ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις! Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Σεπτέμβριο;

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου έφτασε. Πως ξεκινάει η νέα σεζόν; Τι προβλέπει το ζώδιό σου; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Τον Σεπτέμβριο η ισχυρή σου επιθυμία να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό θα είναι μεγάλη. Με τον ερχομό του Φθινοπώρου άλλαξε παραστάσεις και φέρε επιτέλους έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου. Η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη όλο το μήνα με αυξημένες αναζητήσεις σε όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου με επιτυχία και γρήγορα. Δυνατές ευκαιρίες για καλύτερο μέλλον θα προκύψουν μέσα από τις πολύ καλές κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και με τη μεγάλη κοινωνικότητα που θα έχεις. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις καταφέρει να πετύχεις τόσους στόχους που θα απορείς κι εσύ με τις τόσο θετικές εξελίξεις.

Αισθηματικές
Αυτό το μήνα τα αισθηματικά σου δεν είναι η προτεραιότητά σου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν κάποιες ανάσες έρωτα που θα σου δώσουν ικανοποίηση. Από τις 11 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Σκορπιό, θα απομακρυνθείς από τον σύντροφό σου όχι επειδή δεν θα έχεις συναισθήματα αλλά το άγχος και το στρες των οικονομικών και των επαγγελματικών σου θεμάτων θα σε κάνουν να χάσεις το ενδιαφέρον σου για κάτι άλλο. Μπορεί να ακούσεις δικαιολογημένες γκρίνιες και παράπονα από την μεριά του και καλό θα είναι να κάνεις και εσύ από την πλευρά σου τις απαραίτητες υποχωρήσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα το ερωτικό κλίμα αλλάζει και σταθεροποιείται. Η σχέση σου μπαίνει τώρα σε σοβαρή τροχιά, ενώ αν δεν έχεις έναν μόνιμο δεσμό τώρα είναι η ευκαιρία σου για ένα νέο ξεκίνημα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα, έστω και αν αντιμετωπίζεις και εσύ από την πλευρά σου τα σκαμπανεβάσματα της εποχής. Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου θα στρέψεις την προσοχή σου στις συναδελφικές σου σχέσεις και θα προσπαθήσεις να επαναφέρεις το ήρεμο κλίμα μεταξύ σας. Προσπάθησε να μην συγχυστείς με τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν γιατί θα είναι προσωρινά. Από την άλλη όμως ξεκαθάρισε τη θέση σου απέναντί τους και πάψε να προσαρμόζεσαι στις δικές τους ανάγκες. Τώρα που οι πλανήτες σε ευνοούν κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να έρθουν αυτοί προς τη δική σου μεριά. Αυτό το μήνα μπορεί να κοπιάσεις για να διατηρήσεις τις επαγγελματικές και οικονομικές ισορροπίες, όμως στο τέλος να ξέρεις ότι θα ανταμειφτείς για τους κόπους σου. Δείξε εγκράτεια στα οικονομικά σου και τήρησε πιστά τον προϋπολογισμό σου για τις δύσκολες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στον φιλικό ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου θα χαρακτηρίζεσαι από ευαισθησία και χαρούμενη διάθεση σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου. Στις δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις -και θα είναι πολλές- να περιμένεις το ασυνήθιστο, το απρόσμενο ή ακόμα και το υπερβατικό. Όπου κι αν βρίσκεσαι, θα χαρείς τη ζωή και τις ευχάριστες εμπειρίες που έχει να σου δώσει. Αυτός ο μήνας είναι για σένα περίοδος αλλαγών και υλοποίησης των σχεδίων σου που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που αναζητάς. Αναθεωρείς φιλίες, καθώς πλέον δεν σε καλύπτουν απόλυτα κάποιοι άνθρωποι και επαναπροσδιορίζεις πιο σοφά πλέον τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 19, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, θα φωτιστεί κάθε πτυχή της ζωής σου και θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα μπορεί συνειδητά ή ασυνείδητα να φωλιάζουν μέχρι τώρα μέσα σου.

