ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2015. Τι υπόσχεται το ζώδιό σου;

ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2015. Τι υπόσχεται το ζώδιό σου; | tlife.gr

ΚΡΙΟΣ
Τον Σεπτέμβριο η επιθυμία σου να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό θα είναι ισχυρή. Με τον ερχομό του Φθινοπώρου άλλαξε παραστάσεις και φέρε επιτέλους έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου. Η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη όλον το μήνα με έντονες αναζητήσεις σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου με επιτυχία και γρήγορα. Δυνατές ευκαιρίες για καλύτερο μέλλον θα προκύψουν μέσα από τις πολύ καλές κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και με τη μεγάλη κοινωνικότητα που θα έχεις. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις καταφέρει να πετύχεις τόσους στόχους που θα απορείς κι εσύ με τις θετικές εξελίξεις.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα τα αισθηματικά σου δεν είναι η προτεραιότητά σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν αρκετές δόσεις ερωτισμού. Από τις 17 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα από το ζώδιο του Ζυγού, ίσως απομακρυνθείς από τον σύντροφό σου, όχι επειδή δεν θα έχεις συναισθήματα, αλλά επειδή το άγχος και το στρες των οικονομικών και των επαγγελματικών σου θεμάτων θα σε κάνουν να χάσεις το ενδιαφέρον σου για κάτι άλλο. Μπορεί να ακούσεις δικαιολογημένες γκρίνιες και παράπονα από τη μεριά του και καλό θα είναι να κάνεις ορισμένες απαραίτητες υποχωρήσεις. Από τις 23 του μήνα και μετά που ο Ήλιος θα περάσει στο Ζυγό, το ερωτικό κλίμα αλλάζει και σταθεροποιείται. Η σχέση σου μπαίνει τώρα σε σοβαρή τροχιά, ενώ αν δεν έχεις έναν μόνιμο δεσμό, τώρα είναι η ευκαιρία σου για ένα νέο ξεκίνημα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα, έστω κι αν αντιμετωπίζεις και εσύ από την πλευρά σου τα σκαμπανεβάσματα της εποχής. Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου θα στρέψεις την προσοχή σου στις συναδελφικές σου σχέσεις και θα προσπαθήσεις να επαναφέρεις το ήρεμο κλίμα μεταξύ σας. Προσπάθησε να μην συγχυστείς με τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν γιατί θα είναι προσωρινά. Από την άλλη όμως ξεκαθάρισε τη θέση σου απέναντί τους και πάψε να προσαρμόζεσαι στις δικές τους ανάγκες. Τώρα που οι πλανήτες σε ευνοούν, κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να έρθουν αυτοί προς τη δική σου μεριά. Αυτόν το μήνα μπορεί να κοπιάσεις για να διατηρήσεις τις επαγγελματικές και οικονομικές ισορροπίες, όμως στο τέλος να ξέρεις ότι θα ανταμειφτείς για τους κόπους σου. Δείξε εγκράτεια στα οικονομικά σου και τήρησε πιστά τον προϋπολογισμό σου για να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται σε κανονική πορεία στο Λέοντα από τις 6 του μήνα και μετά, θα χαρακτηρίζεσαι από ευαισθησία και χαρούμενη διάθεση σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου. Στις δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις (και θα είναι πολλές), να περιμένεις το ασυνήθιστο, το απρόσμενο ή ακόμα και το υπερβατικό. Όπου κι αν βρίσκεσαι, θα χαίρεσαι τη ζωή και τις ευχάριστες εμπειρίες που έχει να σου δώσει. Αυτός ο μήνας είναι για σένα περίοδος αλλαγών και υλοποίησης των σχεδίων σου, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που αναζητάς. Αναθεωρείς φιλίες, καθώς πλέον δεν σε καλύπτουν απόλυτα κάποιοι άνθρωποι, και επαναπροσδιορίζεις πιο σοφά πλέον τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 13 που πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, θα φωτιστεί κάθε πτυχή της ζωής σου και θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα μπορεί συνειδητά ή ασυνείδητα να φωλιάζουν μέχρι τώρα μέσα σου.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα θα πάρεις κυριολεκτικά στα χέρια σου τις καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου αποσκοπώντας στο να την κάνεις καλύτερη. Έφτασε ο καιρός που μπορείς να δώσεις μια πνοή ανανέωσης στη σχέση σου και να αλλάξεις τα πάντα, προκειμένου να περνάς καλά με το ταίρι σου. Στις 13 που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, όλα θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. Μέχρι τις 17 που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στο Ζυγό, η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα είναι στο μέγιστο σημείο της. Ο Ήλιος που θα μπει στις 23 στο ίδιο ζώδιο, σου δίνει τον ερωτισμό και το ρομαντισμό που χρειάζεσαι, ώστε να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Κάνε τις προτάσεις σου και μη φοβηθείς να κάνεις ακόμα και κάτι ανατρεπτικό. Θα δεις πως μέχρι τέλος του μήνα θα πλέεις μέσα στην ευτυχία, τον έρωτα και το ρομαντισμό. Κι αν είσαι single είναι σχεδόν σίγουρο ότι με τη