Σαλάτα με τόνο, ελιές και αβγό

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Ελαφριά και πεντανόστιμη!

Συστατικά

  • Μισή ποσότητα πράσινου μαρουλιού
  • 2 κονσέρβες σε λάδι ή νερό με τόνο
  • 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
  • 6 ελιές
  • 1/3 φλιτζάνι μαγιονέζα, light
  • 4 μεγάλα αβγά, βραστά.
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 2 πράσινα κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
  • Πιπέρι (για γεύση)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά το μαρούλι.
  • Σε ένα μπολ, προσθέτεις το μαρούλι, τον τόνο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον μαϊντανό και το σέλινο.
  • Παράλληλα, σε μία μικρή κατσαρόλα βράζεις τα αυγά μέχρι να γίνουν σφιχτά.
  • Ξεφλουδίζεις τα αβγά, τα κόβεις στη μέση και τα προσθέτεις στο μπολ με τη σαλάτα.
  • Σε ένα πολύ μικρό μπολάκι, αναμειγνύεις και χτυπάς τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το πιπέρι.
  • Περιχύνεις το παραπάνω μείγμα στη σαλάτα.
  • Λίγο λεμόνι, πιπέρι και ελιές από πάνω και Voila!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164