Αισθηματικές
Αυτό τον μήνα θα πάρεις κυριολεκτικά στα χέρια σου τις καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, αποσκοπώντας στο να μπορέσεις να την κάνεις καλύτερη. Έφτασε ο καιρός που μπορείς να δώσεις μια πνοή ανανέωσης στο δεσμό σου και να αλλάξεις τα πάντα προκειμένου να περνάς καλά μαζί με το ταίρι σου. Από τις 5 του μήνα και μετά, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο όλα θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. Από τις 9 μέχρι τις 29 που ο Ερμής θα κινείται στο Ζυγό η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα είναι στο μέγιστό της σημείο. Ο Ήλιος, που θα μπει στις 22 στο ίδιο ζώδιο, σου δίνει τον ερωτισμό και το ρομαντισμό που χρειάζεσαι ώστε να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Κάνε τις προτάσεις σου και μη φοβηθείς να κάνεις ακόμα και κάτι ανατρεπτικό και θα δεις πως μέχρι τέλος του μήνα θα πλέεις μέσα στην ευτυχία, τον έρωτα και το ρομαντισμό. Κι αν ακόμη κοιμάσαι παρέα με τη μοναξιά είναι σχεδόν βέβαιο ότι με τη γοητεία και τον ερωτισμό που θα έχεις θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Μπορεί τα προβλήματα στη δουλειά να παραμένουν όμως αυτό που αλλάζει τον Σεπτέμβριο είναι η δική σου στάση απέναντι στα πράγματα. Παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου, βλέπεις κάποια ζητήματα με μεγαλύτερο δυναμισμό και διεκδικείς την πρόοδο, την εξέλιξη, αλλά και τη σταθερότητα στη δουλειά σου. Θα αναγνωρίσεις κάποια λάθη που έκανες στο παρελθόν στα επαγγελματικά σου και θα δραστηριοποιηθείς άμεσα για να τα αποκαταστήσεις! Οι ιδέες που θα έχεις για κάποιες αλλαγές θα είναι πολύ καλές και θα μπορέσουν να βελτιώσουν τις συνθήκες της. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι διαρκώς σε κίνηση για να μπορέσεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που θα έχεις, ώστε να φτάσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη χρειάζονται αρκετή προσοχή, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περιμένεις. Φρόντισε να ασχοληθείς σοβαρά με την τακτοποίησή τους και μην τα αφήσεις για ακόμη μία φορά στο έλεος του χρόνου…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, αγαπητέ Δίδυμε, θα δεις πολλές καταστάσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα, να βρίσκουν τις λύσεις τους και θα νιώσεις ένα μεγάλο βάρος να φεύγει από τους ώμους σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στο μέγιστό της σημείο και τώρα ήρθε επιτέλους ο καιρός να ξεκαθαρίσεις όλα αυτά τα οικογενειακά ζητήματα, που μέχρι τώρα σε ταλάνιζαν. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα έχεις καλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να κάνεις τα πράγματα καλύτερα από τις μέχρι τις 29 του μήνα, που ο κυβερνήτης σου θα κινείται στην Παρθένο και στο Ζυγό. Από τις 22 και μετά, που και ο Ήλιος θα εισέλθει στον Ζυγό, θα έχεις «ανεβασμένη» διάθεση, μεγάλη δυναμικότητα και θα πετάξεις από πάνω σου όλα αυτά που μέχρι τώρα σταματούν την πορεία σου σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, με την Αφροδίτη να κινείται μέχρι τις 11 στο ζώδιο του Ζυγού, τα πράγματα στη σχέση σου θα είναι πολύ καλά και θα μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα, που θα ευχαριστήσει και εσένα αλλά και τον σύντροφό σου. Στις 5 του μήνα, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, καλό είναι να ξεχάσεις ότι μπορεί να σε στενοχωρεί και να κάνεις νέα σχέδια, για να φτιάξεις τη σχέση σου. Στις 19 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στους Ιχθείς, να υπάρξουν κάποιες απρόσμενα καλές εξελίξεις και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, πολιορκήστε απροκάλυπτα το αντικείμενο του πόθου σας και οι πλανήτες θα σας ανταμείψουν αναλόγως. Οι προϋποθέσεις είναι κατάλληλες, για να ξεκινήσετε έναν σοβαρό δεσμό τώρα στη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά, φίλε Δίδυμε. Από τις πρώτες μέρες του μήνα, με τον Άρη να κινείται στον Λέοντα και να σου δίνει δυναμικότητα, αλλά και με την Νέα Σελήνη στις 5 στην Παρθένο και τον Ερμή μέχρι τις 9 στο ίδιο ζώδιο, θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα δεις αρκετά θέματα να βρίσκουν λύσεις. Θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, όπως και αλλαγές, που ίσως ήθελες εδώ και καιρό να κάνεις στη δουλειά σου. Μέχρι τέλος του μήνα, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελες. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να τις τακτοποιήσεις άμεσα, αν και για κακή σου τύχη, ο Άρης σε ωθεί να ξοδεύεις πολλές φορές παραπάνω χρήματα. Από τις 22 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στο Ζυγό, θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου, όπως και καινούργια ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τον Σεπτέμβριο θα σου παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις. Θα ασχολείσαι με πολλά πράγματα μαζί, όπως συνήθως, και στο τέλος δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Κάποια θέματα που σε έχουν στεναχωρήσει θα διορθωθούν με τη δική σου καλή θέληση να αποκαταστήσεις συναισθηματικές “ζημιές”. Να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε μια εποικοδομητική περίοδο και η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη, οπότε δεν πρέπει να αναλώνεσαι σε καταστάσεις που μπορεί να επιβραδύνουν την πορεία σου. Δες τα πράγματα πιο σφαιρικά και μην στέκεσαι σε υποθέσεις που μπορεί να μην έχουν σημασία για σένα, όπως αυτές που θα προκληθούν κοντά στην Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στις 19 στο ζώδιο των Ιχθύων. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχεις αυξημένη την ανάγκη σου για επιβεβαίωση και ίσως παρασυρθείς σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα θα σου φέρουν. Φρόντισε να είσαι μετρημένη και συνετή στις κινήσεις και στα λόγια σου για να αποφύγεις ανεπιθύμητες συνέπειες.

Αισθηματικές
Όσα πέρασες στο παρελθόν μπορεί να σε έφεραν στα όρια των αντοχών σου, αλλά παράλληλα όλες αυτές οι εμπειρίες σε έκαναν σοφότερο. Η θέση της Αφροδίτης τόσο στο Ζυγό όσο και στον Σκορπιό, από τις 11 του μήνα κα μετά, θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό και ρομαντισμό ενώ η γοητεία σου θα καταπλήξει τον σύντροφό σου. Η σχέση σου θα πάρει τροπή προς το καλύτερο και θα μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της ή ακόμα και την επισημοποίησή της. Προώθησε τώρα τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σου και υλοποίησε τις αποφάσεις σου φροντίζοντας όμως να κινηθείς με σύνεση και μεριμνώντας για τις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν ακόμα η μοναξιά παραμένει στη ζωή σου, έφτασε ο καιρός να καλοδεχτείς τις επιρροές της Αφροδίτης και να βρεις το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό τώρα. Φιλοσόφησε τον έρωτα και τις χαρές της ζωής και οι συνθήκες που θα σου παρουσιαστούν αυτό το μήνα θα ευνοήσουν πολύ το μέλλον των αισθηματικών σου ζητημάτων.

Επαγγελματικές
Η αποφασιστικότητα που θα δείξεις στη δουλειά σου θα συμβάλλει στην οριστική, αλλά σταδιακή και μακροχρόνια βελτίωση κάποιων προβληματικών καταστάσεων που σε ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Θα αισθανθείς μια εσωτερική δύναμη που θα σε μεταμορφώσει και θα σε κάνει να κινηθείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Με τη βοήθεια του Άρη στον Κριό, τα οικονομικά σου θα είναι σε καλό δρόμο, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κινείσαι με αρκετή σύνεση και προγραμματισμό, ώστε να μην παρεκκλίνεις από την πορεία σου. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να τακτοποιήσεις χωρίς αναβολές.

ΛΕΩΝ
Τον Σεπτέμβριο θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου και η καθημερινότητά σου θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της ευθύνης προκειμένου να τελειώσεις όλα αυτά τα θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα και μπορεί να σε κρατάνε πίσω στα σχέδιά σου. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά. Από τα μέσα του μήνα, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα σου παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες που θα πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς. Από τις 9 μέχρι τις 29 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στο Ζυγό, θα μπορέσεις να δρομολογήσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε καταπίεζαν ψυχικά και θα απαλλαγείς από περιττά άγχη που σε έχουν περικυκλώσει.

