Φετουτσίνι με σέσκουλα και φρέσκια αρωματική ντομάτα

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Λαχταριστά ζυμαρικά με τσιγαριστά σέσκουλα, ζεστή ντομάτα και μπούκοβο

Συστατικά

  • 500 gr φετουτσίνι
  • 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • 1 μάτσο σέσκουλα κομμένα
  • ½ κ. γλυκού αλάτι
  • 2 μεγάλες ντομάτες σε λεπτές φέτες
  • 8 κ. σούπας γιαούρτι
  • ½ κ. γλυκού μπούκοβο τριμμένο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρισε το σκόρδο για ένα λεπτό.
  • Πρόσθεσε τα σέσκουλα στο τηγάνι με αλάτι και ανακάτεψέ για για δύο λεπτά.
  • Σούρωσε τα ζυμαρικά και κράτησε μισό φλιτζάνι από το βραστό νερό.
  • Ρίξε τα ζυμαρικά στο τηγάνι μαζί με τις ντομάτες, το γιαούρτι και το μπούκοβο και ανακάτεψε καλά.
  • Πρόσθεσε και λίγο από το βραστό νερό για να ανακατευτούν καλύτερα τα υλικά και σέρβιρε όσο είναι ζεστό.

Read More

And More