Το πιο «άκυρο» δώρο που μου έχουν κάνει ποτέ! 

Τα Χριστούγεννα θα μπορούσαν να είναι συνώνυμα με την λάμψη. Με το glitter. Με την χρυσόσκονη. Με τα παραμύθια. Με τα λαχταριστά μελομακάρονα. Με τα παιχνιδιάρικα λαμπιόνια. Με τις αγκαλιές. Με τις χουχουλιάρικες πιτζάμες. Ή και με τα παγετένια ρούχα. Με το κόκκινο κραγιόν. Με ένα luxury ζευγάρι σκουλαρίκια. Με μια cosy κουβέρτα. Με το πιο απολαυστικό party. Με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Με το στολισμένο, επιβλητικό έλατο στο σαλόνι. Με το χαμόγελο ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Τα Χριστούγεννα θα μπορούσαν να είναι συνώνυμα με τα δώρα. Εκείνα τα δώρα που για να τα βρεις έτρεχες πανικόβλητη στην πόλη από τις αρχές του Δεκεμβρίου, μπαίνοντας από κατάστημα σε κατάστημα και περιμένοντας σε ατελείωτες ουρές. Εκείνα τα δώρα που στοιβάζονται κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, και όλοι – μικροί και μεγάλοι – περιμένουμε καρτερικά να φτάσει η στιγμή που θα μπορέσουμε να σκίσουμε τα γιορτινά περιτυλίγματα. Εκείνα τα δώρα που κάνουν την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά, που μας κάνουν να χαμογελάσουμε πλατιά. Που μας συγκινούν. Που γεμίζουν τα μάτια μας δάκρυα ευτυχίας. Που μας σπρώχνουν να χαρίσουμε σφιχτές αγκαλιές.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες δώρων. Ανάμεσα σε αυτές και τα… άκυρα δώρα. Τα άκυρα δώρα δεν είναι απαραίτητα αποτυχημένα δώρα. Αντίθετα μπορεί να είναι και τα πιο πετυχημένα. Είναι όμως δώρα διαφορετικά. Out of the box ιδέες που μπορεί να μας παραξενέψουν, να μας κάνουν να γελάσουμε μέχρι δακρύων, να μας προβληματίσουν, να μας κάνουν να αισθανθούμε άβολα, να μας σημαδέψουν ή απλά να μην μας ταιριάζουν. Είναι αυτά τα δώρα που τα ανοίγεις και λες “είναι δυνατόν; πώς το σκέφτηκε ρε φίλε αυτό τώρα”. 

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την Durex, οι editors του Tlife αποφασίσαμε να αφιερώσουμε ένα mini video σε αυτά τα δώρα. Τα άκυρα δώρα! Κάπως έτσι η Ταϋγέτη, Editor in Chief του Tlife, η Σοφία, Fashion Editor και η Δήμητρα, Beauty Editor, αποκαλύπτουν on camera πιο είναι το πιο άκυρο δώρο που έχουν λάβει ποτέ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το χάρηκαν. Αντίθετα! Μάλλον για να το φέρνουν σε αυτό το βίντεο, για να το θυμούνται ανά τα χρόνια, μάλλον την έκανε καλά την δουλειά του, έτσι δεν είναι;

Η Δήμητρα είχε απορήσει όταν κάποιος φίλος της είχε κάνει δώρο ένα άρωμα.. Πράγματι είναι άξιο απορίας αν σκεφτείς πως είναι beauty editor τα τελευταία 20 χρόνια, με αποτέλεσμα οτιδήποτε νέο στην βιομηχανία της ομορφιάς να φτάνει πρώτα στα δικά της χέρια και μετά σε οποιοδήποτε άλλου. Από την άλλη το πιο άκυρο δώρο που έλαβε ποτέ η Ταϋγέτη είναι και από τα αγαπημένα της. Θα το θυμάται πάντα και θα γελάει. Ήταν όμως αρκετά άκυρο την νύχτα των γενεθλίων της, ο barman να εμφανίσει ένα τεράστιο ταψί με μουσακά και δύο ντουζίνες κεράκια πάνω στο bar με το Happy Birthday να παίζει στο background δεν νομίζεις; Η Σοφία κατονομάζει ως πιο άκυρο δώρο ever, ένα maxi κόκκινο φόρεμα που της είχε χαρίσει μια φίλη προκειμένου να «ρίξει ένα αγόρι που της άρεσε. Δεν πέτυχε η προσπάθεια… 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tlife.gr (@tlifegr)

Και κάπως έτσι, η κουβέντα με τα δώρα μας συνεπαίρνει και η ερώτηση μιας άλλης συναδέλφου μας βάζει σε σκέψεις: «Σου έχουν κάνει δώρο ποτέ προφυλακτικά»; Υπήρξαν θετικές αλλά και αρνητικές απαντήσεις. Παρόλα αυτά ένα είναι το σίγουρο: αν τα προφυλακτικά αυτά έφεραν την υπογραφή της Durex, το δώρο ήταν πετυχημένο και… καθόλου άκυρο! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Durex Greece (@greecedurex)

Η Durex πιστεύει στο σεξ. Το καλό σεξ! Το σεξ το ανοιχτό, το ειλικρινές, το άτακτο, το διασκεδαστικό, το ρομαντικό. Πιστεύει πως το σεξ είναι για όλους τους ανθρώπους. Για αυτό και προτείνει να αφήσουμε στην άκρη το στρες, το άγχος, τις ανησυχίες γύρω από το σεξ και απλά να το απολαύσουμε!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Durex Greece (@greecedurex)

 Να κάνουμε σεξ όπως θέλουμε, με όποιο άτομο θέλουμε, όπου θέλουμε και όποτε θέλουμε. Με την ασφάλεια ωστόσο που του πρέπει. Πώς θα είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια; Επενδύοντας στην μεγάλη γκάμα προϊόντων που φέρει την υπογραφή του brand, ενός brand που μετρά πάνω από 90 χρόνια εμπειρίας.

Read More

And More