ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 ως 19 Μαΐου. Τι λένε τα άστρα;

Πού ξέρεις; Μπορεί να είναι αυτή η εβδομάδα που θα φέρει την έκπληξη… Μπορεί να είναι αυτές οι μέρες που θα φέρουν αυτό που καρτερείς… ε; Τι λες; Τι λένε τα άστρα;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Σε απασχολούν έντονα τόσο το ερωτικό σου μέλλον, όσο και η επαγγελματική σου συνέχεια. Και οι δύο τομείς αυτοί συνεχίζουν να επηρεάζονται και να αλλάζουν κάτω από το βάρος της θέσης του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο του Ταύρου. Πάντως, στις διαφορές σου με τα άτομα της δουλειάς σου ή με τα άτομα της οικογένειάς σου μπορείς να αναπτύξεις τα σωστά επιχειρήματα από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, ενώ σε κάποιο ερωτικό πρόβλημα που σε απασχόλησε πρόσφατα μπορείς τώρα να βρεις τη λύση, τη χαμένη στοργή ή και μια νέα μορφή αφοσίωσης. Έτσι λοιπόν, για όσο διάστημα δέχεσαι την εύνοια του πλανήτη της επικοινωνίας, φρόντισε να το απολαύσεις στο έπακρο και να βάλεις τις βάσεις για τα μελλοντικά σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται στην ερωτική σου ζωή. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε… συγκρατήσει κανένας! Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και αυτό που ψάχνεις θα βρεθεί σύντομα!

Επαγγελματικές
Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρασε την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εργασία εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό άγχος της καθημερινότητάς σου και αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο, κάποιες αλλαγές στον ουράνιο θόλο, όπως η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από την Τετάρτη και μετά, δείχνουν πως θα υπάρξει κάποια προοπτική βελτίωσης, αλλά και σημαντική αύξηση του παράγοντα της τύχης, τόσο στις αισθηματικές σου υποθέσεις όσο και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Στα επαγγελματικά σου, ίσως χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα ή για την εξομάλυνση κάποιων αντιξοοτήτων.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι εδώ για να σου δώσει ευκαιρίες προκειμένου να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στη σχέση σου. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, είναι σίγουρο πως η εύνοια των πλανητών θα σε οδηγήσει αυτήν την εβδομάδα σε μια καλή γνωριμία. Αξιοποίησέ τη!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι στο πρόγραμμα και για αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να βρεις τις αναγκαίες λύσεις. Για καλή σου τύχη, έχεις μαζί σου τον Ερμή, ο οποίος μεσοβδόμαδα στους Διδύμους σε ευνοεί για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, με την παραμονή του Άρη στο ζώδιό σου, σου δίνεται η ευκαιρία να καλύψεις κάποια ανάγκη σου ή να διευθετήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα πράγματα φαίνεται πως βελτιώνονται αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής εισέρχεται στο σπίτι σου την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να ξεκινά για εσένα μια περίοδος ανασυγκρότησης της προσωπικής σου ζωής και ανεφοδιασμού της επαγγελματικής σου κατάστασης. Αν υιοθετήσεις μια καλύτερη και πιο μετρημένη συμπεριφορά, ταυτόχρονα με την εργατικότητα και την πειθαρχία, τότε θα έχεις πάρα πολύ καλά αποτελέσματα σε όλα όσα σε απασχολούν. Οι εξωτερικές συνθήκες προς το παρόν σε κρατούν καθηλωμένη, ωστόσο οι επικοινωνιακές σου προσπάθειες μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά σου ή να μειώσουν την αίσθηση της εξάρτησης και του περιορισμού, που πολύ συχνά αισθάνεσαι με τις επιρροές που δέχεσαι από τη θέση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου.