γοητεία και τον ερωτισμό που θα έχεις, θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Μπορεί τα προβλήματα στη δουλειά να παραμένουν, όμως αυτό που αλλάζει το Σεπτέμβριο είναι η δική σου στάση απέναντι στα πράγματα. Παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου, βλέπεις κάποια ζητήματα με μεγαλύτερο δυναμισμό και διεκδικείς την πρόοδο, την εξέλιξη, αλλά και τη σταθερότητα στη δουλειά σου. Θα αναγνωρίσεις κάποια λάθη που έκανες στο παρελθόν στα επαγγελματικά σου και θα δραστηριοποιηθείς άμεσα για να τα αποκαταστήσεις! Οι ιδέες που θα έχεις για κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις θα είναι πολύ καλές και θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι διαρκώς σε κίνηση για να μπορέσεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που θα έχεις, ώστε να φτάσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη χρειάζονται αρκετή προσοχή, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περιμένεις. Φρόντισε να ασχοληθείς σοβαρά με την τακτοποίησή τους και μην τα αφήσεις για ακόμη μία φορά στο έλεος του χρόνου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη θα δεις πολλές καταστάσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα να βρίσκουν τις λύσεις τους και θα νιώσεις ένα μεγάλο βάρος να φεύγει από τους ώμους σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στο μέγιστό της σημείο και τώρα ήρθε επιτέλους ο καιρός να ξεκαθαρίσεις όλα αυτά τα οικογενειακά ζητήματα που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούσαν. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα έχεις τις ευκαιρίες να κάνεις τα πράγματα καλύτερα μέχρι τις 17 του μήνα, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στο Ζυγό. Από τις 23 και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στον τελευταίο θα έχεις ανεβασμένη διάθεση αλλά και δυναμισμό, και θα απαλλαγείς από όλα αυτά που μέχρι τώρα σταματούν την πορεία σου και τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με την Αφροδίτη να κινείται στο Λέοντα σε κανονική πορεία από τις 6 και μετά, τα πράγματα στη σχέση σου θα είναι πολύ καλά και θα μπορείς να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα που θα ευχαριστήσει τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου. Στις 13 του μήνα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, καλό είναι να ξεχάσεις ό,τι μπορεί να σε στενοχωρεί και να κάνεις νέα σχέδια για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Στις 28 που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, θα προκύψουν κάποιες θετικές εξελίξεις που δεν τις περίμενες και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Οι singles του ζωδίου πολιορκήστε απροκάλυπτα το αντικείμενο του πόθου σας και οι πλανήτες θα σας ανταμείψουν αναλόγως. Οι προϋποθέσεις είναι κατάλληλες για να ξεκινήσετε ένα σοβαρό δεσμό τώρα στη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Από τις πρώτες μέρες του μήνα, με τον Άρη να κινείται στο Λέοντα μέχρι τις 25 και να σου δίνει δυναμικότητα, θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα δεις αρκετά θέματα να βρίσκουν λύσεις. Θα μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, όπως και αλλαγές που ίσως ήθελες εδώ και καιρό να κάνεις στη δουλειά σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελες. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να τις τακτοποιήσεις άμεσα, αν και ο Άρης από τον Λέοντα σε ωθεί να ξοδεύεις πολλές φορές παραπάνω χρήματα. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στον Ζυγό, θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου, όπως και καινούρια ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τον Σεπτέμβριο θα σου παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις. Θα ασχολείσαι με πολλά πράγματα μαζί όπως συνήθως και στο τέλος δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις… Κάποια θέματα που σε έχουν στεναχωρήσει θα διορθωθούν με τη δική σου καλή θέληση για να αποκαταστήσεις συναισθηματικές «ζημιές». Να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε μια εποικοδομητική περίοδο και η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη, οπότε δεν πρέπει να αναλώνεσαι σε καταστάσεις που μπορεί να επιβραδύνουν την πορεία σου. Δες τα πράγματα πιο σφαιρικά και μην στέκεσαι σε υποθέσεις που μπορεί να μην έχουν σημασία για σένα, όπως αυτές που θα προκληθούν μέχρι τις 6 του μήνα, που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στο Λέοντα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχεις αυξημένη ανάγκη για επιβεβαίωση και ίσως παρασυρθείς σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα θα σου φέρουν. Φρόντισε να είσαι μετρημένη και συνετή στις κινήσεις και στα λόγια σου για να αποφύγεις ανεπιθύμητες συνέπειες.

