Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 28 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2017

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα ρίξει επάνω σου ερωτικό βέλος, ένα πρόσωπο θα γοητευτεί από το παρουσιαστικό σου και θα στο εκδηλώσει με τρόπο ιδιαιτέρως ελκυστικό. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα ερωτευτείς, θα αναζητήσεις συναρπαστική δράση, ανανέωση και εξελίξιμη πορεία. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη η τύχη θα είναι με το μέρος σου, το τρίγωνό της με τον Άρη και τον Ουρανό θα σε εφοδιάσει με αυτοπεποίθηση, γοητεία και τολμηρή διάθεση.

Σε σχέση: Με επαναστάσεις θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, με πείσματα θα συνεχιστεί, προσοχή στον ανάδρομο Ερμή που εμφανίζεται στο Λέοντα, προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση. Η στάση σου θα είναι αντιδραστική ίσως και αρκετά προκλητική. Είσαι χαρακτήρας που ξέρεις να χειρίζεσαι τα θελκτικά σου στοιχεία, εστίασε στην αισθηματική πλευρά των καταστάσεων, καλό θα είναι να μη βάλεις σε κίνδυνο καταστάσεις που στο παρελθόν κόπιασες για να καταφέρεις να τις ισορροπήσεις.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα νιώσεις την ανάγκη να ερωτευτείς, να αγαπήσεις, να δώσεις νέα πνοή στην προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό θα σε ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες, θα εκδηλωθείς και θα προσεγγίσεις, τώρα απελευθερώνεται η στάση σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα ενισχύσει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που είναι πολύ πιθανό να έχει κατάληξη νέας αρχής.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, ήρεμες χαλαρές κα ιδιαιτέρως θερμές θα είναι οι επαφές με το ταίρι σου. Μειωμένα θα είναι τα σκαμπανεβάσματα, θα επικρατεί ισορροπία και χαλάρωση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσεις για κάποιες υπερβολές που σημειωθήκαν από πλευράς σου, η εβδομάδα σου θα είναι δημιουργική, κλείνουν τυχόν αρνητικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη στοχευμένη δράση θα αναλάβεις και θα σου βγει σε καλό. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Αφροδίτη θα στείλει στο δρόμο σου πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά, έντονη θα είναι η έλξη που θα νιώσεις. Θα θελήσεις να το πολιορκήσεις αυτό το άτομο και θα καταφέρεις να το κατακτήσεις. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς και να ανοιχτείς με αυθορμητισμό, πριν κλείσει η εβδομάδα θα κλείσεις ραντεβού!

Σε σχέση: Με στρατηγική θα κινηθείς, με τη Σελήνη στον Τοξότη η μεθοδευμένη τακτική σου σε συνδυασμό με τη διπλωματική σου άμυνα, θα το κατευθύνεις το ταίρι σου. Θα γίνει το δικό σου, θα την πάρεις τη θετική απάντηση σε αυτό που θα ζητήσεις, έρχεται συναισθηματική ικανοποίηση και ανανέωση. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα τονώσει την ανάγκη σας για αναζωογόνηση, δεν αποκλείεται να σχεδιάσετε ταξιδάκι απόδρασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Μια χαρά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η Σελήνη στον Τοξότη θα σε δραστηριοποιήσει, το τρίγωνό της με την Αφροδίτη θερμή και θετική θα κάνει την αύρα σου. Προσοχή στον ανάδρομο Ερμή που θα κάνει την εμφάνισή του στο Λέοντα, θα πρέπει να αποφύγεις τις βιαστικές απαντήσεις. Ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, ωστόσο η κατάληξη θα εξαρτηθεί από τη στάση που θα κρατήσεις. Οι μπερδεμένες απαντήσεις δεν θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συνεννόηση.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ειρηνικές και αισθησιακές θα είναι οι επαφές με το ταίρι σου, θα βρεθεί λύση σε ένα προβληματάκι που δίνει αφορμές για εντάσεις. Η επικοινωνιακή τακτική που θα εφαρμόσεις θα φέρει τάξη και ισορροπία, μεταξύ σας θα υπάρξει κλίμα συγκατάβασης και κατανόησης. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό θα παρθεί μεταξύ σας μια ουσιαστική απόφαση που θα σταθεροποιήσει τη μελλοντική σας πορεία.

