Μήπως ετοίμασες λίγο παραπάνω αρνί, με αποτέλεσμα να σου “μείνει” και να μη ξέρεις τι να το κάνεις;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 μικρά κομμάτια ψητό κρέας (χοιρινό/αρνί/κατσίκι)
 - 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
 - 2 πρέζες ρίγανη
 - 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
 - 2 τσιαπάτες / πανίνι / ψωμί του τοστ, ατομικές
 - 2 σκελίδες σκόρδο
 - 4 κουτ. της σούπας γιαούρτι
 - Μερικά λαχανικά, ψιλοκομμένα
 - αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς και αφήνεις το κρέας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
 - Βάζεις τα ντοματίνια σε ένα ταψί με λίγο αλάτι, τη ρίγανη και ένα κουταλάκι λάδι και ψήνεις μαζί με τα ψωμάκια.
 - Αφαιρείς το ψωμί από το φούρνο μετά από οκτώ λεπτά και αφήνεις τα ντοματίνια για άλλα 10 λεπτά.
 - Παράλληλα, κόβεις τις τσιαπάτες και τις ραντίζεις με λίγο ελαιόλαδο.
 - Τρίβεις τα σκόρδα πάνω στην τραγανή ψίχα, μέχρι να διαλυθεί σε κάθε ψωμάκι.
 - Παράλληλα, ζεσταίνεις το κρέας στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά.
 - Απλώνεις το γιαούρτι και τα λαχανικά στη μια πλευρά των ψωμιών και από πάνω μοιράζεις το κρέας, αλατοπιπερώνεις και προσθέτεις τα ψητά ντοματίνια.
 - Απολαμβάνεις, όσο είναι ζεστό!
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