Αισθηματικές
Η σχέση σου από την αρχή του μήνα θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ό,τι σε προβληματίζει και είναι σίγουρο πως θα καταλήξετε σε εξαιρετικά ευχάριστα αποτελέσματα. Δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα μεταξύ σας και “ξελόγιασε” το ταίρι σου σε μελλοντικά όνειρα για την πορεία του δεσμού σας. Τα θεμέλια που θα βάλετε τώρα θα είναι τόσο γερά που δεν θα μπορέσει κανείς να σας απειλήσει. Οι ελεύθερες Λιονταρίνες θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές και ίσως ο Άρης στο ζώδιό σας να καταφέρει να σας φέρει σε επαφή με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο. Να είστε ανοιχτές σε προκλήσεις και σε ερωτικές προτάσεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι πλανήτες συνωμοτούν θέλεις δε θέλεις για να σε οδηγήσουν στην κορυφή! Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα έχουν θετικά αποτελέσματα σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ενώ θα εντυπωσιάζεις τους άλλους με την εξυπνάδα και τις ιδέες σου. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, αναπροσάρμοσε τα σχέδια σου για να είναι περισσότερο ρεαλιστικά. Στα οικονομικά σου οφείλεις να είσαι συνετή και προσεχτική αν θέλεις να βάλεις ένα πρόγραμμα στη διαχείρισή τους. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 19 στους Ιχθείς και έλεγξε τα νεύρα σου στις επαγγελματικές σου συνευρέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τον Σεπτέμβριο θα μετράς επιτυχίες! Όσο κι αν η φύση σου δεν επιτρέπει μεγάλα λόγια και θριαμβολογίες, είναι καιρός να αφεθείς στον οραματισμό και στα ιδανικά σου. Οι πλανητικές θέσεις του Ήλιου μέχρι τις 22 και του Ερμή μέχρι τις 9 στο ζώδιο σου σε βοηθούν να κάνεις μία ουσιαστική ανασυγκρότηση και να ανακτήσεις και πάλι τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητα σου. Η Αφροδίτη μέχρι τις 11 στο Ζυγό, θα σε κάνει περισσότερο αποφασιστική προκειμένου να υλοποιήσεις τις σκέψεις σου, ενώ παράλληλα θα έχεις τη διάθεση να προσφέρεις όλο και περισσότερα στο στενό σου περιβάλλον. Από εκεί και μετά, η νέα θέση της στον Σκορπιό ίσως σε αγχώσει λίγο περισσότερο από τα συνηθισμένα, αλλά αν ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με εναλλακτικές λύσεις θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Στις 22 ο Ήλιος θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου και θα μπει στο ζώδιο του Ζυγού και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες από τις ιδέες σου μέσα από μία μακρά εσωτερική διαδικασία. Προσπάθησε να εναρμονιστείς με τις “επιταγές” της εποχής και μην αφήσεις χαμένες ευκαιρίες!

Αισθηματικές
Ο Σεπτέμβριος θα βοηθήσει πολύ στη βελτίωση των αισθηματικών σου καθώς αφήνει περιθώρια για να κινηθείς πιο άνετα. Έτσι λοιπόν, αν είσαι μόνη σου πέρνα στην επίθεση και οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις το πρόσωπο που έχεις βάλει στο στόχαστρο εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένη θα καταφέρεις να λύσεις τις διαφωνίες που έχεις με τον σύντροφό σου και η ηρεμία θα επανέλθει στη σχέση σας. Ωστόσο, με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό από τις 11 του μήνα και μετά δεν αποκλείεται να προκύψουν καβγαδάκια ζήλιας ή έντονης εκδικητικότητας. Προσπάθησε να μην δίνεις λαβές για περαιτέρω συνέχεια, ανάλαβε τις ευθύνες σου, παραδέξου τα λάθη σου και οι ισορροπίες σας θα αποκατασταθούν ξανά.

