ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 23 μέχρι 29 Ιανουαρίου 2017

Πώς θα είναι αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Ο τομέας που απαιτεί την προσοχή σου αυτές τις μέρες είναι ο επαγγελματικός. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τη Σελήνη από τον Τοξότη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Άρη, πρέπει να προσέξεις πολύ τη στάση που θα κρατήσεις απέναντι στις εξελίξεις, αρκετές εκ των οποίων επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου συμφέροντα. Πρέπει να γίνεις πιο διαλλακτική και να χρησιμοποιήσεις στο μέγιστο την εξυπνάδα σου, ώστε να βρεις λύσεις στα προβλήματα και στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν.

Αισθηματικές
Με την παραμονή του κυβερνήτη σου στους Ιχθείς μέχρι το Σάββατο, ο τομέας των σχέσεων αρχίζει να επαναπροσδιορίζεται. Αυτό σημαίνει ότι θα μπεις σε μια διαδικασία να επιλέξεις τελικά ποιους ανθρώπους θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου και ποιους θέλεις να αποφύγεις. Τα περιθώρια σου, ούτως ή άλλως έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν και αν σκέφτεσαι τώρα να κάνεις το επόμενο βήμα με το σύντροφό σου, έχω να σου πω ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αν είσαι single, μην το αναλύεις τόσο πολύ γιατί στο τέλος θα κάνεις μόνιμη παρέα με τη μοναξιά. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο άτομο που σε πολιορκεί για ένα νέο ξεκίνημα και να γνωριστείτε καλύτερα. Η τύχη σε ευνοεί!

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας σου, σε έχει επιστρατεύσει και εσύ πρέπει να ακολουθήσεις τους καινούριους κανόνες στο ευρύτερο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο το Σάββατο, σε ωθεί να εκφράσεις αδυναμίες και ελαττώματα. Αυτό φρόντισε να το αποφύγεις, πάση θυσία.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Ασχολήσου με τον εαυτό σου που τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει. Γυμναστική και ισορροπημένη διατροφή θα σου δώσουν την ευεξία, που μάλλον έχεις χάσει. Ταξίδεψε κάπου με το σύντροφό σου το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, χαλάρωσε και απόλαυσε όμορφες στιγμές μαζί του. Σύμμαχοί σου η Αφροδίτη που παραμένει στους Ιχθείς, αλλά και ο Άρης που μέχρι το Σάββατο θα κινείται στο ίδιο ζώδιο, τονώνοντας την κοινωνικότητά σου.

Αισθηματικές
Χαλαρό θα είναι το κλίμα στον ερωτικό τομέα και εσύ θα νιώσεις πιο αισιόδοξη και δυνατή από ποτέ. Τώρα μπορείς να δρομολογήσεις τα όνειρά σου για το μέλλον με το ταίρι σου και να σχεδιάσεις τους τρόπους υλοποίησής τους. Αν είσαι single, κάποιο σημάδι του έρωτα έρχεται να σε αναζωογονήσει και να σου θυμίσει πόσο ωραίο τελικά είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι προοπτικές της εβδομάδας είναι αρκετές και καλές και ευνοούν εμπορικές μετακινήσεις, επενδύσεις και αγορές. Κάποια πρόταση που δεν την περιμένεις θα σε βάλει σε σκέψεις, αλλά αν δεν νιώθεις ακόμη έτοιμη να την ακολουθήσεις, μη διστάσεις να αρνηθείς. Έχεις ήδη αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, και οι σωματικές σου αντοχές πολύ γρήγορα θα σε προδώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις και εσύ λίγο και να αφήσεις στους γύρω σου να πάρουν πρωτοβουλίες. Μη βασανίζεσαι πια ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν χωρίς εσένα και δώσε τους την ευκαιρία να σου αποδείξουν το αντίθετο. Με τον Άρη να παραμένει στους Ιχθείς μέχρι το Σάββατο, νέα πρόσωπα εξακολουθούν να μπαίνουν στη ζωή σου και νέες καταστάσεις θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, άλλοτε με ευχάριστο και άλλοτε με δυσάρεστο τρόπο, ανάλογα και με τους υπόλοιπους πλανητικούς σχεδιασμούς. Είναι στο χέρι σου ποια τροπή θα πάρουν τα πράγματα.

