ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 16 μέχρι 22 Ιανουαρίου 2017

Πώς θα είναι αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα τη σκέψη σου θα απασχολούν κυρίως οικογενειακά ζητήματα. Πρέπει να θυμάσαι πως οι μεγάλες αλλαγές, ακόμα κι αυτές που έρχονται χωρίς να τις ζητήσεις, απαιτούν και μεταβολή της προσωπικής σου στάσης προκειμένου να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να αποκομίσεις τα οφέλη τους. Ετοιμάσου λοιπόν για μερικές θυσίες, οι οποίες όμως εν καιρώ θα δράσουν υπέρ σου, αφού θα σε κάνουν πιο ώριμη και πιο κατασταλαγμένη. Να θυμάσαι ότι στο ξεκίνημα της εβδομάδας το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες στα επαγγελματικά σου, αλλά ο καλός προγραμματισμός σου θα σε γλιτώσει αναίμακτα από την ταλαιπωρία και τα βάσανα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα, που φαίνεται όμως πως θα στρώσουν από το Σαββατοκύριακο και οι συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα έχουν τελικώς θετικά αποτελέσματα. Αν είσαι single, μπαίνεις σε μία διαδικασία που θα αναζητήσεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου, βάζοντας οριστικό τέλος στις εφήμερες καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να αναλάβεις άμεσα δράση. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες σου και βρες ανθρώπους, που θα στηρίξουν τις ιδέες και τα ταλέντα σου. Μόνο αν κινηθείς δυναμικά μπορείς να κερδίσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Από την Πέμπτη και μετά, το διάστημα είναι κατάλληλο για να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά κάποιες από τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία θα σε απασχολήσουν έντονα, αλλά καλό είναι να αφήσεις την διευθέτησή τους για κάποια άλλη στιγμή.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα να μην παρασυρθείς από την επιμονή στη λεπτομέρεια και την τελειότητα, που συνήθως σε διακρίνει. Είναι γνωστό ότι όταν σε πιάνει η τελειομανία σου πολύ δύσκολα την ελέγχεις, αλλά στην παρούσα φάση οφείλεις να προσπαθήσεις. Το γενικότερο πλάνο είναι αυτό που πρέπει να σε απασχολήσει και όχι τα επιμέρους στοιχεία του. Ένα-ένα, τα βήματά σου θα σε οδηγήσουν σταδιακά και μεθοδικά στο επιθυμητό σημείο. Η βιασύνη είναι κάτι που καλό θα ήταν να αποφύγεις, καθώς πέρα από επιπόλαια λάθη, θα έχει και ψυχικό κόστος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές εκρήξεις ζήλιας από το σύντροφό σου, με αφορμή κάποιες εξόδους σου με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, γιατί νιώθει παραμελημένος τον τελευταίο καιρό. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές γνωριμίες τώρα που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη αλλά και ο Άρης κινούνται στους Ιχθείς και σε ευνοούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί τα καλύτερα έρχονται πολύ γρήγορα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Μόνο αν κινηθείς με διπλωματία θα μπορέσεις να έχεις όλα αυτά που επιθυμείς. Στον επαγγελματικό σου τομέα, κράτησε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα με τους συνεργάτες σου με διάλογο. Αυτό το διάστημα θα σου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου και να πετύχεις τις συμφωνίες που θέλεις. Οικονομικά, μείνε συνετή και εγκρατής στα έξοδά σου και μην απλώνεις το χέρι σου περισσότερο από εκεί που φτάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις υποσυνείδητες επιθυμίες και απωθημένα να σου χτυπούν την πόρτα, διεκδικώντας ενεργό ρόλο στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να κινούνται στους Ιχθείς και να σε μπερδεύουν, θα έρθεις αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα, αν αξίζει να τιθασεύσεις την κατάσταση ή πρέπει να ενδώσεις σε κάποια από τα πάθη σου, ώστε να επαναφέρεις τις σωστές ισορροπίες στα πράγματα. Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις μόνη σου, χωρίς την επιρροή των γύρω σου. Η Σελήνη πάντως, στο ζώδιο του Ζυγού από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή, παίζει θετικό ρόλο, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα κι αν η επιλογή σου δεν είναι η ιδανική, οι επιπτώσεις δεν θα είναι δραματικές.

