ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 9 έως 16 Οκτωβρίου 2017

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνεις αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου για να πας κόντρα στο ρεύμα. Για σένα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι που σε κάνει να ισορροπείς σιγά σιγά. Το ίδιο σκοπεύεις να κάνεις και αυτήν την εβδομάδα. Όλα θα θελήσεις να τα κάνεις με το δικό σου τρόπο ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις όποιες συνέπειες. Μην φοβηθείς να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα και να φροντίσεις για όσα σε αφορούν και σε ενδιαφέρουν μόνη σου. Η στήριξη που χρειάζεσαι έρχεται από ένα πρόσωπο που αγαπάς πολύ. Ο τρόπος που στέκεται είναι διακριτικός, σχεδόν σιωπηλός, τόσο όμως καθοριστικός για εσένα. Ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια θα έρθουν για να απαλύνουν την ένταση της προσπάθειας. Απόλαυσε τις μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο πλευρό των αγαπημένων προσώπων.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα σε γενικές γραμμές. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις στιγμές συντροφικότητας και ρομαντισμού με το ταίρι σου, αφήνοντας για λίγο μακριά ό,τι σε πιέζει και σου προκαλεί αγωνία. Κάποια μικρά ζητήματα φαίνεται να προκύπτουν στη διάρκεια της εβδομάδας για τα οποία θα πρέπει να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση. Αν είσαι single, μια ευχάριστη εβδομάδα σε περιμένει ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακό της που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο Ζυγό και θα σε ευνοήσει πολύ. Η παρέα φίλων και πολύ αγαπημένων προσώπων θα είναι ικανή να σε χαλαρώσει και να σε εμπνεύσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, αναμένονται νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν από τον ίδιο το χώρο της εργασίας σου. Είναι η σωστή στιγμή για να αρπάξεις την ευκαιρία και να προβάλεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά σου δεν αναμένονται ιδιαίτερες μεταβολές, για αυτό μην σκεφτείς να ρισκάρεις ή να επενδύσεις τις ημέρες αυτές.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα αυτή δεν είσαι σε θέση να πας με τα νερά των υπολοίπων. Θα βρίσκεσαι σε μια φάση άρνησης και αμφισβήτησης για όσα εξελίσσονται γύρω σου ή λέγονται από τα πρόσωπα του κύκλου επαφών σου. Το πλανητικό σκηνικό με το Δία να εισέρχεται στο Σκορπιό την Τρίτη σε οδηγεί σε σκέψεις αντικρουόμενες και αναζήτησης. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείς, καθώς όλο αυτό οφείλεται σε μια φυσιολογική ροή εξέλιξης των καταστάσεων. Εσύ ωριμάζεις, τα πράγματα αλλάζουν, άρα είναι απόλυτα φυσιολογικό να διατηρείς αντιστάσεις και άμυνες μέχρι να φτάσεις στην αποδοχή. Το Σαββατοκύριακο που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο Ζυγό είναι μια καλή αφορμή, επίσης, να επαναπροσδιορίσεις τις σταθερές της ζωής σου και να εξετάσεις εκ νέου τα δεδομένα σου. Άλλαξε αυτά που σε ενοχλούν και κράτα ό,τι σε ικανοποιεί.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δεν έχεις να φοβηθείς κάτι, για αυτό φρόντισε να εξωτερικεύσεις με θάρρος τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Με αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ όμορφα και μάλιστα καλύτερα από ό,τι πίστευες. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις επιλογές, καθώς εύκολα θα παρασυρθείς σε λάθος αποφάσεις. Μην αφήνεσαι μόνο στα πάθη σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η εβδομάδα θα εξελιχθεί καλά παρά τις όποιες αλλαγές αναμένονται στις αρμοδιότητες ή στη θέση εργασίας. Στα οικονομικά σου δεν θα πρέπει να περιμένεις ιδιαίτερες αλλαγές, αν και φαίνεται πως οι εξελίξεις θα σε αναγκάσουν να κάνεις κάποια επιπρόσθετα έξοδα που μπορεί να σου χαλάσουν τον προγραμματισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως θα σε προβληματίσει αρκετά η θέση σου σε σχέση με το κοινωνικό σύνολο ή τις ομάδες στις οποίες ανήκεις. Για κάποιο λόγο προσπαθείς να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου, εξαιτίας