Αισθηματικές
Προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να δώσεις έμφαση στην οικογένειά σου και στο σύντροφό σου. Τον τελευταίο καιρό, με τόσα που είχες μέσα στο κεφάλι σου, τους έχεις παραμελήσει και σίγουρα θα σε έχουν ανάγκη. Δείξε τους τι νιώθεις και σίγουρα πολλά πράγματα πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο. Η σταθερότητα σε όλες τις σχέσεις σου, θα διώξει κάθε ίχνος ανασφάλειας.

Επαγγελματικές
Σταθερότητα προμηνύεται στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, αρκεί να αποφασίσεις να δουλέψεις με ταχείς ρυθμούς στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Το Σάββατο, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στον Υδροχόο και να σε ευνοεί, η τύχη θα είναι με το μέρος σου και εσύ καλά θα κάνεις να την αξιοποιήσεις σωστά. Οι συνεργάτες σου θα είναι πρόθυμοι και εξυπηρετικοί να σε βοηθήσουν και έτσι θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά τους, αλλά και να τακτοποιήσεις πιο εύκολα τις εκκρεμότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε δραστηριοποιεί σημαντικά. Οι κινητοποιήσεις που θα έχεις αυτές τις ημέρες θα είναι έντονες και άκρως ενδιαφέρουσες. Πρόσεξε μόνο ύπουλους ανταγωνιστές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και φρόντισε να τους ακινητοποιήσεις πριν σου κάνουν κάποιο κακό. Μην εκτίθεσαι με δηλώσεις σε εκείνους που παρεξηγούν τις κουβέντες σου και απόφυγε να προκαλέσεις τους δυνατούς αντιπάλους σου.

Αισθηματικές
Βρες έναν τρόπο να ξεσκάσεις από τις ευθύνες της επαγγελματικής σου ζωής και οργάνωσε ένα ταξιδάκι το Σαββατοκύριακο, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί. Αυτές τις μέρες πρόκειται να ζήσεις έναν απόλυτο και έντονο έρωτα, αν θα αφεθείς στα χέρια του συντρόφου σου χωρίς αναστολές. Μπορείς τώρα να αποφασίσεις αν θέλεις να οδηγήσεις τη σχέση σου στα σκαλιά της εκκλησίας ή, αν είσαι single, να υποκύψεις στις ερωτικές προκλήσεις από το συνάδελφο στο διπλανό γραφείο.

Επαγγελματικές
Μην παρασύρεσαι σε νέα έξοδα. Μπορείς να ζήσεις και με λιγότερα χρήματα κάνοντας μία αναθεώρηση στις παλιότερες συνήθειές σου. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται στον εργασιακό και κοινωνικό σου χώρο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες και θα πρέπει να φανείς περισσότερο ευέλικτη στις δύσκολες στιγμές. Μην επιμένεις πολύ όταν κάποιοι συνεργάτες σου δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους απέναντι σου. Ωστόσο, λόγω της θέσης της Αφροδίτης που παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων, καλό θα είναι να συνεχίσεις να ακολουθείς τη διαίσθησή σου, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα άφησε πια τις ευαισθησίες στην άκρη και κινήσου πιο δυναμικά. Πάρε αποφάσεις για το καλό σου και μην αφήνεις τους άλλους να κουμαντάρουν τη δική σου ζωή. Ήρθε ο καιρός που πλέον δεν πρέπει να αμφισβητείς τον εαυτό σου και να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου. Η οικογένειά σου θα είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές
Με τους πλανητικούς σχεδιασμούς των ημερών και με την Αφροδίτη να παραμένει στους Ιχθείς, μία εσωτερική αναζήτηση θα είναι πολύ έντονη μέσα σου και θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις πράγματα και καταστάσεις. Βρες χρόνο λοιπόν για να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και τελικά απομάκρυνε ανθρώπους που είναι ακατάλληλοι για εσένα, όσο κι αν αυτό σε πονάει. Αν είσαι δεσμευμένη, απόφυγε οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να κλονίσει την ισορροπία και τη σταθερότητα της σχέσης σου και φρόντισε να κινηθείς σε ήρεμους τόνους.

