Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις για το Φθινόπωρο 2015

Η εποχή των ευθυνών και των υποχρεώσεων είναι εδώ! Το φθινόπωρο έχει κάνει την είσοδό του και επιβάλει ακόμα και στα αισθηματικά μας να κινηθούμε με σοβαρότητα, πρόγραμμα και ωριμότητα… Ταιριάζουν όμως αυτές οι έννοιες στο παιχνίδι του έρωτα; Θέλοντας και μη, όλα τα ζώδια θα αναγκαστούν αυτό το Φθινόπωρο να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής τους ζωής.

Τα ευτράπελα, οι εντάσεις, οι χωρισμοί, αλλά και τα μπερδέματα δεν θα λείψουν, αφού από 21 Σεπτεμβρίου ως και 21 Δεκεμβρίου το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει να μη μας κάνει να βαρεθούμε. Η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό (στις 28 Σεπτεμβρίου), ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό ως τις 10 Οκτωβρίου, αλλά και το σκληρό τετράγωνο του Κρόνου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα, θα κάνουν χαώδες το κλίμα των αισθηματικών σχέσεων. Εκεί που όλα μπορεί να φαίνονται χαμένα όμως, δεν θα λείψουν και οι επανασυνδέσεις, τα φλογερά πάθη και οι επισημοποιήσεις σχέσεων!

Ποια ζώδια ευνοούνται στα ερωτικά τους το φθινόπωρο 2015; Ποιες θα είναι οι προκλήσεις και ποιες οι αισθηματικές ευκαιρίες; Ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια όχι κατά την φθινοπωρινή περίοδο;

ΚΡΙΟΣ
Το τρίμηνο του Φθινοπώρου συνεχίζει να σε αιφνιδιάζει ερωτικά, όπου οι αλλαγές, οι ανατροπές και τα ξαφνικά γεγονότα δεν λείπουν. Άλλοτε περνάς καλά και ενθουσιάζεσαι, υπάρχουν όμως και αυτές οι δύσκολες στιγμές, που σου αποδεικνύεται με κάθε τρόπο ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο, σταθερό και δεδομένο! Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 28 Σεπτεμβρίου στο δικό σου ζώδιο, σε κάνει να αλλάζεις τακτική και συναισθήματα. Συνειδητοποιείς ότι δεν πρέπει να σκύβεις πάντα το κεφάλι, αλλά ότι πρέπει να ακολουθείς το ρεύμα των αλλαγών, να παίρνεις πρωτοβουλίες και να προσαρμόζεσαι σε ό,τι προκύπτει αυτό τον καιρό, που σε βγάζει από τη συνηθισμένη πορεία σου. Ο έρωτας αυτήν την περίοδο δεν έχει σταθερότητα, δεν ξέρεις με σιγουριά τι θα προκύψει στο μέλλον, γκρινιάζεις, θυμώνεις, ρισκάρεις, ερωτεύεσαι, πετάς στα σύννεφα, αλλά και προσγειώνεσαι ανώμαλα… Γιατί όπως και να έχει, αυτό το φθινόπωρο με έναν Κρόνο να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, βάζεις μυαλό, ωριμάζεις και αλλάζεις την κοσμοθεωρία σου. Επιπλέον, με τον Ερμή να είναι ανάδρομος απέναντί σου στο Ζυγό ως τις 10 Οκτωβρίου, μην παραξενευτείς αν ξαφνικά χτυπήσει το τηλέφωνο ή το κουδούνι σου από μία πρώην σχέση σου! Την περίοδο του Νοεμβρίου, με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, να αναμένεις ραγδαίες εξελίξεις ερωτικές, που πραγματικά θα σε ανταμείψουν και θα σε κάνουν να βρεις και πάλι τον παλιό καλό εαυτό σου!

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Να μείνω ή να φύγω από αυτή τη σχέση; Να κάνω την επανασύνδεση ή να περιμένω για κάτι νέο; Τα άστρα σε προτρέπουν να γυρίσεις σελίδα…

Απόφυγε (ερωτικά) αυτό το Φθινόπωρο: Τον Καρκίνο, τον Αιγόκερω, αλλά και τον Τοξότη. Τα τρία αυτά ζώδια θα σε μπερδέψουν.

Πες «ναι» στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στον Λέοντα, στον Δίδυμο και στον Υδροχόο.

