Λαχταριστό πιάτο με κοτόπουλο, φασόλια και καυτερές πιπεριές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
 - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 1 καυτερή πιπερίτσα
 - 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
 - 1 πιπεριά Φλωρίνης
 - 4 φλ. ζωμός κοτόπουλου
 - 2 φλ. ξεψαχνισμένο κοτόπουλο
 - 2 κονσέρβες κόκκινα φασόλια
 - 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ
 - 1 κονσέρβα ντοματοπολτός
 - 2 κ. γλυκού κύμινο
 - 1 κ. γλυκού tabasco
 - αλάτι, πιπέρι
 - 1 αβοκάντο
 - 1 γιαούρτι
 - 1 φλ. cheddar
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά,
 - Πρόσθεσε το κρεμμύδι και τις πιπεριές ψιλοκομμένες και σοτάρισε για περίπου επτά λεπτά.
 - Πρόσθεσε το σκόρδο λιωμένο και σοτάρισε για άλλο ένα λεπτό.
 - Ρίξε το ζωμό κοτόπουλου, το κοτόπουλο, τα φασόλια, τις ντομάτες κονκασέ, τον ντοματοπολτό, το tabasco και το κύμινο και ανακάτεψε καλά τα υλικά.
 - Κάλυψε την κατσαρόλα με το καπάκι και άσε το chili να σιγοβράσει, μέχρι να “σωθούν” τα υγρά.
 - Έπειτα, χαμήλωσε τη φωτιά και συνέχισε για άλλα πέντε λεπτά το βρασμό.
 - Πρόσθεσε αλατοπίπερο και σέρβιρε σε μπολ με ψιλοκομμένο αβοκάντο, τριμμένο cheddar και γιαούρτι.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