Γάλα με νιφάδες βρώμης, αμύγδαλα και φρούτα εποχής

10 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Μία συνταγή που προτείνεται ανεπιφύλακτα ως πρωινό γεύμα πλούσιο σε ORAC. Εφοδιάζει τον οργανισμό με την απαραίτητη ενέργεια και παρέχει πλουσιοπάροχα ποικιλία σημαντικών θρεπτικών συστατικών! Ως γευστική παραλλαγή μπορείτε αντί για βρώμη να χρησιμοποιήσετε δημητριακά πρωινού ολικής άλεσης.

Μονάδες Orac/Μερίδα: 5.100

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
  • 2 φλιτζάνια γάλα με 1.5% λιπαρά
  • 4 κ.σ. καρυδόψιχα
  • 10 αμύγδαλα
  • 2 φλιτζάνια φρούτα εποχής (Μπανάνα, μήλο, αχλάδι, σταφύλι, ακτινίδιο, φράουλες κλπ)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζεσταίνουμε ελαφρά το γάλα
  • Τοποθετούμε τη βρώμη σε ένα βαθύ πιάτο
  • Προσθέτουμε τα καρύδια και τα αμύγδαλα
  • Ψιλοκόβουμε τα φρούτα και και τα ανακατεύουμε με τη βρώμη.
  • Προσθέτουμε το γάλα και σερβίρουμε

Tip

Τι κάνεις όταν τα φρούτα και τα λαχανικά σου είναι ακόμη άγουρα; Κάνε κλικ εδώ

Read More

And More