ΤΑΥΡΟΣ
Το φθινόπωρο σε βρίσκει απαλλαγμένη από τα εμπόδια του χτες, αφού ο Κρόνος έχει φύγει επιτέλους από τον Σκορπιό και εσύ τώρα μπορείς να βάλεις τη σχέση σου ή γενικότερα τα αισθηματικά σου σε μία πιο σταθερή πορεία. Αυτήν την εποχή οι πλανήτες είναι οι προσωπικοί σου σύμμαχοι που σου δίνουν το χέρι βοηθείας για να ανανεώσεις τα ερωτικά σου! Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου, συναντώντας τον Οκτώβριο τον Πλούτωνα σε τριγωνική όψη. Παράλληλα έχουμε την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου! Τι προβλέπεται λοιπόν για σένα; Νέος έρωτας, μεγάλες αισθηματικές ευκαιρίες, ανανέωση, γάμος, παιδί και ό,τι ποθεί η καρδούλα σου… Τα μαύρα σύννεφα εγκαταλείπουν μια για πάντα την αισθηματική σου ζωή και εσύ τώρα μπορείς να χτίσεις μία σχέση πάνω στις βάσεις που εσύ θέλεις! Εμπόδια δεν υπάρχουν, γι’ αυτό το μόνο που σου μένει να κάνεις, είναι να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και να βάλεις στόχο…

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Να εκφράσω αυτά που αισθάνομαι ή θα φάω ήττα; Να πω αυτά που θέλω; Να πάρω πρωτοβουλίες; Μην μένεις μόνο στα σχέδια και στα όνειρα, κάνε πράξη αυτό που θέλεις και δεν θα χάσεις.

Απόφυγε (ερωτικά) αυτό το Φθινόπωρο: Τον Παρθένο, τον Ιχθύ, τον Δίδυμο και τον Κριό, γιατί θα σε κουράσουν!

Πες «ναι» στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στον Σκορπιό (γιατί είστε στην ίδια φάση), στον Λέοντα (θα περάσετε καλά) και στον Αιγόκερω!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι καταστάσεις δυσκολεύουν αυτό το φθινόπωρο για την αισθηματική σου ζωή και τα γεγονότα σε κάνουν να καταλάβεις ότι οι ανέμελες στιγμές στα ερωτικά σου δεν υπάρχουν πια! Ο Κρόνος έχει περάσει απέναντί σου, στο ζώδιο του Τοξότη, και σου επιβάλει να συγκροτηθείς και να δεις πιο σοβαρά το μέλλον μίας σχέσης. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων θολώνει το κλίμα στη σταθερή σχέση ή στο γάμο και γεμίζεις με αμφιβολίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα στο τέλος του Νοεμβρίου κάνει αρκετά μπερδεμένη την προσωπική σου ζωή και τα διλήμματα σε κάνουν για λίγο να μπλοκάρεις. Είτε υπάρχει λοιπόν στη ζωή σου μία σχέση που σε μπερδεύει ψυχολογικά, είτε εσύ η ίδια δεν ξέρεις πλέον τι θέλεις από έναν σύντροφο ή τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Μπορεί όλα αυτά να σου φαίνονται δυσάρεστα, όμως να ξέρεις πως τα εμπόδια θα σου βγούνε σε καλό. Το Φθινόπωρο 2015 θα αποφασίσεις πως η περίοδος που λειτουργούσες άστατα και ανώριμα έχει λάβει τέλος. Μπορεί να πάρεις την απόφαση να δεις πιο σοβαρά έναν άνθρωπο που κάποτε δεν του έδινες καμία ευκαιρία. Πιθανό είναι και το ενδεχόμενο να πάρεις την οριστική απόφαση να κλείσεις ένα ανοιχτό ερωτικό κεφάλαιο του παρελθόντος, το οποίο και σε παίδεψε, σε κούρασε και σε άφησε πίσω… Πότε θα σηκώσεις ανάστημα και θα περάσεις καλά στα αισθηματικά σου; Το τέλος της χρονιάς δεν θα σε αφήσει με παράπονο.

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Δεν ξέρω τι θέλω, δεν ξέρω που πάω, δεν ξέρω τι με περιμένει…. Ξέρεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναλάβεις τις ευθύνες σου!

Απόφυγε (ερωτικά) αυτό το Φθινόπωρο: Τα ζώδια που ανήκουν στον ίδιο σταυρό με εσένα… Δηλαδή τον Δίδυμο, τον Παρθένο, τον Τοξότη και τον Ιχθύ.