Αισθηματικές
Με την γκρίνια και την ανασφάλεια που σε διακατέχει, το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωρήσεις το σύντροφό σου. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αλλάξεις τακτική, να σταματήσεις να επιμένεις να περνάει συνέχεια το δικό σου και να σεβαστείς και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν είσαι single, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο στις 19 του μήνα και να σε ευνοεί, σε περιμένουν θετικές εξελίξεις στα συναισθηματικά σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση, που αργότερα θα αποδειχθεί σταθμός στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να μιλήσεις και να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσεις τα κοινά σας συμφέροντα. Μόνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τις αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Άρη, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική στα λόγια σου και στις ενέργειές σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος και να παρεξηγηθείς, αλλά και να έχεις απρόοπτα δυσάρεστες συνέπειες από εκεί που δεν το περιμένεις. Από την Τετάρτη και μετά όλα θα πάνε αρκετά καλύτερα.. Στα οικονομικά πρέπει να υπολογίζεις καλύτερα τα έξοδά σου, γιατί εύκολα μπορείς να ξεφύγεις και να βρεθείς χρεωμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις χαρμόσυνες εξελίξεις σε αυτά που σε απασχολούν. Το μυαλό σου είναι πιο ανοιχτό σε επιρροές απ’ ότι παλαιότερα και αυτή η εξέλιξη είναι πολύ θετική για εσένα. Πράγματα που, είτε από ξεροκεφαλιά είτε από απλή συνήθεια, αδυνατούσες να αφομοιώσεις πριν, πλέον σου γίνονται εύκολα κατανοητά, σηματοδοτώντας πρόοδο σε πολλούς τομείς. Ο Ήλιος στον Υδροχόο από την Πέμπτη και μετά, ανοίγει δυναμικά νέους δρόμους επικοινωνίας στον ερωτικό τομέα, γεγονός που σημαίνει ότι θα καταφέρεις επιτέλους να γεφυρώσεις χάσματα που σε κρατούσαν σε απόσταση από το αντικείμενο του πόθου σου. Εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές
Όμορφες στιγμές, γεμάτες πάθος και ένταση σε περιμένουν αυτήν την εβδομάδα στον αισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου εκδηλώνει έντονα όσα νιώθει για εσένα και εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν είσαι single, θα έχεις ευκαιρίες για να βιώσεις έναν μεγάλο έρωτα, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Να θυμάσαι ότι παν μέτρον άριστον.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι άριστες και θα σου προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στα θέματα που έχεις αναλάβει. Να είσαι προσεκτική σε κάθε βήμα που θα κάνεις, ώστε να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Θα καταφέρεις τώρα να σταθεροποιήσεις τα έσοδά σου και θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις και κάποια χρήματα στην άκρη.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα θα βιώσεις ένα εσωτερικό δίλημμα ως προς τη στάση που πρέπει να κρατήσεις απέναντι σε άτομα και καταστάσεις. Γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα, άλλαξαν τις απόψεις σου για φίλους και γνωστούς και τα νέα δεδομένα συγκρούονται με το μέχρι τώρα ιστορικό σου. Δείξε ψυχραιμία και δώσε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σου για να κατασταλάξει. Προσοχή στους ευέξαπτους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν. Μην τους “ερεθίζεις” για κανέναν λόγο, γιατί δεν μπορείς να γνωρίζεις ποτέ πώς θα αντιδράσουν και τι εμπόδια είναι ικανοί να βάλουν στο δρόμο σου. Η διπλωματία θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη κάτι τέτοιες στιγμές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, οι αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα και τον Άρη στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα επιφέρουν, αν δεν προσέξεις τα λόγια σου, μία κρίση στη σχέση σου. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα με τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έρθεις σε οριστική ρήξη με το ταίρι σου. Συζήτησε με ήρεμο τρόπο τα προβλήματα που έχετε για να βρείτε λύσεις. Ξαφνικές γνωριμίες και οι κατάλληλες προϋποθέσεις δημιουργούνται τώρα, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Υδροχόο την Πέμπτη, αν ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Ο Άρης από τους Ιχθείς σε βοηθάει ουσιαστικά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς τώρα να ενεργοποιήσεις κάποιες καταστάσεις και με τους κατάλληλους χειρισμούς να πετύχεις κάποιους στόχους σου. Τα έσοδά σου πρόκειται να αυξηθούν και οι πελάτες σου να αυγατίσουν. Κάνε σωστούς χειρισμούς και μην ξοδεύεις αλόγιστα τα κέρδη σου. Οι καιροί είναι δύσκολοι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα δυσκολευτείς στους χρόνους σου για να προλάβεις να διευθετήσεις όλες του τις υποχρεώσεις. Θα υπάρχουν στιγμές που πραγματικά θα εξαντλούν όλα σου τα αποθέματα, ψυχικά και σωματικά, και εσύ πρέπει να μείνεις πιστή στα όνειρά σου και στις σκέψεις σου για να μην πάρεις λάθος μονοπάτι τώρα, που σχεδόν όλες οι επιδιώξεις σου έχουν πάρει το δρόμο της πραγμάτωσης. Τα επαγγελματικά είναι το μείζον θέμα και μία σημαντική σου υπόθεση θα απορροφήσει το ενδιαφέρον και την ενέργειά σου. Φρόντισε όσο περισσότερο μπορείς τις εργασιακές σου σχέσεις για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις ή έστω για να τα ισορροπήσεις κάπως.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και εσύ συνεχίζεις να ζηλεύεις παράφορα το σύντροφό σου και να πλάθεις διάφορα σενάρια με τη φαντασία σου. Σταμάτα άμεσα αυτήν τη συμπεριφορά και μην αφήσεις τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου να σε καταβάλουν! Η καχυποψία που σε διακρίνει θα βλάψει τη σχέση σου. Εάν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, η Σελήνη στον Σκορπιό το σαββατοκύριακο θα σε κάνει πιο κοινωνική και θα φέρει καινούρια πρόσωπα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις και μετά να αναλάβεις νέες ευθύνες. Απόφυγε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες και μην τραβάς το σχοινί, αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Θα είναι προς όφελός σου να σωπάσεις για λίγο και δεχτείς τα πράγματα ως έχουν και εξελίσσονται. Επίσης καλό είναι να αποφύγεις το δανεισμό και να μεταθέσεις για αργότερα κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις για το σπίτι σου.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα αμφιταλαντευτείς αρκετά στις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Οι πλανητικές κινήσεις της εβδομάδας έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο αντίκτυπο στη ζωή σου και αυτό είναι να σε κάνουν υπερβολικά αυθόρμητη σε όλες τις εκδηλώσεις της προσωπικότητάς σου, γεγονός που έχει αμφιλεγόμενη σημασία. Από τη μια δηλαδή, πυροδοτούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις που θα μπορούσαν να αποφευχθούν εύκολα, από την άλλη όμως γίνεσαι ευθύς και ξεκαθαρίζεις καταστάσεις που για καιρό έμεναν άλυτες. Αν κινηθείς με μέτρο θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα στο σημείο που εσύ θέλεις.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα, θα προβληματιστείς έντονα γύρω από την πορεία της σχέσης σου και θα αμφιταλαντευτείς ανάμεσα σε αυτά που προστάζει η καρδιά και σε αυτά που σε οδηγεί η λογική σου. Μπορεί να νιώσεις κάποια ανασφάλεια με το σύντροφό σου και καλό θα είναι να ρίξεις τον εγωισμό σου και να συζητήσεις μαζί του. Αν είσαι single, θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματά σου.