Αισθηματικές
Όσα πέρασες στο παρελθόν μπορεί να σε έφεραν στα όρια των αντοχών σου, αλλά παράλληλα όλες αυτές οι εμπειρίες σε έκαναν σοφότερη. Η θέση του Άρη στο Λέοντα μέχρι τις 25 και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο για όλο το μήνα, θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό και ρομαντισμό, ενώ η γοητεία σου θα καταπλήξει τον σύντροφό σου. Η σχέση σου θα πάρει τροπή προς το καλύτερο και θα μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της ή ακόμα και την επισημοποίησή της. Προώθησε τώρα τα σχέδια που έχεις για το ερωτικό σου μέλλον και υλοποίησε τις αποφάσεις σου, φροντίζοντας όμως να κινηθείς με σύνεση και μεριμνώντας και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν είσαι single, έφτασε ο καιρός να υποδεχτείς τις επιρροές της Αφροδίτης και να βρεις το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό. Φιλοσόφησε τον έρωτα και τις χαρές της ζωής και οι συνθήκες που θα σου παρουσιαστούν αυτόν το μήνα θα ευνοήσουν πολύ το μέλλον των αισθηματικών σου.

Επαγγελματικές
Η αποφασιστικότητα που θα δείξεις στη δουλειά σου θα συμβάλει στη σταδιακή, αλλά οριστική και μακροχρόνια βελτίωση κάποιων προβληματικών καταστάσεων που σε ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Θα αισθανθείς μια εσωτερική δύναμη που θα σε μεταμορφώσει και θα σε κάνει να κινηθείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Με τη βοήθεια του Ερμή στο Ζυγό (μέχρι τις 17 σε ορθή πορεία), τα οικονομικά σου θα είναι σε καλό δρόμο, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κινείσαι με αρκετή σύνεση και προγραμματισμό, ώστε να μην παρεκκλίνεις από την πορεία σου. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις χωρίς αναβολές.

ΛΕΩΝ
Τον Σεπτέμβριο θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου και η καθημερινότητά σου θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της ευθύνης, προκειμένου να τελειώσεις όλα αυτά τα θέματα που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα και μπορεί να σε κρατάνε πίσω στα σχέδιά σου. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά. Από τα μέσα του μήνα, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα σου παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες που θα πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς. Με τη βοήθεια του Άρη μέχρι τις 25, αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου για όλον το μήνα, θα μπορέσεις να δρομολογήσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε καταπίεζαν ψυχικά και θα απαλλαγείς από περιττά άγχη που σε έχουν περικυκλώσει.

