Σεμινάριο Μυθοπλασίας: Αν πραγματικά αγαπάς το γράψιμο!

Το γράψιμο για σένα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου. Γράψεις όταν έχεις νεύρα, όταν είσαι στεναχωρημένη, όταν κάτι σε έχει ενοχλήσει και θέλεις να εκτονωθείς, να το βγάλεις από μέσα σου. Το γράψιμο για σένα είναι μια ιδιαίτερη προσωπική σχέση και τώρα θέλεις να το εξελίξεις και γιατί όχι να γίνει το καινούριο σου επαγγελματικό βήμα. Ή μπορεί, να είσαι ήδη επαγγελματίας και θέλεις να πας ένα βήμα παραπέρα και παραπάνω τις ικανότητές σου. Θέλεις να γράψεις ένα βιβλίο, ένα σενάριο, ένα άρθρο. Και η Γωγώ Φώτου έρχεται στη ζωή σου ακριβώς τη σωστή στιγμή.

Τα Σεμινάρια Μυθοπλασίας θα γίνουν σε τρία μέρη. Το πρώτο θα γίνει την Κυριακή 9 Ιουνίου και δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή. Η Γωγώ, διακεκριμένη και επιτυχημένη σεναριογράφος και copywriter θα είναι εκεί για να σου μάθει όλα τα μυστικά των λέξεων και πως αυτές συνδέονται μεταξύ τους δίνοντας ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Αν λοιπόν το όνειρό σου ή το χόμπι σου περιέχει τη χρήση των λέξεων δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στα σεμινάρια Μυθοπλασίας…

 

Read More

And More