Σάντουιτς με κρεμώδη αυγοσαλάτα

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Τα περισσευούμενα βραστά αυγά δεν θα είναι ποτέ ξανά… μπελάς χάρη σε αυτή την κρεμώδη αυγοσαλάτα, ιδανική για σάντουιτς, για κρακεράκια, για ντιπ, ως συνοδευτικό στο τραπέζι σου!

Συστατικά

  • 1/4 φλιτζ. μαγιονέζα
  • 1/4 φλιτζ. γιαούρτι
  • 1/4 φλιτζ. πίκλες τουρσί
  • 1 κ.σούπας μουστάρδα
  • 2 κ.σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1/4 φλιτζ. ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
  • 1/4 φλιτζ. ψιλοκομμένο σέλερι
  • 8 βραστά αυγά ψιλοκομμένα
  • αλάτι, πιπέρι
  • Φέτες χωριάτικο ψωμί
  • Φύλλα μαρούλι για το σάντουιτς

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μέτριo μπολ βάλε τα 7 πρώτα υλικά (μαγιονέζα, γιαούρτι, πίκλες, μουστάρδα, μαϊντανό, πιπεριά και σέλερι) και ανακάτεψε.
  • Πρόσθεσε τα αυγά και αλατοπιπέρωσε.
  • Βάλε στο ψυγείο για 5-10 λεπτά.
  • Σέρβιρε την αυγοσαλάτα κρύα πάνω στις φέτες του ψωμιού με λίγο μαρούλι.

Tip

Διατηρείται στο ψυγείο έως και 3 μέρες.

Read More

And More