ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26 Μαΐου μέχρι 1 Ιουνίου…

Πώς θα κινηθεί η εβδομάδα; Τι προβλέπει ζώδιο και ωροσκόπος; Με τι διαθέσεις μας αποχαιρετά ο Μάιος;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα που ξεκινά θα μπερδέψει λίγο τα θέλω σου με τις ανάγκες σου. Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου την Πέμπτη και θα γεμίσει με σύννεφα την κρίση και την λογική σου, ενώ η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους την προηγούμενη μέρα θα σε κάνει κάπως ευερέθιστη σε ό,τι αφορά σε προσωπικά σου ζητήματα. Φρόντισε λοιπόν να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πώς αισθάνεσαι, να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και πολύ εύκολα, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα βελτιωθούν αισθητά. Να ξέρεις πως αν ασχοληθείς παράλληλα με πολλά ζητήματα, κάπου θα κάνεις σίγουρα λάθος. Γι’ αυτό, βάλε πρόγραμμα και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!

Αισθηματικές
Σε περιμένει μία πολύ ερωτική εβδομάδα γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες. Αν υπάρχει κάτι ακόμα που σε προβληματίζει, η Αφροδίτη που θα εισέλθει στον Ταύρο την Πέμπτη, θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Άσε λοιπόν τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει, για να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Και αν ακόμη ψάχνεσαι, καλό θα ήταν να κατασταλάξεις πρώτα μέσα σου και μετά να ανοίξεις τα φτερά σου για το ταξίδι του έρωτα…

Επαγγελματικές
Συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες φέρνει στο κατώφλι των επαγγελματικών σου αυτή η εβδομάδα. Μην αναβάλεις άλλο ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, για να τις διεκπεραιώσεις. Επίσης μην σπαταλάς άδικα το χρόνο σου, προσπαθώντας να εξισορροπήσεις πράγματα και καταστάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Από την Πέμπτη και μετά θα υπάρχει μία μεγαλύτερη ευκολία στο να περάσεις αυτά που εσύ νομίζεις σωστά. Κάνε υπομονή και η ώρα σου πλησιάζει! Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα να περιμένεις σταθερή βελτίωση στα οικονομικά σου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα. Τόσο η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στους Διδύμους, όσο και η Αφροδίτη που θα εισέλθει την επόμενη ημέρα στο ζώδιό σου, σου δίνουν μία ακόμη ευκαιρία να ασχοληθείς σοβαρά με την αισθηματική σου ζωή και να την βάλεις σε νέες βάσεις. Μια έκπληξη θα σε βγάλει από την ρουτίνα την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τη Σελήνη να κινείται στο φιλικό για εσένα Καρκίνο και να σου χαρίζει δυναμισμό και ερωτισμό.

