ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 ως 7 Ιουλίου. Τι λένε τα άστρα;

Ανάδρομος, δυσκολία στην επικοινωνία και ανατροπές… Τι άλλος μας επιφυλάσσει η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου; Παίζει κάτι καλό;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Χρειάζεται να έχεις υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, για να αγωνιστείς με επιτυχία και να εκπληρώσεις τις υψηλές σου φιλοδοξίες. Αν κάνεις την αυτοκριτική σου θα είναι πιο εύκολο να βρεις τις σωστές λύσεις σε όλα όσα σε απασχολούν. Στα οικονομικά, που είναι το κύριο ζητούμενο αυτής της εβδομάδας, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τις παρελθοντικές σου οφειλές και να ισορροπήσεις τα πράγματα. Κάνε συνετή διαχείριση των χρημάτων σου για να έχεις πάντα κάτι στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές.

Αισθηματικές
Πρέπει να γίνεις λίγο πιο διαλλακτική στη σχέση σου, για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε “επικίνδυνες” συζητήσεις με τον σύντροφό σου που είναι ικανές να σας αποξενώσουν, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις. Αν είσαι ακόμη ελεύθερη, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας με την Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα και τον Ερμή να εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου, αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά, το κλίμα είναι ερωτικό για αυτό κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το απολαύσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία, ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης που θα προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας, λόγω της αρνητικής όψης ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό από το ζώδιό σου. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και οι ανασφάλειες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε αρνητικές για την καριέρα σου συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μεγάλη πίστη και αισιοδοξία, τόσο στον εαυτό σου όσο και στις περιστάσεις. Προσπάθησε να μην είσαι ισχυρογνώμων, αλλά συνεργάσιμη με τους άλλους, ενώ καλό θα είναι να τελειώσεις με ό,τι έχεις αρχίσει πριν προχωρήσεις σε καινούργια πράγματα. Η επαγγελματική σου επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιη αν λειτουργήσεις με γνώμονα τη λογική και αναπτύξεις τις ικανότητές σου. Ίσως κάνεις κάποιες συζητήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου, όμως σε αυτή τη φάση θα πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται να συμβιβαστείς με αυτά που σου προσφέρουν, ώστε να μη διακινδυνέψεις και αυτά που ήδη έχεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορούν να σε αποζημιώσουν για τα άγχη και τις δυσκολίες που περνάς σε άλλους τομείς, γιατί η αγάπη που θα εισπράξεις από τον σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα μαζί του. Δείξε κι εσύ με τη σειρά σου την κατάλληλη ανταπόκριση και θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, ίσως θα πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτή για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που πραγματικά θα σε ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη πάντως από τον Λέοντα σε ευνοεί για να το κάνεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις μπορούν να υλοποιηθούν τώρα με τον καλύτερο τρόπο. Με τον Ερμή στον Καρκίνο, αν και σε ανάδρομη κίνηση, θα έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς λίγο παραπάνω όλα όσα έχεις πετύχει μέχρι τώρα, να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα χρειαστεί πολύ αυστηρό πλάνο για να μην ξεφύγεις με τα έξοδά σου που είναι πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το διάστημα αυτής της εβδομάδας για σένα είναι ενδιαφέρον από τη μία, από την άλλη όμως θα σε κουράσει πολύ. Είναι ενδιαφέρον, επειδή έχεις πολλά να πεις και να κάνεις, καθώς και να επηρεάσεις τη γνώμη των συνεργατών σου. Από την άλλη είναι κουραστικό, γιατί θα μεσολαβήσουν κάποια γεγονότα που θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός εαυτού, λόγω της αρνητικής επιρροής που σου στέλνει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην εκδηλώνεις τα νεύρα σου. Πριν προβείς σε συζητήσεις και πράξεις πρέπει πρώτα να έχεις μελετήσει πολύ καλά τα πράγματα, γιατί οι καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν θα σε αγχώσουν και θα σε εκνευρίσουν ανεξέλεγκτα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά σε μικρές διαφορές που υπάρχουν στον τρόπο σκέψης σας. Βάλε νερό στο κρασί σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Εσύ που βρίσκεσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, αξιοποίησε την εύνοια της Αφροδίτης από τον Λέοντα για εξόδους με φίλους, που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν πραγματικά να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μην προχωρήσεις στην υλοποίηση νέων σχεδίων, αν δεν ξεμπερδέψεις με κάποιες εκκρεμότητες, γιατί θα τις βρεις μπροστά σου σαν εμπόδιο. Γενικά, να είσαι ήρεμη και να αποφύγεις κάθε παρορμητισμό. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προοπτικές που αφορούν στο εισόδημά σου. Φρόντισε επίσης να μην το παρακάνεις με περιττές αγορές. Άπλωσε τα χέρια σου μέχρι εκεί που φτάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου, το πλανητικό σκηνικό σου φωνάζει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις για να πραγματοποιήσεις τις υψηλές σου φιλοδοξίες. Μην πιστεύεις λόγια τρίτων που δεν γνωρίζεις καλά και αποφάσισε να δουλέψεις σκληρά και μεθοδικά. Μην συμμετέχεις σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς άδικα. Βάλε στόχους και οργάνωσε τα πλάνα σου για να πετύχεις με σταθερά και αργά βήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και να προχωρήσεις σε ένα άλλο κλίμα πολύ πιο ερωτικό και αγαπησιάρικο. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό να το μοιραστείς με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα και είναι σίγουρο πως θα περάσεις αξέχαστες στιγμές μαζί τους. Οι singles φροντίστε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που δεν κάνετε καλά και εξακολουθείτε να είστε μόνες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή περίοδο και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου με τη βοήθεια των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα ζητήματα των ημερών και καλό θα ήταν, εκτός από τον περιορισμό στην τάση για σπατάλη που θα υπάρχει να προσέχεις και για απρόβλεπτα έξοδα που πολύ πιθανό να υπάρξουν. Προγραμμάτισε λοιπόν σωστά τον προϋπολογισμό σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

