ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 μέχρι 8 Ιουλίου. Τι λένε τα άστρα;

Πως θα είναι η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε; Θα “παίξει” κάτι καλό; Τι υπόσχονται τα άστρα;

Αν σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο και χρειάζεσαι μια προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ

Κριός
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, αγαπητέ Κριέ, θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τις επιδιώξεις και τη νοοτροπία σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω την Τρίτη θα σε υποχρεώσει να κάνεις σημαντικές αναθεωρήσεις στην αισθηματική σου ζωή, ενώ αξίζει τον κόπο να γίνεις πιο τολμηρός στις νέες αισθηματικές και εργασιακές επιλογές σου, γιατί η τύχη, με τον Ουρανό να κινείται στο ζώδιό σου και τον Ερμή στον επίσης φιλικό σου Λέοντα, θα σε ευνοήσει για να προοδεύσεις και να έχεις σημαντικές επιτεύξεις.

Αισθηματικές
Η γοητεία σου και αυτήν την περίοδο, φίλε Κριέ, θα σαγηνεύσει τους πάντες! Εάν είσαι δεσμευμένος, δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου και βεβαιώσου ότι αυτός ο άνθρωπος αξίζει να είναι στο πλάι και είναι όντως αυτό που ζητάς για να είσαι ευτυχισμένος. Μην φοβηθείς να του μιλήσεις γι’ αυτά που σε απασχολούν. Και αν ακόμα δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς με τα άτομα που έχεις δίπλα σου και ταυτόχρονα να κυνηγάς την τύχη σου, χωρίς όμως η ιδέα της αποκατάστασης να σου γίνεται εμμονή.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Κριός, η εργασία σου είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει πολύ αυτή την εβδομάδα. Το μυαλό σου, με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα και να σε ευνοεί, θα κινείται με χιλιάδες στροφές, αλλά οι ευθύνες που ήδη έχεις δεν θα σε αφήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου. Ίσως πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου για να τα προλάβεις όλα ή ίσως πρέπει να μοιραστείς με κάποιους που εμπιστεύεσαι τις αρμοδιότητές σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αλλά αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να συγκρατηθείς λίγο, γιατί θα βγεις πολύ έξω από τον προϋπολογισμό σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, κάποια προβλήματα στον οικογενειακό σου κύκλο θα σε απασχολήσουν έντονα αυτές τις ημέρες και ίσως χρειαστεί να τρέξεις περισσότερο γι’ αυτά, ίσως μάλιστα να πρέπει να διαθέσεις όλο τον ελεύθερο σου χρόνο. Έχε στο νου σου ότι θα είναι περαστικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Σημαντικό σου μέλημα επίσης θα είναι η οικονομική αναδιοργάνωση, καθώς η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και σε επηρεάζει, οπότε πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις λάθη στη διαχείριση των χρημάτων σου.

Αισθηματικές
Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη συνεχίζει να σου στέλνει τις θετικές της επιρροές από τους Διδύμους, για να περάσεις όμορφα στη σχέση σου, φίλε Ταύρε! Επίσης ο Άρης αλλάζει πλέον σπίτι και εισέρχεται την Τρίτη στον Ζυγό. Αυτό σου επιτρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, με θετικό αποτέλεσμα. Και αν ακόμα είσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, να ξέρεις πως θα τη διώξεις γρήγορα, με τη βοήθεια κάποιου φιλικού σου προσώπου, που θα σου γνωρίσει ένα άτομο, το οποίο θα σε γοητεύσει με την προσωπικότητα του.

