Φρέσκα τορτελίνια Τοσκάνης με ντομάτα και σπανάκι

Εύκολη
4 μερίδες
35 λεπτά

Λαχταριστά τορτελίνια με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας αρωματισμένη με baby σπανάκι

Συστατικά
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 kg ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1/2 κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 500 gr φρέσκα τορτελίνια τυριού
  • 2 φλ. baby σπανάκι
  • τριμμένη παρμεζάνα
Τρόπος μαγειρέματος
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
  • Πρόσθεσε τις ντομάτες με το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο και σοτάρισε για περίπου πέντε λεπτά.
  • Πρόσθεσε το σκόρδο και συνέχισε να ανακατεύεις για ένα ακόμη λεπτό.
  • Δυνάμωσε τη φωτιά, πρόσθεσε τα τορτελίνια και μαγείρεψε για περίπου πέντε λεπτά ή σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Αφαίρεσε το τηγάνι από τη φωτιά και πρόσθεσε το σπανάκι, ανακατεύοντας προσεκτικά για ένα λεπτό μέχρι να μαραθεί.
  • Σέρβιρε όσο είναι ζεστά με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ψάχνετε κάποια συνταγή;
MENU
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