γεγονότων που σε έκαναν να δεις με άλλο μάτι τα δεδομένα. Έχεις αναρωτηθεί τί είναι αυτό που ζητάς από τον ίδιο σου τον εαυτό ως μέλος μιας ομάδας; Τί επιδιώξεις έχεις; Πώς πιστεύεις ότι σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι; Καλά κάνεις να θέτεις πολλά πράγματα υπό αμφισβήτηση, καθώς έτσι θα μπορέσεις να βάλεις νέες βάσεις πιο στέρεες που θα σου επιτρέψουν να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου και αισιοδοξία για το μέλλον. Προϋπόθεση για να φτάσεις στην επιτυχία είναι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να κάνεις μια ουσιαστική αυτοκριτική απαλλαγμένη από δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν σε μεγάλο βαθμό, αλλά θα πρέπει να κινητοποιηθείς εσύ πρώτα απ’ όλα. Αφήνοντας πίσω το παρελθόν θα μπορέσεις να προσεγγίσεις το σύντροφό σου με πιο ουσιαστικό τρόπο. Το ίδιο ισχύει και για σένα που ψάχνεις να βρεις το ιδανικό ταίρι. Προσκολλημένη στο παρελθόν δεν πρόκειται να προχωρήσεις παρακάτω.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα αναμένονται πολύ θετικά και μάλιστα με κατάλληλες κινήσεις και πρωτοβουλία θα μπορέσεις να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Στα οικονομικά σου είναι πολύ πιθανό να αυξήσεις τα οικονομικά σου αποθέματα και μάλιστα απρόσμενα. Πρέπει όμως να είσαι συντηρητική και να μην παρασυρθείς για να μην χάσεις όλα όσα έρθουν το ίδιο εύκολα με τον τρόπο που έκαναν την εμφάνισή τους. Σε μια στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το βλέμμα σου θα στραφεί στην οικογένεια αυτήν την εβδομάδα. Κάποια ζητήματα θα απαιτήσουν τη συμμετοχή σου, αν όχι την καταλυτική επέμβασή σου. Σε συνεργασία με τα άλλα μέλη θα πρέπει τώρα να δοθούν λύσεις, έτσι ώστε να μην χρειαστεί παρακάτω να καταβάλεις διπλάσιες προσπάθειες για να οδηγηθείς στα ίδια αποτελέσματα. Αν πάλι δεν έχεις δική σου οικογένεια, είναι πιθανό να σε απασχολήσει το θέμα της δημιουργίας μιας. Είτε γιατί έχει προκύψει κάτι που το καθιστά απαραίτητο, είτε γιατί μια αφορμή σε φέρνει κοντά με την ιδέα αυτή. Σε κάθε περίπτωση τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα και δεν συντρέχει λόγος να αγχώνεσαι. Κατά τα άλλα θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αρκετά πρόσωπα και μάλιστα κάποια που έχεις καιρό να δεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου επηρεάζεσαι πολύ από τις γενικότερες συνθήκες της καθημερινότητάς σου. Αυτό σε κάνει να μεταφέρεις έναν εκνευρισμό στο σύντροφό σου, για τον οποίο δεν ευθύνεται εκείνος. Επίσης, σου βγαίνουν συναισθήματα ζήλιας τα οποία θα πρέπει κάπως να ελέγξεις, έτσι ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που είσαι single. Διαχειρίσου την απογοήτευση και μην την ξεσπάς σε αγαπημένα πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να παρουσιάσεις τις ικανότητές σου σε συναδέλφους και ανωτέρους. Ήρθε η ώρα να αποδείξεις ότι μπορείς να φτάσεις ψηλά. Ωστόσο, κράτα χαμηλό προφίλ για να μην προκαλείς τη ζήλια των γύρω σου. Στα οικονομικά σου τα πράγματα φαίνεται να βελτιώνονται και αυτό σε κάνει να ελπίζεις για το μέλλον.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να προγραμματίσεις ταξίδια, επαφές, κοινωνικές συγκεντρώσεις και γενικότερα ο,τιδήποτε σε φέρνει σε επαφή με κόσμο και διαφορετικές καταστάσεις είτε στα προσωπικά σου, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, είσαι σε θέση να ασκήσεις έντονη επιρροή στα κατάλληλα πρόσωπα, έτσι ώστε να προωθήσεις μέσω αυτών τα σχέδιά σου. Κάποια πρόσωπα που από καιρό δεν σε έβλεπαν με καλό μάτι και ενεργούσαν στο παρασκήνιο, είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν, φέρνοντας στο φως πληροφορίες που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια. Μπορεί όλα όσα κοινοποιήσουν να μην είναι καθ’ όλα αληθή, αλλά θα φαίνονται σαν πραγματικά και έτσι θα καταφέρουν να πείσουν πολλούς από τους γύρω σου. Πρόσεξε πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς, καθώς από εκεί θα κριθούν πολλά. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και να εμπλέκεσαι μόνο σε καταστάσεις που σε αφορούν.