Επαγγελματικές
Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί, για να αποφύγεις τις παγίδες σε ενδεχόμενες αλλαγές που ίσως προκύψουν στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος. Κινήσου με πρόγραμμα, χωρίς να ανακοινώνεις τα σχέδια που έχεις και συζήτησε μόνο με συναδέλφους σου, που στο παρελθόν σου έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η τύχη είναι με το μέρος σου αυτήν την εβδομάδα, καθώς έχεις τους πλανήτες στο πλευρό σου σε οποιαδήποτε δυσκολία κι αν προκύψει! Κινείσαι με πολύ δυναμικό τρόπο και έτσι όπως έχεις θέσει μερικά πράγματα, θα έχεις σύντομα θετικές εξελίξεις. Δείξε λίγο περισσότερο υπομονή, σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις, εξαιτίας των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο την Τρίτη στον Αιγόκερω, και μην παίρνει μέρος σε κουτσομπολιά, που αφορούν σε άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλά, αγαπητέ Δίδυμε, αν δεν αναφερθείς σε προβληματικά θέματα, που ανήκουν στο παρελθόν και σας στεναχωρούν αμφότερους, εσένα και τον άνθρωπό σου. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Άρη στον Ζυγό, από τις 3 και μετά, κάνε ένα νέο ξεκίνημα και βάλε νέες βάσεις, που θα ανανεώσουν τόσο εσένα όσο και εκείνον. Και αν ακόμα είσαι στο ψάξιμο, φρόντισε να περνάς τις ώρες σου με δικά σου άτομα και να κάνεις πιο όμορφες τις στιγμές σου. Όταν εσύ αποφασίσεις να δεσμευτείς, είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτόν ή αυτήν που θέλεις.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Δίδυμος, αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα, δώσε προτεραιότητα σε πρακτικά προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της δουλειάς σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς, όσο κι αν για εσένα αποτελούν κίνητρο δράσης. Στα οικονομικά, δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και τον Άρη να εισέρχεται στον Ζυγό στις 3 του μήνα, θα σε βοηθήσει να βρεις εύκολα λύσεις σε κάποια από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου ή να αφεθείς σε κάποιες προκλήσεις, που εύκολα θα σε παρασύρουν σε παραστρατήματα. Η δική σου υποχρέωση είναι να γίνεις πιο εργατικός και υπεύθυνος και να μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά αν είσαι Καρκίνος και θα έχεις κάποιες εκπλήξεις από το ταίρι σου που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Ο Άρης στον Ζυγό σε βεβαιώνει πως γυρίζεις σελίδα στη σχέση σου με καλύτερες εξελίξεις, που θα αφήσουν τα κακώς κείμενα στο παρελθόν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου δώστε προτεραιότητα στα άτομα που αξίζουν την προσοχή σας και ενδιαφέρονται ουσιαστικά για εσάς. Παραμερίστε τους ανθρώπους που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι καλές, φίλε Καρκίνε, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις και να διευθετήσεις ό,τι είναι σε εκκρεμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά καλύτερα όλα αυτά να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που σε ευχαριστούν. Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές…

Λέων
Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Λέων, οι αλλαγές γύρω σου θα είναι πάρα πολλές και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται, θα σε εκπλήττουν ευχάριστα! Κινήσου με προγραμματισμό και μεθοδικότητα για να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από αυτά που σε ενδιαφέρουν. Πρέπει να καταλάβεις πως έφτασε ο καιρός που οφείλεις να δεις λίγο και τα δικά σου «θέλω», ώστε να μπορέσεις και εσύ κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου… Την Τρίτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, υιοθέτησε μία συντηρητική τακτική και προσπάθησε να βελτιώσεις τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου.

Αισθηματικές
Φίλε Λέων, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτά που ζητάς από το ταίρι σου και δες κάποια στιγμή τις δικές σου ανάγκες, ώστε να περνάς κι εσύ καλά… Και αν ακόμα ψάχνεσαι, μη χάνεις την ψυχραιμία σου και μην απομονώνεσαι από τον κόσμο, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τίποτα… Μπορείς να έρθεις πιο κοντά με κάποιο άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και ίσως αποφασίσετε να ενώσετε τις μοναξιές σας.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική ζωή των Λεόντων θα πάει αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα, που ήταν σε στασιμότητα, αρκεί να κάνεις μετρημένες κινήσεις. Τα καινούρια ξεκινήματα που σκοπεύεις να κάνεις ευνοούνται, καθώς ο Ερμής κινείται στο ζώδιό σου και ευνοεί κάθε είδους αλλαγές. Απόφυγε να πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο αυτήν την περίοδο, ενώ καλό θα είναι να χειριστείς με σύνεση αγορές, που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας.