Αισθηματικές
Σταμάτα να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και άρχισε να μιλάς ανοιχτά μαζί του, για να βρείτε από κοινού λύσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά! Μην αναλώνεσαι σε περασμένα ζητήματα, γιατί αν μη τι άλλο, θα έπρεπε ήδη να τα έχεις ξεχάσει! Αν είσαι μόνη, η συμβουλή μου είναι να σταματήσεις να κυνηγάς το ανέφικτο και να προσαρμοστείς στην κατάσταση που βιώνεις. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα και οι πιθανότητες να βρεις το κατάλληλο ταίρι που θα συντροφεύει είναι μεγαλύτερες!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου οι στόχοι και οι ιδέες σου θα μπουν σε καλό δρόμο και το πλανητικό σκηνικό θα σου ανοίξει διάπλατα τις πόρτες επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, θα σου χρειαστούν πολύ γρήγορα για την επίτευξη των επαγγελματικών σου σχεδίων, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα διπλωματική στα λόγια σου και στις κινήσεις σου. Στα οικονομικά, πρέπει να είσαι περισσότερο φειδωλή στις αγορές και στα έξοδα σου και να μην πέφτεις συνεχώς στην παγίδα του καταναλωτισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Τετάρτη “χτυπάει” τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και τις οδηγεί σε ένα ουσιαστικό επίπεδο. Έτσι, αν περιμένεις την οριστική απάντηση για μία δουλειά, για την επισημοποίηση μίας σχέσης ή την οριστικοποίηση ενός γάμου, οι εξελίξεις μπορεί να είναι σημαντικές. Βέβαια, από την Πέμπτη και μετά που ο κυβερνήτης σου θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου και θα εισέλθει στον Καρκίνο, δεν θα αποφύγεις έναν εκνευρισμό ή μία ένταση, η οποία θα σε επηρεάσει αρνητικά και θα ρίξει την ψυχολογική σου διάθεση.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου και χαλαρώστε μαζί. Η θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο από την Πέμπτη και μετά, σε προτρέπει να το κάνεις και να βρεις τη γαλήνη που αναζητάς. Μην αργείς λοιπόν και κάνε τις προτάσεις σου, για να περάσετε πολύ όμορφα οι δυο σας και να αναθερμάνετε τον έρωτα σας! Κι αν πάλι βρίσκεσαι σε φάση ψαξίματος, συνέχισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Πολύ γρήγορα αυτός που αναζητάς, θα έρθει κοντά σου.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα οι κόποι σου να αποδώσουν καρπούς. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα, που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε επιφορτίσουν με στρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας ένας λαβύρινθος από υποθέσεις και θέματα που ζητούν λύσεις, θα σε απομονώσει από τον υπόλοιπο κόσμο και θα αισθανθείς κάπως άβολα. Πρόσεξε μόνο να αφήσεις λίγο χώρο και στους δικούς σου ανθρώπους, γιατί στην αντίθετη περίπτωση, από τις τόσες πολλές ώρες υπερωρίας που θα δουλέψεις, στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να αναζητήσεις ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα απρόσμενα γεγονότα σε πλημμυρίζουν από χαρά και έρωτα στην αισθηματική σου ζωή. Η καλοτυχία των ημερών οφείλεται εν μέρει βέβαια και στον Ερμή, που από την Πέμπτη και μετά εισέρχεται στο ζώδιό σου και αλλάζει πολλά πράγματα στη σχέση σου, φέρνοντάς σου νέες ευκαιρίες για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Από την άλλη, το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα σε φωτίζει από το ζώδιό σου, θα έχεις πολλές κατακτήσεις και αρκετές ευκαιρίες για να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα. Όσο για εσένα που ακόμη ψάχνεις το έτερον ήμισυ, δώσε μία ευκαιρία σε ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να έρθει κοντά σου και να γνωριστείτε καλύτερα. Η θεά Τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Κάτσε φρόνιμα αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου. Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και προπάντων, μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Στα μέσα της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους, θα σου πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις πολύ τρέξιμο. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου με σύνεση και προστάτευσε τα κεκτημένα σου.

ΛΕΩΝ
Μία ιδιαίτερα κοινωνική εβδομάδα σε περιμένει και θα έχεις αρκετές και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις για εκδηλώσεις και φιλικές συνευρέσεις, όπου μπορείς να διασκεδάσεις και να ξεχαστείς από το άγχος που σε ταλαιπωρεί στον επαγγελματικό σου τομέα. Με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Νέα Σελήνη στα μέσα της εβδομάδας στο ζώδιο των Διδύμων, τόλμησε να κάνεις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν και μην φοβηθείς να ρισκάρεις. Έχεις όλα τα εφόδια να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να προσέξεις όλες οι κινήσεις σου να είναι μεθοδικές και όχι βιαστικές.

Αισθηματικές
Τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται για εσένα, καθώς η εβδομάδα αυτή θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Αν είσαι single φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και αυτό που είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του και από εκεί που δεν το περιμένεις. Η Αφροδίτη πάντως, από την Πέμπτη και μετά στον Ταύρο, σου ανοίγει τον δρόμο διάπλατα για να το συναντήσεις, το μόνο που σου απομένει είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές
Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρνα την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις, που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην αφήνεις άλλο το άγχος να σου κρύβει την αλήθεια. Χαλάρωσε και τόλμησε επιτέλους να δεις με καθαρό μάτι θέματα και καταστάσεις που μέχρι τώρα σε έπνιγαν, ώστε να καταφέρεις να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις. Πρόσθετες υποχρεώσεις έρχονται και αν δεν αποφασίσεις να τις αντιμετωπίσεις τώρα που είναι νωρίς, θα αγχωθείς επικίνδυνα. Στα μέσα της εβδομάδας χρειάζεται να είσαι πιο προσεχτική από ότι συνήθως, διότι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους, θα φέρει στο προσκήνιο διαφωνίες με τρίτους ή ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, που επηρεάζουν όμως άμεσα την πρόοδο σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα, η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο από την Πέμπτη και μετά θα σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες προκειμένου να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στη σχέση σου. Σε περιμένει μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα, γεμάτη πάθος αλλά και ένταση. Τι θα προτιμήσεις από τα δύο είναι στη δική σου βούληση! Αν είσαι μόνη, κάτι καινούριο φαίνεται στον ορίζοντα, αρκεί να ρίξεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να σταματήσεις να αναζητάς την τελειότητα. Τυχόν επιστροφές από το ερωτικό σου παρελθόν, καλό είναι να αντιμετωπιστούν με την δέουσα σοβαρότητα, γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν…

