Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 11 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να μιλήσεις με άνεση, θα προσεγγίσεις με τρόπο οικείο, θα κερδίσεις το ενδιαφέρον του καινούριου προσώπου που θα συνομιλήσεις. Αυτήν τη φόρα η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα έχει άμεση και δημιουργική κατάληξη. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο επιθυμία σου θα είναι να προχωρήσεις σε σχέση, στόχος σου δεν θα είναι οι εφήμερες ή περιστασιακές επαφές. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Λέοντα, οι θερμές προτάσεις και εκδηλώσεις θα φέρουν άνοιγμα μελλοντικής εξέλιξης.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι σταθερότητα, αγάπη και αλληλοεκτίμηση. Ναι μεν ανάγκη σου θα είναι η απελευθέρωση και η ανεξαρτησία, ωστόσο πρωταρχική σου επιθυμία θα είναι να σταθεροποιήσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη ίσως να προκαλέσεις μια μικρή συναισθηματική έκρηξη μέσα στη σχέση σου, η έλξη σας δεν θα φθαρεί, οι καταστάσεις και οι δοκιμασίες θα σε πείσουν πως ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου υπάρχουν αισθήματα γερά και αληθινά.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Η εβδομάδα σου θα έχει ευχάριστα γεγονότα, οι συμπτώσεις και οι συγκύριες θα σου δημιουργήσουν άνοιγμα συναισθηματικής ανανέωσης. Ένα καινούριο πρόσωπο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, η Σελήνη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δρόμος για νέα αρχή. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο στόχο θα έχεις τη σταθερή σχέση, με θερμό μάτι θα δεις το ενδεχόμενο επανασύνδεσης που θα σου ανοίξει πρόσωπο από τα παλιά.

Σε σχέση: Καλό είναι να αποφύγεις τις πιέσεις και τις εμμονές, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα κάνει ευάλωτη την ψυχολογία σου, υποσυνείδητα συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, προσοχή στον ψυχαναγκαστικό τρόπο συμπεριφοράς. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη δεν θα καταφέρεις να κατευθύνεις το ταίρι σου, ούτε και εκείνο εσένα, οι κουβέντες που θα ειπωθούν δεν θα πρέπει να είναι παρατραβηγμένες. Καλό θα είναι να κινηθείς με χαλαρότητα και όχι με πεισματική επιμονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Αρχές της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να δώσεις τέλος στα παλιά, θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου και να βγεις ραντεβού με ένα καινούριο πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη και την εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα θα τολμήσεις να ρισκάρεις και να αφεθείς σε νέες αισθηματικές περιπέτειες. Στο κλείσιμο του εξαημέρου ξεκινάς νέα πορεία, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις τον εαυτό σου να ερωτευτεί.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου ίσως να ακουστεί πρόταση για ταξιδάκι, ενδεχομένως να προκύψει ευχάριστη εκδρομούλα. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη μικροεντάσεις που θα συμβούν θα είναι περαστικές, σε περίπτωση που εμφανιστούν διαθέσεις κόντρας προσπάθησε να μην δώσεις έκταση. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα, εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι θα περάσετε θερμές στιγμές, θα ακουστούν λόγια αγάπης, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα στοχεύσει στην καρδιά σου, θα καταφέρει να σε γνωρίσει, να σε εντυπωσιάσει και να σε κερδίσει. Η εβδομάδα σου δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει χωρίς καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου. Θα εμφανιστεί στο δρόμο σου άτομο που θα σε ερωτευτεί, η αμοιβαία σας έλξη θα σας οδηγήσει σε προσωπικό ραντεβού. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου ακολούθησε τη διαίσθησή σου θα είναι σωστός οδηγός.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου σταθερά δίπλα σου θα κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συνετή και προσγειωμένη. Κλείνουν τυχόν διαφωνίες, συγκαταβατική διάθεση θα υπάρξει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις γύρω από το θέμα της επίσημης δέσμευσης.