ΛΕΩΝ
Single: Φίλε μου Λέοντα, το νου σου στον ανάδρομο Ερμή που θα εμφανιστεί στο ζώδιό σου. Οι αντιδράσεις σου ενδεχομένως να είναι απότομες ή εκρηκτικές, τα συναισθήματα θα ποικίλουν. Ό,τι νιώσεις θα το αισθανθείς σε μεγάλη ένταση, είτε είναι έλξη, είτε πάθος, είτε δυσαρέσκεια. Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία, θα σε πλησιάσει εντυπωσιακό πρόσωπο που θα εκτινάξει τα αισθήματα σου στο κόκκινο, από την άλλη πλευρά όμως, θα κάνει την εμφάνισή του κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Σε σχέση: Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στις αποφάσεις σου, με τον ανάδρομο Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σου θα είσαι παρορμητική, για αυτό απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απελευθερωθείς και να βγεις στο αντίθετο ρεύμα, ωστόσο όλες αυτές οι επαναστατικές σου διαθέσεις θα είναι παροδικές, ενδεχομένως λίγες μέρες αργότερα να έχεις αλλάξει απόψεις και βλέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη βάζεις στόχο να διαγράψεις τα παλιά, θα αναζητήσεις καινούρια γνωριμία. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, ενδέχεται να ερωτευτείς πρόσωπο που από την αρχή θα γνωρίζεις πως η πορεία σου με αυτό το γοητευτικό και ατίθασο άτομο, θα είναι απρόοπτη ίσως και αβέβαιη. Θα αποφασίσεις να ρισκάρεις, αυτήν τη φορά θα αφήσεις στην άκρη τις πολλές σκέψεις και θα εστιάσεις στην έντονη έλξη που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας.

Σε σχέση: Το ταίρι σου θα σου δείξει ενδιαφέρον και αγάπη, όμως με τον ανάδρομο Ερμή να εμφανίζεται στο Λέοντα ίσως να μην εκτιμήσεις αυτά που θα λάβεις, αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου. Προσοχή στον εγωιστικό τρόπο σκέψης, μάλλον δεν θα είναι αρκετά για σένα αυτά που έχεις, κάτι καινούριο και διαφορετικό θα αναζητήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο το νου σου να μην παγιδευτείς από τις παρορμητικές σου αντιδράσεις.

ΖΥΓΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη σου φέρνει ευχάριστο γεγονός. Σε χώρο που κινείσαι συχνά, ίσως να είναι γραφείο, ίσως ένα γειτονικό σημείο, πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις θα κάνει το βήμα να σου εκδηλωθεί. Παίρνει την απόφαση να βγει από το τυπικό ή φιλικό πλαίσιο και να περάσει σε προσωπικό επίπεδο. Θα ακούσεις λόγια κολακευτικά, ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά, σε διαβεβαιώνω πως θα στηρίζονται στην ειλικρίνεια. Δέξου το ραντεβού που θα σου προτείνει, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω οι βλέψεις που θα έχει θα είναι σοβαρές.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ήρεμο θα είναι το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα, μεταξύ σας θα φανερωθεί αγάπη και αμοιβαιότητα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας θα μπουν σε πορεία εκπλήρωσης. Σε περίπτωση τσακωμού ή χωρισμού έρχεται επανασύνδεση, ξεκάθαρες ειλικρινείς κουβέντες θα φέρουν ριζική επανένωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη ορμητικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, βγαίνεις από την παθητικότητα και την αδράνεια. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα καταφέρεις να βάλεις καινούριο πρόσωπο στην καθημερινότητά σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα ανοίξει δίοδο σταθερής σχέσης, θα είσαι σε θέση να πορευτείς με σταθερότητα και με ώριμη σκέψη.