Πες «ναι» στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στο Ζυγό και στον Υδροχόο, γιατί θα σε ανεβάσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το φθινόπωρο δεν είναι άσχημο για τα ερωτικά σου! Είναι γνωστό ότι έχεις ταλαιπωρηθεί, αλλά έχεις συνηθίσει κιόλας τα ευτράπελα. Ο Δίας από την Παρθένο σε βοηθά να βελτιώσεις τη διάθεσή σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτήν την εποχή επιλέγεις να σκέφτεσαι αυτά που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα, αποφασίζεις να διαμορφώσεις την καθημερινότητά σου με τρόπο που θα νιώθεις περισσότερη ηρεμία και πληρότητα και επιλέγεις να έχεις στο πλάι σου τους ανθρώπους που σε κάνουν να γελάς. Θετικό είναι το γεγονός ότι σου δίνονται και αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ ο έρωτας μπορεί να μπει εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου και να σε μπερδέψει. Γιατί θα σε μπερδέψει; Γιατί δεν θα τον έχεις προγραμματίσει, γιατί μπορεί να είσαι ήδη σε μία σχέση που εδώ και καιρό σε έχει κουράσει ή γιατί το άτομο που θα σου προκύψει δεν είναι άμεσα διαθέσιμο για να ζήσετε ελεύθερα τον έρωτά σας. Ίσως το Φθινόπωρο να μην είναι η εποχή που “δένεις” την άγκυρά σου στο σταθερό ερωτικό λιμάνι, είναι όμως η εποχή που επιλέγεις να βάλεις προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, κάτι το οποίο δεν το κάνεις συχνά!

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Δεν θέλω να αποφασίσω, μη με παιδεύεις, άσε με να περάσω καλά και βλέπουμε… Η μόνη πρόκληση του Φθινοπώρου είναι ότι λειτουργείς με ασάφεια στα ερωτικά σου!

Απόφυγε (ερωτικά) αυτό το Φθινόπωρο: Το Ζυγό, τον Αιγόκερω και τον Κριό γιατί σίγουρα θα τσακωθείς πολύ!

Πες «ναι» στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στον Παρθένο, στον Ταύρο, στον Σκορπιό άντε και στον Ιχθύ που θα σε πλανέψει!

ΛΕΩΝ
Δεν γίνεται να έχεις παράπονο… Εδώ και καιρό είχες την Αφροδίτη στο ζώδιό σου που σίγουρα σε βοήθησε να ανοίξει λίγο το παράθυρο της αισθηματικής σου ζωής. Το φθινόπωρο λοιπόν σε βρίσκει ανανεωμένη, αισιόδοξη και με την επιθυμία να κάνεις πλέον κάτι πιο σοβαρό στα αισθηματικά σου! Τι μπορεί να είναι αυτό το σοβαρό; Ένας γάμος, ένα παιδί, μία συμβίωση, μία σχέση που να έχει πορεία. Ακριβώς όλα αυτά σκέφτεσαι και σε απασχολούν την περίοδο του Φθινοπώρου. Ωστόσο, είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα “θέλω” σου. Αυτό το Φθινόπωρο θα συνειδητοποιήσεις ότι το πείσμα, η επιμονή και η εμμονή σου να πετύχεις εδώ και τώρα αυτά που θέλεις, σε κάνουν πολλές φορές να χάνεις τον πραγματικό σου στόχο! Η ερωτική εύνοια που δέχτηκες τους περασμένους μήνες συνεχίζεται, όμως οι ρυθμοί γίνονται πιο αργοί και εσύ πρέπει να αποφασίσεις αν ο άνθρωπος που υπάρχει ήδη δίπλα σου μπορεί να ταιριάξει στη δική σου τη ζωή. Αν δεν έχεις σχέση ή είσαι σε μία φάση που δεν ξέρεις με σιγουριά τι θα γίνει με το άτομο που σε ενδιαφέρει, απλά να ξέρεις ότι αυτό το Φθινόπωρο τα στάνταρντ σου αλλάζουν. Αρχίζεις να έχεις περισσότερες απαιτήσεις και να βλέπεις λίγο πιο ώριμα τα ζητήματα καρδιάς… Αυτό είναι κάτι που θα σου βγει σε καλό!