Αισθηματικές
Οι ημέρες αυτές θα είναι πολύ καλές για τη σχέση σου, αν αποφασίσεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να διώξεις κάποια λίγα σύννεφα που δημιουργούν αναστάτωση στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Έτσι, θα μπορέσεις να περάσεις ένα θερμό Σαββατοκύριακο στην αγκαλιά του χωρίς δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες. Εξίσου όμορφο θα είναι το τέλος της εβδομάδας και για εσένα που είσαι single, αρκεί να διώξεις τις μαύρες σκέψεις από το μυαλό σου.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου θα κινηθεί σε καλούς ρυθμούς αυτήν την εβδομάδα. Θα είσαι σε θέση να κάνεις επαφές και επικοινωνίες με σκοπό την προώθηση των σχεδίων σου. Θα έχεις την πειθώ που χρειάζεσαι για να πιέζεις τις καταστάσεις προς όφελός σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμη καιρός να παρασυρθείς σε έξοδα, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες που απαιτούν διευθέτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να κάνεις σχέδια και να τα δρομολογήσεις αντίστοιχα. Επίσης, θα έχεις τη δημιουργική σκέψη που χρειάζεσαι για να βρίσκεις λύσεις στα καθημερινά -και όχι μόνο- προβλήματα. Γενικότερα, θα μπορέσεις να εξελίξεις πολλές υποθέσεις σου. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις στο νου σου ότι όσο καλά και αν πηγαίνουν τα πράγματα το όριο μέσα στο οποίο θα πρέπει να κινηθείς είναι εκείνο που τίθεται από τα δικαιώματα των άλλων. Με λίγα λόγια, οι αποφάσεις σου θα πρέπει να αφορούν εσένα, σεβόμενες τα “θέλω” των άλλων. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου και υπολόγιζε την κρίση των προσώπων που σε περιβάλλουν. Έτσι, θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες, αλλά και να κρατήσεις την πολυπόθητη ισορροπία με το περιβάλλον σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από ένα όμορφο κλίμα, χαλαρό και αισιόδοξο. Μπορείς να βελτιώσεις κι άλλο τις συνθήκες, αν αποφασίσεις να μοιράζεσαι πιο συχνά τις σκέψεις και ειδικά τα συναισθήματά σου. Ο σύντροφός σου θέλει να νιώθει ασφάλεια δίπλα σου, αλλά και ποθητός. Ένα χάδι και μια ζεστή κουβέντα θα είναι ικανή να διατηρεί τη φλόγα αναμμένη.

Επαγγελματικές
Ο τομέας της επικοινωνίας ευνοείται αυτήν την εβδομάδα και έτσι σου δίνεται ένα ισχυρό χαρτί για να παίξεις στον εργασιακό τομέα. Μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες επαφές για να προωθήσεις την εργασία σου, προς όφελος της καριέρας σου. Οι ανώτεροί σου είναι σε θέση να εκτιμήσουν την προσπάθειά σου, αρκεί να την κάνεις εμφανή. Στα οικονομικά, βάλε μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού και στο τέλος δεν θα μπορείς να ανταποκριθείς ούτε σε βασικές ανάγκες σου!