Επαγγελματικές
Η Σελήνη στον Τοξότη στο ξεκίνημα της εβδομάδας ευνοεί τα καινούρια ξεκινήματα και αν δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις, σταμάτα να έχεις αμφιβολίες και ακολούθησε το ένστικτό σου που αυτές τις μέρες θα είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Η αποφασιστική συμπεριφορά είναι αυτή που μπορεί να ανοίξει νέες προοπτικές στη ζωή σου και να σου αποφέρει σημαντικά κέρδη, που θα αποβούν σωτήρια. Οι υποχρεώσεις σου πολλές, αλλά και οι ευθύνες σου άλλες τόσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία αρκετά έντονη και ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει για εσένα και θα είσαι σε έντονη κινητικότητα. Μεγάλη άνοδος σε περιμένει στα οικονομικά, στα επαγγελματικά, αλλά και στην αισθηματική σου ζωή. Ό,τι εκκρεμότητες έχεις αφήσει από το παρελθόν, φρόντισε να τις τακτοποιήσεις το συντομότερο δυνατόν και έτσι απαλλαγμένη από αυτές, να βάλεις πλώρη για νέα σχέδια και επιδιώξεις. Το σαββατοκύριακο με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο και να τονώνει τις ανασφάλειές σου, πρόσεξε να μη βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα και παράμεινε ρεαλίστρια.

Αισθηματικές
Αν είσαι single, ήρθε η ώρα για να ανανεωθείς και να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και κυρίως να μπορέσεις να βρεις έναν άνθρωπο που θα μπορεί να σε καλύψει από πολλές πλευρές. Ηρεμία προβλέπεται και αν έχεις κάποια σταθερή σχέση. Να είσαι εκδηλωτική με το σύντροφό σου και αυτός θα σου το ανταποδώσει στο μέγιστο. Το Σαββατοκύριακο, με τον Άρη να εισέρχεται στον Κριό, λίγη προσοχή σε κουβέντες που θα κάνεις μαζί του για να μη βγεις εκτός εαυτού.

Επαγγελματικές
Υπάρχουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να λύσεις, δεδομένου ότι υπάρχουν δυσκολίες που δημιουργούν οι τρίτοι άνθρωποι. Ίσως κάποια άτομα από το στενό σου επαγγελματικό περιβάλλον διοχετεύσουν ψεύτικες πληροφορίες για να σε παραπλανήσουν. Χρησιμοποίησε την κοινή λογική και εξέτασε τα πράγματα αντικειμενικά.

ΖΥΓΟΣ
Είναι μία μπερδεμένη για εσένα εβδομάδα αυτή που ακολουθεί. Η αλήθεια είναι ότι θα ταλαιπωρηθείς λίγο, αλλά οι βάσεις που έχεις χτίσει σε όλους τους τομείς της ζωής σου, θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις στις όποιες δυσκολίες σου παρουσιαστούν. Μη χάσεις το δάσος για χάρη ενός δέντρου, θέλει λίγο υπομονή και η άσπρη μέρα δεν θα αργήσει να ξημερώσει για εσένα. Το Σαββατοκύριακο, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί γίνεσαι ιδιαίτερα κοινωνική, όμως η είσοδος του Άρη την ίδια μέρα στον Κριό θα σου δημιουργήσει κάποια μπλοκαρίσματα.

Αισθηματικές
Η αγάπη και ο έρωτας θα ανθίσει στη σχέση σου αυτές τις μέρες. Ήρθε ο καιρός να εκφραστείς μέσα από πράξεις και λόγια απέναντι στο σύντροφό σου. Να διατηρήσεις θετική προσέγγιση απέναντι στους άλλους και να είσαι φιλική μαζί τους, γιατί οποιαδήποτε φιλονικία μπορεί να σου φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Κάποια εσωτερική ανησυχία που θα έχεις μπορεί να σου δημιουργήσει απογοήτευση. Προσπάθησε να είσαι υπομονετική και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα.

Επαγγελματικές
Υπάρχουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να λύσεις αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την πορεία της δουλειάς σου, δεδομένου ότι υπάρχουν δυσκολίες που δημιουργούν οι ανταγωνιστές σου. Πρόσεχε τις συμφωνίες που θα συνάψεις, γιατί κάποια άτομα από το ευρύ επαγγελματικό σου περιβάλλον, διοχετεύουν ψεύτικες πληροφορίες για να σε παραπλανήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα. Ίσως χρειαστείς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, αλλά καλό θα είναι να μην παραμελήσεις και αυτούς που ζουν κοντά σου. Περιουσιακά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν και να προκαλέσουν διαφωνίες. Μην παραμελείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και αν δεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, προτίμησε να ζητήσεις κάποιες μέρες άδεια, παρά να αδιαφορήσεις.