Επαγγελματικές
Η επιμονή, η υπομονή και τα μαθήματα που έχεις πάρει μέχρι στιγμής θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα συναντήσεις στον επαγγελματικό σου δρόμο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, λόγω των αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιηθούν ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ποσειδώνα και τον Άρη. Θα μπορέσεις να πάρεις αρκετές αποφάσεις για την καριέρα σου και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αρκετές ιδέες σου, μόνο αν είσαι λογική και δίκαιη. Αν περιμένεις κάποια αποζημίωση ή δικαστική απόφαση, είναι πολύ πιθανόν να έρθει τώρα, με θετικά αποτελέσματα για τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στη διαχείριση των χρημάτων σου. Τα οικονομικά γίνονται προτεραιότητα, όχι μόνο τα έσοδα από τη δουλειά σου, αλλά και αυτά που σχετίζονται με επενδύσεις που ήδη έχεις κάνει ή οικονομικές συμφωνίες που σκέφτεσαι να συνάψεις. Ο Ήλιος από τη νέα του θέση στον Υδροχόο, από την Πέμπτη και μετά θα σε βοηθήσει σημαντικά να θέσεις τους όρους που έχεις κατά νου και να πάρεις τις πιο ορθές αποφάσεις για την πορεία των οικονομικών σου. Κάποιες πιέσεις που πιθανόν να δεχτείς, καλό είναι να τις προσπεράσεις γιατί δεν θα είναι ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα, όσο και αν κάτι τέτοιο σου φαίνεται πιθανό.

