δρόμους θα επιλέξεις;

  1. Τον πιο σύντομο
  2. Τον πιο μακρύ

– Στο δρόμο για το σπίτι του καλού σου, βλέπεις δύο μεγάλες ανθισμένες τριανταφυλλιές. Η μία γεμάτη κόκκινα λουλούδια και η άλλη με λευκά τριαντάφυλλα. Αποφασίζεις να κόψεις 20 για τον φίλο σου.

2. Τι συνδυασμό λουλουδιών θα επιλέξεις;

Μπορείς να πάρεις τριαντάφυλλα ενός μόνο χρώματος ή όσα θέλεις από κόκκινα και λευκά αντίστοιχα

– Φτάνεις τελικά έξω από την πόρτα του αγαπημένου σου. Χτυπάς το κουδούνι και ανοίγει η μητέρα του. Μπορείς να ζητήσεις από την μαμά του να σε οδηγήσει σε εκείνον ή να πας να τον βρεις μόνη σου.

3. Τι από τα δύο θα κάνεις; Θα ζητήσεις από τη μητέρα του να σε πάει ή θα πας μόνη σου;

  1. Ζητάς από τη μητέρα του να σε οδηγήσει
  2. Πηγαίνεις μόνη σου

– Φτάνεις στο υπνοδωμάτιο του αγοριού σου, όμως ανακαλύπτεις πως δεν είναι κανένας εκεί. Έχεις δύο επιλογές. Να αφήσεις τα λουλούδια στο παράθυρο ή πάνω στο κρεβάτι!

4. Που θα τοποθετήσεις τα λουλούδια;

  1. Στο κρεβάτι
  2. Δίπλα στο παράθυρο

– Ήρθε η ώρα για ύπνο. Κοιμάστε σε διαφορετικά δωμάτια με τον φίλο σου. Όταν ξυπνήσεις κατευθύνεσαι προς το δωμάτιό του για να τσεκάρεις αν είναι εκεί. Μπαίνοντας στο δωμάτιο:

5. Είναι ο αγαπημένος σου ξύπνιος ή κοιμάται ακόμα;

  1. Κοιμάται ακόμη
  2. Έχει ξυπνήσει

– Ώρα να γυρίσεις σπίτι σου! Παίρνεις λοιπόν το δρόμο του γυρισμού και έχεις πάλι τις δύο επιλογές. Τη σύντομη, αλλά βαρετή διαδρομή και τη πιο μεγάλη αλλά απολαυστική που θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να επιστρέψεις σπίτι.

6. Ποια διαδρομή θα επιλέξεις;

  1. Τη σύντομη
  2. Την πιο μακρινή

Κάνε κλικ εδώ και δες τα αποτελέσματα

Read More

And More