Χρόνια πολλά! Φτιάχνουμε μόνοι μας τα γλυκά των γιορτών και εξοικονομούμε εώς και 16 ευρώ το γλυκό…

Αν ανοίξεις το ημερολόγιο από εδώ και… μέχρι τα Χριστούγεννα θα δεις πως οι γιορτές είναι περισσότερες από τις απλές καθημερινές… Κατερίνα, Ανδρέας, Νίκος, Άννα, Σπύρος, Λευτέρης, Θεμιστοκλής, Χρήστος και Χριστίνα, Βασίλης! Θες να σου βάλω και τα υποκοριστικά; Δύσκολοι καιροί για τόσα δώρα! “Ας πάρω ένα κουτι γλυκά” σκέφτεσαι… Έχεις όμως υπολογίσει πόσο ακριβώς κοστίζουν τα παραδεισένια σοκολατάκια; DIY – το σύνθημα των φετινών γιορτών είναι “Φτιάξ’ το μόνη σου”!

Το TLIFE Recipes σου παρουσιάζει 5 γλυκά που θα ξετρελάνουν κόσμο και θα κρατήσουν στην τσέπη σου πολλά ευρώ!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ

/

Μην μου πεις πως τα γλυκά burgers δεν είναι εντυπωσιακά; Ψάξαμε να βρούμε ενδεικτικές τιμές εκεί έξω και θα εκπλαγείς με τα χρήματα που εξοικονομείς! Μόνο το σοκολατάκι μέντας που παρεμβάλεται ανάμεσα στα τραγανά μπισκοτάκια βανίλιας κοστίζει 19€/το κιλό. Εσύ από την άλλη θα ετοιμάσεις όλο το γλυκό – περίπου 1 κιλό επίσης – με μόλις 10 ευρώ!

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 9€

/

Βελούδινο brownie σοκολάτας με γέμιση από κρέμα καραμέλα. Στίβαξέ τα σε ένα ωραίο κουτί με φιόγκο (είδες που όταν κρατούσες τα περιτυλίγματα από τα δώρα, ήξερες πως θα σου φανούν χρήσιμα;)! Είναι ένα γλύκισμα που δεν θα βρεις εύκολα σε κάποιο ζαχαροπλαστείο. Σοκολατοειδή και brownies με σοκολάτα στοιχίζουν περίπου 15-20€/κιλό! Εσύ θα έχεις ένα ολόκληρο κουτί από δαύτα με μόλις 5,35€

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10€

/
Είναι η νέα μόδα στη ζαχαροπλαστική. Αν μάλιστα έχεις και κάποιο φελιζόλ στο σπίτι, μπορείς να φτιάξεις μια πολύ ξεχωριστή σύνθεση από μοναδικά cake pops για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν και δεν έχουν ακόμη εισβάλει στα μεγάλα ζαχαροπλαστεία, σε Οnline Shops τα βρήκαμε με 2,5€/το ένα! Σε σένα θα υπολογίζουμε να στοιχίσουν 0,85€/το ένα.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 16,5€

/
Επειδή δεν είναι όλοι της σοκολάτας… αν η κολλητή σου που γιορτάζει ψάχνει πιο ντελικάτες γεύση το γαλλικό κεκάκι είναι η δική σου επιλογή. Για να φτιάξει μια ολόκληρη παρτίδα θα πληρώσεις μόλις 4€!

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4€

/

Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει, χάνεις κυριολεκτικά! Λιώνει στο στόμα και είναι μια απόλαυση που δεν πρέπει να στερήσεις από τους αγαπημένους σου που γιορτάζουν. Με μια έρευνα στο διαδίκτυο βρήκαμε πως θα χρειαστείς 16-17€/τι κιλό για να τα αγοράσεις! Αν τα ετοιμάσεις μόνη σου δεν πρόκειται να πληρώσεις για τα υλικά περισσότερα από 6-7€!

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10€

Read More

And More