ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 29 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2016

Πώς τελειώνει ο Αύγουστος και πώς θα μπει ο Σεπτέμβρης; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Ιδιαίτερα επηρεάζεται η συναισθηματική και οικονομική σου κατάσταση αυτήν την εβδομάδα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό και ο Ερμής που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από την Τρίτη και μετά τονίζουν από τη μία την αποτελεσματικότητα των κινήσεων σου, από την άλλη αυξάνουν την κόπωση και τον εκνευρισμό σου. Κινήσου συστηματικά και απόφυγε λεκτικές επιθέσεις ή προσπάθησε να αμυνθείς σε οτιδήποτε αιφνίδιο προκύψει. Την Πέμπτη αξιοποίησε τις θετικές επιρροές που θα λάβεις από την Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο για να προωθήσεις την πραγματοποίηση ενός σημαντικού σκοπού. Δείξε μεγαλύτερη κατανόηση στο περιβάλλον σου ακόμη κι αν αυτό τρέφει αισθήματα ανταγωνισμού και ζήλιας για το πρόσωπό σου και θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι, ότι η θετικότητα έλκει τα καλά και τουναντίον.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις για τις ανησυχίες σου. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί θα τον βάλεις σε ερωτηματικά. Διοργάνωσε κάτι το Σαββατοκύριακο μόνο για δύο και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι οι πλανήτες δεν είναι και τόσο ευνοϊκοί με το ζώδιό σου για να βρεις ταίρι, για αυτό μην σπαταλάς το χρόνο σου άδικα και διασκέδασε μαζί με τους φίλους σου, που ξέρεις στα σίγουρα ότι θα περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικές
Αρκετός φόρτος εργασίας για αυτήν την εβδομάδα σε περιμένει στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι ευθύνες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές, οπότε φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και προπάντων απόφυγε να σε ρίξει ψυχικά η στασιμότητα που μπορεί να έχεις σε μερικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλεις. Φρόντισε να κάνεις άμεσα κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου…

/

ΤΑΥΡΟΣ
Τα πράγματα εξελίσσονται με ένταση και η καθημερινότητα αυτής της εβδομάδας σε παγιδεύει σε μία βαριά ατμόσφαιρα. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο από την Τρίτη και μετά θα αναστέλλεται ενδεχομένως η πραγματοποίηση ενός σχεδίου σου ή θα νιώσεις απογοητευμένη από μία σημαντική σου σχέση. Να φροντίσεις να είσαι ψύχραιμη και μη βιαστείς σε κατασταλάξεις ή καταλήξεις που θα ανέτρεπαν σοβαρά τις ισορροπίες σου. Επίσης, φρόντισε τη διαχείριση των χρημάτων σου, έτσι ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης από τρίτους. Υπερασπίσου τη δουλειά σου και μην κοινοποιείς τα προσωπικά σου σχέδια. Ερωτικά, η ατμόσφαιρα παραμένει μέτρια, δε θα σου λείψει όμως η συμπαράσταση ενός αγαπημένου σου προσώπου σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στην σχέση σου.

