Γεμιστό αβοκάντο με καβούρι

10 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Δίνουμε στο αβοκάντο θαλασσινή γεύση με νόστιμο καβούρι. Προσθέτουμε λαχανικά και μυρωδικά για άρωμα και extra ευχαρίστηση.
Θερμίδες: 178/ μερίδα

Συστατικά

  • 1 αβοκάντο
  • 115γρ. καβούρι κατεψυγμένο – προμαγειρεμένο και κομμένο σε φέτες
  • 2κ. σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 1/2κ. σούπας χυμό λάιμ
  • 1κ. σούπας φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
  • 2 τοματίνια ψιλοκομμένα
  • 1/2κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/4κ. γλυκού αλάτι
  • Πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε το κρεμμύδι, το χυμό λάιμ, το κόλιαντρο, τα τοματίνια, το ελαιόλαδο, 1/8κ. γλυκού αλάτι και λίγο πιπέρι.
  • Ρίξε μέσα το καβούρι και ανακάτεψε ξανά.
  • Κόψε το αβοκάντο στη μέση και με ένα κουταλάκι αφαίρεσε το εσωτερικό του.
  • Ρίξε το υπόλοιπο 1/8κ. γλυκού αλάτι στο αβοκάντο.
  • Πρόσθεσε το εσωτερικό του μέσα στο μπολ με το μείγμα και ανακάτεψε.
  • Χώρισε το μείγμα σε 2 μερίδες και γέμισε το αβοκάντο.

Tip


Read More

And More