Δροσερή Πασχαλινή Σαλάτα

10 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Μια ιδέα για να αξιοποιήσεις τα δεκάδες αυγά από το Πάσχα. Ο Σεφ του Hilton, μοιράζεται με το TLIFE τη δική του σαλάτα με υλικά από το πασχαλινό τραπέζι.

Συστατικά

  • ½ μαρούλι
  • ½ αγγούρι (ξεφλουδισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια)
  • 4 ραπανάκια
  • 1 κρεμμυδάκι
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 10 ml ξύδι
  • Αλάτι και φρεσκοκομμένο πιπέρι
  • 4 αυγά βρασμένα
  • Άνηθο για γαρνιτούρα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το μαρούλι με το αγγούρι, τα ραπανάκια και το κρεμμυδάκι
  • Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το λάδι με το ξύδι, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
  • Ρίχνουμε τη σος στην σαλάτα και ανακατεύουμε καλά
  • Βάζουμε τα αυγά, γαρνίρουμε με άνηθο και σερβίρουμε

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164