ΛΕΩΝ
Τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να απελευθερωθείς από το παρελθόν και από διάφορες βασανιστικές ιδέες προσεγγίζοντας καλύτερα τις επιδιώξεις σου. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θετικές αλλαγές σε περιμένουν σε διάφορους τομείς της ζωής σου που θα σου φτιάξουν το κέφι. Ο Δίας από τον Καρκίνο θα σε κάνει να προσεγγίσεις ορισμένα θέματά σου με έναν πιο σωστό και ουσιαστικό τρόπο. Άλλωστε, έχεις και το φόβο που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής και αυτό σε προστατεύει σημαντικά από λεκτικές κακοτοπιές.

Αισθηματικές
Η επικοινωνία με τον άνθρωπό σου ευνοείται και δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία για να διορθώσεις ζητήματα της σχέσης σας. Το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ερωτικό και γεμάτο πάθος και πρέπει να αφεθείς σε αυτό χωρίς φόβο. Άνοιξε το σπίτι σου να υποδεχτείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα περάσετε πολύ όμορφα. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου να ξέρεις ότι η γοητεία που θα εκπέμπεις αυτές τις ημέρες θα φέρει δίπλα σου φλερτ και όχι μόνο…

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον τρόπο που εργάζεσαι. Παραμέρισέ την λοιπόν και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου καθώς και σε όσους από τους συναδέλφους σου θελήσουν να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αυτοέλεγχο. Μην ξοδεύεις αλόγιστα, ώστε να ισορροπήσουν λίγο τα έσοδα και τα έξοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ξαφνικές ανατροπές στη ζωή σου που θα συμβούν αυτές τις ημέρες λόγω της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, στο ζώδιο του Καρκίνου, θα αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και θα βγάλεις πολλές ανασφάλειες και φοβίες. Κάνε υπομονή και γίνε πιο δυναμική για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Προσπάθησε να διεκπεραιώσεις παλιές σου υποθέσεις και προγραμμάτισε σωστά το χρόνο σου. Αν έχεις παιδιά, ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα και θα χρειαστούν την προσοχή και την συμπαράστασή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να αποδείξεις την αγάπη που τρέφεις για τον σύντροφό σου και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα διώξουν τις αμφιβολίες από τη σχέση σου. Μην παραμελείς το ταίρι σου γιατί δεν θα μπορείς να διορθώσεις τις καταστάσεις αργότερα. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην αγχώνεσαι, γιατί σύντομα θα αλλάξουν οι καταστάσεις προς το καλύτερο. Το Σαββατοκύριακο να περιμένεις ένα ευχάριστο μήνυμα από έναν παρελθοντικό σου έρωτα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα συνεργαστείς με αποτελεσματικό τρόπο και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες. Πρέπει όμως να δουλέψεις σκληρά και χωρίς περιορισμούς, ώστε να σου φτάσει ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου. Στα οικονομικά σου πάλι, χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Μην προβείς σε βιαστικές συμφωνίες ή υπογραφές. Άφησε αυτές τις αποφάσεις για μια άλλη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη για σένα, καθώς ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Καρκίνο και μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές και απρόσμενα γεγονότα που δεν θα μπορείς να αλλάξεις. Η περίοδος προσαρμογής είναι πάντα δύσκολη για όλους και αν θέλεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τις ημέρες σου, καλό είναι να το συνειδητοποιήσεις άμεσα. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις ήδη προγραμματίσει και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει όλο το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου τα προβλήματα και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Η θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την ασφάλεια μέσα στο σπίτι. Εσύ που είσαι ακόμη μόνη, κάνε παρέα με αγαπημένα σου άτομα και πρόσεχε να μην παρασυρθείς από γνωριμίες που δεν είσαι σίγουρη ότι σε γεμίζουν.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα κάνε ξεκαθαρίσματα στη δουλειά σου, όπου οι απαιτήσεις είναι πολλές και χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη δράση. Οι αλλαγές που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα είναι εκ βάθρων και ολοκληρωτικές. Μην σε φοβίσουν, γιατί πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και δραστικές κινήσεις, για να μπουν πάλι σε σειρά. Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεφύγει τελείως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι δεν θα πρέπει να είσαι καθόλου διστακτική, καθώς φαίνεται ότι ο χρόνος εργάζεται για εσένα σε πολλά επίπεδα και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Μπορεί ο Ερμής να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, να σου προκαλεί κάποιες αναποδιές και τα πράγματα να μην έρχονται όπως θέλεις, αλλά αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δεν παρασυρθείς από τις αναστατώσεις να ξέρεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Έχεις ήδη δουλέψει αρκετά και έχεις δώσει τον καλύτερο σου εαυτό και ένα είναι βέβαιο: ο χρόνος δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο! Φρόντισε να μην τα χαλάσεις όλα τελευταία στιγμή!