Αισθηματικές
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, αν συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στεναχωρούν τον σύντροφό σου. Πάντα ξέρεις και χειρίζεσαι τα πράγματα, απόφυγε λοιπόν τώρα να δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα. Για εσένα που είσαι single, κάποιο μήνυμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα τονώσει το πεσμένο σου ηθικό. Ενέδωσε στις προκλήσεις του και μην σκέφτεσαι την αυριανή μέρα. Ζήσε τη στιγμή!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, καθώς ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα, που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα εδώ και καιρό. Απόφυγε όμως να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου γι αυτό έχε το νου σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι μέρες που θα ζήσεις αυτήν την εβδομάδα θα είναι δύσκολες και επεισοδιακές λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από την έναρξη της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου στην Παρθένο από την Τρίτη και μετά. Τώρα θα θιγούν οικογενειακά θέματα που θα απαιτήσουν χρήματα για να λυθούν και θα σε αγχώσουν έντονα. Την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο θα υπάρξει μία αναταραχή από παρεξηγήσεις και δύσκολες συνεννοήσεις στον κοινωνικό και εργασιακό σου χώρο. Θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου και να μην παρασυρθείς είτε σε εκθέσεις είτε σε αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσεις αργότερα. Συναισθηματικά, θα υπάρχει φόρτιση αλλά η περίοδος από την Τρίτη και μετά με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό, είναι κατάλληλη για να πετύχεις αυτά που θέλεις και να αναθερμάνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Η πορεία της σχέσης σου δεν είναι καλή αυτές τις ημέρες και επιβάλλεται να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Πρέπει τώρα να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις, που σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι single, μην απογοητεύεσαι επειδή είσαι σε μια περίοδο μοναξιάς. Σε περιμένει μια νέα γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Θα μπορείς τις προσεχείς ημέρες να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου με την υποστήριξη μάλιστα των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν, τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να το καταλάβεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο από την Τρίτη και μετά και την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο την Πέμπτη θα είναι έντονη και εσύ για ακόμη μία φορά αγαπητέ Καρκίνε θα εκτεθείς εύκολα σε γεγονότα που δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς. Η αναστάτωση που θα επικρατήσει θα είναι μεγάλη και θα πρέπει να την διαχειριστείς με υπομονή και λογικές κινήσεις. Προστάτεψε όσο περισσότερο μπορείς τις σχέσεις σου και απόφυγε τις δηλώσεις ή τις ανακοινώσεις που μπορεί να προκαλέσουν τις αντιδράσεις των γύρω σου. Κάλυψε καλύτερα τα νώτα σου και μείνε μακριά από λάθη στην εργασία σου που δεν θα μπορείς να διορθώσεις και πρόσεξε να μη δίνεις υποσχέσεις που δεν είσαι σε θέση να τηρήσεις και πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις σου. Στα ερωτικά σου, η θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό από την Τρίτη και μετά βελτιώνει την ατμόσφαιρα των σχέσεων σου και μπορείς να δρομολογήσεις ευχάριστες συναντήσεις και εξόδους.

Αισθηματικές
Έχεις κάποια ερωτηματικά για το πως αντιμετωπίζει ο σύντροφός σου κάποιες καταστάσεις. Μην κρατάς τίποτα μέσα σου και μίλησε μαζί του για τις έννοιες και τους προβληματισμούς σου. Με τις κατάλληλες αποδείξεις από την μεριά σου θα σε κατανοήσει και θα προσπαθήσει να σε ηρεμήσει με ουσιαστικές πράξεις. Κι αν είσαι single, κάνε λίγη ακόμη υπομονή και αυτό που περιμένεις δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί είναι πολύ καλές. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να βρεις άμεσα καινούργιες πηγές εσόδων.

ΛΕΩΝ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο την Τρίτη θα φέρει στην επιφάνεια κάποια δυσάρεστα γεγονότα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και κάποια μικρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να ελιχθείς με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο και πάνω από όλα τον ίδιο σου τον εαυτό. Την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο να είσαι συνεργάσιμη και να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση στο βάρος των εξωτερικών γεγονότων που επηρεάζουν τις συνεχείς αλλαγές των προγραμμάτων σου. Να θυμάσαι ότι αυτές τις ημέρες, με τον έναστρο ουρανό να προκαλεί εμπόδια, κανένας σημαντικός τομέας της ζωής σου δεν μπορεί να έχει επιτυχία, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να διακινδυνευτεί.

Αισθηματικές
Μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού από την Τρίτη και μετά θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Εσύ που είσαι single, φρόντισε να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις για να βρεις ταίρι. Μπορείς με αρκετή διαλλακτικότητα και τη λογική που διαθέτεις, να κρίνεις και να κάνεις τη σωστή γνωριμία!