Παρθένος
Η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να ανησυχήσεις, αγαπητέ Παρθένε, καθώς θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις προς τρίτους που έχεις αμελήσει ή θα σε πιέσει σχετικά με κάποια περιουσιακά θέματα, που αποφεύγεις εδώ και καιρό να συζητήσεις. Χρειάζεται να επιδείξεις περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος στις υποθέσεις σου, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα προκαλέσει καθυστερήσεις και ανατροπές, λόγω της αποχώρησης του Άρη από το ζώδιό σου την Τρίτη και της Πανσελήνου, που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον Αιγόκερω. Πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά το οτιδήποτε κάνεις ή πεις.

Αισθηματικές
Θα μπορέσεις αυτήν την περίοδο να περάσεις καλά στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, αν ξεκαθαρίσεις πρώτα με το ταίρι σου κάποια θέματα, που μάλλον έχουν σπείρει μέσα σου το μικρόβιο της… αμφιβολίας. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου και να απαλλαγείς από τις ερινύες που σε παιδεύουν. Αν ακόμα δεν έχεις βρει κάτι στη ζωή σου που να σε γοητεύει, μην το βάζεις κάτω, πέρνα τις ώρες σου όσο καλύτερα μπορείς και είναι βέβαιο πως πολύ γρήγορα θα κάνεις και τη γνωριμία που θέλεις!

Επαγγελματικές
Αν είσαι Παρθένος, απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να κλείσεις καινούριες συμφωνίες και να αλλάξεις τυχόν «κακώς κείμενα» που αφορούν στη δουλειά σου. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο, οπότε αυτές τις ημέρες προσπάθησε να μην τοποθετηθείς δημόσια σε κάποια θέματα, φροντίζοντας να διατηρήσεις όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη στάση. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, δεν μπορείς να χαρείς με τη μικρή βελτίωση που θα έχουν. Απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα το Σαββατοκύριακο.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, αυτήν την δύσκολη εβδομάδα που έρχεται, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Αιγόκερω, οφείλεις στον εαυτό σου καταρχήν να έχεις υπομονή, να μην είσαι αγχώδης, να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Διαφορετικά, οι σωματικές και ψυχικές σου αντοχές θα σε προδώσουν και θα οδηγηθείς σε κινήσεις, που θα σου φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Να είσαι προνοητικός στη διαχείριση των χρημάτων σου και μην ενδώσεις σε νέες αγορές ή συμφωνίες, αν δεν υπάρχουν εγγυήσεις για την επιτυχή τους έκβαση.