Αισθηματικές
Προσοχή ιδιαίτερη χρειάζεται να δείξεις αυτές τις ημέρες αν έχεις κάποια σχέση, γιατί μπορεί να χωρίσεις ανά πάσα στιγμή εκεί που δεν το περιμένεις. Μην ξύνεις παλιές πληγές και σταμάτα πια να είσαι τόσο καχύποπτη απέναντι στο σύντροφό σου και τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα πάνε όπως επιθυμείς. Αν είσαι single, απόφυγε με κάθε τρόπο να μπλέξεις τον εαυτό σου σε κάποιο ερωτικό γαϊτανάκι και προτίμησε τις ξεκάθαρες καταστάσεις και κουβέντες.

Επαγγελματικές
Μεταβατικό θα είναι το διάστημα αυτό για την επαγγελματική σου πορεία. Όλα εξελίσσονται, αλλάζοντας συχνά ύφος και διαστάσεις, με αποτέλεσμα εσύ να μην ξέρεις τι θέση να κρατήσεις. Θέματα που αφορούν στη δουλειά σου εξαφανίζονται σε ένα σύννεφο ασάφειας, για αυτό καλό θα είναι να μείνεις για λίγο θεατής και να ασχοληθείς μόνο με τις υποχρεώσεις σου. Υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξεις αντικείμενο, αλλά μη βαρυγκωμήσεις, γιατί στο άμεσο μέλλον θα είναι για καλό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές έρχεται η εβδομάδα αυτή για εσένα. Σε κάποια θέματα όμως που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή, κάποιες αλλαγές που θα λάβουν χώρα ίσως σου δημιουργήσουν ανασφάλειες. Άφησε ελεύθερο το σύντροφό σου και απόφυγε την άσκηση πιέσεων με κάθε δυνατό τρόπο. Το Σαββατοκύριακο με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο και να σε επηρεάζει, θα έχεις την ευκαιρία να διώξεις ό,τι παλιό και στείρο υπάρχει μέχρι τώρα στη ζωή σου και σε ταλαιπωρεί, και να βάλεις κάτι νέο, γόνιμο και δημιουργικό.

Αισθηματικές
Αν είσαι single, σε περιμένει μία πρόκληση στον ερωτικό σου τομέα, καθώς δεν αποκλείεται κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να εκδηλώσει τα συναισθήματά του για το άτομό σου, γεγονός που θα σε φέρει σε πολύ αμήχανη θέση και δεν θα ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Αν ισχύουν τα ίδια πράγματα και από τη δική σου μεριά, παραμέρισε τα πρέπει και τα μη και αφέσου στα δίχτυα ενός έρωτα που ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε οδηγήσει.

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου τομέα σε περιμένουν διάφορες προκλήσεις που θα αναδείξουν το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Ο Άρης που παραμένει στους Ιχθείς μέχρι το Σάββατο, σου δίνει τη δυνατότητα να υιοθετήσεις μία πιο θαρραλέα στάση απέναντι στα γεγονότα. Μην προβείς σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, αντιθέτως συνέχισε το πρόγραμμά σου και δούλεψε σκληρά. Πολύ γρήγορα θα ανταμειφθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σου δείχνει την αναγκαιότητα να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να επανεξετάσεις κάποιες καταστάσεις. Ίσως ακόμη θελήσεις να απομονωθείς για να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, αλλά και τις επιθυμίες σου. Το μήνυμα που σου στέλνουν τα άστρα είναι να πειραματιστείς με το τι σε προσελκύει περισσότερο και να τολμήσεις τώρα αυτό που πάντα επιθυμούσες, είτε αυτό αφορά στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές
Ο ερωτικός σου τομέας είναι στα φόρτε του, καθώς και η ερωτική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να έρθεις πολύ κοντά στο σύντροφό σου και ίσως εκμεταλλευτείς και το προσεχές Σαββατοκύριακο με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στον Υδροχόο, για να αποδράσεις λίγο από την καθημερινότητα και τις σκοτούρες. Μην σε πιάνουν οι τσιγγουνιές σου και διασκέδασε πέρα από τα συνηθισμένα. Θα σου κάνει καλό! Αν είσαι single, αρκέσου στα φλερτ που σε πολιορκούν και δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, για να γνωρίσεις καλύτερα το υποψήφιο ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή πρέπει να περάσει με αυτοσυγκράτηση και σύνεση εκ μέρους σου, για αυτό απόφυγε τα ρίσκα και μη δίνεις περισσότερη σημασία από ό,τι πρέπει στα λόγια των τρίτων. Μην προβείς σε κινήσεις, αν πρώτα δεν τις έχεις διπλοτσεκάρει. Οι εντάσεις και ο εκνευρισμός θα είναι στο προσκήνιο, οπότε φρόντισε να μην παρασυρθείς. Φέρσου με ωριμότητα και δες τα πράγματα σοβαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να βάλεις πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου, διαφορετικά η μία απροσεξία θα διαδέχεται την άλλη και τα λάθη θα είναι πολλά. Δεν είναι κατάλληλες αυτές οι μέρες για να πάρεις αποφάσεις, αλλά ούτε και για να κάνεις αλλαγές. Αξιοποίησε καλύτερα τα ταλέντα και τις δυνατότητές σου στον επαγγελματικό τομέα, γιατί μόνο έτσι θα ανταπεξέλθεις. Επίσης, προσπάθησε να ενισχύσεις και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, διαφορετικά στο τέλος της εβδομάδας θα βρεθείς εξουθενωμένη και είναι κρίμα.

