Δροσερό επιδόρπιο κρέμας με νεκταρίνι και μύτιλλα

30' Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Η αναζήτηση γλυκού στη δίαιτα λαμβάνει τέλος. Φτιάχνεις μια ελαφριά, αλλά απολαυστική κρέμα με τη δροσιά του γιαουρτιού και σερβίρεις με τα φρούτα που εσύ λατρεύεις περισσότερο. Έξυπνη ιδέα και ιδανική για το καλοκαίρι.
120 θερμίδες το ένα

Συστατικά

  • 1 ¼ φλιτζανιού γάλα 2%
  • 2 κ.σ. στέβια
  • 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου
  • ½ φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κ.γ. κορν φλάουρ
  • 2 νεκταρίνια κομμένα σε κομμάτια
  • 2 ακτινίδια κομμένα σε κομμάτια
  • ½ φλιτζάνι μύρτιλλα
  • Φύλλα μέντας για το σερβίρισμα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ετοίμασε την κρέμα άνθος αραβοσίτου όπως αναγράφει η συσκευασία. Αντικατάστηκε απλώς τη ζάχαρη που προτείνει με στέβια.
  • Ανάμειξε το κορν φλάουρ με το γιαούρτι και ανακάτεψε καλά. Όταν πήξει η κρέμα, πρόσθεσε και το γιαούρτι και ανακάτεψε ζωηρά. Άφησε στην άκρη να κρυώσει καλά.
  • Μοίρασε τα κομμάτια νεκταρίνι σε 4 μεγάλα ποτήρια. Ρίξε από πάνω τρεις με τέσσερις κουταλιές τις σούπας από την κρέμα και πρόσθεσε τα κομμάτια νεκαρίνι. Βάλε λίγη ακόμη κρέμα και πρόσθεσε τα μύρτιλλα.
  • Σέρβιρε με φύλλα μέντας

Tip


Read More

And More