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Μήπως επιμένω πολύ σε καταστάσεις που δεν προχωρούν; Μήπως θα έπρεπε να γυρίσω σελίδα; Το Φθινόπωρο του 2015 πρέπει να δεις πιο ώριμα και σοφά την αισθηματική σου ζωή!

Απόφυγε (ερωτικά) αυτό το Φθινόπωρο: Τον Δίδυμο, τον Τοξότη, τον Κριό και τον Ζυγό.

Πες «ναι» στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στον Κριό, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δίας έχει κάνει το πέρασμά του στο δικό σου ζώδιο και αυτό το Φθινόπωρο αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι για τα καλά την παρουσία του! Άλλοτε σε πιάνουν οι υπερβολές σου και τολμάς να κάνεις σχέδια χωρίς να υπολογίζεις τον ξενοδόχο, αλλά λειτουργώντας με τόλμη και ρίσκο. Υπάρχουν όμως και αυτές οι μοναδικές στιγμές, που η τύχη σου χαμογελά στα ερωτικά σου και αφήνεσαι στα συναισθήματά σου χωρίς να υπολογίσεις το κόστος ή τις συνέπειες. Την περίοδο του Οκτωβρίου η Αφροδίτη και ο Άρης θα κινούνται στο δικό σου ζώδιο, αυτό σημαίνει ότι τα ερωτικά σου γίνονται προτεραιότητα και εσύ τώρα μπαίνεις στη διαδικασία να διεκδικείς, να απολαμβάνεις, αλλά και να ξεκαθαρίζεις τα πάντα που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή. Αυτόν το μήνα μπορείς πραγματικά να γευτείς στιγμές που σου είχαν λείψει, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η Αφροδίτη, ο Άρης, αλλά και ο Δίας από το ζώδιό σου θα βρεθούν σε θετική τριγωνική όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το γεγονός αυτό θα σε ευνοήσει αρκετά! Η ερωτική παγίδα του φθινοπώρου έρχεται την περίοδο του Νοεμβρίου, που ο Κρόνος από τον Τοξότη θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Τότε είναι που εσύ θα πρέπει να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να δεις κάποια πράγματα πιο καθαρά. Η προσωπική σου ζωή, η σταθερή σου σχέση ή ο γάμος, θα περάσουν από μία κρίση και εσύ θα πρέπει να ξεφύγεις από την ουτοπία και το όνειρο, για να πάρεις δραστικές αποφάσεις. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει πολύ περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Νιώθω ό,τι νιώθει; Με παιδεύει, αλλά μου αρέσει… Δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα! Αυτές ακριβώς είναι οι προκλήσεις του φθινοπώρου. Κολλάς με μία ερωτική ιστορία που σου αρέσει, την χαίρεσαι αλλά σε ταλαιπωρεί!

Απόφυγε (ερωτικά) αυτό το Φθινόπωρο: Τον Κριό, τον Τοξότη και τον Ιχθύ.

Πες «ναι» στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στον Ταύρο, στον Αιγόκερω, στον Σκορπιό και στον Καρκίνο.

ΖΥΓΟΣ
Η αισθηματική σου ζωή τον τελευταίο καιρό έχει πολλές εναλλαγές, το ρομάντζο διαδέχεται την τόλμη, την περιπέτεια και το ρίσκο, ενώ δεν λείπουν και οι στιγμές δράματος και αλλαγών που σε αποσυντονίζουν! Σε αυτό το μοτίβο θα συνεχιστεί και το Φθινόπωρο 2015 για τα ερωτικά σου. Στις 28 Σεπτεμβρίου, η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα σημάνει σημαντικές αλλαγές στα συναισθήματα, αλλά και στις προοπτικές μίας σταθερής σου σχέσης. Την επιρροή αυτή θα την δεχτείς κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου όλο το Φθινόπωρο θα γευτείς τα επακόλουθα των ανατροπών και των αλλαγών στον τομέα των σχέσεων. Από την άλλη πλευρά, έχεις να περιμένεις και την είσοδο της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σου! Από τις 10 Νοεμβρίου μπαίνεις σε μία δημιουργική και άκρως μεταμορφωτική περίοδο για τα ερωτικά σου. Ο έρωτας μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα από εκεί που δεν το περιμένεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ωστόσο, ευκαιρίες για να περάσεις καλά, να ερωτευτείς, να σταθεροποιήσεις μία σχέση και για να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν σημαντικές ερωτικές εξελίξεις, θα δοθούν και σε εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο και στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου!