Αισθηματικές
Τόσο οι δεσμευμένοι, όσο και οι αδέσμευτοι Ζυγοί, θα καταφέρετε αυτές τις ημέρες να βρείτε κοινά στοιχεία και σημεία με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Η κατανόηση και η καλή επικοινωνία, που θα σας χαρίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα και ο Άρης από το ζώδιό σας, από τις 3 του μήνα και μετά, θα σας ξελαφρώσουν και θα χαρίσουν νέο, πιο ανάλαφρο αέρα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Ζυγός, στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλό θα είναι να κρατήσεις ουδέτερη στάση, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν σχετικά με κάποια αλλαγή που αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα. Κινήσου με προγραμματισμό και μην κάνεις τίποτα που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου. Μην παρασύρεσαι από την υπέρμετρη αισιοδοξία, που σου χαρίζει η Αφροδίτη από τους Διδύμους και μείνε συγκεντρωμένος και ρεαλιστής, τόσο σε συμφωνίες όσο και στην διαχείριση των οικονομικών σου.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, αυτό που χρειάζεσαι αυτήν την εβδομάδα είναι αισιοδοξία και ενεργητικότητα, ενώ πρέπει να καταπολεμήσεις το σκεπτικισμό και την αμφισβήτηση. Η νέα θέση του Άρη στον Ζυγό, από τις 3 του μήνα και μετά, θα σε βοηθήσει να βρεις νέα ενδιαφέροντα, νέους στόχους και να υιοθετήσεις νέες ιδέες στη ζωή σου. Η Σελήνη από τους Ιχθείς το Σαββατοκύριακο, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας, είτε δικά σου είτε κοντινών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Σκορπιέ, στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να μην ξαναφέρεις στην επιφάνεια κάποιες διαφωνίες του παρελθόντος, όσο κι αν αισθάνεσαι καταπιεσμένος στη σχέση σου. Φρόντισε να αποστασιοποιηθείς λίγο και να ασχοληθείς με όλα όσα σε ευχαριστούν και γεμίζουν τις μπαταρίες σου. Εσύ που αναζητάς ακόμη το άλλο σου μισό, συνέχισε τις κοινωνικές επαφές και προσπάθησε να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Σκορπιός, ό,τι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από «δήθεν» άτομα, γιατί θα πέσεις σε παγίδες και δεν θα το ήθελες με τίποτα κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Αν κινηθείς με σύνεση όμως, χωρίς να επηρεάζεσαι από τον παρορμητισμό σου, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά και θα εξοικονομήσεις χρήματα για κάποιες έξτρα αγορές, που έχεις βάλει καιρό στο μάτι.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η εβδομάδα αυτή απαιτεί την προσοχή σου, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων. Κάνε προσεχτικότερη επιλογή σε αυτούς με τους οποίους μοιράζεσαι τα μυστικά και τις ανησυχίες σου, γιατί η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω την Τρίτη, μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς κάποια προσωπικά σου θέματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Βέβαια, σταθερά στο πλευρό σου βρίσκεται ο Δίας από τους Διδύμους, που κάνει ό,τι μπορεί για να κινηθούν κάπως αξιοπρεπέστερα τα οικονομικά και τα ερωτικά σου.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Τοξότη, κάνε κινήσεις να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και να του δώσεις να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για τη ζωή σου. Μην τον αφήνεις στην άγνοια και μην προκαλείς την ζήλεια του χωρίς λόγο. Εσύ που βαδίζεις συντροφιά με την μοναξιά σου, ο καιρός για να βρεις έναν συνοδοιπόρο είναι πολύ κοντά σου. Ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις και να σταματήσεις πια να αμφιβάλεις για τα πάντα και τους πάντες.

Επαγγελματικές
Τα καταφέρνεις μια χαρά στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα και να σε ευνοεί σημαντικά. Περιόρισε το άγχος, γιατί οι δραστηριότητές σου θα είναι πάρα πολλές αυτήν την εβδομάδα, και προπάντων απόφυγε να μεταφέρεις ένταση στους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε πολλά έξοδα, θέλεις δε θέλεις. Φρόντισε να κινηθείς με αρκετή σύνεση, ώστε να μη βγει εκτός προϋπολογισμού.