Αισθηματικές
Η Σελήνη στο ζώδιό σου το σαββατοκύριακο, θα σε φέρει πολύ κοντά στο σύντροφο και στην οικογένειά σου και θα εκπλαγείς με τη ζεστασιά και την τρυφερότητα που θα σου εκδηλώσουν αυτά που νιώθουν για εσένα. Παρά τις δυσκολίες που περνάς σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου, ευτυχώς βρίσκεις απάγκιο στην αγκαλιά τους. Αν είσαι single, θα αρχίσεις να μπαίνεις σιγά-σιγά σε μία νέα φάση στη ζωή σου, όπου θα αναθεωρήσεις πολλές απόψεις για τα συναισθηματικά σου και θα κυνηγήσεις διαφορετικά το όνειρο μίας επιτυχημένης σχέσης!

Επαγγελματικές
Με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθείς, έχουν ήδη αρχίσει και φτιάχνουν τα πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σταθεροποιήσεις πολλά από αυτά, για τα οποία έχεις εργαστεί σκληρά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κινηθείς πιο άνετα, θέτοντας σε εφαρμογή ορισμένα σχέδιά σου και οι δυσκολίες στην επικοινωνία σου θα μαλακώσουν αισθητά. Έχεις πολλές πιθανότητες να εισπράξεις κάποια χρήματα που περιμένεις και έχουν καθυστερήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πιεστείς αρκετά, καθώς οι ευθύνες που θα έχεις ολοένα και θα αυξάνονται. Θα παρατηρήσεις λοιπόν πως δεν θα έχεις την ελευθερία που θα θέλεις και αυτό σίγουρα θα σε ρίξει ψυχολογικά. Η διάθεσή σου ωστόσο θα αναπτερωθεί, γιατί χάρη στη νέα θέση του Ήλιου στον Υδροχόο από την Πέμπτη και μετά, ένα σχέδιο που είχες δρομολογήσει καιρό πριν, επιτέλους θα αποδώσει καρπούς. Η υπομονή και η πίστη σου επιβραβεύονται και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι στο μέλλον, κάθε φορά που θα αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι καλή περίοδος η τωρινή, με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς και να ευνοεί τις “συναισθηματικές” επικοινωνίες, για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που τρέφεις για το σύντροφο σου χωρίς ενδοιασμούς. Εκφράσου με άνεση και πειστικότητα και δεν θα χάσεις. Αν είσαι single, θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις ρότα στη ζωή σου και να σταματήσεις τις εφήμερες σχέσεις.

Επαγγελματικές
Επένδυσε στους οραματισμούς σου και εμπιστεύσου τη διορατικότητά σου. Κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν στον εργασιακό σου χώρο θα σου δώσουν χρήσιμα μαθήματα, ενώ θα αναγεννηθείς σε μεγάλο βαθμό. Εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις που θα σου παρουσιαστούν για να επεκτείνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Μη φοβηθείς να εφαρμόσεις κάθε πρωτότυπη ιδέα σου και δεν θα χάσεις. Υπάρχουν προοπτικές για άνοδο ή ακόμα και για να πάρεις κάποια αύξηση. Παράλληλα, θέλοντας να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές σου ανασφάλειες για το μέλλον, θα αρχίσεις να αποταμιεύσεις το περίσσευμά σου. Με συνετή διαχείριση του εισοδήματός σου, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα δεν θα πάρεις ανάσα από τις πολλές υποχρεώσεις που θα έχεις. Πασχίζεις να φανείς αντάξια των προσδοκιών που εσύ η ίδια έχεις από τον εαυτό σου. Θα κουραστείς αρκετά, αλλά η σκέψη πως φέρνοντας σε πέρας τον αγώνα σου θα αποδείξεις την αξία σου στον ίδιο σου τον εαυτό, θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να κινούνται στους Ιχθείς και να σε ευνοούν, νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ θα αισθανθείς ανάμεσα σε εσένα και αυτούς μια απρόσμενη οικειότητα, σαν να τους γνώριζες από πάντα. Τέτοια συναισθηματικά φαινόμενα δεν είναι συνηθισμένα, για αυτό φρόντισε να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία. Μη βιαστείς να κρίνεις και να κατακρίνεις λοιπόν, γιατί μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι βοηθοί σου στο μέλλον.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές εκρήξεις και σκηνές ζήλιας από το σύντροφό σου, αφού τον τελευταίο καιρό έχει υπόνοιες ότι του λες ψέματα… Πρόσεξε και μην μπλέκεσαι σε διπλές καταστάσεις, γιατί δύσκολα θα μείνει κρυφό το οτιδήποτε! Αν είσαι single, θα κάνεις μια καινούρια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση, που θα σε απογειώσει! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου σταθερό στη θέση του για να μελετήσεις καλύτερα τις συμπεριφορές σου και να μην παρασυρθείς από τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα σκεφτείς να κάνεις κάποιες αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαι τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Εξέτασε προσεχτικά τις προτάσεις που θα σου παρουσιαστούν, ώστε να δεις ποια από όλες σε συμφέρει καλύτερα, και μετά αποφασίζεις. Άλλωστε δεν σε πιέζει κανένας και τα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολύ ασαφή. Στον οικονομικό σου τομέα, προσπάθησε να περιορίσεις στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κράτησε μια στάση αναμονής με τα χρήματά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα πιεστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα, ώστε να ξελαφρώσεις λίγο από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου την Πέμπτη, θα λειτουργήσει διαφωτιστικά για εσένα, όσο κι αν αυτό φαντάζει παράξενο. Σύντομα το θολό τοπίο των επαγγελματικών αλλά και των αισθηματικών σου ζητημάτων θα ξεκαθαρίσει κι επιτέλους θα αντικρίσεις την κατάσταση ως έχει και τους υπαίτιους μιας πρόσφατης περιπέτειάς σου χωρίς προσωπεία. Μην σε πιάνουν οι συναισθηματισμοί σου και δεν τους βάλεις στη θέση τους, γιατί πολύ γρήγορα θα τους ξαναβρείς μπροστά σου.