Επαγγελματικές
Να θυμάσαι πως κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι πάντα στο πρόγραμμα και γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να βρεις τις αναγκαίες λύσεις. Για καλή σου τύχη, έχεις σύμμαχο τον κυβερνήτη σου Ερμή στους Διδύμους μέχρι την Πέμπτη, που σε ευνοεί, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ισορροπούν. Μέχρι τότε, μην κάνεις καμία οικονομική συναλλαγή που θα σε οδηγήσει σε έξοδα, και προγραμμάτισε πιο αποτελεσματικά το πλάνο των οικονομικών σου, ώστε να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι έντονη και θα επηρεάσει τόσο τα επαγγελματικά σου συμφέροντα όσο και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα πρέπει να είσαι προσεχτική σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου πρόοδο και να μην ριψοκινδυνέψεις σε εγχειρήματα, που δεν υπόσχονται τίποτε σίγουρο. Η πίεση που θα νιώθεις για ξεκαθαρίσματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, θα είναι έντονη και θα σου δημιουργήσει έντονο στρες και εκνευρισμό. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και με καθαρό μυαλό να κάνεις τις πιο ορθές επιλογές για το καλό σου.

Αισθηματικές
Έντονος ερωτισμός και πάθος θα σε διακατέχουν στη σχέση σου από την Πέμπτη και μετά, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου. Αν καταφέρεις να οργανώσεις μια μικρή απόδραση το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα έρθεις σίγουρα ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Μην αφήσεις υποψίες και υπόνοιες να βγουν στην επιφάνεια, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τσακωθείς με τον σύντροφό σου, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Αν είσαι single, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι είναι αυτό που θέλεις και μετά να αναζητήσεις τον στόχο σου… Αλλιώς, καλύτερα να διατηρήσεις την ελευθερία σου προς το παρόν, για να μην παιδευτείς!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική στον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς και σε ό,τι αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια. Να θυμάσαι ότι στο χέρι σου είναι το αν θα βγεις νικήτρια ή χαμένη κι εξαρτάται από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και από το ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις όλο και αυξάνονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί το ξεκίνημα της εβδομάδας να σε βρίσκει με την Σελήνη στον Ταύρο που σου χαρίζει τις ευεργετικές της ιδιότητες, από την άλλη όμως, η αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει την Τρίτη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, θα σου δημιουργήσει προβληματισμούς και ανησυχίες. Απόφυγε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μπες δυναμικά στην αρένα της μάχης. Σε χαρακτηρίζει η αντοχή και η ικανότητα επιβίωσης, γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία και φρόντισε να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου, ώστε να μην αφήσεις εκκρεμότητες στο μέλλον. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, προσαρμόσου σε κάτι που είναι μη αναστρέψιμο, όπως το γενικότερο κλίμα και οι συνθήκες που αλλάζουν στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα κάποιο τρίτο πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον θα εισβάλει στη σχέση σου και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου, για οικονομικούς λόγους. Κράτα απόλυτη στάση απέναντι του και μην του αφήσεις περιθώρια να δράσει. Έτσι μόνο μπορείς να διαφυλάξεις τον δεσμό σου. Αν πάλι είσαι μόνη, μην αγχώνεσαι και εκμεταλλεύσου τις καλές επιρροές που σου στέλνει η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο από την Πέμπτη και μετά, για να πλησιάσεις αυτόν που ποθείς. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Επαγγελματικές
Ό,τι έχεις στο μυαλό σου και θέλεις να πετύχεις στον τομέα της δουλειάς σου, μπορείς να το κάνεις, με πρακτικές και λογικές κινήσεις. Παράμεινε ψύχραιμη και μην δίνεις σημασία στις παράλογες απαιτήσεις των προϊσταμένων σου. Η σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά είναι αυτή που θα σε ανταμείψει στο τέλος, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σε καμία περίπτωση μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα επηρεάζει τις σχέσεις σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αγχωθείς ή να ανησυχήσεις. Την Τετάρτη, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, κάνε κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μην επιτρέψεις σε ανθρώπους που δεν σε νοιάζονται πραγματικά να σε πηγαίνουν πίσω σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής σου και συντήρησε αυτούς τους δεσμούς, που έχεις με τα άτομα που σε προκαλούν να πας ένα βήμα μπροστά. Είσαι ήδη αρκετά επηρεασμένη από την μεγάλη υπερένταση και τις δυσκολίες που επικρατούν γύρω σου και τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει σε προειδοποιούν ότι πρέπει να ξεκουραστείς, αν θέλεις να λύσεις τα προβλήματα σου.

