ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου…

Για να δούμε τι θα γίνει κι αυτήν την εβδομάδα! Επιτέλους τελειώνει ο ανάδρομος Ερμής… Έχουμε όμως μια έκλειψη… Πώς θα επηρεάσει τη ζωή σου; Τι πρέπει να προσέξεις; Θα χτυπήσει τα οικονομικά, τα επαγγελματικά ή τα ερωτικά σου;

Αν χρειάζεσαι μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε κλικ εδώ

ΚΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν θα λείψουν κάποιες αγωνίες, αλλά τα πράγματα από την Τρίτη και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό, θα είναι καλά σε γενικές γραμμές για το ζώδιό σου. Οι δυνατότητες που θα έχεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου και να εδραιωθείς σε μεγαλύτερα αξιώματα στη δουλειά σου, θα είναι ιδιαίτερα δελεαστικές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα κουραστείς, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι όσο πιο οργανωμένος μπορείς. Πρόσεξε στις 28 του μήνα, που η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους θα προκαλέσει πρόσκαιρη κρίση ή αιφνίδια ερωτική απογοήτευση. Γρήγορα όμως το κλίμα θα διορθωθεί. Απόφυγε τις υποσχέσεις και τις προσπάθειες να κατακτήσεις έναν ανέφικτο στόχο, γιατί άδικα θα παιδευτείς. Το Σαββατοκύριακο δείξε κατανόηση στα προβλήματα ενός δικού σου ανθρώπου.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά στον αισθηματικό σου τομέα, εκδηλώσου και δείξε όλη σου την αγάπη στον σύντροφό σου. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα κι εσύ κι αυτός. Το Σαββατοκύριακο οργάνωσε μαζί του μία βόλτα στα μαγαζιά ή μία κοντινή χειμερινή εξόρμηση και ρίξτε το λίγο έξω, όσο βέβαια σας παίρνει οικονομικά. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, αποκάλυψε την τρυφερή σου πλευρά και να είσαι σίγουρος πως η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα φέρει κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να φτιάξεις ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις πιστά. Οι αρμοδιότητες που έχεις είναι πολλές και για να τις προλάβεις, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτές, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια αφηρημάδας. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη, που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις πολλά να κάνεις αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να οργανωθείς κατάλληλα για να τα προλάβεις. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις σωστά την κρίση σου, γιατί και έχεις επίγνωση των συνθηκών που επικρατούν, αλλά ξέρεις κιόλας που θα σε οδηγήσουν οι πράξεις σου. Από την Τρίτη και μετά, που ο Ερμής επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό, στα επαγγελματικά σου θα αποκτήσεις περισσότερη φήμη, ενώ παράλληλα δημιουργούνται για εσένα άριστες προοπτικές εξέλιξης. Θα κουραστείς πολύ, αλλά θα κατακτήσεις τους στόχους σου! Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, απόφυγε αντιθέσεις με τον ερωτικό σου σύντροφο. Προσποιήσου ότι δεν ακούς κάτι που σου λέει άμεσα ή έμμεσα και να μην φέρεις τα πράγματα στα άκρα. Από εκεί και μετά, πρέπει να διατηρήσεις το ωραίο σου χαμόγελο και να μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Δρομολόγησέ τα εσύ ο ίδιος και θα βγεις κερδισμένος!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Με την εύνοια που σου στέλνει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, μίλα με τον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά, μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου, γιατί πάντα υπάρχει και διαφορετική οπτική στα πράγματα. Αν είσαι μόνος σου, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ερωτική σχέση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα διανύσουν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλες σου τις υποχρεώσεις, χωρίς να αγχωθείς. Θα δεχτείς προτάσεις για ένα εγχείρημα στο αντικείμενο σου και πρέπει να προγραμματιστείς σωστά, γιατί αυτό θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία που κυνηγάς. Προσοχή στα έξοδα, τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν. Πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και να μην δημιουργήσεις νέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την επιστροφή του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία στον Σκορπιό από την Τρίτη και μετά θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες προβολής στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Θα δεχτείς μία σημαντική βοήθεια από ένα φιλικό σου πρόσωπο, που θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση που θα έχεις βρεθεί. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, κληρονομικές υποθέσεις ή θέματα ακίνητης περιουσίας θα σε απασχολήσουν και οι δουλειές σου θα αποσπάσουν την προσοχή σου ολοκληρωτικά, καθώς από τη μία θα έχεις πολύ φορτωμένα ωράρια, από την άλλη θα συμβούν και κάποιες ανατροπές. Σε επίπεδο συναισθήματος, θα νιώθεις λίγο μετέωρος, αλλά σε επίπεδο ερωτικής πρακτικής ικανοποίησης, τα πράγματα θα είναι καλύτερα και ουσιαστικότερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη περίοδο και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα. Ένα από όλα αυτά θα σου ξυπνήσει τον ερωτικό πόθο!!!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα και έχεις αρκετό άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά σου ίσως προκύψουν αναπάντεχα έξοδα. Κάνε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επίδραση της Έκλειψης Σελήνης που θα λάβει χώρα την Τετάρτη στο ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτεί το ξεκίνημα της εβδομάδας και σου δημιουργεί ανασφάλειες, αλλά με την ταυτόχρονη σχεδόν επιστροφή του Ερμή σε κανονική πορεία στον Σκορπιό, από την Τρίτη και μετά, οι δημόσιες σχέσεις, οι επαφές με άτομα ισχύος και οι επαγγελματικές αλλαγές θα είναι στα φόρτε τους. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου στην προσπάθεια να κερδίσεις έδαφος στην καριέρα σου και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Απόφυγε τις φλυαρίες για προβλήματα με ανθρώπους που δεν ξέρεις ακόμα αν μπορείς να εμπιστευτείς και μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και χάνεις το χρόνο σου άδικα. Στα ερωτικά σου, το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, ίσως θα έπρεπε να γίνεις λίγο πιο τολμηρός και διακριτικά πιεστικός στη σχέση με τον σύντροφό σου. Οργάνωσε μία έξοδο με ανθρώπους, που ξέρεις σίγουρα ότι θα περάσεις ευχάριστα μαζί τους.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια κρίσιμη περίοδο, καθώς κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση. Φέρσου με ωριμότητα και σεβασμό απέναντι στον σύντροφό σου και μην βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα, γιατί στο τέλος εσύ θα χάσεις. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, εμπιστεύσου περισσότερο τα συναισθήματά σου και θα δεις ότι θα αποζημιωθείς. Ο έρωτας τον τελευταίο καιρό σε φλερτάρει αδιάκοπα και… δεν μπορεί, θα σε κατακτήσει!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα σου χρειαστεί πολύ ψυχραιμία και ορθότητα για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα φέρει στο προσκήνιο η Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στους Διδύμους, με θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής και να διώξεις κάθε ίχνος συναισθηματισμού, ώστε να δεις ποιο είναι το συμφέρον σου. Όλες οι στάσιμες καταστάσεις, σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται με την δική σου σκληρή δουλειά και συνέπεια. Τα οικονομικά σου από την άλλη, έχουν την πρώτη θέση στο μυαλό σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς όμως να πανικοβάλλεσαι.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα για εσένα και πρέπει να τρέξεις να τα προλάβεις. Με την Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στους Διδύμους, οι εντάσεις και τα απρόοπτα γεγονότα θα διαδέχονται το ένα το άλλο και θα επικρατήσει κλίμα αδιαλλαξίας. Κάνε υπομονή, κράτα την ψυχραιμία σου και μην κάνεις καμία σημαντική κίνηση, που θα μπορούσε να επηρεάσει την παρούσα κατάσταση. Επίσης μην δεχτείς ασάφειες σε επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να αποφύγεις τις περιπλοκές, που θα σε εξέθεταν στους ανωτέρους σου. Έντονα προβλέπονται τα αισθήματα, αλλά και οι επιθυμίες σου για τον σύντροφό σου. Ίσως τώρα πρέπει να περιορίσεις τις απαιτήσεις και τη ζήλια σου, γιατί με αυτήν τη συμπεριφορά, ίσως ανατρέψεις ένα ερωτικό σου σχέδιο και να πρέπει να ψάξεις για άλλες εναλλακτικές, για να το πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κοίταξε μπροστά και με τη βοήθεια του Ερμή, που θα επιστρέψει σε κανονική πορεία από την Τρίτη και μετά στο ζώδιο του Σκορπιού, όλα θα πάνε ανέλπιστα καλά. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, αυτή η εβδομάδα είναι μία καλή περίοδος για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Έχεις κοντά σου άτομα που σου φτιάχνουν την διάθεση και η παρέα μαζί τους σου ανυψώνει το ηθικό και σε κάνει να περνάς όμορφα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις. Αν δεις τα πράγματα χωρίς πολύ άγχος, θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες. Ακόμα και τα οικονομικά σου έχουν την δυνατότητα να αυξηθούν και διάφορα προβλήματα που είχες, μπορούν να ξεπεραστούν αν είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις και στις οφειλές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι έντονη και επικίνδυνη για εσένα με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται την Τετάρτη στους Διδύμους και να σε επηρεάζει. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα επαγγελματικών σου σχέσεων, που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια και υπάρχει επίσης κίνδυνος να πέσεις θύμα κακόβουλων ατόμων, που θα σε χτυπήσουν πισώπλατα. Προσπάθησε να δεις ψύχραιμα τα γεγονότα και με τη λογική σου, να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις προς το συμφέρον σου. Από την Παρασκευή και μετά, τα πράγματα είναι καλύτερα, θα έχεις καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και τα γεγονότα που θα έρθουν θα βοηθήσουν την πεσμένη σου ψυχολογία να ανυψωθεί. Το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο και να σε ευνοεί, η ερωτική σου ζωή θα είναι έντονη, απαιτητική σε αιτήματα, αλλά ιδιαίτερα δυνατή σε ικανοποίηση. Απόλαυσε την!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα αυτή μπορεί να είναι πολύ καλή, αν κι εσύ από την πλευρά σου φερθείς με βάση την λογική. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι έντονη και μπορείς να εκπλήξεις τον σύντροφό σου, με κάποιες κινήσεις που θα κάνεις. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις που θα σου χαλάσουν το κέφι και, από την Τρίτη που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, προσπάθησε να λύσεις όλες τις διαφορές που έχετε μεταξύ σας και να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες και επιθυμίες σου απέναντι του. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην χάνεις την αισιοδοξία σου. Σύντομα η ερωτική ζωή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις, που θα σε ενθουσιάσουν. Πρόσεξε όμως, γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά, αν τα σκεφτείς καλύτερα, μπορεί να μην σε συμφέρουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται, καθώς τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση.

ΖΥΓΟΣ

Τόσο η δουλειά όσο και οικονομικές σου υποθέσεις θα αποσπάσουν το μέγιστο του χρόνου και της σκέψης σου αυτήν την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να εργαστείς με εξαντλητικά ωράρια, επικίνδυνα για την υγεία σου. Με τον Ερμή όμως να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, από την Τρίτη και μετά, οι οικονομικές σου ισορροπίες θα επανέλθουν σταδιακά, γι’ αυτό μην ανυπομονείς και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Θα ήταν καλό να προσπαθήσεις να ψυχαγωγηθείς, να διασκεδάσεις με φίλους ή να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό, που πάντα σε ικανοποιεί. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα προκύψουν λίγα σύννεφα στην ερωτική σου ζωή, εξαιτίας αιφνίδιων περιστατικών, που θα αφορούν στην συμπεριφορά του συντρόφου σου. Δείξε ψυχραιμία και μην γενικεύεις την κατάσταση!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, τα πράγματα θα πάνε καλά, εφόσον συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς στον σύντροφό σου άδικα, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς τα προβλήματά σου μαζί του. Έτσι, θα αποφύγεις τα άσχημα σενάρια. Για εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια ερωτική γνωριμία το διάστημα που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, από την Παρασκευή μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, γι’ αυτό αυτές τις ημέρες μην καθίσεις λεπτό στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια, που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα κάνεις μαζί τους και πέρνα με πλάγιους τρόπους τα ζητούμενά σου. Καμιά φορά, η διπλωματία είναι πολύτιμη! Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου, που είναι και η κύρια πηγή του εκνευρισμού σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές, για να μπορέσεις να βάλεις σύντομα μια σειρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και η Σεληνιακή Έκλειψη που θα λάβει χώρα αυτήν την Τετάρτη στους Διδύμους, θα σου προκαλέσει εκνευρισμό και θα επηρεάσει την καθημερινότητά σου, ο Ερμής σε ορθή πορεία από την Τρίτη και μετά στο ζώδιό σου θα βελτιώσει κατά πολύ τα πράγματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο για το ζώδιό σου. Παρά τις γενικές δυσκολίες, τα προβλήματα μπορούν να μπουν στο δρόμο για τη λύση τους, γι’ αυτό χρειάζεται να δείξεις σύνεση σε όλες τις συζητήσεις και τις κινήσεις σου. Η ατμόσφαιρα χρειάζεται ανανέωση και εσύ είσαι ο αρμόδιος για να το κάνεις αυτό! Από την Παρασκευή και μετά, οι δουλειές σου θα έχουν πάρει το δρόμο τους, γι’ αυτό θα έχεις την πολυτέλεια να απολαύσεις περισσότερο την προσωπική σου ζωή. Αναθεωρήσεις συνεργατών και επαγγελματικών στόχων θα είναι πιθανόν επιβεβλημένες και δύσκολα θα τις αποφύγεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορεί να έχουν εντάσεις και ενδεχομένως να φτάσεις να λογομαχείς με τον σύντροφό σου, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Πρόσεξε λοιπόν την συμπεριφορά σου και μην μεγεθύνεις αυτά που σας συμβαίνουν. Προτίμησε αντ’ αυτού να γεμίσεις τον χρόνο σου με ευχάριστα και δημιουργικά πράγματα, χωρίς να αναλώνεσαι σε εφήμερες δυσκολίες και διαφωνίες. Όσοι είστε μόνοι, αποφασίστε τι θέλετε και μην δέχεστε τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεστε! Πολύ γρήγορα, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σας, θα βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις, που σε εκνευρίζουν με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου. Μέτρησε τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου! Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, θα είναι συμφέρουσες για την μελλοντική σου εξέλιξη και πρέπει να τις αξιολογήσεις καλά. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη εβδομάδα, αφού τα έξοδά σου θα αυξηθούν. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις για τίποτα και για κανέναν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στους Διδύμους αυτήν την εβδομάδα δυσχεραίνει την υλοποίηση εκείνων των προσδοκιών σου που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τον τρόπο ζωής σου. Πρέπει να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που θα ζητήσεις από τους οικείους σου, ώστε να ξέρουν και εκείνοι με την σειρά τους αν είναι σε θέση να τα ικανοποιήσουν. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους! Από την άλλη, αλλεπάλληλα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να έχεις την προσοχή σου στραμμένη στην δουλειά σου, ωστόσο οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αν οι ενέργειες σου είναι έντιμες και λογικές. Η περίοδος, από την Πέμπτη και μετά, είναι καλή για να αναβαθμίσεις τον εργασιακό σου χώρο και να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με την οικογένεια και τους πολύ κοντινούς σου φίλους. Μην δώσεις άλλες αναβολές!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου την εξέλιξη της σχέσης σας και να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό, από την Τρίτη, το διάστημα θα σε ευνοήσει να φέρεις στο προσκήνιο θέματα συναισθηματικής φύσεως και να νιώσεις ικανοποίηση από όλα όσα θα ακούσεις από την μεριά του συντρόφου σου. Αν δεν έχεις κάποια μόνιμη σχέση, οι μέρες θα σου φέρουν γνωριμίες, μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και μην αφαιρείς από τους άλλους την χαρά να σε γνωρίσουν καλύτερα, γιατί και εσύ στην τελική θα χάσεις!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, ό,τι και να γίνει χρειάζεται να είσαι καταρχήν ψύχραιμος και μεθοδικός, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο ανταγωνισμός που θα αντιμετωπίσεις θα είναι μεγάλος και από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό. Θα υπάρξει μία μικρή βελτίωση και με το πρόγραμμα που ακολουθείς, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές οικονομίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, από την Τρίτη και μετά στον Σκορπιό, και με την παράλληλη κίνηση του Άρη στο ζώδιό σου, μπαίνεις σε μία περίοδο ουσιαστικών αλλαγών, που θα σε οδηγήσουν σε διαφορετικό τρόπο ζωής. Θα έχεις πολλές δραστηριότητες, με άριστα αποτελέσματα. Ναι μεν θα εξαντλείσαι στην εργασία, αλλά οι στόχοι σου θα ευοδωθούν. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την κοινωνικότητα σου, μην αντιδικήσεις με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο και την διάθεσή σου και γενικώς απόφυγε παρεξηγήσεις. Στα ερωτικά σου, ευνοείσαι ιδιαίτερα όσον αφορά στην ερωτική επιτυχία και ανανέωση!