ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 ως 18 Νοεμβρίου…

Ο Ερμής είναι ανάδρομος. Οι άλλοι πλανήτες τι κάνουν άραγε; Πως μας επηρεάζουν; Πως θα είναι τα ερωτικά μας; Τα επαγγελματικά μας; Πρέπει να προσέξουμε κάτι ή προβλέπεται μια καλή εβδομάδα.

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σε ευνοεί να λύσεις με τρόπο δυναμικό πολλά ζητήματα, που μέχρι σήμερα σε βασάνιζαν. Ο κυβερνήτης σου Άρης για τελευταίες ημέρες στον Τοξότη -από το Σάββατο και μετά θα κινείται στον Αιγόκερω- αυξάνει την κοινωνικότητά σου και οι έξυπνες και πρωτοπόρες ιδέες σου θα εντυπωσιάζουν, σε κάθε σου επαφή και συνεργασία. Θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς όλες τις θετικές συγκυρίες των ημερών. Λίγη προσοχή χρειάζεται, για να μην παρασυρθείς από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου. Απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που σε προκαλούν, στάσου με θάρρος και υποστήριξε τα δίκια σου με όσα μέσα διαθέτεις. Στο τέλος θα δικαιωθείς!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μία αρκετά καλή περίοδο και η σχέση σου γεμίζει από διάθεση ερωτική. Δείξε τα συναισθήματά σου και δέξου χωρίς ενδοιασμούς και ανασφάλειες την αγάπη του συντρόφου σου. Παραδώσου και εσύ στο ρομαντικό κλίμα που κυριαρχεί και παραμέρισε τις μεταξύ σας μικροδιαφορές. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, εκμεταλλεύσου την αυξημένη κοινωνικότητά σου, για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα δεις ότι τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς, για το πως εξελίσσονται τα πράγματα. Να θυμάσαι ότι τα μακροπρόθεσμα σχέδια σίγουρα έχουν αξία, αλλά για να προχωρήσουν πρέπει να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά και να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις, γιατί απαιτούν καλό προγραμματισμό και η Έκλειψη Ήλιου, που πραγματοποιείται στις 14 στον Σκορπιό, είναι αποτρεπτική για τέτοιου είδους ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι σήμερα, θα αρχίσουν να εξελίσσονται αυτήν την εβδομάδα και καλό είναι να κάνεις ό,τι μπορείς, για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Σκορπιό, σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Η διάθεσή σου για αλλαγές και επιβολή των απόψεών σου θα είναι έντονη και καλό είναι να προσπαθήσεις λίγο να την περιορίσεις ή να υιοθετήσεις πιο διακριτικούς τρόπους, που δεν θα προσβάλλουν τους συνομιλητές σου. Να ξέρεις ότι επεμβάσεις τρίτων θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου, αν δεν τους κρατήσεις σε απόσταση!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η περίοδος θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να μην έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Είναι κρίμα και άδικο, για ασήμαντους λόγους, να μην είσαι καλά μαζί του. Μην πεις ή κάνεις πράγματα, που δεν μπορείς να πάρεις πίσω, γιατί ο καθένας έχει τα όρια του. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, εκμεταλλεύσου τις ημέρες που θα ακολουθήσουν για ξεκούραση ή χαλάρωση, παρέα με καλούς φίλους και την οικογένειά σου. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις πάρα πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και οι συνεργασίες σου έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Σε κάποια δύσκολη στιγμή, πιθανότατα φόρτου εργασίας, θα δεχτείς την απρόσμενη βοήθεια από κάποιον συνάδελφο, που μέχρι τώρα πίστευες ότι λειτουργούσε ανταγωνιστικά απέναντί σου και θα ικανοποιηθείς αρκετά. Φρόντισε να του εκφράσεις και εσύ με την σειρά σου την εκτίμηση σου για την προσφορά του. Τέλος, απόφυγε τις κινήσεις που έρχονται μετά από πανικό και όχι ώριμη σκέψη γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και όχι έξοδα, που θα σε αποσυντονίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού και ο κυβερνήτης πλανήτης σου Ερμής, που κινείται ανάδρομα, αλλάζει θέση από την Τετάρτη και μετά, στον Σκορπιό. Καλό θα είναι λοιπόν, να αφήσεις λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση πολύ σημασία σε σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν και άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου, χωρίς να περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ, για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Με τον Άρη μέχρι το Σάββατο στον Τοξότη, να περιμένεις νέες κατακτήσεις, που θα σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση και ζωντάνια, ενώ θα βελτιώσουν αισθητά την ερωτική σου ζωή.