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Το ένα πρόσωπο το αγαπώ, το άλλο με εξιτάρει… Τι να διαλέξω; Τα ερωτικά διλήμματα σου ταιριάζουν και τα προτιμάς, όμως αυτό το Φθινόπωρο πραγματικά θα σε αποδιοργανώσουν! Μην τα θες όλα δικά σου!

Απόφυγε (ερωτικά) αυτό το Φθινόπωρο: Τον Κριό, το Ζυγό, τον Σκορπιό και τον Ιχθύ.

Πες «ναι» στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στον Δίδυμο, στο Λέοντα, στον Υδροχόο, άντε και στον Τοξότη, αρκεί να δείξεις λίγο υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι γεγονός ότι είσαι ένας άνθρωπος που έχει τις παραξενιές του, δεν ανοίγεσαι εύκολα και τις περισσότερες φορές επιλέγεις να βράζεις στο ζουμί σου επιμένοντας να αλλάξεις τα πράγματα και να τα φέρεις στο σημείο που εσύ θέλεις. Αυτό το φθινόπωρο είσαι πιο ανάλαφρη στον ερωτικό σου τομέα… Ένα μεγάλο βάρος φεύγει από πάνω σου και αυτό δεν είναι άλλο από τον Κρόνο, ο οποίος σε απογοήτευσε, αλλά σε ωρίμασε. Τώρα λοιπόν ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι θέλεις, αλλά και πώς μπορείς να προφυλάξεις τον εαυτό σου από εσφαλμένες επιλογές. Το Φθινόπωρο 2015 δικτυώνεσαι, ανοίγεσαι, γνωρίζεις νέους ανθρώπους και βάζεις στα σκαριά νέες επιθυμίες, τις οποίες και θα πραγματοποιήσεις. Ιδιαίτερα την περίοδο του Οκτωβρίου, ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σε φέρουν πιο κοντά σε νέους ανθρώπους και θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα εσένα που δεν έχεις σχέση! Αν όμως ήδη διατηρείς έναν δεσμό, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να νιώσεις πιο ανάλαφρα και χαλαρά με τη σχέση σου και να κάνετε από κοινού σχέδια για το μέλλον. Καβγάδες, χωρισμοί και προβλήματα ανήκουν πλέον στο παρελθόν, ωστόσο καλό θα είναι να προσέξεις το παρασκήνιο και την ίντριγκα. Είναι γνωστό το πόσο πολύ σου αρέσουν οι μυστικοί έρωτες, τα πάθη και τα μυστικά, όμως το Νοέμβριο συγκρατήσου από ερωτικές ατασθαλίες και απόφυγε τους ερωτικούς πειρασμούς με ανθρώπους που ξέρεις ότι δεν θα σε οδηγήσουν εκεί που θέλεις.

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Μου αρέσει, αλλά είναι σε σχέση… Φαίνεται ότι την έχει πατήσει μαζί μου, όμως τι θα γίνει; Σκορπιέ, ο έρωτας του φθινοπώρου είναι αμοιβαίος, αλλά μην μπλέξεις σε ιστορίες που ξέρεις ότι έχουν δυσκολίες.

Απόφυγε (ερωτικά) αυτό το Φθινόπωρο: Τον Δίδυμο, τον Τοξότη και τον Υδροχόο.