Αισθηματικές
Η σχέση σου από την αρχή του μήνα θα πάρει άλλη τροπή -προς το καλύτερο. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου για ό,τι σε προβληματίζει και είναι σίγουρο πως θα καταλήξεις σε εξαιρετικά συμπεράσματα. Δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα μεταξύ σας και ξελόγιασε το ταίρι σου σε μελλοντικά όνειρα για την πορεία του δεσμού σας. Τα θεμέλια που θα βάλετε τώρα θα είναι τόσο γερά που δεν θα μπορέσει κανείς να σας απειλήσει. Οι singles θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές και ίσως ο Άρης στο ζώδιό σας θα καταφέρει να σας φέρει σε επαφή με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο. Να είστε ανοιχτές σε προκλήσεις και σε ερωτικές προτάσεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου, θέλεις δε θέλεις, για να σε οδηγήσουν στην κορυφή! Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα έχουν θετικά αποτελέσματα σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ενώ θα εντυπωσιάζεις τους άλλους με την εξυπνάδα και τις ιδέες σου. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα αναπροσάρμοσε τα σχέδιά σου για να είναι πιο ρεαλιστικά. Στα οικονομικά σου οφείλεις να είσαι συνετή και προσεχτική, αν θέλεις να βάλεις ένα πρόγραμμα στη διαχείρισή τους. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές κοντά στην Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στον Κριό και έλεγξε τα νεύρα σου στις επαγγελματικές σου συναντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το Σεπτέμβριο θα μετράς επιτυχίες! Όσο κι αν η φύση σου δεν επιτρέπει μεγάλα λόγια και θριαμβολογίες, είναι καιρός να αφεθείς στον οραματισμό και στα ιδανικά σου. Η θέση του Ήλιου στο ζώδιό σου μέχρι τις 23 σε βοηθά να κάνεις μία ουσιαστική ανασυγκρότηση και να ανακτήσεις και πάλι τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής στο Ζυγό (μέχρι τις 17 σε ορθή πορεία), θα σε κάνει πιο αποφασιστική για να υλοποιήσεις τις σκέψεις σου, ενώ παράλληλα θα έχεις τη διάθεση να προσφέρεις όλο και περισσότερα στο στενό σου περιβάλλον. Από εκεί και μετά, η ανάδρομη πορεία του ίσως σε αγχώσει λίγο περισσότερο από τα συνηθισμένα, αλλά αν ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με εναλλακτικές λύσεις, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Στις 23 ο Ήλιος θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου για να μπει στο ζώδιο του Ζυγού και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες από τις ιδέες σου, μέσα από μία μακρά εσωτερική διαδικασία. Προσπάθησε να εναρμονιστείς με τις «επιταγές» της εποχής και μην αφήσεις χαμένες ευκαιρίες!

Αισθηματικές
Ο Σεπτέμβριος θα βοηθήσει πολύ στη βελτίωση των αισθηματικών σου, καθώς αφήνει περιθώρια για να κινηθείς πιο άνετα. Έτσι λοιπόν, αν είσαι single, πέρασε στην… επίθεση! Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις το πρόσωπο που έχεις βάλει στο στόχαστρο εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένη, θα καταφέρεις να λύσεις τις διαφωνίες που έχεις με τον σύντροφό σου και η ηρεμία θα επανέλθει στη σχέση σας. Ωστόσο, με τον Άρη να κινείται στο Λέοντα μέχρι τις 25, δεν αποκλείεται να προκύψουν καβγαδάκια ζήλιας ή έντονης εκδικητικότητας. Προσπάθησε να μη δίνεις λαβές για περαιτέρω συνέχεια, ανάλαβε τις ευθύνες σου και παραδέξου τα λάθη σου. Έτσι, οι ισορροπίες σας θα αποκατασταθούν ξανά.

Επαγγελματικές
Ο Σεπτέμβριος επιφυλάσσει για εσένα πολλή δουλειά αλλά και κούραση. Πάντως, με ή χωρίς συνέπειες, θα μπορέσεις να υπερασπιστείς τη δουλειά σου και να κρατήσεις σε καλά επίπεδα το αντικείμενο της εργασίας σου. Όσο ο Ερμής θα σε υποστηρίζει από το ζώδιο του Ζυγού -τουλάχιστον για το πρώτο δεκαπενθήμερο που θα κινείται σε ορθή πορεία, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ανελιχθείς, ενώ κάποια περιστατικά θα σε βοηθήσουν να διακριθείς. Κάτι που πρέπει να προσέξεις είναι οι λεπτομέρειες σε όρους σχετικούς με νέες επαγγελματικές συνεργασίες και ο σωστός υπολογισμός των εξόδων, σε περίπτωση επιχειρηματικών ή εμπορικών εγχειρημάτων. Κοντά στην Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 13 στο ζώδιό σου, ενδεχομένως κάποιες από τις επαγγελματικές σου σχέσεις να διαταραχθούν, ενώ θα δοκιμαστεί και η υπομονή σου σχετικά με κάποιες προθεσμιακές ημερομηνίες. Να είσαι προνοητική και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν! Στα οικονομικά σου ο μήνας είναι κατάλληλος για να κλείσεις εκκρεμότητες, κυρίως μέσω διακανονισμών.