ΛΕΩΝ
Single: Νέα γνωριμία θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους, θα σου εξιτάρει το ενδιαφέρον πρόσωπο που θα εκπέμπει γοητεία και ελκυστικότητα. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις, ο τρόπος που θα χειριστείς αυτήν τη νέα γνωριμία θα φέρει κατάληξη θερμή και άμεση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα γίνει έναρξη σχέσης, η συμπεριφορά σου θα είναι τολμηρή και καθόλου επιπόλαια.

Σε σχέση: Ποικιλία θα έχει ο συναισθηματικός σου κόσμος: αγάπη, πάθος, ένταση, ζήλιες. Η εβδομάδα σου θα είναι έντονη, τα γεγονότα δεν θα σε αφήσουν να πλήξεις. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη έντονα λόγια θα ανταλλάξεις με το ταίρι σου, οι κουβέντες σας θα φέρουν ένταση στη σχέση σας, ωστόσο θα σας βγει σε καλό, θα ενδυναμωθεί το μεταξύ σας πάθος. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Σελήνη στο ζώδιό σου θα φέρει στιγμές ηρεμίας και αμοιβαίας αγάπης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Στην καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου θα στοχεύσεις, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να κινηθείς με αποτελεσματικότητα. Προσωπικό ραντεβού θα γίνει μεταξύ σας, θα διαπιστώσεις πως οι βλέψεις σας, οι διαθέσεις και τα αισθήματά σας είναι άκρως όμοια. Η αμοιβαία σας έλξη θα σας ενώσει, με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο ανοίγεται ευκαιρία μακροχρόνιου και σταθερού δεσμού.

Σε σχέση: Όμορφες και ιδιαιτέρως θερμές στιγμές θα ζήσεις εσύ και το ταίρι σου. Η συγκαταβατική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να αντιληφτείς τη συναισθηματική κατάσταση του προσώπου που έχεις δίπλα σου, θα κατανοήσεις, θα εμπιστευτείς και θα δώσεις υποσχέσεις που η τήρησή τους θα ανοίξουν δεσμευτική πορεία. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τη Σελήνη στον Καρκίνο το πρόσωπο που αγαπάς θα σου φανερώσει τα πραγματικά αισθήματα που τρέφει για σένα.

ΖΥΓΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους σε συνδυασμό με ένα τυχαίο γεγονός που θα προκύψει θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου, παίρνεις την αποφάσεις να πλησιάσεις πρόσωπο που από καιρό έχεις στο στόχαστρό σου. Τώρα θα κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις με τρόπο αποκαλυπτικό, θα εκδηλωθείς και θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα με δικές σου πρωτοβουλίες θα φέρεις τελεσίδικες εξελίξεις, θα σημειωθεί έναρξη σχέσης.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, ώριμη και σταθερή θα είναι η συμπεριφορά σου, πίστη και αφοσίωση θα δείξεις στο αγαπημένο σου ταίρι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο είναι πολύ πιθανόν να εστιάσεις στο θέμα της δέσμευσης, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά λόγια και επίσημες προτάσεις. Δυνατή και σωστή θα είναι διαίσθησή σου, αυτήν τη φορά θα ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και με ποιον τρόπο πρέπει να το διεκδικήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Τολμηρή θα είναι η στάση σου, μέσα στην εβδομάδα με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους θα στοχεύσεις στη νέα γνωριμία και όντως θα βρεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, όμως το θέμα είναι τι είδους επαφές θέλεις να αποκτήσεις. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν σε ενδιαφέρει μια περιστασιακή σχέση ή αν επιθυμείς έναν σταθερό δεσμό. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα έχει σοβαρές βλέψεις για εσένα, σε συμβουλεύω να κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια, αυτό το άτομο καλό θα είναι να μην το χάσεις.