Αισθηματικές
Με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή και να σε ευνοεί ιδιαίτερα, ήρθε ο καιρός να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου και να δεις με ηρεμία κάποια προβλήματα, που σας απομακρύνουν. Με καθαρό μυαλό και με γνώμονα την αγάπη, μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Όσο για εσένα, φίλε Δίδυμε, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί τον άνθρωπο, που θα έρθει και θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου και θα γεμίσει την καρδιά σου με έρωτα!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου χρειάζεται συγκέντρωση και οργάνωση γιατί κάποιες δυσκολίες θα σε προβληματίσουν αρκετά αυτόν τον καιρό. Θα υπάρξουν κάποιες στιγμές, που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοεί και θα σου λύνει τα χέρια και η ατμόσφαιρα γύρω σου θα βελτιωθεί, αλλά να θυμάσαι ότι αυτό δεν είναι αρκετό για να εφησυχαστείς. Μην αμελήσεις τις αρμοδιότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις, μην επενδύσεις σε παράτολμα εγχειρήματα, όσο δελεαστικά και αν σου φαίνονται, και θα δεις ότι στο τέλος εσύ θα είσαι ο κερδισμένος!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντί να προσπαθείς να αντισταθείς σε όσα συμβαίνουν και να αρνείσαι την πραγματικότητα, καλύτερα να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις καταστάσεις αυτές τις ημέρες και να κάνεις ό,τι μπορείς κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες, για να τις βελτιώσεις. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον Σκορπιό, παράλληλα με τον Ερμή που θα αλλάξει θέση στον Σκορπιό την ίδια μέρα και διευκολύνει κάπως τις επικοινωνίες σου, θα σε βοηθήσουν να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές τους στο έπακρο, διεκδίκησε τα δικαιώματά σου με σθένος και τίμια μέσα και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος, εσύ θα βγεις κερδισμένος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου όσες αλλαγές θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου, χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με τον σύντροφό σου. Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τρίτους να σε παρασύρουν με τα συμπεράσματά τους και εμπιστεύσου την δική σου διαίσθηση, που συνήθως είναι αλάνθαστη. Αν πάλι δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνικός αυτές τις ημέρες, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Να είσαι σίγουρος ότι όλο και κάτι καλό θα εμφανιστεί μπροστά σου!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα, γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή και μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Συζήτα με όσους από τον επαγγελματικό σου χώρο εμπιστεύεσαι την κρίση τους και ακολούθησε διακριτικά τις συμβουλές τους. Η ισχυρογνωμοσύνη και ο εγωισμός δεν είναι καλοί σύμβουλοι και πρέπει να είσαι λογικός σε όσα λες και κάνεις. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο, γιατί έκτακτα έξοδα σε παρασέρνουν εκτός προϋπολογισμού. Συγκρατήσου όσο το δυνατόν περισσότερο!!!