ΖΥΓΟΣ
Από τις πρώτες κιόλας μέρες του Σεπτεμβρίου η κοινωνικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη και θα βρίσκεσαι συνεχώς σε φάση που θα κάνεις εποικοδομητικά πράγματα. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σου, σε ορθή πορεία μέχρι τις 17, η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αρκετά θέματα που ήταν σε στασιμότητα και σε άγχωναν μέχρι τώρα. Επαφές, συζητήσεις, ταξίδια, συναντήσεις και καινούριες προτάσεις θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και θα νιώθεις πολύ καλά. Το ίδιο διάστημα θα καταφέρεις να αποβάλεις την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που δυσκολεύουν τη ζωή σου και να λύσεις υπαρξιακές εξισώσεις. Στις 13 που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, μείνε μακριά από συζητήσεις και καταστάσεις που θα σε φέρουν σε συγκρούσεις με δικά σου άτομα. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιό σου, οι σημαντικές οικονομικές συμφωνίες που θα πετύχεις θα σε ωθήσουν να δεις το μέλλον σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι πολύ θετικό για τη σχέση σου. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στο Λέοντα σε ορθή πορεία από τις 6 και μετά, σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να περάσεις όπως θέλεις με το ταίρι σου. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος, η αδρεναλίνη σου θα είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα που θα θέλεις να περάσεις ατελείωτες στιγμές πάθους με το ταίρι σου και η επικοινωνία που θα έχετε μεταξύ σας θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Από τις 23 και μετά που ο Ήλιος θα σε επισκεφτεί, φρόντισε να διατηρήσεις αυτό το ωραίο κλίμα στη σχέση σου, που θα σε κάνει να περνάς καλά. Μην αγχώνεσαι και «χαλιέσαι» για μικροπράγματα. Και αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, σύντομα θα συναντήσεις ένα άτομο που θα σε γοητεύσει, αλλά καλό είναι να μην επενδύσεις συναισθηματικά πριν το γνωρίσεις καλά και βεβαιωθείς ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου αυτόν το μήνα θα πάει πολύ καλά. Τώρα θα δεις τις καταστάσεις να αλλάζουν προς το καλύτερο και όλα να σου έρχονται πιο στρωτά. Θα έχεις πολλές επαφές και συναντήσεις για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ενώ ευνοούνται καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στις 28 στον Κριό, ίσως αντιμετωπίσεις κάποιες αντιστάσεις από τους συναδέλφους σου, όμως θα μπορέσεις να τους πείσεις για τις ιδέες σου. Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να αφήσεις εκκρεμότητες. Τακτοποίησε τις υποθέσεις σου πριν δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στο μέλλον και σύντομα η κατάσταση αυτή θα βελτιωθεί, αν παραμείνεις συνεπής. Ιδιαίτερα στο τέλος Σεπτεμβρίου που τα έσοδά σου θα αυξηθούν, θα νιώσεις πολύ καλύτερα και ίσως επιτρέψεις στον εαυτό σου κάποιες… παρασπονδίες, που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας που θα σε ευνοήσει για να πετύχεις όλα όσα είχαν αναβληθεί την προηγούμενη περίοδο. Η Αφροδίτη θα κινείται σε ορθή πορεία στο Λέοντα από τις 6 του μήνα και μετά, και οι ημέρες σου θα είναι γεμάτες με συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τόσο τους προσωπικούς σου στόχους όσο και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Πάρε τώρα αποφάσεις για θέματα που δεν σηκώνουν άλλη αναβολή και μην αφήνεις το χρόνο να τρέχει εις βάρος σου. Όσες αλλαγές γίνουν παρά τη θέληση σου, να ξέρεις ότι θα είναι για το καλό σου και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μέχρι τις 18 του μήνα, που ο Κρόνος θα κινείται στο ζώδιό σου, κλείσε όποιους λογαριασμούς έχεις με το παρελθόν και κάνε νέα πλάνα για τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας της ζωής σου.