Αισθηματικές
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν να αλλάζουν. Ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ταύρου, θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας. Οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρη μαζί του, αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Αν είσαι μόνη, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία και σταμάτα να μεμψιμοιρείς, γιατί εσύ είσαι υπεύθυνη για τα καλά και τα κακά που θα έρθουν στο δρόμο σου.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου, για να λύσεις προβληματικά θέματα στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις, γιατί σε συμφέρουν. Ύπουλες κινήσεις που πιθανόν να αντιληφθείς, θα σε κάνουν να δεις τι και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις, αν θελήσεις επί της ουσίας, να τα διεκπεραιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία πολύ καλή εβδομάδα σε περιμένει, με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς, τόσο από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στους Διδύμους, όσο και από τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο από την Πέμπτη, κατά την οποία θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους που έχεις θέσει. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αρκεί να τις έχεις προγραμματίσει νωρίτερα και προπάντων, ορθολογικά. Την Τρίτη μόνο, λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από την όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Κρόνο, χρειάζεται να είσαι προσεχτική σε όποιες συναλλαγές σκοπεύεις να κάνεις. Ξεκόλλα από τα παλιά και απόφυγε να σκέφτεσαι περασμένες καταστάσεις, γιατί σε ρίχνουν ψυχικά και σου χαλάνε τη διάθεση.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη που εισέρχεται στον Ταύρο την Πέμπτη, θα προσπαθήσει να σου ανοίξει επιτέλους τα μάτια, ώστε να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σας. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες τυχόν ευκαιρίες που θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Όσο για σένα που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Πέρνα το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και να είσαι σίγουρη πως το σύμπαν… συνωμοτεί για να βρεις τον έρωτα που έχεις ονειρευτεί!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά θα δεις και συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν στα θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με λίγη διασκέδαση, που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη. Μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα, που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει την ψυχολογική σου κατάσταση και θα διογκώσει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, σε σχέσεις και σε συναλλαγές με τρίτους. Η αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη, ώστε να ισορροπήσεις καταστάσεις που σε αγχώνουν και να βγεις νικήτρια! Αυτό μπορείς να το κάνεις από την Τετάρτη και μετά, με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από τη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στους φιλικούς σου Διδύμους. Οι σωστές δημόσιες σχέσεις, οι εύστοχες επαφές και τα ταξίδια, θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα ευχάριστα θα είναι τα μαντάτα για την ερωτική σου ζωή, καθώς ό,τι κι αν ζητήσεις, το πιθανότερο είναι να το έχεις. Το συναίσθημα που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου, θα εξαφανίσει τις ανασφάλειες που νιώθεις και το ρομαντικό κλίμα θα είναι αυτό που θα αντικαταστήσει οποιονδήποτε αρνητισμό. Οι singles, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο από την Πέμπτη και μετά, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα, μέσω του φιλικού σας περίγυρου και να περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Αν τώρα ευδοκιμήσει και κάτι… θα είναι και λίγο στο δικό σας χέρι!

Επαγγελματικές
H εβδομάδα αυτή ευνοεί τους στόχους σου. Κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις ακόμα και αυτούς που θεωρείς δυσκολότερους και φρόντισε να συμβουλευτείς τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου έχεις μπόλικες υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Αν συγκρατηθείς και δεν παραπλανηθείς από καταναλωτικές τάσεις που θα σε διακατέχουν, θα εξισορροπήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Έντονη προβλέπεται αυτή η εβδομάδα για εσένα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους την Τετάρτη. Καθώς μάλιστα πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, ίσως φέρει αιφνίδιες αλλαγές στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε περιπέτειες, απομακρύνσου από δυσάρεστους ανθρώπους και απόφυγε πολυσύχναστους χώρους. Φρόντισε την ασφάλεια, τόσο των αισθηματικών όσο και των χρημάτων σου, και προφυλάξου από επιτήδειους που μπορεί να σε παραπλανήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην αφήνεις τις φαντασιώσεις σου να σε παγιδεύουν και μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις, που τροφοδοτούν οι υποσχέσεις του συντρόφου σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλίστρια και να κινήσεις τα νήματα της σχέσης σου σε λογικά επίπεδα. Οι singles καλό θα είναι να μάθετε να περνάτε καλά και μόνες σας, χωρίς την εμμονή της δέσμευσης που μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και ενέργειες.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα μάθε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί ενώ υπάρχει καλή θέληση, οι δυσκολίες θα είναι αρκετές. Κάνε υπομονή! Στα οικονομικά σου, φρόντισε να δείξεις σύνεση ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα, που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα.

Read More

And More