Ψητή πατάτα

45 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
1
Mερίδες

Μια ακόμη πρόταση της Βασιλικής Παπαδοπούλου για ελαφριά και νόστιμα βραδινά.

Συστατικά

  • 1 πατάτα
  • 1 κ.γ φυτική μαργαρίνη
  • 1 κ.γ.άνηθο
  • Λίγο αλάτι
  • Σκόρδο προαιρετικά
 

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ψιλόκοψε τον άνηθο και το σκόρδο
  • Κόψε την πατάτα στα 2 (ή περισσότερα κομμάτια να είναι μεγάλη) με τη φλούδα
  • Βάλε την πατάτα σε ένα κομμάτι λαδόκολα και πρόσθεσε από πάνω τον ψιλοκομμένο άνηθο με το σκόρδο
  • Ψήσε στο φούρνο μέχρι να μαλακώσει η πατάτα (περίπου 30 λεπτά)

Tip

Μικρή ατασθαλεία...πρόσθεσε από πάνω ένα μικρό μπαλάκι (στο μέγεθος φουντουκιού) μαργαρίνη.

Read More

And More