Είναι μια σος από διάφορα φρούτα, ζάχαρη και μουστάρδα η οποία συνοδεύει τέλεια πουλερικά. Και κυρίως την πάπια Πεκίνου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 5 φλιτζάνια ψιλοκομμένα ανάμεικτα φρούτα (μήλα, δαμάσκινα, αχλάδια)
- 1 φλιτζάνι νερό
- 3/4 του φλιτζανιού χυμό μήλο
- 1 κ.γ. σόγια σος
- 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο
- 1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 κ.γ. ξερή μουστάρδα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε όλα σου τα υλίκα σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά
- Ανακάτευε περιοδικά μέχρι να πάρει βράση, χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε για άλλα 40 λεπτά
- Κατέβασε από τη φωτιά και άφησε τη σος να κρυώσει
- Αφού κρυώσει καλά πέρασε τη σάλτσα σου από ένα μπλέντερ να γίνει ένα ομοιομορφο μείγμα
- Βάλε σε γυάλινο βάζο που κλείνει καλά και φύλαξε στο ψυγείο
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 
					 
				 Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164