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μία αρκετά καλή περίοδο και η σχέση σου γεμίζει από διάθεση ερωτική. Δείξε τα συναισθήματά σου και δέξου χωρίς ενδοιασμούς και ανασφάλειες την αγάπη του συντρόφου σου. Παραδώσου και εσύ στο καλοκαιρινό κλίμα που κυριαρχεί και παραμέρισε τις μεταξύ σας μικροδιαφορές, μόνο και μόνο για να τον έχεις συνεχώς στην “τσίτα”. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, εκμεταλλεύσου την αυξημένη κοινωνικότητά σου για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα δεις ότι τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Να θυμάσαι ότι τα μακροπρόθεσμα σχέδια σίγουρα έχουν αξία, αλλά για να ευοδωθούν, πρέπει να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά και να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις, γιατί χρειάζονται σκέψη και καλό προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιό σου δείχνουν ότι θα σε προβληματίσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά και την μόρφωσή σου. Τώρα που ο κυβερνήτης σου Δίας κινείται στον Καρκίνο και ευνοεί τέτοιου είδους υποθέσεις, είναι για σένα κατάλληλη εποχή για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο της δουλειά σου.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη, η περίοδος θα είναι αρκετά έντονη και αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου μπορεί να έρθεις σε σοβαρή ρήξη με τον σύντροφό σου. Μην πεις ή κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να πάρεις πίσω, γιατί ο καθένας έχει τα όριά του. Αν παραμένεις μόνη, εκμεταλλεύσου αυτές τις ημέρες για ξεκούραση ή χαλάρωση, παρέα με καλούς φίλους και την οικογένεια σου. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις πάρα πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και οι συνεργασίες σου έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Σε κάποια δύσκολη στιγμή, πιθανότατα φόρτου εργασίας, θα δεχτείς την απρόσμενη βοήθεια από κάποιον συνάδελφό σου που μέχρι τώρα πίστευες ότι σε ανταγωνιζόταν και θα ικανοποιηθείς αρκετά. Φρόντισε να του εκφράσεις και εσύ με την σειρά σου την εκτίμηση της προσφοράς του. Τέλος, απόφυγε τις κινήσεις που έρχονται μετά από πανικό και όχι ώριμη σκέψη, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και όχι έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θετική θα είναι η εβδομάδα αυτή για να ολοκληρώσεις πράγματα που είχες αφήσει στη μέση. Παρά το ότι διανύεις μία ιδιαίτερα αγχωτική περίοδο, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, και οι συζητήσεις που θα κάνεις δεν θα είναι και οι πιο εύκολες, τα πράγματα πρόκειται να καλυτερέψουν για εσένα μιας και πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν θα έχουν θετική έκβαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ευοίωνη θα είναι για σένα η θέση της Σελήνης την Παρασκευή και το Σάββατο στους Διδύμους, που θα φέρει στο προσκήνιο ευχάριστες συναντήσεις και καλά νέα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου, αλλά και της διάθεσής σου για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσουν τη σχέση σου. Συζήτησε με τον σύντροφό σου αυτά που σε ταλαιπωρούν και θα δεις ότι είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι ακόμη κοντά σου, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν με σκοπό… που θα σε κατακτήσει!!! Άλλωστε, η Αφροδίτη από τον Λέοντα ευνοεί τέτοιου είδους επαφές.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και οι νέες συνεργασίες ή επαφές θα αποδώσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στα σχέδιά σου. Να είσαι προσεκτική να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και ειδικά στα οικονομικά μην προβείς σε καμιά συμφωνία πριν σκεφτείς καλά τα δεδομένα. Ίσως να είναι καλύτερα να σκεφτείς όποιες προτάσεις σου γίνουν, από τις 20 Ιουλίου και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και το μυαλό σου θα είναι πιο ξεκάθαρο και ήρεμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα και αυτήν την εβδομάδα στον Καρκίνο, καθώς και με τις αρνητικές όψεις του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον κυβερνήτη σου Ουρανό θα βρεθείς αντιμέτωπη με κάποια οικογενειακά προβλήματα και θα χρειαστεί παρά την πίεση χρόνου που έχεις να στηρίξεις τους δικούς σου ανθρώπους. Σε όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν, αγωνίσου μεθοδικά, επίμονα και οργανωμένα. Είναι σίγουρο πως θα δικαιωθείς. Χρειάζεται να έχεις το νου σου λίγο περισσότερο, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και κάποια άτομα που σε υποστήριζαν μέχρι τώρα, θα στραφούν εναντίον σου, για να προστατέψουν τα δικά τους συμφέροντα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με τον σύντροφό σου. Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τρίτους να σε παρασύρουν με τα συμπεράσματά τους και εμπιστεύσου τη δική σου διαίσθηση, που συνήθως είναι αλάνθαστη. Αν πάλι δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνική αυτές τις ημέρες, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Λέοντα. Είναι σίγουρο πως δεν θα σου βγει σε κακό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα για αυτό οπλίσου με υπομονή και μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Συζήτησε με τα άτομα που εμπιστεύεσαι την κρίση τους από τον επαγγελματικό σου χώρο και ακολούθησε διακριτικά τις συμβουλές τους. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο, γιατί έκτακτα έξοδα και στιγμές καταναλωτικής αδυναμίας σε παρασέρνουν εκτός προϋπολογισμού. Συγκρατήσου όσο το δυνατόν περισσότερο!