Αισθηματικές
Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου και χαλαρώστε παρέα. Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σε οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση για αυτό μην καθυστερείς άλλο και μη δίνεις τις γνωστές σου αναβολές. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ όμορφα οι δυο σας! Αν ακόμη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, γιατί έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς πηγαίνουν μια χαρά. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα που οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπούς. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά καλό θα είναι να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα, που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε επιφορτίσουν με στρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει σε αυτούς τους χώρους από την πλευρά των άλλων. Με τη νέα θέση του Ερμή από την Τετάρτη στους Διδύμους, αξιοποίησε τις μικρές ή τις μεγάλες ευκαιρίες στα οικονομικά σου, κάνε καινούργια σχέδια για το μέλλον και μείνε κοντά στους ανθρώπους εκείνους, που όχι μόνο είναι χρήσιμοι για εσένα, αλλά μπορούν και να σε καταλάβουν και εμπράκτως να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές
Απρόσμενα γεγονότα σε πλημμυρίζουν από χαρά στον αισθηματικό σου τομέα! Η καλοτυχία των ημερών οφείλεται εν μέρει βέβαια και στην Σελήνη, η οποία στο ξεκίνημα της εβδομάδας από το ζώδιό σου αλλάζει πολλά πράγματα στη σχέση σου και φέρνει νέες ευκαιρίες. Όσο για σένα, που ακόμη ψάχνεις τον έρωτα, μην το βάζεις κάτω. Φρόντισε να διασκεδάζεις, να περνάς καλά τον καιρό σου και η γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά είναι πλέον πολύ κοντά σου!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να “καθίσεις στ’ αυγά σου”! Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις πολύ τρέξιμο. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου με αυτοσυγκράτηση και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στους Διδύμους και να διαμορφώνει ένα βελτιωμένο κλίμα στην πορεία των δημιουργικών, αλλά και κάποιων άλλων σχεδίων σου. Με την Αφροδίτη όμως στο ίδιο ζώδιο, απόφυγε υπερβολές στη συμπεριφορά σου και κυρίως, μην προκαλείς εκείνους τους ανθρώπους που δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Αξιοποίησε περισσότερο της προσφορά της αγάπης και τέλος, προσπάθησε να πλησιάσεις αυτούς που μπορούν να σε βοηθήσουν στην πρακτική εφαρμογή κάποιου ονείρου ή σχεδίου σου, ενός προγράμματος ή ακόμη και μιας αγοράς, τώρα που τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται.

Αισθηματικές
Μία πολύ ερωτική εβδομάδα υποδέχεσαι, γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες. Αν υπάρχει κάτι ακόμα που σε προβληματίζει, η Σελήνη στο ζώδιό σου από την Πέμπτη μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Άσε τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει για να περάσεις καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι, η Αφροδίτη σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές, για να κάνεις τη γνωριμία που ονειρευόσουν.

Επαγγελματικές
Συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες φέρνει στο κατώφλι σου ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου. Μην αναβάλεις άλλο “ξεχασμένες” υποθέσεις του παρελθόντος και δραστηριοποιήσου για να τις διευθετήσεις, αξιοποιώντας και τη βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις αρκετά τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από την Τετάρτη και μετά, θα βελτιώσει αισθητά τις συνθήκες στο ευρύτερο περιβάλλον σου και θα ενισχύσει τον παράγοντα της τύχης στα οικονομικά σου, που είναι και το μεγάλο σου ζητούμενο. Με τον Άρη όμως να παραμένει στον Ταύρο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, θα χρειαστεί ένας σοφός χειρισμός από την πλευρά σου, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις ή να περιορίσεις τα προβλήματα και τις δυσκολίες που θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Προσπάθησε να μην εκδηλώνεις τα αισθήματα σου εκεί που δεν θα τα καταλάβουν ή που θα αποτελέσουν την αιτία μιας καινούργιας πρόκλησης ή αναταραχής. Σε κάθε περίπτωση, μην μοιράζεσαι προσωπικά σου μυστικά πάνω στον ενθουσιασμό σου με άτομα που δεν είσαι βέβαιη για την αξιοπιστία και την εχεμύθειά τους, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να σε εκθέσουν και να πληγωθείς ανεπανόρθωτα!

Αισθηματικές
Σταμάτα να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και άρχισε να μιλάς ανοιχτά, για να βρείτε από κοινού λύσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά! Εσύ που ακόμη είσαι στο ψάξιμο, μην απογοητεύεσαι γιατί με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους και να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις θα γνωρίσεις και το άτομο που έχεις ονειρευτεί!

Επαγγελματικές
Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα, μπορείς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, που ίσως να έχεις με ζητήματα νόμου, όπως και γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα. Θα έχεις την εύνοια των πλανητών, για να τα καταφέρεις.

ΖΥΓΟΣ
Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας, με τον Ερμή να εισέρχεται στους Διδύμους την Τετάρτη, αλλά και την κυβερνήτη σου Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα, σε βοηθούν να πετύχεις μια αλλαγή στο πρόγραμμά σου, να ανοίξεις μια διέξοδο στους περιορισμούς σου και να υλοποιήσεις μια μεγάλη σου επιθυμία. Συναισθηματικά, θα υπάρξει έντονο κλίμα ανταγωνισμού, ωστόσο οι συνθήκες συντελούν περισσότερο προς το δικό σου καλό. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα από την Πέμπτη μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, ενισχύει την προοπτική να διευκολυνθείς, να χαρείς και να μετακινηθείς. Εκείνο που μένει σε εσένα είναι να κρατήσεις τις βασικές ισορροπίες ως συνήθως, και αυτό όχι γιατί κινδυνεύεις αν δεν τηρηθούν, αλλά επειδή δεν αντέχεις την γκρίνια και την κριτική των άλλων.

