Πεντανόστιμη αυγοσαλάτα, ιδανική για σάντουιτς

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Με πάπρικα και ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι

Συστατικά

  • 8 αυγά    
  • 1/2 κούπα μαγιονέζα     
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κίτρινη μουστάρδα     
  • 1/4 της κούπας ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι     
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Τοποθέτησε τα αυγά σε μια κατσαρόλα και κάλυψέ τα με κρύο νερό. Φέρε νερό σε βράση και αμέσως βγάλε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Κάλυψε την κατσαρόλα με το καπάκι της και άσε τα αυγά να μείνουν σε ζεστό νερό για 10 έως 12 λεπτά. Βγάλε τα αυγά από το ζεστό νερό, άσ’ τα να κρυώσουν, ξεφλούδισέ τα και ψιλόκοψέ τα.     
  • Βάλε τα ψιλοκομμένα αυγά σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το πράσινο κρεμμύδι. Στη συνέχεια ρίξε το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα.
  • Ανακάτεψε και σερβίρε πάνω στο αγαπημένο σου ψωμί ή σε σάντουιτς.

Read More

And More