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες μέρες θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Από τις 6 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται σε ορθή πορεία στο Λέοντα, το σκηνικό στη σχέση σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός σου, η γοητεία σου και ο ρομαντισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου πολύ ευτυχισμένο! Κοντά στην Έκλειψη Ηλίου, που θα λάβει χώρα στις 13 στο ζώδιο της Παρθένου, να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου, ενώ θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Θα περάσετε πολύ καλά μαζί, αν ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι σταθερός και εξωτερικεύεσαι περισσότερο. Κι αν είσαι single, οι πλανήτες θα σου δώσουν όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι για να κατακτήσεις αυτό που περιμένεις τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στη δουλειά σου και σε προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα. Θα έχεις όλον το δυναμισμό που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να αλλάξεις καταστάσεις που ίσως σταματούν την πορεία της καριέρας σου. Θα μπορείς να κάνεις συναντήσεις και συζητήσεις για να αρχίζεις να υλοποιείς σχέδια, όπως και καινούρια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα μέχρι το τέλος του μήνα να περιμένεις ευχάριστα γεγονότα. Στα οικονομικά σου τώρα, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις σε προβληματίζουν αρκετά. Ο μήνας όμως είναι θετικός για να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και, γιατί όχι, να διεκδικήσεις κάποιες ξεχασμένες οφειλές που εκκρεμούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένας πολύ ευχάριστος μήνας σε περιμένει, γεμάτος λύσεις, ιδιαίτερα σε θέματα που θεωρείς πως σε πηγαίνουν πίσω μέχρι τώρα. Έντονος δυναμισμός και ενέργεια είναι τα εφόδια που σου προσφέρει η Αφροδίτη από τον Λέοντα, σε ορθή πορεία από τις 6 του μήνα και μετά, που θα σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι για να τακτοποιήσεις όλες αυτές τις εκκρεμότητες. Τις ημέρες που ο Ερμής θα κινείται στον Ζυγό, μέχρι τις 17 σε ορθή πορεία, μια γλυκύτητα θα σε διακατέχει και θα ομορφύνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο χαλαρή και θα σου παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες, τις οποίες πρέπει να αρπάξεις αμέσως! Το τελευταίο δεκαήμερο, που ο Ήλιος θα αποχωρήσει από την Παρθένο και θα εισέλθει στον Ζυγό στις 23, αλλά και που ο Κρόνος θα επιστρέψει στο ζώδιό σου στις 18, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και γενικότερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που μπορεί να σου χαλάνε τη διάθεση. Τώρα θα μπουν στη ζωή σου καινούρια άτομα που θα δώσουν άλλο τόνο στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Η καλή διάθεση και η αλληλοκατανόηση καθιστούν ήρεμη και αρμονική την αισθηματική σου ζωή. Κάποιες μικροπαρεξηγήσεις και διαφωνίες που θα προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, δεν θα είναι ικανές να χαλάσουν το ρομαντικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να λύσετε από κοινού τα προβλήματά σας και ό,τι πρακτικό ή μη σας απασχολεί για το σπίτι και το δεσμό σας. Οι singles εκπρόσωποι του ζωδίου μπορεί να μην βρείτε τον έρωτα των ονείρων σας, αλλά είναι σίγουρο πως θα έχετε ενδιαφέρουσες κατακτήσεις, ενώ ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί και θα περάσετε απολαυστικές στιγμές.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Η Έκλειψη Ηλίου στις 13 στην Παρθένο, σου δίνει μεγάλη μαχητικότητα και δυναμισμό, ώστε να μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια και στόχους. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πολύ καλές και αν τις θέσεις σε εφαρμογή, θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Για όλη τη διάρκεια του μήνα η καθημερινότητά σου θα είναι γεμάτη από επαφές, συναντήσεις, αλλά και αλλαγές, που μέχρι το τέλος του μήνα δεν θα σε αφήσουν να πλήξεις καθόλου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά και τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Θα βγουν στην επιφάνεια και άλλες υποχρεώσεις που θα χρειαστούν άμεση τακτοποίηση. Προς το τέλος του μήνα θα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και καινούρια ξεκινήματα. Γραφειοκρατικά, νομικά και φορολογικά θέματα, μπορούν τώρα να τακτοποιηθούν με θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η προσωπική σου εξέλιξη συνεχίζεται και αυτόν το μήνα και ο Ερμής στο Ζυγό (μέχρι τις 17 σε ορθή πορεία) σε ευνοεί σε αυτό. Δραστηριοποιήσου στους τομείς που σε ενδιαφέρουν και μην αφήνεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται να πάνε χαμένες εξαιτίας των αμφιβολιών σου. Από τις 18 του μήνα και μετά, με την επιστροφή του κυβερνήτη σου Κρόνου στον Τοξότη, η διαίσθησή σου θα είναι ο πολύτιμος σύμβουλος και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τυχόν διλήμματα. Κοντά στην Έκλειψη Ηλίου, που θα λάβει χώρα στις 13 στο ζώδιο της Παρθένου, μην επιτρέψεις να αιωρούνται εντυπώσεις εναντίον σου που απέχουν από την πραγματικότητα και δείξε προσοχή στην επικοινωνία σου. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα κινείται στο Ζυγό, φρόντισε περισσότερο τις σχέσεις σου και διεύρυνε τον κύκλο γνωριμιών σου, γιατί τα άτομα που θα γνωρίσεις τώρα θα σε βοηθήσουν στην μελλοντική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές
Από τις 6 του μήνα και μετά η Αφροδίτη θα κινείται σε ορθή πορεία στο Λέοντα και θα βάλει το χεράκι της προκειμένου να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα στη σχέση σου. Θα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και εκείνη την περίοδο θα μπορέσετε μαζί να βρείτε λύσεις σε όλα τα θέματα που σας αφορούν. Φρόντισε με κάθε τρόπο να περνάτε περισσότερο ουσιαστικό χρόνο μαζί και να συζητάτε ανοιχτά για όσα σας απασχολούν. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξωτερικεύεις περισσότερο τα συναισθήματά σου. Κι αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, μην το βάζεις κάτω. Ο Άρης από το Λέοντα μέχρι τις 25 αλλά και ο Ερμής από το Ζυγό σε ορθή πορεία μέχρι τις 17, θα σου δώσουν ερωτισμό, αλλά και τέτοια ευφράδεια λόγου, που σίγουρα αν κινηθείς όπως πρέπει, το ταίρι που περίμενες θα το γνωρίσεις πολύ σύντομα!

Επαγγελματικές
Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τώρα το δυναμισμό που χρειάζεσαι ώστε να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβλημάτιζαν. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι στο μέγιστο βαθμό και θα μπορέσεις να μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε ενοχλούν μέχρι τώρα στον εργασιακό σου χώρο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου όμως για άλλη μια φορά δεν είναι στο σημείο που τα θέλεις. Θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα. Πρόσεχε αρκετά τη διαχείριση των χρημάτων σου, γιατί πολλές φορές θα παρασύρεσαι σε άσκοπά έξοδα και αγορές που θα σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Σεπτέμβριος σε υποδέχεται με ευχάριστες εξελίξεις και συμφέρουσες για σένα λύσεις, σε δύσκολες μέχρι τώρα υποθέσεις. Μέχρι τις 17 που ο Ερμής θα κινείται στο Ζυγό σε ορθή πορεία, θα αυξηθούν κατακόρυφα η ενέργεια και ο δυναμισμός σου και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για δυσεπίλυτα θέματα, που φαίνεται πως σε κουράζουν εδώ και καιρό. Ο προγραμματισμός, η καλή επικοινωνία και η εγρήγορση που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις επιτυχώς στα καθήκοντά σου, αλλά και να βάλεις πολλά πράγματα στη θέση τους. Έτσι κι αλλιώς, ξέρεις πια πολύ καλά πως αν δεν βάλεις εσύ το χέρι σου σε μερικά πράγματα και δεν πεις την άποψή σου, είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν να είναι προβληματικά. Μέχρι τέλος του μήνα η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της, ενώ οι δημόσιες σχέσεις και οι καινούριες γνωριμίες θα δίνουν και θα παίρνουν… λύνοντάς σου τα χέρια σε δύσκολες περιστάσεις.