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους της οικογένειας σου, ώστε το κλίμα που θα επικρατήσει από εδώ και στο εξής μεταξύ σας να πάψει να είναι τεταμένο και να ηρεμήσεις. Απομάκρυνε τα άτομα που σε στενοχωρούν και σε φορτώνουν με τα προβλήματά τους και κράτησε δίπλα σου όσους σε ευχαριστούν και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Σκορπιό, σε βοηθάει να πάρεις τέτοιες αποφάσεις. Αφέσου λοιπόν στις αλλαγές, ακόμη κι αν φοβάσαι!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και να προχωρήσεις σε ένα άλλο κλίμα, πολύ πιο ερωτικό και αγαπησιάρικο. Από την Τετάρτη και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας, αν και ανάδρομος, θα κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό, οι μέρες είναι ιδανικές για να τις μοιραστείς με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι σίγουρο πως θα περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Οι αδέσμευτοι, κοιτάξτε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που δεν κάνετε καλά και δεν έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας. Μόνο διορθώνοντας τα λάθη σας, θα γευτείτε νέα πάθη και έρωτες!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή περίοδο και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου, με τη βοήθεια των συνεργατών σου. Τις πρώτες ημέρες τις εβδομάδας, αν μία συζήτηση πάει σε σημείο που μπορεί να δημιουργηθούν αντιθέσεις, αποχώρησε αμέσως με μία καλή δικαιολογία και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα ζητήματα των ημερών και καλό θα ήταν, εκτός από τον περιορισμό της τάσης για σπατάλη που θα υπάρχει, να προσέχεις και για απρόβλεπτα έξοδα, που πολύ πιθανό να προκύψουν. Προγραμμάτισε λοιπόν τον προϋπολογισμό σου, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταμάτα να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί ήδη έχεις κουραστεί αρκετά και δεν θα αποδίδουν οι προσπάθειες που κάνεις. Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Σκορπιό και να σε εξαντλεί, βρες χρόνο αυτές τις ημέρες να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που να σε ευχαριστούν. Άφησε κατά μέρους τα πείσματα και εστίασε στην ουσία των πραγμάτων. Δώσε προτεραιότητα στα αισθηματικά σου, αντί να ασχολείσαι μόνο με την δουλειά, που αυτήν την περίοδο δεν είσαι σε θέση να κουμαντάρεις όπως θέλεις. Από την άλλη ο Άρης, που μέχρι το Σάββατο θα κινείται στον Τοξότη, σε ευνοεί για αυτά που έχεις στο μυαλό σου να πετύχεις και θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα, ανοίγοντας μπροστά σου τους δρόμους για να τα υλοποιήσεις. Φρόντισε μόνο να κινηθείς με μέτρο και να μην το χάσεις ακόμη μία φορά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η επικοινωνία με τον άνθρωπο σου ευνοείται και δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία, για να διορθώσεις ζητήματα της σχέσης σας. Ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής, αν και σε ανάδρομη κίνηση, θα κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό, το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ερωτικό, γεμάτο πάθος και πρέπει να αφεθείς και εσύ σε αυτό, χωρίς φόβο. Άνοιξε το σπίτι σου να υποδεχτείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα περάσετε πολύ όμορφα. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, να ξέρεις ότι η γοητεία που θα εκπέμπεις αυτές τις ημέρες θα φέρει δίπλα σου φλερτ και όχι μόνο…

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει, στον τρόπο που εργάζεσαι. Παραμέρισέ την λοιπόν και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, καθώς και σε όσους από τους συναδέλφους σου θελήσουν να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου απαιτούν αυτοέλεγχο. Μην ξοδεύεις αλόγιστα, για να ισορροπήσουν λίγο τα έσοδα και τα έξοδά σου.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα φέρνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Ειδικά, θέματα που αφορούν την οικογένειά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος, ενόψει αποφάσεων που θέλεις να πάρεις. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είσαι ξεκούραστος και ήρεμος για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά κάθε κατάσταση. Η θέση του Άρη, που μέχρι το Σάββατο θα κινείται στον Τοξότη, είναι ιδανική για να προβληθείς κοινωνικά με πολύ καλά αποτελέσματα για το γόητρο σου. Τόλμησε τώρα νέες αλλαγές σε σπίτι και δουλειά και ο χρόνος θα σου αποδείξει πόσο άξιζαν τον κόπο. Την Τέταρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, μην αφήσεις περιθώρια σε τρίτους να επέμβουν σε προσωπικά σου ζητήματα, γιατί οι προθέσεις τους δεν είναι τόσο καλές όσο φαίνονται!