Αισθηματικές
Καλά θα είναι να μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς σου στο σπίτι και στο σύντροφό σου, γιατί αν κι αυτός από τη μεριά του κάνει το ίδιο, τότε πολύ γρήγορα θα οδηγηθείτε στο χωρισμό. Φρόντισε να αφήνεις κατά μέρος τις έννοιες της επαγγελματικής σου ζωής και να ασχοληθείς με την οικογένειά σου, ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα κινείται στο Σκορπιό και ευνοεί τέτοιου είδους εγχειρήματα. Αν είσαι single , με ιδιαίτερη άνεση θα εκφράσεις τον πλούσιο εσωτερικό σου κόσμο, κατακτώντας αρκετούς εκπρόσωπους του αντίθετου φύλου και θα νιώσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, επένδυσε περισσότερο χρόνο και χρήμα πάνω στις γνώσεις που έχεις για το αντικείμενο της δουλειάς σου και μη στηρίζεσαι σε υποσχέσεις τρίτων. Κάθε εσπευσμένη ενέργεια θα έχει τώρα αρνητικά αποτελέσματα! Θα χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερες προσπάθειες για να κλείσεις ορισμένες συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Στον οικονομικό τομέα, περιόρισε τα έξοδά σου στο ελάχιστο και μην παρασύρεσαι αγοράζοντας προϊόντα που δεν σου είναι και τόσο απαραίτητα.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις οικονομικές δυσκολίες. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τις επιρροές που δέχεσαι από τις όψεις της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα και τον Άρη, ενδέχεται να σου παρουσιαστούν παραπλανητικά σημάδια, όπως δήθεν έμπιστοι άνθρωποι και επιχειρηματικές ευκαιρίες, τα οποία οφείλεις να αναγνωρίσεις εγκαίρως και φυσικά να τα προσπεράσεις. Μη φοβάσαι να ζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Καλό είναι να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, αλλά κάποιες φορές στην προσφορά των άλλων κρύβεται αυτή η μικρή λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά. Έχε το νου σου!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αντί να γκρινιάζεις στο σύντροφό σου και να δημιουργείς άσχημο κλίμα στη σχέση σου προτίμησε να ασχοληθείς με τα προβλήματά του, να του συμπαρασταθείς και να του δώσεις λύσεις. Το ταίρι σου θα αντιμετωπίσει δυσκολίες με τη δουλειά του και θα είναι πολύ αγχωμένο, γι’ αυτό θα χρειαστεί τη στήριξή σου. Ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου, αν είσαι single, όπου θα έρθεις πολύ κοντά και ερωτικά με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα, προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές με τους συνεργάτες σου για να έχεις τη βοήθειά τους και να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Στον οικονομικό τομέα, αν χειριστείς τα χρήματά σου με σύνεση, θα καταφέρεις να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου. Μη ρισκάρεις σε επενδύσεις που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί θα έχεις σημαντικές απώλειες. Αν ψάχνεις για δουλειά, δραστηριοποιήσου όσο το δυνατόν περισσότερο, τώρα που ο Άρης από το ζώδιό σου ευνοεί τέτοιες ενέργειες.

Read More

And More