Αισθηματικές
Ξέχνα καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου φέρνει ευχάριστα νέα για το ταίρι σου, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και η διάθεσή σου είναι πολύ καλή. Τι άλλο θέλεις; Αν είσαι ακόμα μόνη, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις τη γνωριμία των ονείρων σου, εκεί που ίσως δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου κάποια μπερδέματα, που οφείλονται στη βιασύνη άλλων, θα σε εκνευρίσουν και θα σε κουράσουν. Πάλι εσύ θα πρέπει να βάλεις το χέρι σου, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούν να ισορροπήσουν τα πράγματα. Στα οικονομικά σου, έχεις μπόλικες υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Μην ανησυχείς, γιατί τώρα ξεκινάει μία περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας που κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω, καθώς και ο Κρόνος που συνεχίζει και αυτός την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, αρκούν για να καταλάβεις τι μπλεξίματα και δυσκολίες ενδέχεται να αντιμετωπίσεις και αυτήν την εβδομάδα. Το στενό περιβάλλον σου εξακολουθεί να είναι δύσκολο, όσον αφορά στην προσέγγισή του. Από την άλλη, το ευχάριστο είναι η νέα θέση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από την Τετάρτη, που θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να σβήσεις ένα παλιό σου πρόβλημα μια και καλή. Επίσης, ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν οι συναναστροφές και οι συζητήσεις που θα κάνεις σχετικά με τους επαγγελματικούς σου στόχους. Ένα σημαντικό σου σχέδιο εξακολουθεί να καθυστερεί και μια προσωπική σου σχέση περνά ορισμένες εντάσεις. Ό,τι κι αν συμβεί δεν πρέπει να τα παρατήσεις, ιδίως σε τομείς σχέσεων και συναλλαγών, που αυτό το διάστημα είναι κάπως πιο ευνοϊκές για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές
Τι θα έλεγες για μια εκδρομή με το ταίρι σου το Σαββατοκύριακο; Είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ανανεωθείς, αλλά και για να λύσεις θέματα στη σχέση σου που σε απασχολούν εδώ και καιρό, πάντα με τη βοήθεια του Άρη από τον Ταύρο… Όσο για σένα που ακόμη ψάχνεσαι, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς οι επιρροές του Άρη θα σε οδηγήσουν στην καλύτερη γνωριμία!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις που θα σου κάνουν. Στα οικονομικά καλό θα είναι να δείξεις σύνεση και αυτοσυγκράτηση, προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε κάποια απρόσμενα έξοδα, που μπορεί να σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το γεγονός της εβδομάδας για εσένα είναι η επίσκεψη του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 15 του μήνα, ο οποίος θα σε βοηθήσει σημαντικά να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου. Για να το πετύχεις βέβαια αυτό, ο δρόμος που θα διαβείς δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αντιθέτως θα χρειαστεί και τώρα να καταβάλεις περισσότερο κόπο από τον συνηθισμένο, καθώς τα γεγονότα που συνεχίζει να προκαλεί ο Άρης στον Ταύρο θα συνεχίσουν να σε προκαλούν αγωνία και εκνευρισμό. Από την άλλη βέβαια, οι μέρες αυτές διαθέτουν έναν μεγαλύτερο παράγοντα τύχης σε σχέση με τις προηγούμενες, για να προωθήσεις υποθέσεις επαγγελματικές, να τερματίσεις άλλες, αλλά ακόμη και για να δώσεις ευκαιρία αξιοποίησης σε ένα ταλέντο σου. Καθυστερήσεις σε πράγματα που περιμένεις και απρόβλεπτες περιπλοκές σε ήδη ευαίσθητους τομείς της ζωής σου, σε υποχρεώνουν να υιοθετήσεις μια νέα τακτική, για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν προς το καλύτερο με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την προηγούμενη εβδομάδα, με τη θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους. Τώρα λοιπόν θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την βελτίωση της σχέσης σας. Αν ακόμα έχεις φίλη τη μοναξιά, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία και θα δεις πως θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές
Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους αυτήν την εβδομάδα, για να λύσεις προβληματικά θέματα στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις, γιατί θα αποδειχτούν ιδιαίτερα συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε τα πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά θέματα σε απασχολήσουν και θα σε αγχώσουν περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους από την Τετάρτη και μετά και οι θετικές πλανητικές όψεις της εβδομάδας, σου δίνουν την ευκαιρία να βάλεις σε καινούργια τάξη τις συναισθηματικές σου “ακαταστασίες” και τα οικογενειακά σου ενδιαφέροντα. Διαφορές και διαφωνίες με εκείνους που συνεργάζεσαι ή συμβιώνεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αλλά σου δίνεται τώρα η ευκαιρία να ενισχύσεις τη θέση σου και να υπερασπίσεις καλύτερα το δίκιο σου. Μια καλύτερη εποχή έχει ήδη αρχίσει για εσένα στον επαγγελματικό τομέα, αρκεί μόνο να μην εκβιάσεις την πορεία της εξέλιξής της και να μην κάνεις λάθη διαχείρισης, μόνο και μόνο από ισχυρογνωμοσύνη ή και επιπολαιότητα.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους θα προσπαθήσει να σου… ανοίξει επιτέλους τα μάτια, ώστε να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σας. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες τυχόν ευκαιρίες, που θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Κι εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Πέρνα το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και είναι πως το σύμπαν συνωμοτεί για να βρεις τον έρωτα που ψάχνεις!