Επαγγελματικές
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Επίσης, καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτήν την περίοδο αρκεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα και απτές αποδείξεις. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, καθώς απρόοπτα έξοδα θα σε νευριάσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις αρκετό άγχος για τις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και θα θέλεις να τελειώνεις πάρα πολλές εκκρεμότητες που σε νευριάζουν. Θα τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί να μην τα κάνεις όλα μαζί και να μην αγχωθείς. Διεκπεραίωσε τις υποθέσεις σου μία προς μία και μην εμμένεις να ξεμπερδεύεις γρήγορα μαζί τους, γιατί στο τέλος θα κάνεις μία τρύπα στο νερό… Φρόντισε να μην κουράζεσαι με προβλήματα άλλων, υπεράσπισε την εργασία σου και προφύλαξε την υγεία σου. Η οικονομική βελτίωση απαιτεί από τη μεριά σου σκληρή προσπάθεια και υπομονή. Κάποιες αλλαγές ίσως είναι απαραίτητες αυτήν την εβδομάδα, τόσο την τακτική σου ως σήμερα όσο και τους προγραμματισμούς σου, επαγγελματικούς ή κοινωνικούς. Ωστόσο κατά την διάρκεια όλων των ημερών λόγω της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή από το ζώδιό σου από την Τρίτη και μετά και της Έκλειψης Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη προστατεύσου από ανθρώπους που σχολιάζουν και παρέμεινε πιο κοντά σε εκείνους που είναι χρήσιμοι και ομοϊδεάτες σου. Να είσαι συνεργάσιμη με τον σύντροφό σου και απόφυγε τα καπρίτσια και τις αδικαιολόγητες εξαφανίσεις.

Αισθηματικές
Πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δείξεις τα συναισθήματά σου στον άνθρωπό σου, καθώς με τη στάση που έχεις αυτή τη στιγμή, ρισκάρεις την πορεία της σχέσης σου. Άλλαξε τακτική για να αλλάξουν και τα πράγματα προς το καλύτερο. Το πλανητικό σκηνικό είναι λίγο περίεργο αν είσαι single. Κάνε λίγο υπομονή και μην εκδηλώνεσαι στο άτομο που έχεις ερωτευτεί αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί τα αποτελέσματα που θα έχεις δεν θα είναι και τα προσδοκώμενα.

Επαγγελματικές
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου αυτές τις ημέρες και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι και προπάντων μην τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και ασχολήσου με νομικά και γραφειοκρατικά θέματα από το παρελθόν, που ευνοούνται αυτό το διάστημα.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την Τρίτη από το ζώδιο της Παρθένου θα είναι δύσκολη για το ζώδιο σου και το πλανητικό σκηνικό δείχνει, ότι θα έχεις οικονομικές δυσχέρειες και ασυνεννοησία με τους γύρω σου. Ωστόσο η είσοδος της κυβερνήτης σου Αφροδίτης στο ζώδιο σου την ίδια μέρα θα σε βοηθήσει να χειριστείς τις υποθέσεις σου διατηρώντας μία άμυνα στα γεγονότα. Έλεγξε όσο το δυνατόν περισσότερο την συναισθηματική σου παρόρμηση και μην επιδιώκεις επίμονα να είναι όλοι φίλοι σου και υποστηρικτές σου, γιατί κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα είναι ανέφικτο. Την Πέμπτη που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου αναπόφευκτα η συμπεριφορά κάποιων δικών σου ανθρώπων θα σε πληγώσει, αλλά και εδώ πρέπει να κάνεις τη γνωστή σου υπέρβαση. Να είσαι συνεπής στους σκοπούς σου και να μην αφήσεις την συμπεριφορά σου να επηρεάζεται από τυχόν αδικίες που μπορείς να υποστείς.

Αισθηματικές
Καλό θα είναι αυτήν την εβδομάδα να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα. Είσαι σε έναν συνεχή εκνευρισμό, που δεν σε βγάζει πουθενά. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφο σου για όλα όσα σε προβληματίζουν και σε ανησυχούν. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στους φίλους σας και να περάσετε ξέγνοιαστες και διασκεδαστικές στιγμές μαζί τους. Άλλωστε τα φλερτ δεν ευνοούνται…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτές τις ημέρες και προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, τώρα αρχίζουν σιγά σιγά και ξεπερνιούνται. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αρκεί να έχεις υπολογίσει πρώτα κάθε λεπτομέρεια. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως θα ήθελες, αλλά με λίγη συνέπεια θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και αυτήν την εβδομάδα είσαι η λιγότερο θιγμένη από τις πλανητικές όψεις που θα συμβούν αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις και τα λόγια σου. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή από την Παρθένο προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την φόρτιση των συναισθημάτων σου που κάποια εξωτερικά γεγονότα θα προκαλέσουν. Από εκεί και μετά ακολούθησε μία σταθερή γραμμή συμπεριφοράς απέναντι στις επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις και συνεργασίες και βρες λογικές δικαιολογίες για να μην αναγκαστείς να κάνεις κάτι που θα σου επιβληθεί να κάνεις. Συναισθηματικά, σου βγαίνει μία αιφνίδια τύχη την ώρα που δεν την περιμένεις. Να είσαι σε ετοιμότητα!