ΖΥΓΟΣ
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπη με δυσκολίες, αλλά και αντιπάλους. Η εβδομάδα αυτή σε ευνοεί φέρνοντας στην επιφάνεια τα πρόσωπα εκείνα που τόσο καιρό τώρα φαίνεται να έπαιζαν διπλό παιχνίδι. Ίσως είχες καταλάβει κάτι, αλλά τώρα οι υποθέσεις γίνονται σιγουριά και αυτό σου δίνει πλεονέκτημα κινήσεων. Μη διστάσεις να είσαι απόλυτη στον τρόπο που θα χειριστείς αυτές τις καταστάσεις. Εξάλλου, η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Διεκδίκησε όσα σου ανήκουν και ξεκαθάρισε τη θέση σου. Τώρα θα πρέπει να δώσεις ένα μήνυμα στους γύρω σου ότι όποιος τα βάζει μαζί σου άδικα, θα λάβει την αντίστοιχη συμπεριφορά.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Δεν μπορείς να αναβάλλεις άλλο εκείνες τις συζητήσεις που καίνε. Τα μισόλογα έχουν κουράσει τη σχέση και έτσι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι ειλικρινής με τον άνθρωπό σου. Αν ξεπεράσετε και αυτόν τον σκόπελο, η σχέση σου δεν έχει να φοβάται τίποτα. Θα δημιουργήσει πιο έντονους δεσμούς που θα απολαύσετε και οι δυο. Αν είσαι single, να θυμάσαι ότι ώρα πρέπει και εσύ να πάρεις δραστικές αποφάσεις και να τα πεις ειλικρινά με τον εαυτό σου. Μήπως υπάρχει κάτι ή, μάλλον, κάποιος που σε κάνει να κρύβεσαι από τον ίδιο σου τον εαυτό;

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα στα επαγγελματικά θα είναι αρκετά έντονη και κοπιαστική. Οι απαιτήσεις από τους ανωτέρους θα είναι πολλές και χρονοβόρες. Ο μόνος τρόπος για να ανταπεξέλθεις σε όλο αυτό, είναι να θέσεις τα όριά σου και να κάνεις ό,τι μπορείς για να προωθήσεις την καριέρα σου. Η ομαδική εργασία θα σου προσφέρει, επίσης, σημαντική χείρα βοηθείας, για αυτό μην υποτιμήσεις τη δύναμή της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να αναθεωρήσεις τη στάση σου σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος ζωής και εργασίας ίσως είναι η λύση για να κάνεις τα βήματα που θέλεις. Πρέπει να αρχίσεις να φροντίζεις τον εαυτό σου περισσότερο και να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν την υγεία σου σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο. Ακόμη και τα πρόσωπα γύρω σου, ίσως είναι απαραίτητο να μπουν σε μια διαδικασία επανεξέτασης του ρόλου τους. Κάποιοι πρέπει να φύγουν μακριά, ενώ κάποιους θα πρέπει να τους κρατήσεις πάση θυσία! Κάθε κίνηση για αλλαγή και βελτίωση επικροτείται λοιπόν αυτήν την εβδομάδα. Για αυτό μην διστάσεις να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές
Οι προβληματισμοί της καθημερινότητας δημιουργούν απόσταση στη σχέση σου και αυτό σε κάνει να δυσανασχετείς. Μην απογοητεύεσαι από όσα συμβαίνουν. Υπάρχει τρόπος να αλλάξουν, αρκεί και εσύ να το θέλεις πραγματικά. Ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να δείξει κατανόηση, αλλά μήπως θα πρέπει και εσύ να κάνεις κινήσεις να σπάσει ο πάγος μεταξύ σας; Όσο ο χρόνος κυλάει, τα πράγματα πιο δύσκολα θα αλλάξουν. Για αυτό άκου αυτή τη συμβουλή και επωφελήσου από τις συνθήκες για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Έτσι, το τέλος της εβδομάδας θα σας ανταμείψει για όλο εκείνο το διάστημα που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να τα πας καλά αυτήν την εβδομάδα, καθώς οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές. Δεδομένου ότι δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, μπορείς να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου. Σύντομα μάλιστα θα υπάρξει και η ανταμοιβή που επεδίωκες! Στα οικονομικά, έχεις παλέψει αρκετά για να τα φέρεις σε ισορροπία και σιγά σιγά οι κόποι πιάνουν τόπο. Οικονομικές εκκρεμότητες διευθετούνται και μπορείς να διώξεις την αγωνία που είχες μέχρι τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβομάδα αυτή φαίνεται πως θα σου φέρει ένα νέο αέρα στον τρόπο σκέψης σου. Εκεί που η κάθε μορφή επισημοποίησης έμοιαζε τρομακτική ή τουλάχιστον απίθανη, τώρα διάφορες εξελίξεις θα δημιουργήσουν ένα νέο κύκλο. Θα μπεις στη σκέψη του να κάνεις ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σου. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό μεταφράζεται σε συγκατοίκηση, γάμο, παιδί ή ακόμη και μια μεγάλη απόφαση για την καριέρα σου. Ό,τι και αν είναι μην σε παρασύρει ο αυθορμητισμός. Ο αέρας της αλλαγής φύσηξε και είναι θέμα χρόνου να πάρεις τις αποφάσεις σου. Οπότε, μην βιαστείς να κάνεις τα βήματά σου. Σκέψου καλά και κρίνε με βάση τις επιδιώξεις σου. Κάποια συμβουλή ή είδηση που θα φτάσει στα αυτιά σου θα πρέπει να έχει βαρύνουσα σημασία για τις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα μπει σε ένα νέο κεφάλαιο. Αυτό θα φροντίσεις να το κάνεις εσύ. Βέβαια, θα πρέπει να είσαι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο, καθώς η πρόοδος δεν έρχεται μόνο μέσα από τη δέσμευση, αλλά και την αποδέσμευση. Εσύ ξέρεις καλά τις συνθήκες που υπάρχουν στη σχέση σου και με βάση αυτές θα πάρεις την καλύτερη απόφαση. Κάποιες φορές υπάρχουν αποφάσεις που με την πρώτη ματιά φαίνονται δυσάρεστες, αλλά καταλήγουν να είναι οι πιο ευνοϊκές που θα μπορούσαν να ληφθούν. Σε κάθε περίπτωση εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας θα υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα την εβδομάδα αυτή. Μείνε προσηλωμένη στο στόχο σου και προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Ενώ δεν θα έχεις την ευθύνη για όσα θα προκύψουν, θα κληθείς να τα χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έχεις να φοβηθείς κάτι όσο είσαι συντηρητική και συνεπής. Στα οικονομικά, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και να μην αφεθείς σε σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως εκπλαγείς αν κοιτάξεις πίσω στη ζωή σου και δεις πως εξελίχθηκε σε σχέση με την οικογένειά σου, την περιουσία σου ή τον τόπο που μένεις. Πόσα πράγματα άλλαξαν; Η αλήθεια είναι ότι η αλλαγή ποτέ δεν προγραμματίστηκε, αλλά προέκυψε τόσο φυσικά με το πέρασμα του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι όσο και αν αντισταθείς, η αλλαγή στη ζωή είναι σχεδόν αναπόφευκτη. Αυτά είναι τα κακά νέα. Τα καλά είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείς να βάλεις το χεράκι σου για να σπρώξεις τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλεις. Πάρε την τύχη στα χέρια σου και ώθησε τις καταστάσεις προς τα εκεί που μπορείς να επωφεληθείς. Σύντομα ο χρόνος θα δικαιώσει τις αποφάσεις και τις ενέργειές σου, αρκεί να τις κάνεις με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου μπορείς να εκμεταλλευτείς την εβδομάδα που έρχεται και να κάνεις μια κουβέντα με το ταίρι σου. Κρίνεται σχεδόν απαραίτητη για να ξεκαθαρίσεις εκείνα τα ζητήματα που αιωρούνται και δημιουργούν απόσταση. Έτσι, το κλίμα θα γίνει εμφανώς καλύτερο και θα δημιουργήσει την απαραίτητη προϋπόθεση για ένα Σαββατοκύριακο πιο θερμό και δημιουργικό. Δείξε διαλλακτικότητα και μην ωθείς τις καταστάσεις στα άκρα. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα αντίδραση σε κάθε δράση! Το ίδιο να έχεις στο νου ακόμη και αν ψάχνεις να βρεις έναν σύντροφο. Ρίξε νερό στο κρασί σου και μην αντιδράς σε καθετί. Η ουσία είναι σε απλά πράγματα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου αυτήν την εβδομάδα καλό είναι να μην επαναπαυθείς. Θα υπάρξει έντονη ροή γεγονότων και εξελίξεων και για αυτό θα πρέπει να είσαι σε θέση να κινηθείς αντίστοιχα. Μάλιστα κάποιες εξελίξεις θα είναι αρκετά ευνοϊκές για εσένα και θα πρέπει άμεσα να επωφεληθείς από αυτές με τις κατάλληλες κινήσεις. Στα οικονομικά τα πράγματα δεν είναι όπως θα ήθελες. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα. Για αυτό κινήσου με σύνεση και μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα και αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα αυτή το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ευνοϊκό κλίμα για εσένα. Μπορείς τώρα να λάβεις αποφάσεις σε σημαντικά ζητήματα και να κάνεις πιο τολμηρά βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στο στόχο σου. Ακόμη, η συμβολή τρίτων φαίνεται πως σε επηρεάζει θετικά για αυτό καλά θα κάνεις να στραφείς σε πρόσωπα εμπιστοσύνης και να ζητήσεις τη συμβουλή ή την επέμβασή τους. Πρόσωπα εξουσίας θα έχουν καταλυτικό ρόλο, αρκεί να παίξεις σωστά το παιχνίδι. Ακόμη, ένα ζήτημα που μέχρι τώρα σε έχει δυσκολέψει αρκετά, σιγά σιγά μπαίνει σε μια διαδικασία επίλυσης, γεγονός που σε αφήνει να πάρεις ανάσες και να διώξεις το άγχος.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλύτερα είναι να διαλέξεις μια πιο ουδέτερη στάση αυτήν την εβδομάδα. Μην εμπλακείς σε συζητήσεις με το ταίρι σου που αγγίζουν ευαίσθητα θέματα. Δεν φαίνεται να μπορείς να τα λύνεις αποτελεσματικά, για αυτό φύλαξε τις δυνάμεις σου. Αναλώσου σε πιο ανάλαφρες ασχολίες που θα δώσουν χαρά σε εσένα και το ταίρι σου. Στην περίπτωση που ψάχνεις να βρεις το πρόσωπο να μοιραστείς την καθημερινότητά σου, φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Δέχεσαι θετικές επιρροές από το πλανητικό σκηνικό και έτσι οι εξελίξεις που επιδιώκεις φαίνεται να πλησιάζουν.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θα λειτουργήσουν προς όφελός σου, μπορούν να γίνουν τώρα και μάλιστα με τις καλύτερες συνθήκες. Μπορείς ακόμη να κάνεις συζητήσεις για νέες συνεργασίες και μόλις βρεθεί το κατάλληλο έδαφος να τις πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια βελτίωσης ως αποτέλεσμα των κόπων σου. Μπορείς ακόμη να βρεις εναλλακτικές πηγές εσόδων, τώρα που η τύχη είναι με το μέρος σου. Γενικότερα, καλό είναι να αποφεύγεις τις σπατάλες και να ξοδεύεις με περισσότερη σύνεση.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή δεν φαίνεται να είναι η ευνοϊκότερη που θα μπορούσε για εσένα. Θα κληθείς να τα πεις με τον εαυτό σου σε μια πιο ρεαλιστική βάση και να πάρεις αποφάσεις που θα επηρεάσουν πολύ το μέλλον σου. Βέβαια, αυτό δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει, καθώς θα είσαι σε θέση να σκεφτείς σωστά και να ζυγίσεις τα πράγματα όπως πρέπει. Καλό είναι να μην αφήσεις το χρόνο να περάσεις και ό,τι κάνεις να το κάνεις πριν το τέλος της εβδομάδας. Σε κάθε περίπτωση, λάβε υπόψη σου τα δικά σου “θέλω” καθώς επίσης και τις θυσίες που έχεις κάνει προκειμένου να επιτύχεις συγκεκριμένα πράγματα μέχρι τώρα. Κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεσαι στέκεται διακριτικά στο πλάι σου, στηρίζοντας τις αποφάσεις σου. Αν νιώθεις την ανάγκη να ζητήσεις βοήθεια, μην διστάσεις να του τη ζητήσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις την ανάγκη να ξαναβρείς την αρμονία που το τελευταίο διάστημα έχει χαθεί. Η στάση σου έχει δημιουργήσει ερωτηματικά και αμφιβολίες στο σύντροφό σου, για αυτό μην διστάσεις να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Ακόμη και αν δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου, καλό είναι να βρεις τις ισορροπίες σου και να νιώσεις καλά πρώτα με τον εαυτό σου και έπειτα με όποιο πρόσωπο μπει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή κινείται σε καλό δρόμο και θα είσαι σε θέση να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίες και ξεκινήματα που όπως φαίνεται θα σε ωφελήσουν πολύ. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και αυτό σου δημιουργεί πίεση και αναστάτωση. Προσπάθησε να ελέγξεις την αγωνία σου για να βρεις την ισορροπία σου. Απόφυγε τα πολλά έξοδα και σύντομα οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164