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου, αλλά και της διάθεσής σου, για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσει τη σχέση σου. Συζήτησε με τον σύντροφό σου αυτά που σε ταλαιπωρούν και θα δεις ότι είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει, για να νιώσεις καλύτερα. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν με… καλό σκοπό!!! Άλλωστε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που για τελευταία εβδομάδα κινείται στο ζώδιό σου, ευνοεί και συνδράμει τέτοιες επαφές και κινήσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και οι νέες συνεργασίες ή επαφές θα αποδώσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στα σχέδιά σου. Να είσαι προσεκτικός και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ειδικά στα οικονομικά μην προβείς σε καμιά συμφωνία, πριν σκεφτείς καλά τα δεδομένα. Ίσως μάλιστα είναι καλύτερα να πάρεις τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να σκεφτείς όποιες προτάσεις σου γίνουν και να απαντήσεις προς το τέλος του μήνα, που ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και το μυαλό σου θα πιο ξεκάθαρο και ήρεμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ευκαιρίες που θα φέρει μπροστά σου αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολλές και πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα πάρουν μπροστά και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης από τις εξελίξεις που έρχονται. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο ζώδιό σου, διασφαλίζει τα συμφέροντα σου και σου ανοίγει τον δρόμο να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου με πιο σταθερό τρόπο και βέβαιο, θετικό αποτέλεσμα. Απόλαυσε τώρα αυτά για τα οποία έχεις παλέψει και μην έχεις τύψεις για τίποτα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου, για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Με τον Ερμή ανάδρομο να κινείται στο ζώδιό σου, από την Τετάρτη και μετά, απόφυγε “επικίνδυνες” συζητήσεις με τον σύντροφό σου, που είναι ικανές να σας αποξενώσουν, γιατί μετά… θα κλαις και θα οδύρεσαι!!! Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, ο Άρης που μέχρι το Σάββατο θα κινείται στον Τοξότη, ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου, αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά το κλίμα είναι ερωτικό, κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το απολαύσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης, που θα προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και οι ανασφάλειες που έχεις, μπορούν να σε οδηγήσουν σε αρνητικές για την καριέρα σου συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκίνα αυτήν την εβδομάδα δυναμικά προσπαθώντας να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Με τον Άρη μέχρι το Σάββατο στο ζώδιό σου να σε ευνοεί, θα μπορέσεις να βάλεις μια σειρά στις υποθέσεις σου, αλλά χρειάζεται και η δική σου αποφασιστική διάθεση για να το πετύχεις ολοκληρωτικά. Θέματα σπιτιού ή και κάποιες αλλαγές μέσα σε αυτό είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό. Πρέπει να είσαι αρκετά διπλωματικός, για να μην προκληθούν εντάσεις με τους οικείους σου. Καλό είναι αυτές τις ημέρες να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου. Ένα ταξίδι… ενδοσκόπησης θα ρίξει φως στις ανάγκες σου και θα λύσει αρκετές αμφιβολίες σου!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορούν να σε αποζημιώσουν από τα υπόλοιπα άγχη και δυσκολίες που περνάς, γιατί η αγάπη που θα εισπράξεις από τον σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα μαζί του. Δείξε κι εσύ με τη σειρά σου την κατάλληλη ανταπόκριση και θα περάσετε μία αρκετά ευχάριστη εβδομάδα. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, ίσως θα πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτός, για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που πραγματικά να σε ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη πάντως, για τελευταία εβδομάδα στο ζώδιο του Ζυγού, σε ευνοεί για να το πετύχεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, μπορούν να υλοποιηθούν τώρα, με τον καλύτερο τρόπο. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, θα έχεις την δυνατότητα να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα χρειαστεί πολύ αυστηρό πλάνο, για να μην ξεφύγεις με τα έξοδά σου που είναι πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκμεταλλεύσου τη δυναμική διάθεση που σου προκαλεί η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, στα μέσα της εβδομάδας, και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, με ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα ή σε εκκρεμότητα. Η σιγουριά και η αποφασιστικότητά σου θα ισχυροποιηθούν, η προσήλωσή σου στους στόχους που έχεις βάλει θα είναι απαρέγκλιτη, όπως και η διάθεσή σου να διορθώσεις κάποια κακώς κείμενα της ζωής σου. Μην διστάσεις να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Με εξαιρετική διάθεση και ένα πλατύ χαμόγελο, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για εσένα από το Σάββατο και μετά, που ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιό σου και θα ισχυροποιήσει τόσο τις μεθόδους σου όσο και τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις, για να νιώσεις καλύτερα. Με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα και από την Τετάρτη να επιστρέφει στον Σκορπιό, σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά μικρές διαφορές που υπάρχουν στον τρόπο σκέψης σας. Βάλε νερό στο κρασί σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Εσύ που βρίσκεσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, αξιοποίησε την εύνοια του Άρη το Σαββατοκύριακο, για εξόδους με φίλους, που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν πραγματικά να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μην προχωρήσεις στην υλοποίηση νέων σχεδίων, αν δεν ξεμπερδέψεις με κάποιες εκκρεμότητες, γιατί θα τις βρεις μπροστά σου σαν εμπόδιο. Γενικά να είσαι ήρεμος και να αποφύγεις κάθε παρορμητισμό, που μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες. Υπερασπίσου τα συμφέροντα και τις επιθυμίες σου και μην εμπιστεύεσαι άτομα αμφιβόλων προθέσεων. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προοπτικές, που αφορούν στο εισόδημά σου. Άπλωσε τα χέρια σου μέχρι εκεί που φτάνεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εσωτερική αναζήτηση είναι αυτή που θα χαρακτηρίζει αυτήν την εβδομάδα το ζώδιό σου με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Σκορπιό και να σε επηρεάζει δραματικά. Καλό είναι να αποφύγεις τις πολλές μελαγχολίες και να πάρεις αποφάσεις ρεαλιστικές, για του διάφορους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν. Ο Άρης μέχρι το Σάββατο στον Τοξότη, θα σε βοηθήσει σημαντικά να διαλευκάνεις τις εσωτερικές σου αναζητήσεις και θα νιώσεις έτοιμος να αλλάξεις όλα όσα δεν σε ευχαριστούν στην καθημερινότητά σου. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να αποδείξεις την αγάπη που τρέφεις για τον σύντροφό σου και να πάρεις πρωτοβουλίες, που θα διώξουν τις αμφιβολίες μέσα από τη σχέση σου. Μην παραμελείς το ταίρι σου, γιατί δεν θα μπορείς να διορθώσεις τις καταστάσεις αργότερα. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην αγχώνεσαι, γιατί σύντομα θα αλλάξουν οι καταστάσεις προς το καλύτερο. Ο ανάδρομος Ερμής, που από τις 14 του μήνα και μετά κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό, θα σου δώσει ένα ευχάριστο μήνυμα από έναν παρελθοντικό έρωτα, που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα συνεργαστείς με αποτελεσματικό τρόπο και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες. Αναζήτησε κίνητρα, που θα σου δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα σου και μην εμμένεις σε σχέδια, που βλέπεις ότι δεν έχουν μέλλον. Στα οικονομικά σου πάλι, χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Μην προβείς σε βιαστικές συμφωνίες ή υπογραφές. Άφησε αυτές τις αποφάσεις για μια άλλη στιγμή.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη για σένα, καθώς πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου την Τετάρτη στον Σκορπιό, η οποία μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές και απρόσμενα γεγονότα, που δεν θα μπορείς να αλλάξεις. Η περίοδος προσαρμογής είναι πάντα δύσκολη για όλους και, αν θέλεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τις ημέρες σου, καλό είναι να το συνειδητοποιήσεις άμεσα. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις ήδη προγραμματίσει και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει όλο το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου τα προβλήματα και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Η Αφροδίτη στο Ζυγό, για τελευταία εβδομάδα, τονίζει την ασφάλεια μέσα στο σπίτι και σε χαροποιεί. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, κάνε παρέα με αγαπημένα σου άτομα και πρόσεχε να μην παρασυρθείς σε γνωριμίες, που δεν είσαι σίγουρος ότι σε γεμίζουν.

Επαγγελματικές
Κάνε ξεκαθαρίσματα στη δουλειά σου, όπου οι απαιτήσεις είναι πολλές και χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη δράση. Οι αλλαγές που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα είναι εκ βάθρων και ολοκληρωτικές. Μην σε φοβίσουν, γιατί πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και δραστικές κινήσεις, για να μπουν πάλι σε σειρά. Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεφύγει τελείως και πρέπει επειγόντως να μαζευτείς!

Read More

And More