Πες «ναι» στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στον Ταύρο, στον Αιγόκερω, στον Καρκίνο και στον Ιχθύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλωσόρισες σε μία νέα εποχή, στο Φθινόπωρο της δέσμευσης, της σταθερότητας, των υποχρεώσεων και της ευθύνης. Όλα αυτά είναι έννοιες που σε πιέζουν, σε αγχώνουν και δεν σου αρέσουν, γιατί στο παιχνίδι του έρωτα δεν θέλεις να παίζεις με κανόνες. Δυστυχώς, από αυτό το φθινόπωρο θα αναγκαστείς να υπακούσεις στους κανόνες του Κρόνου, ο οποίος θα σου δώσει το σημαντικό μάθημα ότι τίποτα δεν μπορεί να είναι δεδομένο αν δεν κουραστείς για να το κρατήσεις δίπλα σου! Ο Κρόνος στο ζώδιό σου επιβάλει να σκεφτείς ώριμα, να ακολουθήσεις τα “πρέπει”, να υποχωρήσεις αν θέλεις να κρατήσεις μία σχέση, να δεσμευτείς ή και να χωρίσεις, αν η σχέση που έχεις βρίσκεται σε αδιέξοδο ή έχει πέσει σε τέλμα. Την περίοδο του Οκτωβρίου, που η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Δίας θα βρίσκονται στο ζώδιο της Παρθένου, εσύ θα πρέπει να σκεφτείς και να αποφασίσεις ποια είναι η σχέση που αξίζει να υπάρχει δίπλα σου. Θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις ακολουθώντας τη λογική σου. Αν δεν συνετιστείς, τότε το Νοέμβριο το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σε κάνει να διαπιστώσεις πως η προδοσία πονάει και ότι οι αδυναμίες πληρώνονται. Αυτό το φθινόπωρο μην επενδύεις σε νέες ερωτικές σχέσεις αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενώ αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, μην κουκουλώνεις τα προβλήματα, αλλά αντιμετώπισέ τα.

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Άσ’ το, θα περάσει, θα τρέχει για μένα κάποια στιγμή, θα είμαστε μαζί για πάντα… Μην κάνεις υπερβολικές σκέψεις Τοξότη, και προσγειώσου!

Απόφυγε (ερωτικά) αυτό το Φθινόπωρο: Προσοχή στο Δίδυμο, τον Παρθένο, τον Τοξότη και τον Ιχθύ.

Πες «ναι» στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στο Δίδυμο, στο Λέοντα και στον Υδροχόο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αλλάζουν τα ερωτικά σου στάνταρντ αυτό το Φθινόπωρο. Αλλάζεις σκέψεις, ιδέες, γούστα και σε εξιτάρει ερωτικά το άγνωστο και το καινούριο. Θέλεις νέες εμπειρίες και θα τις έχεις. Στα ερωτικά σου υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα, δεν θα λείψουν όμως οι ανατροπές και οι εντάσεις. Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 28 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Κριού διαταράσσει τη σταθερότητα της προσωπικής σου ζωής και εσύ για μία ακόμα φορά δεν ξέρεις με σιγουριά πού πατάς και πού βρίσκεσαι, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Παράλληλα, υπάρχει και ο Ουρανός από τον Κριό, που δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και να περάσεις σταθερά και όμορφα στο πλευρό μίας μόνιμης σχέσης, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ο Πλούτωνας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και φέρνει “τέλος εποχής” για μία αισθηματική σου σχέση. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, οι δυσκολίες δεν λείπουν αυτό το Φθινόπωρο. Όμως, τον Οκτώβριο βρίσκεις διέξοδο, γεύεσαι νέους ερωτικούς πειρασμούς, κάνεις μία γνωριμία σε ταξίδι ή ερωτεύεσαι κάποιο άτομο από το διαδίκτυο ή που σας χωρίζει ηλικιακή διαφορά. Υπάρχει λοιπόν ο έρωτας που σε ανανεώνει, αλλά δεν σου δίνει εγγυήσεις για το αύριο…

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Δεν θέλω να τελειώσει αυτή η σχέση, αλλά δεν θα τα βάψω και μαύρα… Θέλω κάτι νέο! Αυτά ακριβώς λες αυτό το φθινόπωρο… Λίγο σαλάτα τα κάνεις τα αισθηματικά, όμως το απολαμβάνεις.

Απόφυγε (ερωτικά) αυτό το Φθινόπωρο: Τον Κριό, τον Καρκίνο, το Ζυγό και τον Αιγόκερω… Ξέρεις καλά και τους λόγους που πρέπει αυτά τα ζώδια να τα αποφύγεις.