ΙΧΘΕΙΣ
Διανύεις μία περίοδο της ζωής σου κατά την οποία θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, σχετικά με κάποιο θέμα που αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα και είναι κρίσιμο, επειδή σχετίζεται με το μέλλον της καριέρας σου. Με τον Δία όμως να κινείται στον Καρκίνο, είναι γεγονός ότι από τη μία μεριά θα είσαι σε θέση να κάνεις σημαντικές συζητήσεις και από την άλλη, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ίδιο ζώδιο δεν θα νιώθεις έτοιμη να διαφοροποιήσεις κάποια πράγματα λόγω ανασφάλειας. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολές στα οικονομικά σου, αλλά και στις πράξεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με την Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα ήρθε ο καιρός να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου και να δεις με ηρεμία κάποια προβλήματα, που σας απομακρύνουν. Με καθαρό μυαλό και με γνώμονα την αγάπη μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Όσο για εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άνοιξε την αγκαλιά σου για να υποδεχτείς τον άνθρωπο που θα έρθει να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να γεμίσει την καρδιά σου με έρωτα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου χρειάζεται συγκέντρωση και οργάνωση, γιατί κάποιες δυσκολίες θα σε προβληματίσουν αρκετά αυτόν τον καιρό. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, η ατμόσφαιρα θα διαφοροποιηθεί προς το θετικότερο και θα παρασύρει και εσένα, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις τις κοινωνικού χαρακτήρα επαγγελματικές σου επισκέψεις και επαφές που θα κάνεις. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες, για να πάρεις τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι και που θα σε βοηθήσουν να έχεις μία πιο αντικειμενική εικόνα των συνθηκών που επικρατούν.

Read More

And More