Αισθηματικές
Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου με την βοήθεια της Αφροδίτης στον Ζυγό από την Τρίτη και μετά. Απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να έχεις στη σχέση σου και φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά στον σύντροφό σου, προγραμματίζοντας μία απόδραση. Κι αν πάλι είσαι single, μην κάθεσαι άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και να ξέρεις ότι… όποιος γυρίζει.. μυρίζει!!! Και όποιος μυρίζει, σίγουρα κάτι θα βρει για να γευτεί!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς τώρα να ανοίξεις το δρόμο για νέες συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή – που πίστεψε με δεν είναι μακριά – να τις υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και πολλά έξοδα, ενώ φρόντισε να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες που έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όπως και η προηγούμενη και αυτή η εβδομάδα θεωρείται εξίσου ηλεκτρισμένη για το ζώδιο σου αγαπητέ Τοξότη. Την Τρίτη με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από την Παρθένο και να σε επηρεάζει αρνητικά, ένα σχέδιο σου ανατρέπεται ή ματαιώνεται, ενώ η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο την Πέμπτη κάνει πιο πιεστική την συμπεριφορά από ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Η ερωτική σου σχέση θα σε απασχολήσει τώρα κουραστικά και θα σε βάλει στην θέση του ανακρινόμενου. Μερίμνησε να είσαι ειλικρινής και να ξεκαθαρίσεις την στάση σου, ώστε να μην χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα ίδια στο μέλλον. Κράτησε τις ισορροπίες και αποστάσεις αν δεν θέλεις να βραχυκυκλωθούν και οι δύο αυτοί σημαντικοί τομείς της ζωής σου. Προσπάθησε να είσαι συνεπής σε αυτά που υποδεικνύεις στους άλλους να κάνουν και προστάτεψε με κάθε δυνατό τρόπο τα χρήματα αλλά και την υγεία σου.

Αισθηματικές
Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη τους αυτήν την περίοδο με την νέα θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό από την Τρίτη και μετά. Πρόσεξε μόνο από την υπέρμετρη αισιοδοξία σου να μην αναλώνεσαι σε άλλες καταστάσεις και δεν έχεις χρόνο να αφιερωθείς στον σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και προκάλεσε τον σε παθιασμένες και ερωτικές στιγμές μαζί σου. Είναι βέβαιο ότι θα σε ακολουθήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν πάλι είσαι single, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να την διώξεις αρκεί να φαίνεσαι και να είσαι διαθέσιμη προς τα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσεις.

Επαγγελματικές
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να βάλεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αρκεί να είναι πολύ καλά μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι μεταβατική, αρκετά δύσκολη και σε συναισθηματικό επίπεδο με αρκετές αναμοχλεύσεις και κάποιες απογοητεύσεις. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την Τρίτη από το ζώδιο της Παρθένου και την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ίδιο ζώδιο θα νιώσεις παγιδευμένος μέσα στον ίδιο σου τον εαυτό και τα βαθύτερα σου θέλω. Πρέπει να κάνεις μία εσωτερική αναζήτηση για να ξεκαθαρίσεις το θολό τοπίο της ψυχής σου και μετά να βάλεις πλώρη για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Βρες συμπαράσταση δίπλα σε ανθρώπους που σε αγαπούν και σε καταλαβαίνουν και μείνε μακριά από όλους όσους σε αμφισβητούν ή σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Έλεγξε τις συνθήκες της εργασίας σου και μην αφήνεις να κατακτήσουν χώρο οι αντίπαλοι σου. Στις σχέσεις σου μην περιμένεις θαύματα και ακολούθησε την τακτική της συνθηκολόγησης και όχι της επίθεσης ή της αντίδρασης.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη στον Ζυγό από την Τρίτη και μετά θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα κάνεις κινήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάποιες συζητήσεις, που ήθελες να κάνεις, για θέματα, που έχουν περάσει, είναι καλύτερα να τις αφήσεις για λίγο αργότερα, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Προς το παρόν πέρασε καλά και χαλάρωσε με τον σύντροφό σου, γιατί το έχετε και οι δύο ανάγκη. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποια σχέση στην ζωή σου, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου σε πράγματα που σου αρέσουν και μην αναλώνεσαι σκεπτόμενος συνεχώς το παρελθόν.