Πες «ναι» στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στον Ταύρο, στο Λέοντα, στον Σκορπιό και ανανεώσου με έναν Υδροχόο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η “χρυσή” εποχή για τα ερωτικά σου φτάνει στο τέλος της… Το καλοκαίρι 2015 έδωσε νέα δυναμική για τα αισθηματικά σου! Ξεκινά λοιπόν το φθινόπωρο, που πλέον έχεις την ανάγκη να δώσεις και να πάρεις πολλά… “Συναισθηματικές επενδύσεις” είναι ο τίτλος που θα μπορούσε να δοθεί για τη δική σου αισθηματική ζωή κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου. Δεν αρκείσαι με αυτά που έχεις, θέλεις περισσότερα και λειτουργείς πιο διεκδικητικά και απαιτητικά. Αυτή η στάση σου θα έχει ως αποτέλεσμα εντάσεις και συγκρούσεις, αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό. Δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα σε κατακλύζει η ζήλια και θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου! Όλες αυτές οι μυστήριες συμπεριφορές ευτυχώς δεν θα φέρουν δυσάρεστες και ανεπανόρθωτες συνέπειες, απλά θα κουράσουν. Για καλή σου τύχη, το πάθος θα κάνει τις μέρες και τις νύχτες του Φθινοπώρου να παίρνουν μία έντονη και απολαυστική τροπή. Θετικές ερωτικές κατακτήσεις και με καλή προοπτική θα έχεις εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ουρανοκατέβατες ερωτικές εξελίξεις είναι μέσα στο ερωτικό μενού του φθινοπώρου, για σένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Όσο για σένα που είσαι Υδροχόος του τρίτου δεκαημέρου; Δεν αποκλείεται να έχεις και μία επανασύνδεση! Πιο τυχερός για σένα φαίνεται ο Νοέμβριος που θα σου δοθούν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα.

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Δεν μου αρκεί όσα δίνεις, θέλω περισσότερα… Μην ζητάς, φίλε Υδροχόε, περισσότερα από αυτά που μπορούν να σου δώσουν!

Απόφυγε (ερωτικά) αυτό το Φθινόπωρο: Το Δίδυμο, τον Ιχθύ και τον Σκορπιό.

Πες «ναι» στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στο Λέοντα, στον Παρθένο και, γιατί όχι, στον Υδροχόο.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα αισθηματικά σου έχουν αντιφάσεις αυτό το Φθινόπωρο, αλλά αυτό είναι κάτι που το έχεις συνηθίσει, σου αρέσει και έχει γίνει πλέον συνήθειά σου. Ο Δίας έχει περάσει στην Παρθένο και σε βοηθά να σταθεροποιήσεις μία σχέση που την θέλεις πολύ στη ζωή σου. Ιδιαίτερα την περίοδο του Οκτωβρίου, θα γίνουν τα βήματα για να νιώσεις περισσότερη σιγουριά και σταθερότητα στο πλευρό του συντρόφου σου, αφού τόσο η Αφροδίτη, όσο ο Άρης και ο Δίας από την Παρθένο, θα βρεθούν σε θετική όψη με τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι θα περάσεις καλά, θα κάνεις σχέδια για την πορεία μίας σχέσης σου και θα βάλεις γερές βάσεις σε ένα “αίσθημα” που είναι πολύ σημαντικό για σένα. Η εύνοια είναι πιο μεγάλη για σένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η περίοδος του Φθινοπώρου όμως έχει και τα ευτράπελά της. Ένας Κρόνος στον Τοξότη, σου επιβάλει να κινηθείς πιο συγκροτημένα, συνετά αλλά και σοβαρά στα αισθηματικά σου. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, γιατί αν τρενάρεις το χρόνο, δεν πάρεις αποφάσεις, δεν κάνεις τις κινήσεις που πρέπει, τότε ο Κρόνος θα σε τιμωρήσει για να σου βάλει μυαλό. Επιπλέον, ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου, συχνά σε κάνει να χάνεις την μπάλα και να ονειροβατείς, χωρίς να μπορείς να δραστηριοποιείσαι άμεσα. Κράτησε λοιπόν το εξής για αυτό το φθινόπωρο: Ο Οκτώβριος στα αισθηματικά σου είναι η ευκαιρία σου για να κάνεις ένα όνειρο πραγματικότητα. Ο Νοέμβριος σε δοκιμάζει και πρέπει να κάνεις ώριμες επιλογές…

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Σε θέλω, με θέλεις, γιατί να το σκεφτόμαστε; Φίλε Ιχθύ, σε κατακλύζει ο ενθουσιασμός και η επιθυμία για νέα σχέδια… Πρέπει όμως να σκεφτείς και να πάρεις τις αποφάσεις που πρέπει. Δύσκολο, ε;

Απόφυγε ερωτικά αυτό το Φθινόπωρο: Τον Δίδυμο, τον Παρθένο, τον Αιγόκερω και φυσικά έναν άλλο Ιχθύ!

Πες «ναι» στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στο Λέοντα, στο Ζυγό και στο Σκορπιό.

Read More

And More