Αισθηματικές
Θα διαπιστώσεις πως δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που σε εκτιμούν και μετρούν τη γνώμη σου. Κράτησε τα ερωτικά σου θέματα μακριά από την επαγγελματική σου ζωή και προσπάθησε να μην εμπλέκεις στα προβλήματά σου την οικογένειά σου. O σύντροφός σου είναι εκεί για να σε ακούσει, αλλά μέχρι εκεί. Αν είσαι single, οι μέρες του Σαββατοκύριακου, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου, θα είναι ιδανικές για να βγεις λίγο έξω από το καβούκι σου και να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στο χώρο της εργασίας σου είναι αδρανοποιημένα. Θα πρέπει να επιδείξεις προσοχή, γιατί θα σου ζητηθεί να πεις τη γνώμη σου για πράγματα που δεν ξέρεις, με αποτέλεσμα να έρθεις σε δύσκολη θέση απέναντι στους συνεργάτες και ανωτέρους σου. Να είσαι ειλικρινής και μην πάρεις την ευθύνη κάποιου άλλου ατόμου στην πλάτη σου, μόνο και μόνο για να επιδειχθείς. Κράτησε ήπιους τόνους και όλα θα πάνε καλά για εσένα και την καριέρα σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει ενθουσιώδη και αισιόδοξη. Θα βγουν στην επιφάνεια πράγματα που έως τώρα είχες θαμμένα και πολύ εύκολα θα τα αξιοποιήσεις για το καλό τόσο της επαγγελματικής όσο και της αισθηματικής σου ζωής. Στα επαγγελματικά σου θα έχεις επιτυχίες και ανοδική πορεία. Αν είσαι single, ο Άρης που θα κινείται στο ζώδιό σου μέχρι το Σάββατο, μπορεί να σου φέρει μία γνωριμία που θα καταλήξει σε σοβαρή σχέση ή ενδέχεται να ερωτευτείς κεραυνοβόλα κάποιον, ασχέτως πού μπορεί να σε οδηγήσει αυτό.

Αισθηματικές
Η συντροφιά σου θα είναι περιζήτητη αυτές τις ημέρες και οι παρέες σου θα σε ανεβάσουν πολύ. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι νέες γνωριμίες και δεν είναι διόλου απίθανο κάποιος έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα. Αφιέρωσε χρόνο και ενέργεια στον ερωτικό σου τομέα και θα δεις τη σχέση σου να παίρνει μία πιο ευχάριστη τροπή. Κάποιο δώρο ή έκπληξη σε περιμένει!

Επαγγελματικές
Απαιτείται προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί ο ενθουσιασμός σου σε παρασύρει σε περιττά έξοδα, που θα αποβούν καταστροφικά για την τσέπη σου. Έχεις πολλές ικανότητες και μπορείς τώρα να στηριχτείς στις δικές σου και μόνο δυνάμεις. Η αξία σου πλέον είναι δεδομένη και αυτές τις ημέρες θα δεις πόσο δίκαιοι είναι οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι στον εργασιακό σου χώρο.

Read More

And More