Επαγγελματικές
Όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά θα δεις και τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν, σε θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα, που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή προκαλεί μια τροπή στην εξέλιξη των γενικότερων σχέσεών σου, προς μία κατεύθυνση που ενδεχομένως δεν είχες ούτε υπολογίσει ούτε φανταστεί. Θα πρέπει να φανείς υποχωρητική σε κάποια θέματα και να γίνεις πιο διαλλακτική σε πιθανές διαφωνίες που θα προκύψουν με το στενό ή ακόμη και το ευρύτερο περιβάλλον, στο οποίο κινείσαι. Από την Τετάρτη και μετά όμως, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, το διάστημα είναι κατάλληλο για να βρεις τις λύσεις σε υποθέσεις που σου προκαλούν μεγάλες δυσκολίες, όσο και για να ανακουφιστείς από κάποια θέματα, που σε απασχόλησαν αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Αισθηματικές
Ο Άρης που συνεχίζει την κίνηση του στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε κάνει να δεις ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου. Έντονος ερωτισμός και πάθος θα σε διακατέχουν και, αν καταφέρεις να οργανώσεις μια μικρή απόδραση, θα έρθεις σίγουρα ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ακόμα στο ψάξιμο, άσε την Αφροδίτη στους Διδύμους να σου προσφέρει τις καλύτερες επιρροές της και να σε ξελογιάσει…

Επαγγελματικές
Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο αυτήν την εβδομάδα να μην ανακοινώσεις τυχόν σχέδια που έχεις για την εργασία σου, αλλά να κινηθείς και να δραστηριοποιηθείς πιο συντηρητικά από ό,τι συνήθως. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις σου όλο και αυξάνονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα για να αυξήσεις τα έσοδά σου με θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Μια έντονη αναμόχλευση των συναισθημάτων σου φέρνει το πλανητικό σκηνικό της τρέχουσας εβδομάδας για το ζώδιό σου. Η γενικότερη κατάσταση συνεχίζει να σε απασχολεί έντονα και η ανησυχία για την ασφάλεια των κεκτημένων σου φουντώνει ολοένα και περισσότερο. Από την πρακτική πλευρά, σύμμαχός σου από την Τετάρτη και μετά θα είναι ο Ερμής στους Διδύμους, που θα σε βοηθήσει να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου και να εξοφλήσεις τους λογαριασμούς σου. Ερωτικά, συνεχίζεις να διανύεις μια καινούργια μεταβατική περίοδο, ενώ είναι πολύ πιθανό ο σύντροφός σου να εκφράσει κάποιες διαθέσεις ανταρσίας, ενάντια στο υπάρχον κατεστημένο. Βοήθησε τον να καταλάβει ότι δεν είσαι εσύ η αιτία αυτής του της κατάστασης, αντιθέτως εσύ συμμερίζεσαι και αισθάνεσαι πλήρως τα προβλήματά του και τις έννοιες του.

Αισθηματικές
Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές στη σχέση σου παίρνουν τέλος. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα κι εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει τον κατάλληλο σύντροφο, μη χάνεις το κουράγιο σου. Να ξέρεις πως τα καλύτερα έρχονται…!

Επαγγελματικές
Από την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου σε αυτόν σου τον αγώνα, για αυτό δέξου την βοήθειά τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποια οικονομικά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αρχίζουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου με επιτυχία.

Read More

And More