Σε σχέση: Με τον ανάδρομο Ερμή να εμφανίζεται στο Λέοντα παθιασμένη θα είναι η στάση σου, έντονος συναισθηματισμός θα σε κυριεύει, προσοχή στις υπερβολές και στις δραματοποιήσεις. Ενισχυμένο θα είναι το ένστικτό σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω η διορατικότητα και η μεθοδική σου τακτική θα σε βοηθήσουν να λύσεις ζητήματα που δυσκολεύουν τις συνθήκες της σχέσης σου. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό παίρνεις δυναμικές αποφάσεις που θα σου βγουν σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου στοχευμένα θα πάει το βέλος σου στο εντυπωσιακό πρόσωπο που θα πιάσεις να σε κοιτάζει. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα σου δημιουργήσει άνοιγμα νέα σχέσης, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα σε ενθουσιάσει πολύ, καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματά σου. Με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές, οι προσεγγίσεις και οι εκδηλώσεις σου θα πρέπει να είναι ισορροπημένες.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου το νου σου να μην βάλεις πολλούς στόχους μαζεμένους και κουραστείς ή αγχωθείς. Η Σελήνης σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό θα σε ωθήσει στο να ξεκινήσεις κάτι διαφορετικό, θα θελήσεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, να ζήσεις με το ταίρι σου καταστάσεις που δεν βιώσατε ως τώρα. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις τα δεδομένα, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα τονώσει την αισιοδοξία σου, οι προτάσεις σου θα είναι ριζοσπαστικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη σε συγκεκριμένο άτομο θα ρίξεις το βέλος σου και θα βρεις στόχο. Οι συγκυρίες θα φέρουν πρόσωπο στο στόχαστρό σου και δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσεις να σου φύγει μέσα από τα χέρια. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να κινηθείς οργανωμένα και μεθοδικά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεθείς σε συνάντηση με την καινούρια σου κατάκτηση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης.

Σε σχέση: Με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα το νου σου να μην σε παγιδεύσει η πολύ αυτοπεποίθηση γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να υποτιμήσεις και να αιφνιδιαστείς. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό θα θελήσεις ριζικές αλλαγές, θα νιώσεις την ανάγκη να αποδράσεις από τις δεσμεύσεις, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις εριστικές πράξεις. Προς το τέλος της εβδομάδος θα αναθεωρήσεις, θα σημειωθεί μεγάλη αλλαγή στις επιθυμίες και στον τρόπο σκέψης σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Η εβδομάδα σου θα είναι δυναμική, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σου ανεβάσει τη διάθεση για νέες γνωριμίες. Θα νιώσεις πως πρέπει να δράσεις και να ανανεωθείς, ώθηση θα σου δώσει η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου. Στο κλείσιμο του εξαημέρου θα γνωριστείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γοητευτικό και ερωτεύσιμο. Θα σε εξιτάρει από την πρώτη ματιά, στη συνομιλία σας δεν θα σε απογοητεύσει, δεν θα υπάρξει κάποιο στοιχείο ή συμβάν που να σου κόψει τα φτερά.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση του ανάδρομου Ερμή στο Λέοντα αντιδραστικές θα είναι οι κινήσεις σου, προσοχή στους απότομους και ανούσιους εκνευρισμούς, αν φέρεις μέσα στη σχέση σου αναποδογυρίσματα και συγκρούσεις, είναι πολύ πιθανόν λίγο αργότερα να το μετανιώσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία με το ταίρι σου, ο αδιάλλακτος και παρορμητικός τρόπος συμπεριφοράς θα φέρει αναστατώσεις που το μόνο που θα κάνουν είναι να σου χαλάσουν την εσωτερική σου ηρεμία.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη ετοιμάσου θα υπάρξει κίνηση για επανασύνδεση, το πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει. Με τον ανάδρομη Ερμή να εμφανίζεται στο Λέοντα παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου, ενδέχεται να δείξεις αδιαφορία, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. Δώσε χρόνο στα γεγονότα, μη τερματίσεις από νωρίς τα ενδεχόμενα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω λογική θα κάνει τη σκέψη σου, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις με ορθολογισμό.

Σε σχέση: Με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα ίσως να μην καταφέρεις να δείξεις υπομονή, μειωμένα θα είναι τα όρια της ανεκτικότητάς σου, η στάση σου ως προς το ταίρι σου δεν θα είναι επιεικής. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό ίσως να υπάρξουν ανατρεπτικές συζητήσεις, στόχος σου θα είναι η ανανέωση. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο θα νιώσεις την ανάγκη για ηρεμία και χαλάρωση, η στάση σου θα είναι απελευθερωμένη και αισιόδοξη.

Read More

And More