Σε σχέση: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσουν να ζήσεις θερμές στιγμές αγάπης και ρομαντισμού με το ταίρι σου, βασική σου επιθυμία θα είναι να δώσεις καινούριο νόημα στη σχέση σου. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα ενισχύσουν ακόμα πιο πολύ τους συναισθηματικούς σας δεσμούς, δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης. Με τη Σελήνη στο Λέοντα ένταση και πάθος θα έχει η στάση σου, απελευθερώνονται οι διαθέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα βγει στην επιφάνεια η κοινωνική εκδηλωτική και αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι δική σου επιλογή αν θα προχωρήσεις τις επαφές σου με το καινούριο άτομο που θα γνωρίσεις. Θα σε προσεγγίσει ελκυστικό πρόσωπο, μην φοβηθείς να το ερωτευτείς.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στους Διδύμους, τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη, μέσα στην εβδομάδα σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, οι επιθυμίες σου δεν θα είναι σταθερές. Από τη μια θα θελήσεις ασφάλεια, βάσεις και συναισθηματικά στηρίγματα, από την άλλη θα επαναστατήσεις στα δεδομένα, παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Δεν θα προσέξεις τα λόγια σου, το νου σου να μην μετανιώσεις για αυτά που θα πεις στο ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους καταφθάνει νέο ξεκίνημα, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα κάνεις καινούρια γνωριμία που πολύ γρήγορα θα γίνει σχέση μελλοντικής εξέλιξης. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα θα υπάρξει διέγερση, με αυθόρμητο τρόπο θα δείξεις το πάθος που θα νιώσεις, ωστόσο προσοχή στις συναισθηματικές εξαρτήσεις. Ανοίγεται προοπτική μακροχρόνιου δεσμού, θα νιώσεις δυνατή έλξη, τα αισθήματά σας θα έχουν έκταση και διάρκεια.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα πιέσεις για αλλαγές, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη στόχος σου θα είναι να στριμώξεις το ταίρι σου για να γίνει οπωσδήποτε το δικό σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα προσοχή στις υπερβολές, καλό θα είναι να αποφύγεις την εμμονική στάση. Δεν θα ανεχτείς περιορισμούς και εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, το νου σου να μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει σε νέες αναζητήσεις, δυναμική θα είναι η δράση σου. Θα πάρεις απόφαση να κινηθείς άμεσα και εκδηλωτικά, πολύ καλά θα κάνεις και θα δείξεις το ενδιαφέρον σου στο πρόσωπο που ήδη έχεις ερωτευτεί. Σε περίπτωση που κινηθείς στοχεύοντας στην επανασύνδεση δεν θα πέσεις έξω. Αν ζητήσεις συνάντηση από το πρώην ταίρι σου θα γίνει δεκτή, ωστόσο αν θέλεις άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα καλό θα είναι να μιλήσεις με ειλικρίνεια!

Σε σχέση: Σκαμπανεβάσματα θα έχει η στάση σου, ατίθαση θα είναι η συμπεριφορά σου, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βάλεις ποικιλία στην προσωπική σου ζωή. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη προσοχή, ενδέχεται η επιτακτική σου στάση να προκαλέσει τον αρνητισμό του συντρόφου σου. Με τη Σελήνη στο Λέοντα, στο κλείσιμο της εβδομάδας ίσως να εμφανιστούν εντάσεις για θέματα κυριαρχίας.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σου, τα γεγονότα της εβδομάδας θα σου προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό. Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί γύρω από ένα άτομο από το μακρινό παρελθόν που οι δρόμοι σας όχι μόνο θα ξανά ενωθούν, αλλά θα έχουν και μακροχρόνια πορεία. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο προμηνύεται έναρξη σταθερού δεσμού, ξεκινά για σένα νέα περίοδος μακροχρόνιας αγάπης.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή σε σύνοδο με το Άρη προσοχή στις εξάρσεις, στην αντιδραστικότητα και στην υπερβολική αισιοδοξία. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να αντιστρέψεις καταστάσεις και πιέσεις. Ξαφνικά συμβάντα θα σου δημιουργήσουν συναισθήματα που ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να τα κρατήσεις υπό τον έλεγχο σου. Ο παρορμητισμός σου καθώς και η ανάγκη σου για απελευθέρωση θα σε οδηγήσουν σε πράξεις ασυνήθιστες.

Read More

And More