Αισθηματικές
Είτε βρίσκεσαι ήδη σε δεσμό είτε έχεις ακόμα μοναξιές στα αισθηματικά σου, το σίγουρο είναι πως το Σεπτέμβριο δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή, αφού το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει με τις εναλλαγές του να υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα του έρωτα! Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 6 και μετά σε ορθή πορεία, θα σε παροτρύνει να οργανώνεις μικρές ανανεωτικές εξορμήσεις ή δραστηριότητες με το σύντροφό σου. Οι singles θα δέχονται διαρκώς προσκλήσεις και τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν! Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού από τις 23 και μετά, θα σε κάνει πλέον πιο διεκδικητική στα ερωτικά σου, αλλά επιπλέον τώρα θα πάρεις καθοριστικές, λογικές και σοβαρές αποφάσεις για μία σταθερή σχέση στη ζωή σου! Μια νέα σχέση που μπορεί να ξεκινήσει τώρα θα έχει ελπιδοφόρες προοπτικές εξέλιξης, αν δεν βαρεθείς νωρίς!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Ο Ερμής θα σε ευνοήσει και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Ο Άρης από το Λέοντα μέχρι τις 25, σου χαρίζει μεγάλο δυναμισμό και σε βοηθά να σταθεροποιήσεις κάποιες συνεργασίες σου ή ακόμα και να εμπλουτίσεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενό σου. Στις 13 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, κάνε πολύ καλό προγραμματισμό και μην πτοηθείς από κάποια προβλήματα που θα δημιουργηθούν στη δουλειά. Μέχρι το τέλος του μήνα όλες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου θα έχουν πάρει το δρόμο τους και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά αυτόν το μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις περισσότερο. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι ευνοϊκότερο σε σύγκριση με το πρώτο και μπορείς να κάνεις τις επαφές σου, αλλά και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένας ήρεμος σε γενικές γραμμές Σεπτέμβριος σε υποδέχεται με ιδιαίτερα αυξημένο δυναμισμό, αλλά και επιμονή για να ολοκληρώσεις σχέδια που έχουν μείνει στη μέση, μιας και το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να είναι στραμμένο στην προσωπική σου καταξίωση. Από τις 6 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο Λέοντα, φρόντισε να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία σε κάποια οικογενειακά κυρίως θέματα που μπορεί να προκύψουν, προκειμένου να ξαναφτιάξεις σχέσεις και καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Από τις 17 του μήνα και μετά, θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέπτεται συνεχώς θέματα και στενάχωρες ή πολύπλοκες καταστάσεις, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο Ζυγό, ενώ θα πάρεις ριζικές αποφάσεις προκειμένου να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητά σου και να τονώσεις την ψυχολογία σου. Φρόντισε τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στον Κριό, να διεκδικήσεις με θάρρος και αυτοπεποίθηση μία αύξηση, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να την πάρεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη στο Λέοντα θα πυρπολεί την ερωτική σου ζωή με πάθος και ρομαντισμό. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, μίλησέ του για αυτά που σε προβληματίζουν και είναι σίγουρο θα περάσεις πολύ καλά και θα έρθετε πιο κοντά. Στην πορεία του μήνα θα πρέπει να κάνεις αρκετές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, γιατί μέσα σε μία στιγμή θα προκαλούνται αναταράξεις και συγκρούσεις χωρίς σημαντικό λόγο. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, πρόσεξε τις αισθηματικές επιπολαιότητες, γιατί στην πορεία μπορεί να σε πικράνουν. Οι ερωτικές προτάσεις που θα δεχτείς αυτόν το μήνα θα είναι πολλές, όμως πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και μετά να αποδεχτείς αυτές που ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα και τις ανάγκες σου.

Επαγγελματικές
Ο Σεπτέμβριος θα είναι αρκετά καλός για τη δουλειά σου, αρκεί να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση με τους συναδέλφους σου. Μέχρι τις 17 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στο Ζυγό, θα έχεις το κέφι για να παλέψεις για κάτι καλύτερο στη δουλειά σου και με το επικοινωνιακό σου ταλέντο αλλά και τις μοναδικές σου ιδέες, θα έχεις επιτυχία. Οι συναντήσεις, οι επικοινωνίες καθώς και οι προτάσεις που θα δεχθείς στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχουν μεγάλη ποικιλία, ωστόσο είναι ένα διάστημα που δεν ευνοείσαι να ρισκάρεις, να κάνεις αλλαγή ή να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει μία μικρή διευκόλυνση σχετικά με τα έσοδα σου, που θα είναι αποτέλεσμα της δικής σου σωστής διαχείρισης σε αυτόν τον τομέα. Κατά τα άλλα, οι τελευταίες μέρες του μήνα με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό στις 28, σε προειδοποιούν να προσέξεις αρκετά, να μην κλείσεις συμφωνίες και κυρίως να αποφύγεις τα έξοδα άνευ λόγου και αιτίας.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more