Επαγγελματικές
Ο Σεπτέμβριος επιφυλάσσει για εσένα πολλή δουλειά αλλά και κούραση. Πάντως, με ή χωρίς συνέπειες, θα μπορέσεις να υπερασπίσεις τη δουλειά σου και να κρατήσεις σε καλά επίπεδα το αντικείμενο της εργασίας σου. Όσο ο Ερμής θα σε υποστηρίζει από το ζώδιό σου -μέχρι τις 9- και όσο ο Ήλιος θα φωτίζει την καθημερινότητα σου -μέχρι τις 22- θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ανελιχθείς ενώ κάποια περιστατικά θα σε βοηθήσουν να διακριθείς. Κάτι που πρέπει να προσέξεις είναι οι λεπτομέρειες, σε όρους σχετικούς με νέες επαγγελματικές συνεργασίες και ο σωστός υπολογισμός των εξόδων σε περίπτωση επιχειρηματικών ή εμπορικών εγχειρημάτων. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 στους Ιχθείς, ενδεχομένως κάποιες από τις επαγγελματικές σου σχέσεις να διαταραχθούν, ενώ θα δοκιμαστεί και η υπομονή σου σχετικά με κάποιες προθεσμιακές ημερομηνίες. Να είσαι προνοητική και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν! Στα οικονομικά σου, ο μήνας είναι κατάλληλος για να κλείσεις εκκρεμότητες κυρίως μέσω διακανονισμών.

ΖΥΓΟΣ
Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Σεπτεμβρίου η κοινωνικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη και θα βρίσκεσαι συνεχώς σε φάση που θα κάνεις εποικοδομητικά πράγματα. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σου, από τις 9 μέχρι τις 29 του μήνα, η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αρκετά θέματα που είναι σε στασιμότητα και σε άγχωναν μέχρι τώρα. Επαφές, συζητήσεις, ταξίδια, συναντήσεις και καινούργιες προτάσεις θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και θα νιώθεις πολύ καλά. Το ίδιο διάστημα θα καταφέρεις να αποβάλλεις την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που δυσκολεύουν τη ζωή σου και να λύσεις υπαρξιακές εξισώσεις. Στις 19, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, μείνε μακριά από συζητήσεις και καταστάσεις που θα σε φέρουν σε συγκρούσεις με δικά σου άτομα. Από τις 22 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιό σου οι σημαντικές οικονομικές συμφωνίες που θα πετύχεις θα σε ωθήσουν να δεις το μέλλον σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι πολύ θετικό για τη σχέση σου. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 5 και η Αφροδίτη μέχρι τις 11 στο ζώδιό σου, σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να περάσεις όπως θέλεις με το ταίρι σου. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα καλύτερά του και ο ρομαντισμός σου θα είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα που θα θέλεις να περάσεις ατελείωτες στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Άλλωστε, και η επικοινωνία που θα έχετε μεταξύ σας θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Από τις 22 και μετά, που ο Ήλιος θα σε επισκεφτεί, φρόντισε να διατηρήσεις αυτό το ωραίο κλίμα στη σχέση σου που θα σε κάνει να περνάς καλά και μην αγχώνεσαι και “χαλιέσαι” για μικροπράγματα. Και αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, σύντομα θα συναντήσεις ένα άτομο που θα σε γοητεύσει, αλλά καλό είναι να μην επενδύσεις συναισθηματικά πριν το γνωρίσεις καλά και βεβαιωθείς ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου αυτό το μήνα θα πάει πολύ καλά. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, με την Αφροδίτη να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της θα δεις τις καταστάσεις να αλλάζουν προς το καλύτερο και όλα να σου έρχονται πιο στρωτά. Θα έχεις πολλές επαφές και συναντήσεις για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ενώ ευνοούνται καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Κοντά στην Πανσέληνο -στις 19- ίσως αντιμετωπίσεις κάποιες αντιστάσεις από τους συναδέλφους σου, όμως θα μπορέσεις να τους πείσεις για τις ιδέες σου. Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου δεν πρέπει να αφήσεις εκκρεμότητες. Τακτοποίησε τις υποθέσεις σου προτού δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στο μέλλον και σύντομα η κατάσταση αυτή θα βελτιωθεί αν παραμείνεις συνεπής. Ιδιαίτερα στο τέλος Σεπτεμβρίου που τα έσοδά σου θα αυξηθούν, θα νιώσεις πολύ καλύτερα και ίσως επιτρέψεις στον εαυτό σου κάποιες “παρασπονδίες” που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
O Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας που θα σε ευνοήσει για να πετύχεις όλα όσα παρέμεναν στάσιμα την προηγούμενη περίοδο. Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου από τις 11 του μήνα και οι ημέρες σου θα είναι γεμάτες με συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τόσο τους προσωπικούς σου στόχους όσο και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Πάρε τώρα αποφάσεις για θέματα που δεν σηκώνουν άλλη αναβολή και μην αφήνεις τον χρόνο να τρέχει εις βάρος σου. Όσες αλλαγές γίνουν παρά τη θέληση σου να ξέρεις ότι θα είναι για το καλό σου και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Από τις 20 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, κλείσε όποιους λογαριασμούς έχεις με το παρελθόν και βάλε νέα πλάνα για τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας της ζωής σου.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες μέρες θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Από τις 9 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κινείται πρώτα στο Ζυγό και μετά στο ζώδιό σου, το σκηνικό στη σχέση σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός σου, η γοητεία σου και ο ρομαντισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου πολύ ευτυχισμένο! Κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 19 στο ζώδιο των Ιχθύων, να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου αλλά και κάποια γεγονότα που θα σε ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Θα περάσετε πολύ καλά μαζί αν ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι σταθερός και εξωτερικεύεσαι περισσότερο… Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι οι πλανήτες θα σου δώσουν όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό για να κατακτήσεις αυτό που περιμένεις τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στη δουλειά σου και σε προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα. Θα έχεις όλη τη δυναμικότητα που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να αλλάξεις καταστάσεις που ίσως σταματούν την πορεία της καριέρας σου. Θα μπορείς να κάνεις συναντήσεις και συζητήσεις για να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια όπως και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, μέχρι το τέλος του μήνα μπορείς να περιμένεις ευχάριστα γεγονότα. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις σε προβληματίζουν αρκετά. Ο μήνας όμως είναι θετικός, για να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και, γιατί όχι, να διεκδικήσεις και κάποιες ξεχασμένες οφειλές που εκκρεμούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένας πολύ ευχάριστος μήνας σε περιμένει, γεμάτος λύσεις, ιδιαίτερα σε θέματα που θεωρείς πως μέχρι τώρα σε πηγαίνουν πίσω. Έντονος δυναμισμός και ενέργεια είναι τα εφόδια, τα οποία σου προσφέρει η Αφροδίτη από τον Ζυγό για το πρώτο δεκαήμερο, που θα σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι για να τακτοποιήσεις όλες αυτές τις εκκρεμότητες. Τις ημέρες που ο Ερμής θα κινείται στο ίδιο ζώδιο, από τις 9 μέχρι τις 29 του μήνα, μια γλυκύτητα θα σε διακατέχει και θα ομορφύνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η καθημερινή σου ζωή θα γίνει πιο χαλαρή και θα σου παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες, τις οποίες πρέπει να αρπάξεις αμέσως! Το τελευταίο δεκαήμερο, που ο Ήλιος θα αποχωρήσει από την Παρθένο και θα εισέλθει στο Ζυγό, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και γενικότερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που μπορεί να σου χαλάνε τη διάθεση. Τώρα θα μπουν στη ζωή σου καινούργια άτομα που θα δώσουν άλλο τόνο στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Η καλή διάθεση και η αλληλοκατανόηση καθιστούν ήρεμη και αρμονική την αισθηματική σου ζωή. Κάποιες μικροπαρεξηγήσεις και διαφωνίες που θα προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου δεν θα είναι ικανές να χαλάσουν το ρομαντικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσά σας. Για όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να λύσετε από κοινού τα προβλήματα σας και ό,τι πρακτικό ή μη σας απασχολεί για το σπίτι και το δεσμό σας. Οι singles εκπρόσωποι του ζωδίου μπορεί να μην βρείτε τον έρωτα των ονείρων σας, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα έχετε ενδιαφέρουσες κατακτήσεις και ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί! Είναι σίγουρο πως θα περάσετε απολαυστικές στιγμές με πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα!