Επαγγελματικές
Οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου βλέπεις σιγά-σιγά να υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές αυτήν την εβδομάδα για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες αλλά καλό θα ήταν να τα αφήσεις για αργότερα. Κάνε τώρα τις απαραίτητες επαφές αλλά μην παίρνεις τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και παράλληλα πρόσεχε τα απρόοπτα έξοδα και προπάντων μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στις συνεργασίες και στις προσωπικές σου σχέσεις. Οι πιέσεις που σου ασκεί το πλανητικό σκηνικό με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο από την Τρίτη και μετά αλλά κι την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο την Πέμπτη οδηγούν σε αναγκαίες λύσεις και η αποδοχή μίας πραγματικότητας, που κυριαρχεί καλώς ή κακώς, σε γενικές γραμμές θα ήταν ωφέλιμη εκ μέρους σου. Αποδέξου κάτι που έχει γίνει έστω κι αν δεν σου αρέσει, υπερασπίσου σχέσεις που σε αφορούν, αλλά απόφυγε να έχεις προσωπική επαφή με ανθρώπους που δεν σε καταλαβαίνουν. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να είναι περιορισμένα αλλά αυτό δεν πρέπει να εγείρει ούτε το θυμό ούτε την απαισιοδοξία σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά, γιατί θα δεις μερικά πράγματα με αρνητικό μάτι και θα στεναχωρηθείς. Απόφυγε αυτές τις ημέρες να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου και άφησε τες καλύτερα για την άλλη εβδομάδα. Για εσένα που είσαι single, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, αλλά πρέπει να εκτιμήσεις καλύτερα τα δεδομένα σου αν είναι να το δεχτείς ξανά στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να προσέχεις τις κινήσεις σου. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση, για αυτό φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τακτοποιήσεις.


ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα αυτή φέρνει πάλι στην επιφάνεια νέα προβλήματα για εσένα. Ο ανάδρομος Ερμής από την Τρίτη και μετά και η Έκλειψη Ηλίου που θα λάβει χώρα την Πέμπτη στην Παρθένο τραυματίζουν βαθιά μία σχέση σου ή ένα περιστατικό σε υποχρεώνει να αλλάξεις τη διαδρομή που είχες αποφασίσει μέχρι πρότινος να εκτελέσεις. Έτσι, καλό είναι να μην προγραμματίσεις τίποτα που να αφορά τα επαγγελματικά σου αλλά να ακολουθήσεις τη ροή των γεγονότων και να προσαρμοστείς. Καλλιέργησε εναλλακτικές λύσεις και αυτοσχεδίασε με βάση το ένστικτό σου. Υπεράσπισε το αντικείμενο της δουλειάς σου και μην εγκαταλείπεις έναν αγώνα του οποίου η έκβαση δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Μην είσαι, τέλος, απαιτητικη στην προσωπική σου ζωή, όσο κι αν φαίνεται ότι έχεις το πάνω χέρι.

Αισθηματικές
Το μυαλό σου είναι απασχολημένο συνεχώς στο επαγγελματικό σου μέλλον με συνέπεια να παραμελείς τον άνθρωπό σου και να επιβαρύνεις την μεταξύ σας ατμόσφαιρα. Κινήσου γρήγορα και μην αφήσεις σε καμία περίπτωση τα πράγματα να χαλαρώσουν στην σχέση σου γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα στεναχωριέσαι. Μην ξεχνάς επίσης ότι θα υπάρξουν πολλές που θα θελήσουν να διεκδικήσουν το ταίρι σου με την πρώτη ευκαιρία, για αυτό μην τους αφήσεις χώρο να το κάνουν. Οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα εύθραυστες. Αν είσαι single, η Αφροδίτη στον Ζυγό από την Τρίτη και μετά επιφυλάσσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να πετύχεις τον έρωτα που τόσο καιρό έψαχνες…

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές αυτήν την περίοδο στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Καινούργια ξεκινήματα και προτάσεις που θα σου κάνουν, μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις μερικές φορές σε βγάζουν έξω από το πρόγραμμα που έχεις κάνει. Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Read More

And More