Αιγόκερως
Προβλέπεται μία εβδομάδα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για το ζώδιό σου, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιό σου και φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα και θεωρούσες δεδομένα. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα ακινήτων, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Τα συγγενικά σου πρόσωπα μπορεί να γίνουν απαιτητικά απέναντί σου, αλλά εσύ θα δείξεις αποφασισμένος να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Μην κάνεις πίσω, όσο δελεαστικές προσφορές κι αν σου κάνουν και διεκδίκησε όλα όσα σου ανήκουν, χωρίς συναισθηματισμούς.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα είναι καλή αυτήν την περίοδο, φίλε Αιγόκερε, με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στον Ζυγό στις 3 του μήνα και να εξομαλύνει τις διαφωνίες με το σύντροφό σου. Φυσικά, θα μπορέσεις να την κάνεις καλύτερη, αν ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας και δείξεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε πολύ καλά και οι δύο… Και αν ακόμα ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το άτομο εκείνο που θα σε γεμίζει ψυχικά, μη χάνεις το κουράγιο σου, γιατί με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης στους Διδύμους, θα έρθει η καινούργια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη δουλειά σου, με την τόση δυναμικότητα που έχεις. Μεσοβδόμαδα, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ξελογιάζει, μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά καλό είναι να μην εκνευριστείς, γιατί όλα θα είναι εντελώς προσωρινά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά από τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις ακόμα. Προσπάθησε να μην κάνεις πολλά έξοδα αυτήν την περίοδο.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, το όπλο σου αυτές τις ημέρες θα είναι η αυξημένη κοινωνικότητα, που θα σου χαρίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης, που εισέρχεται την Τρίτη στον Ζυγό. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι κοινωνικές επαφές, καθώς και οι μετακινήσεις ή οι αποδράσεις. Νέες συνεργασίες και επαναπροσδιορισμός των ήδη υπαρχόντων θα βρουν πρόσφορο έδαφος, λόγω της θετικής σου ματιάς. Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στις 3 του μήνα στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που ήλπιζες ότι είχες ξεπεράσει και πρέπει να το αντιμετωπίσεις διπλωματικά, για να ξεμπερδεύεις τελειωτικά μαζί του.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα τα πας αρκετά καλά, αγαπητέ Υδροχόε, αλλά πρέπει να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι λίγο περισσότερο στο ταίρι σου, ώστε να καταλάβει και εκείνο τι νιώθεις. Και επιτέλους, κάνε κάτι πρωτοποριακό το Σαββατοκύριακο, που θα σε κάνει να περάσεις καλά… Εσύ που ακόμα μιλάς με τη μοναξιά, να ξέρεις ότι θα είναι στο χέρι σου να την πολεμήσεις και να έρθεις πιο κοντά με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η εβδομάδα στη δουλειά σου, για εσένα που είσαι Υδροχόος. Μην έχεις ανασφάλειες. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου κάποια θέματα που έχεις στο μυαλό σου και, με λογικά επιχειρήματα, προσπάθησε να τους μεταπείσεις να τα ακολουθούσουν. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και δυστυχώς πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα…

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, προνόησε αυτήν την εβδομάδα για απρόβλεπτες και αιφνίδιες ανάγκες που θα προκύψουν και βρες τρόπους να ικανοποιήσεις μερικές από τις επιθυμίες σου. Πάνω από όλα, μην σκορπάς άδικα τον κόπο σου. Ερωτικά, θα περάσεις μία μεταβατική περίοδο, ενώ αρκετές θα είναι οι φορές που θα αισθάνεσαι ότι ισορροπείς σε τεντωμένο σκοινί. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 στον Αιγόκερω, θα προωθήσει τις παρασκηνιακές ενέργειες και κάτι δεν θα σου αρέσει, είτε στα αισθηματικά είτε στα οικονομικά σου. Πρέπει να το εξιχνιάσεις και να το ξεσκεπάσεις άμεσα, ώστε να μην έχεις μπερδέματα στο μέλλον.

Αισθηματικές
Φίλε Ιχθύ, αυτές τις ημέρες πρέπει να αντιλαμβάνεσαι έγκαιρα τα όποια μηνύματα σου στέλνει ο σύντροφός σου και να πράττεις ανάλογα με τη διάθεση σου και αυτά που προστάζει η καρδιά σου. Εάν αισθάνεσαι πνιγμένος ή στάσιμος, μην διστάσεις να κάνεις αλλαγές, που θα ανατρέψουν την κατάσταση. Εσύ που είσαι μόνος, πλησίασε το άτομο που σε γοητεύει και εξέφρασέ του τον έρωτα σου.

Επαγγελματικές
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, οι πλανήτες σε προειδοποιούν από την αρχή της εβδομάδας να ρίξεις τους τόνους και να μην αρπάζεσαι με το παραμικρό, προκειμένου να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Τις αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις, άφησέ τες για αργότερα. Στα οικονομικά, μην προκαλείσαι από αγορές, που μπορεί να προκύψουν και μην μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα. Αντίθετα, προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά…

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλημέρα! Αιγόκερως, πουλάω σπίτι την εβδομάδα που έρχεται. Δηλαδή δε θα γίνει; :((((

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More