Επαγγελματικές
Tον Σεπτέμβριο στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Η Νέα Σελήνη στις 5 στην Παρθένο, σου δίνει μεγάλη μαχητικότητα και δυναμισμό ώστε να μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια και στόχους. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πολύ καλές και αν τις θέσεις σε εφαρμογή θα μπορέσουν να σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Για όλη τη διάρκεια του μήνα η καθημερινότητά σου θα είναι γεμάτη από επαφές, συναντήσεις, αλλά και αλλαγές που μέχρι το τέλος του μήνα δεν θα σε αφήσουν να πλήξεις καθόλου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά και τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Θα βγουν στην επιφάνεια και άλλες υποχρεώσεις που θα χρειαστούν άμεση τακτοποίηση. Προς το τέλος του μήνα θα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου όπως και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Γραφειοκρατικά, νομικά και φορολογικά θέματα, μπορούν τώρα να τακτοποιηθούν με θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η προσωπική σου εξέλιξη συνεχίζεται και αυτόν τον μήνα και ο Ερμής τόσο στο ζώδιο της Παρθένου -μέχρι τις 9- όσο και του Ζυγού -από τις 9 μέχρι τις 29- σε ευνοεί σε αυτό. Δραστηριοποιήσου στους τομείς που σε ενδιαφέρουν και μην αφήνεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται να πηγαίνουν χαμένες, εξαιτίας των αμφιβολιών σου. Από τις 20 του μήνα και μετά, με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, η διαίσθησή σου θα είναι ο πολύτιμος σύμβουλός σου και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τυχόν διλλήματα. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 19 στο ζώδιο των Ιχθύων, μην επιτρέψεις να αιωρούνται εντυπώσεις εναντίον σου που απέχουν από την πραγματικότητα και δείξε προσοχή στην επικοινωνία σου. Από τις 22 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα κινείται στο Ζυγό φρόντισε περισσότερο τις σχέσεις σου και διεύρυνε τον κύκλο γνωριμιών σου γιατί τα άτομα που θα γνωρίσεις τώρα θα σε βοηθήσουν στην μελλοντική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές
Για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό και θα βάλει το χεράκι της προκειμένου να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα στη σχέση σου. Θα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε όλα τα θέματα που σας αφορούν. Φρόντισε με κάθε τρόπο να περνάτε περισσότερο ουσιαστικό χρόνο μαζί και να συζητάτε ανοιχτά για όσα σε απασχολούν. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν εξωτερικεύεις περισσότερο τα συναισθήματά σου. Και αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, μην το βάζεις κάτω. Ο Άρης από τον Λέοντα αλλά και ο Ερμής από τον Ζυγό θα σου δώσουν ερωτισμό, αλλά και τέτοια ευφράδεια λόγου που σίγουρα αν κινηθείς όπως πρέπει το ταίρι που περίμενες θα εμφανιστεί πολύ σύντομα!

Επαγγελματικές
Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τώρα τη δυναμικότητα που χρειάζεσαι ώστε να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβλημάτιζαν. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι στο μέγιστο βαθμό και θα μπορέσεις να μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε ενοχλούν μέχρι τώρα στον εργασιακό σου χώρο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου όμως εξακολουθούν να μην είναι στο σημείο που θέλεις. Θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα. Πρόσεχε αρκετά τη διαχείριση των χρημάτων σου γιατί πολλές φορές θα παρασύρεσαι σε άσκοπά έξοδα και αγορές που θα σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
O Σεπτέμβριος σε υποδέχεται με ευχάριστες εξελίξεις και συμφέρουσες για σένα λύσεις σε δύσκολες μέχρι τώρα υποθέσεις. Από τις 9 μέχρι τις 29 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στο Ζυγό, θα αυξηθούν κατακόρυφα η ενέργεια και ο δυναμισμός σου και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για δυσεπίλυτα θέματα που φαίνεται πως σε κουράζουν εδώ και καιρό. Ο προγραμματισμός, η καλή επικοινωνία και η εγρήγορση που θα έχεις θα σε βοηθήσουν για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις επιτυχώς στα καθήκοντά σου αλλά και να βάλεις πολλά πράγματα στη θέση τους. Έτσι κι αλλιώς, ξέρεις πια πολύ καλά πως αν δεν βάλεις εσύ το χέρι σου σε μερικά πράγματα και δεν πεις την άποψή σου, είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν να είναι προβληματικά. Μέχρι τέλος του μήνα η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της, ενώ οι δημόσιες σχέσεις και οι καινούργιες γνωριμίες θα δίνουν και θα παίρνουν… λύνοντάς σου τα χέρια σε δύσκολες περιστάσεις.