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, οι επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, σε κάνει λίγο παραπάνω γκρινιάρη από τα συνηθισμένα και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Μην μιλάς πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο και μην τον παιδεύεις με παιδιάστικα καμώματα, γιατί έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα. Αν πάλι έχεις ερωτικές μοναξιές, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο, που γνώριζες από παλιά. Μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν, απλά και μόνο για να επιβεβαιωθείς.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις και καλό είναι να μη αναλάβεις καινούριες, γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι αποτελεσματικός. Ξεμπέρδευε πρώτα με αυτές που ήδη έχεις και μετά βλέπεις… Να θυμάσαι ότι η πρόοδος έρχεται με αργά και σταθερά βήματα και όχι μονομιάς. Στα οικονομικά, απόφυγε τις αποφάσεις, που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα, για να μην μετανιώσεις τις κινήσεις σου και βρεθείς εκτεθειμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περίεργη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα, όπου με την Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο ζώδιο των Διδύμων, θα κληθείς να κάνεις μία ανασκόπηση της τελευταίας περιόδου και να συνειδητοποιήσεις ότι οι αλλαγές που έγιναν ήταν απαραίτητες, για να βρεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Το διάστημα σε οδηγεί να αναζητήσεις τις σωστές επιδιώξεις σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Από την άλλη, κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις στην εργασία σου θα σε βάλουν στη θέση του αμυνόμενου, με αποτέλεσμα να αναλώνεσαι ψυχικά και σωματικά, για να κρατήσεις τη θέση σου και να μην έχεις σημαντικές οικονομικές απώλειες. Να θυμάσαι ότι οι ανταγωνισμοί οδηγούν στην ψυχρότητα, γι’ αυτό μείνε μακριά τους! Στα ερωτικά σου, μερικά περιστατικά θα διαταράξουν το πρόγραμμα της ερωτικής σου καθημερινότητας και θα σε ανησυχήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Από την Παρασκευή και μετά, με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο, οι ημέρες είναι καλές για συζητήσεις και εξομολογήσεις, που θα διορθώσουν το βεβαρημένο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, να ξέρεις ότι αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές με νέα πρόσωπα, που θα μπουν τώρα στην ζωή σου ή ακόμη και με παλιούς, όχι όμως ξεχασμένους έρωτες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις για κάποιες συμφωνίες που θα σου προταθούν. Ειδικά στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, για να μην χάσεις χρήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στους Διδύμους την Τετάρτη, δεν θα λείψουν οι διαφωνίες με κάποια άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στα λόγια σου. Παρόλα αυτά όμως, με τον Ερμή να έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία την προηγούμενη ημέρα στον Σκορπιό, μία επαγγελματική συμφωνία που έχεις ήδη δρομολογήσει, θα πάρει θετική τροπή και πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί άμεσα. Προχώρα μπροστά, αφήνοντας πίσω σου καταστάσεις που δεν εξελίσσονται και σου δημιουργούν διλλήματα. Απόφυγε επίσης βιαστικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Κάποια προσωπικά προβλήματα ενδέχεται να σε απασχολήσουν έντονα και φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις χωρίς σπασμωδικές και περιττές ενέργειες. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο, θα περάσεις μία μικρή κρίση στην ερωτική σου ζωή. Θα πρέπει να είσαι συνετός στις απαιτήσεις σου και μην πιέσεις καθόλου τον ερωτικό σου σύντροφο.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου. Οι ημέρες είναι καλές για να επαναπροσδιορίσετε τους κοινούς σας στόχους και να βάλετε νέα πλάνα στη ζωή σας. Αυτό θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας δέσει συναισθηματικά. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, μην αφήνεις τα βράδια σου να περνούν χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, με την κατάλληλη παρέα! Και ο έρωτας, αν είναι να ’ρθει, θε να ’ρθει!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες καθυστερήσεις αρχίζουν να ξεπερνιούνται. Όλα προχωρούν όπως τα θέλεις και τα σχέδιά σου αρχίζουν να δρομολογούνται αποτελεσματικά. Απόφυγε τώρα τις μεγάλες αλλαγές, γιατί θα ρισκάρεις και ο καιρός δεν είναι ιδανικός για τέτοιες ενέργειες. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή! Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται πολύ οργάνωση, για να μην ξεφύγεις.

Read More

And More