Αισθηματικές
Έχεις σχέση ή είσαι ακόμη μόνη; Το σίγουρο είναι πως τον Σεπτέμβριο δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή, αφού το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει με τις εναλλαγές του να υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα του έρωτα! Η Αφροδίτη μέχρι τις 11 στο Ζυγό και μετά στον Σκορπιό, θα σε παροτρύνουν να οργανώνεις μικρές ανανεωτικές εξορμήσεις ή δραστηριότητες με τον σύντροφό σου. Οι singles θα δέχεστε διαρκώς προσκλήσεις και τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν! Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, από τις 22 και μετά, θα σε κάνει πλέον πιο διεκδικητική στα ερωτικά σου, αλλά επιπλέον τώρα θα πάρεις καθοριστικές, λογικές και σοβαρές αποφάσεις για μία σταθερή σχέση στη ζωή σου! Μία νέα σχέση που μπορεί να ξεκινήσει τώρα θα έχει ελπιδοφόρες προοπτικές εξέλιξης αν δεν βαρεθείς νωρίς!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά τον Σεπτέμβριο. Ο Ερμής θα σε ευνοήσει και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Ο Άρης από τον Λέοντα σου χαρίζει μεγάλο δυναμισμό και σε βοηθά να σταθεροποιήσεις κάποιες συνεργασίες σου ή ακόμα και να εμπλουτίσεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενό σου. Στις 19 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους Ιχθείς, κάνε πολύ καλό προγραμματισμό και μην πτοηθείς από κάποια προβλήματα που θα δημιουργηθούν στη δουλειά. Μέχρι το τέλος του μήνα όλες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου θα έχουν πάρει το δρόμο τους και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά αυτό τον μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις περισσότερο. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι ευνοϊκότερο σε σύγκριση με το πρώτο και μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και να συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένας ήρεμος σε γενικές γραμμές Σεπτέμβριος σε υποδέχεται με ιδιαίτερα αυξημένο δυναμισμό, αλλά και επιμονή για να ολοκληρώσεις σχέδια που έχουν μείνει στη μέση, μιας και το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να είναι στραμμένο στην προσωπική σου καταξίωση. Το πρώτο δεκαήμερο, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, φρόντισε να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία σε κάποια οικογενειακά κυρίως θέματα που μπορεί να προκύψουν προκειμένου να ξαναφτιάξεις σχέσεις και καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Στα μέσα του μήνα, θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέπτεται συνεχώς θέματα και στενάχωρες ή πολύπλοκες καταστάσεις, λόγω της θέσης της Αφροδίτης στον Σκορπιό, ενώ θα πάρεις ριζικές αποφάσεις προκειμένου να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητά σου και να τονώσεις την ψυχολογία σου. Φρόντισε τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 19, να διεκδικήσεις με θάρρος και αυτοπεποίθηση μία αύξηση γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να την πάρεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 11 του μήνα και μετά θα πυρπολεί την ερωτική σου ζωή με πάθος και ρομαντισμό. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου, μίλησέ του για αυτά που σε προβληματίζουν και είναι σίγουρο θα περάσεις πολύ καλά και θα έρθετε πολύ κοντά. Στην πορεία του μήνα θα πρέπει να κάνεις αρκετές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, γιατί μέσα σε μία στιγμή θα προκαλούνται αναταράξεις και συγκρούσεις χωρίς σημαντικό λόγο. Αν είσαι μόνη, πρόσεξε τις αισθηματικές επιπολαιότητες, γιατί στην πορεία μπορεί να σε πικράνουν. Οι ερωτικές προτάσεις που θα δεχτείς αυτό το μήνα θα είναι πολλές, όμως πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και μετά να αποδεχτείς αυτές που ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα και τις ανάγκες σου.

Επαγγελματικές
Ο Σεπτέμβριος θα είναι αρκετά καλός για τη δουλειά σου, αρκεί να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση με τους συναδέλφους σου. Από τις 9 μέχρι τις 29, που ο Ερμής θα κινείται στο Ζυγό, θα έχεις το κέφι για να παλέψεις για κάτι καλύτερο στη δουλειά σου και, με το επικοινωνιακό σου ταλέντο αλλά και τις μοναδικές σου ιδέες, θα έχεις επιτυχία. Οι συναντήσεις, οι επικοινωνίες, καθώς και οι προτάσεις που θα δεχθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, θα έχουν μεγάλη ποικιλία ωστόσο είναι ένα διάστημα που δεν ευνοούνται τα ρίσκα, οι αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει μία μικρή διευκόλυνση σχετικά με τα έσοδά σου που θα είναι αποτέλεσμα της δικής σου σωστής διαχείρισης σε αυτόν τον τομέα. Κατά τα άλλα, ο μήνας σε προειδοποιεί να προσέξεις αρκετά, να μην κλείσεις συμφωνίες και προπάντων να αποφύγεις τα έξοδα άνευ λόγου και αιτίας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164